Illuken Silden 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Illuken Silden
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek
TémanyitásTárgy: Re: Illuken Silden Szomb. Dec. 16, 2017 2:02 am
Kedves Illuken!

Köszöntelek az oldalon! Hamarabb megérkezett a következő "fajtársam" mint hittem. Nőcsábász, azt mondod? Vehetlek kihívásnak? Ráadásul vagyonos, többé-kevésbé kalóz és tolvaj, úgy látom veled együtt megkaptuk az oldal első feketebárányát. Very Happy Biztos vagyok benne, hogy fogunk neked köszönni pár izgalmas játékot.
Nem is szaporítanám tovább a szót, mindent rendben találtam a karakterlapodon, így az:


Jó játékot az oldalon!

by: Drag
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Illuken Silden Vas. Dec. 03, 2017 10:35 am

Illuken Silden


"Csak a zuhanás közben tudhatod meg, hogy képes vagy-e repülni."
Személyes adatok
Teljes név:
Illuken Rionin Silden
Kor:
835
Születési idő:
1182. 03. 09.
Születési hely:
ShataquaIlluken
Colin
O'DonoghueFoglalkozás:
Rabló, vagy ami kell, hogy életben maradjon.
Lakhely:
Sehol és mindenhol.
Tartózkodási hely:
Sehol és mindenhol.Faj:
Vérmacska és sárkány hibrid.
Rang:
Semmilyet. Csak úgy van.
Csoport:
Nem tartozik sehová.Áátváltozás ideje:
1190. 02. 28.: vérmacska alakját vette fel, ami akkoriban egy fekete oroszlán volt.
1193. 08. 21.: vörös sárkánnyá alakult át.
Áátváltozás helye:
Shataqua
Átváltoztató neve:
Dühe hozta elő belőle az állati formákat.


KépességTisztavérűség


Illuken képessége még saját magában is vegyes érzelmeket kelt. Képes sárkány és vérmacska alakot is magára ölteni. A dolog érdekessége azonban az, hogy az állati formákban nem érződik hibrid mivolta. Vérmacska alakban vérmacska, sárkány alakban pedig értelemszerűen sárkány illata van. Tehát állati alakban tisztavérű lénynek tűnik.
Mérete is hűen tükrözi a tisztavérüség tényét, egyedül az alakváltás lassabb, mint a valódi tisztavérűeknél. Ez persze azonban csak a bennfenteseknek tűnik fel, egy mezei halandó nem tudná megmondani, hogy Illuken valójában hibrid.

CsaládAnyja egy vérmacska volt, egy nagyon harcias nőstény oroszlán. Apja meg egy a szabályokra fittyet hányt déli sárkány. Anyjával élt és nőtt fel, anyai részről volt még pár testvére, de nem igazán tartotta velük a kapcsolatot. Az apjával hébe-hóba találkozott, aztán folyamatosan ritkultak a találkozások és nem keresték egymást. Illuken gyanítja, hogy a robbanás végzett minden rokonával, de nem biztos. Mindenesetre nem keresi őket.


SzemélyiségIlluken önző. Korán megtanulta, hogy csak magára számíthat, így ebben nincs semmi meglepő. A mának él. Ellégé könnyelmű, fütyül a következményekre. Ennek ellenére meg van a magához való esze, de jobb szereti hajkurászni az élvezeteket, minthogy a lehetőségein töprengjen. Szeret vándorolni, nem sokáig szeret hosszabb távon egy helyen maradni - ilyenkor esélyes, hogy bitófán végezné.ÉletrajzSok száz évvel ezelőtt egy szép március napon született meg Illuken Rionin Silden, Shataqua városának véroroszlánjai között. A kis Illuken már akkor is kitűnt a többiek közül, nagyon hamar tanult, fejlődött. Az alakváltás váratott magára ugyan, végül nyolc évesen változott át oroszlánná. Noha még csak egy kölyök volt, egyből érződött rajta, hogy különleges. Az oroszlánok ugyan nem néztek ferde szemmel a hibridekre és a félvérekre, de Illuken a fekete bundájával még így is kitűnt közülük.
Hibridsége akkor lett ténylegesen mindenki számára nyilvánvaló, mikor tizenegy évesen sárkánnyá változott. Anyja, addig is tartotta a kapcsolatot az apjával, így az átváltozása utána Illuken megismerhette az apját is. A két sárkány között meg volt az összhang, sokat találkoztak. Illuken imádta az apját, ő csak vele foglalkozott, nem úgy, mint az anyja, akinek a figyelmén osztoznia kellett testvéreivel. Illuken sok időt töltött az apjával a sárkányok között, olyankor rendszerint sárkánynak nézték, s míg otthon volt, addig a macska alakját viselte. Anyja tudta, hogy hibrid, Illuken erre csak nagyobb korában jött rá, mikor már kezdte felfogni, hogy csak emberként más az illata, képessége meg már van, és nem lesz más. Ez kissé fájdalmasan érintette Illukent, főleg, hogy testvérei mind a természet manipuláláshoz értettek és a képességeikkel való játékkor Illuken rendre kiszorult. A kisfiú azonban nem esett kétségbe, az apjánál keresett vigaszt, a sárkányok között, akik rendre be is fogadták.
Illuken tinédzser évei eseménytelenül teltek, hol az anyjával volt, hol az apjával. Igazából a sárkányok között jobban érezte magát.
Sokszor hagyta ott az anyját, hogy a kontinensen barangoljon, bejárta szinte az egészet. Néha egyedül, néha pedig hozzácsapódott egy-egy kereskedő karavánhoz. Így lassacskán beletanult a kereskedésbe, így egyre többet volt távolabb otthonról. Hamar rájött utazásai során, hogy a nők cukinak tartják, amit Illuken gátlástalanul ki is használt. A kereskedők után egy alkalommal egy kalózhajóra szállt fel az Azúrkék-öbölben, s kezdetét vette élete egyik legizgalmasabb száz éve. Itt szinte mindenbe belekóstolt. Megtanult hajózni, térképet olvasni, zsaroló leveleket írni és információval kereskedni. A lányokat, nőket a többiekhez hasonlóan kihasználta, eldobta. Az évszázadok során sok-sok törött szívet hagyott maga után. A szajhákat kimondottan kedvelte, azoknak az volt a munkájuk, hogy a férfiaknak örömöt szerezzenek, így Illuken kedvelte a társaságukat. Na meg, elég sok mindent elkotyogtak neki, amit a későbbikben fel is használt az adott személy ellen.
Az otthoniak persze semmit nem tudtak Illuken kalandozásairól. Otthon, eljátszotta, hogy ő még mindig az a cuki kisfiú, akire emlékezett az anyja és a testvérei. Apjával ekkor már nem tartotta a kapcsolatot. Mikor hazament, igyekezett minél előbb elszabadulni, hiszen már nem találta ott a helyét. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor Illuken akkora már egyetlen egy helyet sem érzett az otthonának. Imádott vándorolni, imádott kalózkodni. Egyszerűen nem volt maradása, így egy nap végleg elment otthonról. Útközben érte a robbanás szele.
Hetekig rosszul volt, haldoklott. Aztán minden előjel nélkül jobban lett. Mikor átváltozott, akkor tapasztalta meg, hogy a macskaalakja megváltozott, bár lényeges különbség, csak az agyarai feltűnésében volt. S, bár könnyű szívvel hagyta el otthonát, az első, amit megnézett, miután képes volt repülni egykori otthonának a romjai. Nem talált túlélőt. A sárkányokig már el sem repült. Gyászolta anyját, testvéreit, az egykori életét. Ezek után, mivel már nem volt ténylegesen oka, hogy maradjon, plusz szert tett egy kis lelkiismeret furdalásra és halálvágyra tényleg belevetette magát az életbe. Lopott, csalt, hazudott. Nem egyszer az alakváltása és hibrid mivolta mentette meg a bitófától. Valahogy egy több méteres sárkányt nehezen akaszt fel a lincselő tömeg. Az ilyen esetek kezdettben bosszantották, mára már nagyon is szórakoztatóvá tették az életét. Pár laochra hibriddel is összetalálkozott útja során, tőlük tanulta meg felismerni alapszinten a mérgeket. Azután érdekes módon megszaporodtak a kísérletek, hogy eltegyék lábalól - méreggel, még jó hogy készült. Illukent ritkán lehet meglepni, akiknek eddig sikerült, azok csak a nők voltak. Igaz, őket utána rövidesen ki is használt, majd megölt, vagy vigyorogva nézte az ártatlanságuktól megfosztott hisztériázó nemes kisasszonyokat. Szóval igen, Illuken egy seggfej, de ő erre büszke.
A sok évtizedes vándorlás után, azonban elhatározta, hogy letelepszik, visszatér a kontinensre, hogy még több hisztériázó nemest hagyjon maga mögött. Bár a vándorélet nem valami biztos jövedelemmel rendelkező dolog, Illukennek még is sikerült egy egészen csinos vagyonkára szert tennie. Sokan fizettek a hallgatásáért...ApróságokHázi kedvenc:
Nincs. Alkalomadtán bérel lovat, vagy valami hátasállatot, ha emberek közé megy,
Személyes tárgy:
Hát... az életéhez és a szabadságához. Nem kimondottan tárgy, de fontos Illuken számára.
Személyes ismertető jegy:
Hosszú bőrkabátja, illetve szegfűszeges szivarillat lengi körbe, amikor humán formáját viseli.
Testékszer:
Az egyik fülében van fülbevaló, melynek viselése éppen a hangulatától függ.
Hobbi:
Repül, iszik, szivarozik, olyan fél kalózos életet él.
Szexuális orientáció:
Hetero, imádja a nőket, lányokat. Egyszerre akár többet is. A dühös apákat, és férjeket már nem annyira.
Másik alak


Illuken képessége révén két állati alakkal is rendelkezik. Az első a vérmacska alakja. A robbanás előtt fekete, nagy és dús sörényű oroszlán volt. A robbanás után pedig megváltozott, bár eredeti kinézete miatt ez a változás nem volt túl jelentős. Fekete bunda színe megmaradt, sörénye jóval kisebb lett. Méretei megegyeznek egy teljes, kifejlett vérmacska méreteivel.
Sárkányként 17 méter hosszú, szárnyai fesztávolsága 34 méter, de kisebbnek látszik. Igazából senki nem mondaná meg, hogy számokban kifejezve ekkora sárkány Illuken. Fején két hatalmas szarv látható, mely hűen hirdeti, hogy a férfi igen is veszélyes sárkányként. Testén egészen a farka végig megtalálhatóak kisebb-nagyobb tüskék, hegyes bőrkinövések. Tüze vörös.


KépzettségVándor élete révén Illuken sose hazudtolta meg magát, így széles körben eléggé hírhedt személlyé vált, ugyanakkor ennek következtében kiterjedt ismeretekkel és információ hálózattal rendelkezik. Tipikusan ő az a személy, akit mindenki ismer, s aki mindenkit ismer.
Remekül ért az információs szerzéshez, a cél érdekében lop, csal, hazudik, öl... szóval bármit, ha kellőképp megfizetik. Illuken mondhatni, hogy az információkkal üzletel. Mindig tud valami újat, értékeset, amiért hajlandóak fizetni.
Ért a mérgekhez - nem egyszer akarták már eltenni láb alól, így megtanulta felismeri a mérgeket, szag, íz vagy állag alapján, amire az ellenszert is ismeri, az esetek nagy részében.

ÉrdekességekÉlvhajhász. Szereti a nőket, és ezt nem rejti véka alá.
Vándor élete ellenére csinos kis vagyont halmozott fel.
User neve:
Sophie


User kora:
26


Szerepjátékkal töltött idő:
5 év

________________________________________
~ © 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 4
IC reag : 0
Csatlakozás dátuma : 2017. Dec. 03.
Vissza az elejére Go down
Illuken Silden
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek-
Ugrás: