Piac - Page 2 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Piac
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Világunk :: Folyóköz :: Damarel :: Belváros
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásTárgy: Piac Kedd Dec. 12, 2017 11:54 pm
First topic message reminder :

...
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
SzerzőÜzenet
TémanyitásTárgy: Re: Piac Szer. Dec. 13, 2017 11:20 pm
Nem tévedtem, valóban Drag volt az. A hajszín megzavart ugyan, de nem sok nő futkos ilyen színű szemekkel szabadon errefelé...
Érteltenül néztem rá. Miért menekült, ha vásárolni jött ki? Nem tartom valószínűnek, hogy a gazdagyilkosnak bárki elhinné hogy nem szökni próbál. Én is erősen kételkedtem, bár tény hogy Tiberius meglehetősen engedékeny a rabszolgákkal. De mégis ki küldené ki pont Dragot? Mármint..ő Drag! Miért menne vissza oda?
Mosolyogva intettem neki mégis mikor elviharzott. Azerion azonban ennyivel nem rendezte le. Megragadott és magával vonszolt, egyenesen drag után. Természetesen nem ellenkeztem de valahol mélyen szurkoltam dragnak hogy el tudjon meneküli. Aztán Azerion megindult elengedve engem. Számat rágva tipródtan egy kicsit. Aztán észbekaptam és utánaszaladtam. Meg sem fordult bennem hogy elmenekülök vagy bármi hasonló. Átfurakodtam magam a tömegen. Felsóhajtva nyugtáztam hogy gazdám elkapta Dragot. Ránéztem a kezére és fájdalmas szisszenés hagyta el a számat. Idegesen néztem körbe. Lincshangulat volt..
-Uram...-kezdtem bele alig hallhatóan
-nem...nem hiszem hogy Tiberius úr boldog lenne ha baja esne Dragnak. Ha sokáig a földön van a keze jó eséllyel összeszed valami fertőzést..-mutattam az említett testrészre. Próbáltam higgadtnak tűnni és nem annak a látszatát kelteni hogy Dragrattát védem. De végül is így volt...
Vendég
Vendég
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Piac Szer. Dec. 13, 2017 9:51 pm
Amikor Elysea megszólalt, valóban felismertem a hibridet. Fekete volt a haja, de egyértelmű, azok a sárga szemek bőven leleplezik. De mi van a kezével?
- Éppenséggel igen, de felettébb gyanús a viselkedésed... - kezdtem, de ő folytatta tovább.
- Ne próbálj meg átejteni, Dragratta, ennél tudhatnád hogy több eszem van. Mit keveregsz idekint? Tiberius biztosan nem lenne olyan hülye hogy elengedjen vásárolni, ki van zárva. Hogy lógtál meg? - követeltem a válaszokat, és közelebb léptem.
A tömeg vészesen gyűlt körülöttünk, az ő szemei pedig a kiutat keresték. Aztán el is köszönt és eliszkolt a tömegbe. Felszisszentem, és magammal rántottam Elyseát egy sor káromkodás közepette.
- Hogy a francba szökött ki? Nem létezik hogy Tiberius tényleg kiengedte volna... Vagy mégis? Az a sültbolond rohadtul elbízta magát, megmondtam hogy el fogja bízni magát! - dohogtam futás közben. Csak azt láttam ahogy Dragrattát valaki nyakon ragadja, majd szép, nem túl nőies mozdulatokkal kiverekedi magát a tömegből és futásnak ered.
A szentségit, de rohadtul gyors!
Végül elengedtem Elyseát annyira hogy elrúghassam magam, hogy elérjem a nőt és a földre terítsem. A kezeinél lefogtam. Végre láttam mi történt a kézfejével. Szét van égve.
- Mi az isten..? - kérdeztem elborzadva a kezére nézve, ő meg csak vigyorgott mint a tejbetök.
- Eszednél vagy te, kislány? - kérdeztem, úgy néztem rá mint valami kiszabadult őrültre. Talán az is.
- Mindegy. A karkötő még rajtad van, és ez így is fog maradni. Most azonnal visszaviszlek Tiberiushoz és mostmár tényleg kurvára hálás lehetne nekem amiért kétszer is helyrehoztam azt amit te elrontottál neki. - morogtam, és talpra rángattam, erre megint futásnak eredt volna, de kigáncsoltam. Azt a mély sárkányhangot ahogy felmorgott... Ha sima ember lennék most a sikítófrász kerülgetne. De nem vagyok. Úgyhogy csak rideg arccal ránéztem és felpofoztam.
- Semmit nem tehetsz a sorsod ellen. Nem kellett volna ennyit engedni a csábításnak, már rég menekültként, szabadon élhetnél valahol kurva messze innen, de nem, neked mindig vissza kellett jönnöd újabb és újabb rabszolgatartókat kisemmizni és megölni... Örülök hogy ezúttal nagy fába vágtad a fejszéd. - néztem rá, és elvigyorodtam. De még hogy örülök. Ez a Vörös dög több borsot tört az összes nemes orra alá mint bármelyik másfajú személy valaha. Érthetetlen. Én már rég kivégeztettem volna...

_________________
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 41
IC reag : 38
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Piac Szer. Dec. 13, 2017 9:42 pm
Ahogy kirohantam, futottam volna én tovább hogy beverjem pár kovács vagy kuruzsló fejét hátha egyikmásiknak eszébe jut valami erről a trükkös bizsuról, amikor ismerős hangot hallottam meg a hátam mögött, és én hülye, én igenhülye, megtorpantam. Nem fordultam hátra, csak félig.
Elkeseredésemben röhögésben törtem ki.
- Ely és Azerion! Hát persze hogy belebotlok valakibe akibe nem kéne... - sziszegtem gunyorosan, miközben a kezemet dugdostam a ruhám ujjába.
- Mi járatban? Vásárolgatunk? Tiberius engem is kiküldött hogy vegyek neki a holnapi ebédhez ezt-azt... Látod, itt a kosár. Nem is olyan rég értem ide, épp csak körülnéztem hol a legérdemesebb vásárolni... - kezdtem magyarázkodni, de volt egy olyan érzésem hogy Azinak több esze van mint Tibinek, szóóóóval nem tudom őt mennyire vághatom át a kerítésen ezzel a csicsergős szöveggel. Valószínűleg semennyire de egy próbát megér.
A tömeg körülöttünk kezdett gyanúsan sűrűsödni, el kell húznom a csíkot mielőtt még valami baj történne. Nem megyek vissza. Kizárt. Nem fogom Tiberius vernivaló fejét tovább bámulni. Előbb rágom le a lábamat!
- Most pedig, ha megbocsátassz, elintézném a teendőimet, úgyhogy... Pá! Jó volt téged újra látni Hópihe. - intettem, és elindultam volna könnyed de sietős lépteimmel hogy faképnél hagyjam őket mikor hátulról egy kéz kapta el a nyakam, és magához rántott.
- Tiberius megkarkötőzött, eh, Gazdagyilkos? Fogadjunk ő nem bánik úgy veled ahogy azt érdemelnéd! Majd én megmutatom te szuka... - lihegte valaki a fülembe. A tömeg eléggé összezárt körülöttem, kezdtem rohadtul dühös lenni. Visszakézből orrbakönyököltem a faszit aki rámmászott, és a kossárral ütöttem le még párat akik közeledtek, majd előrebukfenceztem, ki a lábuk között.
Mikor azt hittem végre leráztam a csőcseléket újra belém vágódott valaki és a földre nyomott, már üvöltöttem fel hogy eresszen el mikor észrevettem hogy Azerion az. Oh, bazdmeg.
Rávigyorogtam.
- Heló. Rég találkoztunk, nemigaz? - kérdeztem vigyorogva. Közben viszont legszívesebben megcsapkodtam volna, pont a kissé szenes kezemre nehezedett rá. Aucs.
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 33
IC reag : 24
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 22.
Tartózkodási hely : Szabadon
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Piac Szer. Dec. 13, 2017 9:26 pm
Éppen a konyhán dolgoztam. Szokás szerint korábban keltem, mint a többiek. Csináltam nekik reggelit, majd takarítottam kicsit. Persze a nyugalom addig tartott, míg fel nem ébredtek a cselédek. Az egyikük sikeresen elesett és elejtette a tányérját ami apró darabokra törve terítette be a padlót. Felsóhajtottam. Van ami nem változik...
Elkezdtem összesöpörni a törmelékeket. Éppen a nagyobakat szedegettem, mikor mindenki vigyázzba vágta magát. Felnéztem és Azerion támaszkodott az ajtóban. Gyorsan kiegyenesedtem és illedelmesen köszöntöttem.
-Jó reggelt gazdám-néztem rá nagy szemekke, mikor mint kiderült, hozzám jött.
Miután végigmondta amit akart kivonult, én pedig ott álltam, még mindig az ajtót nézve bambán. Kiesett a kezemből a lapát is meglepetésemben. Lehajoltam, felszedegettam a nagyobb darabokat, még mindig az ajtót nézve, kidobtam aztán...aztán rohanni kezdtem felöltözni. Ilyen gyorsan még sosem készültem el. Felkaptam két kosarat, és még el sem múlt a meglepetésem már lent álltam az előtérben.
Jutalmat kapok! Én!!!! ÉN!!!
Mikor megdícsért büszkén elmosolyodtam. Persze nem engedtem hogy nagyon látsszon rajtam mennyire kellemesen érintett hogy azt mondja büszke rám. Ez olyasvalami volt, amit a rabszolgák nem sokszor hallanak.
-Köszönöm uram. Nagyon szeretek itt dolgozni-ezúttal teljesen őszinte voltam, nem csak udvarias. Nem sok ideje voltam itt, mégis már most otthonomnak tekintettem a házat, családomnak a szolgákat.
Szapora léptekkel követtem Azeront. A piac szóról mindig a rabszolgapiac járt a fejemben. Ez sem sokban különbözött attól, talán csak annyiban hogy az eladók nem verték az árut, az áru pedig nem sírt.
A emglátogatott árusokat igyekeztem a fejembevésni, és kedvesen mosolyogtam mindre.
Ekkor valami zűrzavarra lettünk figyelmesek. Egy nő rohant ki a kovácstól. Nem ismertem, de mégis úgy éreztem, így hát összehúzott szemekkel figyeltem amint menekül.  Amikor közelebb ért felkiáltottam.
-Drag?!!-szaladt ki belőlem, majd Azerionra néztem és a szám elé kaptam a kezemet.
Vendég
Vendég
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Piac Szer. Dec. 13, 2017 9:10 pm
Ma úgy döntöttem, Elysea kap egy kis jutalmat amiért ennyire szépen dolgozik. Friawinn ötlete volt, azt mondta, látja benne a potenciált. Büszke voltam rá, nem tagadom. Talán hű pótléka lesz Jaarának, még ha... Ha nem is teljesen. Az majd elválik, egyelőre jó úton halad az első kiváltsága felé, ha Friawinn továbbra is ennyire elégedett lesz vele hamarosan megkaphatja a különszobáját is. Addig viszont maximális teljesítményt várok el tőle!
Reggel az első dolgom volt felkeresni őt, a megszokotthoz híven a személyzeti konyhán találtam, épp a cselédek által összetört két tányér maradékát takarította fel.
- Jó reggelt, Elysea. Friawinn nagyon büszke rád, rengeteget dícsér téged. Úgy vélem, én sem panaszkodhatok a munkádra, mindent elvégzel amit kiszabnak neked, sőt, többet is. A mai nap ezért szeretnélek egy kisebb jutalomban részesíteni. Fejezd be a munkád és vegyél fel utcai öltözéket, kimegyünk a piacra. - mondtam az ajtófélfának támaszkodva. Ügyes lány. Tudom hogy meglepetésként fogja érni, de ez a cél.
- Ha végeztél várj meg a csarnokban, hozz magaddal két kosarat is, elintézünk némi bevásárlást is ha már kimegyünk. - szólaltam meg ismét, majd kisétáltam az ajtón, és felmentem a szobámba hogy felöltözzek. Ma csak sétálni fogok, Hajnal ma maradhat a többi lóval.
Összekészülődtem, teljes utcai felszerelésben forgolódtam a tükör előtt. Megfelelő. Azért egy-két kést is eltettem, elvégre sosem lehet az ember biztos a dolgában. Amikor végeztem, lesétáltam a lépcsőn, nem csalódtam, Elysea már a hallban várt rám.
- Helyes. Induljunk, ne vesztegessük az időt. Megmutatom az eladókat akiknél már kedvezményeink vannak, bemutatlak nekik, hogy ha később kiérdemled a bevásárlás jogát, felismerjenek, és ne próbáljanak neked bármit is drágábban eladni. Megmutatom az üzleteket ahova Friawinn járni szokott, és esetleg vetethetsz magadnak néhány holmit is, ha úgy tartja kedved. Nagyon elégedett vagyok veled, Elysea. - néztem végig rajta, szemeim tükrözték jó hangulatom.

A piacra érve pár standot már megjártunk, mindenki az emlékeibe véste a fehér hajú lányt. Helyes. Nem szeretném ha bárki is ki merészelne tolni vele, és egyúttal velem is. Annak nem lenne jó következménye.
Ahogy nagyban sétáltunk a fő útvonalon, éktelen kiabálásra figyeltem fel az egyik kovácsműhelyből, majd percek múlva kirohant egy nő, a kezét szorongatva. Mi az isten történik itt? Persze az ilyen hadakozások mindennaposak, majdnem elsiklottam felette de volt valami veszettül ismerős a nő járásában, mozgásában. Egyszerűen nem tudtam hova tenni....

_________________
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 41
IC reag : 38
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Piac Szer. Dec. 13, 2017 8:52 pm
Új játék: Azerion, Elysea
Egyszerűen képtelen voltam elhinni hogy Tiberius, ha kelletlenül is, de elengedett. ELENGEDETT! Szinte madarat lehetett volna velem fogatni.
Rutinosan mozogtam a városban, hamar a piacon kötöttem ki, ahol fütyörészve vásároltam össze magamnak mindenféle finomat. Óóóó nem, semmit nem vettem ami az ebédhez kell. Ez már egy szabad ember vacsorája, úgy bizony!
Csak az a tetves karkötő ne fityegne még mindig a kezemen. Apropóóóó...
Egy szárított húscafatot majszolgatva kerítettem egy kovácsműhelyt. Na de így nem lesz jó... Sarkon fordultam, és végignéztem a standokon, smink, smink, szénpor, akármi! Ah, bingó! Miután felpakoltam a fekete porból, meghúztam magam egy kis utcában és alaposan bepacsmagoltam vele a hajam, nem tökéletes munka, lévén vakon csináltam, de a célnak megfelel. A szememen sajnos az istennek sem tudok változtatni, úgyhogy igyekeznem kell nem nagyon villogatni a drágáimat. Amíg félhomályban vagyok úgyis szinte teljesen kerek a pupillám, a szemem is majdnem feketének tűnik tőle, talán nem lesz vele gond...
Visszatipegtem hát a kosárkámmal a kovácsműhelyhez, és egy széles, angyali mosollyal beléptem az üzletbe.
- Üdvözlet, jóuram! Ki tudna segíteni egy hölgyet a bajban? - kérdeztem, előadva legművészibb ideges kuncogásom. A hajamat nem mertem dobálni mert még kijön belőle a por.
- Üdvözlöm, hölgyem! Miben állhatok rendelkezésére? - kérdezte a középkorú pasas. A keze kérges volt a munkájától, a száraz levegőtől pedig jóval öregebbnek tűnt, a hangján hallatszott hogy még ott bujkál benne a fiatalos tűz... Ideális.
- A minap vettem ezt a fránya karkötőt, de az istennek nem tudom leszedni azóta sem, és nem túl kényelmes alváshoz... - emeltem fel a kezem. Átfutott az arcán valami, de nem foglalkoztam vele. Kellett volna.
Intett, hogy lépjek közelebb, majd ahogy megvizsgálta a karkötőt, dühösen rámnézett.
- Ez itt Tiberius Theunissen karkötője! Mégis mit képzelsz, rabszolga? - förmedt rám, én pedig kivicsorítottam a fogaim és felmorogtam.
- Tudod kit nevezz te rabszolgának... - sziszegtem, ő pedig az asztalra csapott.
- Ki az üzletemből! Nem fogok balhéba keveredni Tiberiussal, nem hiányzik a nyakamra egy csalási ügy, vagy pereskedés! Ennyim van, nem több, csak a műhelyem! Nem fogom egy rabszolga miatt elveszteni, nem vagyok hajlandó segíteni, takarodj innen! - ordított, én pedig megfeszítettem az állkapcsom, aztán benéztem mögé a műhelybe, félrelöktem hogy csak úgy zuhogott, aztán átugrottam a pulton és bevetettem magam a műhelybe. Beletartottam a kezem a tűzbe, felmorogtam ahogy a bőröm égni kezdett, de az a kurva karkötő meg se moccant, pedig a kezem mostanra már erősen kezdett szenesedni helyenként. Végül egy dühös kiáltással kirántottam a kezem a tűzből, felrúgtam egy utamba tévedő kovácsinast és kirohantam az ajtón, ékes káromkodások közepette. A kezemet szorongattam. Miből van ez az istencsapása?!
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 33
IC reag : 24
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 22.
Tartózkodási hely : Szabadon
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Piac Kedd Dec. 12, 2017 11:54 pm
...
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Piac
Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down
Piac
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Világunk :: Folyóköz :: Damarel :: Belváros-
Ugrás: