Eris Myrisaen



 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:



Friss postok
Rabszolgapiac
Yesterday at 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
A másik felem
Yesterday at 12:21 pm
írta: Illuken Silden
Alaesia
Pént. Jan. 19, 2018 9:00 pm
írta: Admin
Elkészültem a karakterlapommal
Pént. Jan. 19, 2018 8:56 pm
írta: Alaesia
Eureka Lilianblake
Csüt. Jan. 11, 2018 3:02 pm
írta: Admin
Avatarfoglalás
Csüt. Jan. 11, 2018 12:31 pm
írta: Eureka Lilianblake
Anpheru Ishneset
Szer. Jan. 10, 2018 7:56 pm
írta: Admin
Molly Rottenberg
Hétf. Jan. 08, 2018 8:43 pm
írta: Molly Rottenberg
Clara Sheyal
Hétf. Jan. 08, 2018 3:04 pm
írta: Admin
Alaesia, a vadócka
Vas. Jan. 07, 2018 5:47 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
2 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 15 fő

Eris Myrisaen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Eris Myrisaen Hétf. Dec. 18, 2017 1:06 am
Kedves... Elnézést, mélyen tisztelt Eris, Nyugat Császárnője!

Köszöntelek az oldalon! Élvezettel olvastam végig a lapot, a végére tűkön ültem, csodás karakter, érdekes indíttatásokkal, szinte érzem a bonyodalom és konfliktus édes illatát! Nyugat egy kiváló uralkodót tisztelhet benned, olyan uralkodó vagy aki képes megvédeni a népét, és nem csak képes, de hajlandó is rá! Kíváncsi leszek a hadjárataid és megmozdulásaid eredményeire, a sárkányok földjén kezd kiéleződni a helyzet...  Razz
Mivel a kód is rendben van, a képek pedig hibátlanok, a karakterlapod:


Jó játékot az oldalon!

by: Drag
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 223
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Eris Myrisaen Pént. Dec. 15, 2017 8:24 pm





Eris Myrisaen


"Az istenek kegyelmezzenek annak aki nekem keresztbe tesz...Mert én nem fogok."




Személyes adatok




Teljes név:
Eris Myrisaen
Kor:
759 év
Születési idő:
1268. 12. 12.
Születési hely:
Északon született a hegyekben



Eris
Rasa
Ratkevičiūtė



Foglalkozás:
A Nyugati birodalom uralkodója
Lakhely:
Nyugat fővárosa, Myriscur
Tartózkodási hely:
Többnyire a Myriscuri palota



Faj:
Sárkány
Rang:
Nyugat Legfőbb Császárnője
Csoport:
Nyugati sárkány



Átváltozás ideje:
Három évesen, amikor a szüleim tanítottak
Átváltozás helye:
Palotában, gondolom...Ki emlékszik már...
Átváltoztató neve:
---






Képesség



Árnymanipuláció


Uralom a sötétséget.
Képes vagyok rá, hogy úgy táncoltassam, ahogy akarom, azt csináljak belőle, amit akarok. Ebbe az is beletartozik természetesen, hogy megváltoztathatom, tárggyá tehetem. Ennek köszönhetően a nap minden percében fegyverarzenál áll rendelkezésemre. A puszta levegőből képes vagyok kardot, láncot, tőröket, tüskéket elővarázsolni. Természetesen ha úgy hozza a helyzet, ugyan ebből készíthetek nyakláncot, vagy akár ruhát. Csupán a képzeletem szab ennek határt. Megkönnyíti a képességem az életemet, elvégre ha sárkánnyá változok, majd emberré, azonnal a semmiből ruhát tudok teremteni magamnak. Fegyvertelenből pedig könnyedén gyilkológéppé változom egy szempillantás alatt.
Képességem által létrehozott, kristályszerű anyaggal ötvözik a nyugati kovácsok híres fegyvereinket, melyek különleges strapabíróságának révén igencsak nagy bevételt hoznak birodalmam számára. Ennek segítségével építettük azt újjá, és tartjuk el nap mint nap. Hadseregem elit harcosai az én fegyvereimet és páncéljaimat viselik, de még a város alapjait is ez alkotja.
Sárkányként is képes vagyok használni, de nem olyan nagy mértékben, mint emberi alakban.

Képességnek nevezhető, hogy sárkányalakban képes vagyok telepátia segítségével kommunikálni másokkal. Amit ilyenkor mondok ugyan úgy hallja mindenki, mintha valóban beszélnék. Azt kivéve, hogy nem tompítja el semmi zaj, hiszen a fejükben hallatom hangom. Így tehát túl tudok zengeni bármilyen tümeget. Nem hátrány, ha uralkodó vagy.
Ennek köszönhetően nincs szükségem arra, hogy alantas emberi alakot vegyek fel, ha tárgyalnom kell egy másfajú személlyel.





Család



A szüleim a többi őssárkánnyal együtt álombamerültek. Északon, a palotánkban szunnyadnak.
Húgommal, Athareával érkeztem nyugatra, ő azonban meghalt, húsz éve.
A birodalom irányítása túlságosan leköti a figyelmem, és bár a tanácsosok már időnként rágják a fülemet, nem érzem hogy sietnem kéne családot alapítani. Nem találtam még szövetségest aki méltó lenne rá.
Így tehát a család én vagyok. És jól is van ez így.






Személyiség



Büszke vagyok. Büszke vagyok arra, hogy én taszítottam le a trónról az alkalmatlan uralkodót. Büszke vagyok arra, hogy a népem imád és fél is egyben. Nem kertelek és nem tétlenkedek a trónomon ülve míg a város hanyatlik. Ha harcolnom kell birodalmamért, hát megteszem, de logikusan gondolkodom és nem kockáztatom az életem felesleges csatározások miatt.
Igazságos vagyok, de nem kegyelmezek, az nem az én reszortom. Uralkodónak neveltek, én pedig nem hozok szégyent a nevemre. A tiszteletet elvárom mindenkitől. Birodalmamban fegyelem, de béke uralkodik. Törekszem az egyensúlyra.
Gyakran nyers vagyok, és nagyon szókimondo.

Állhatsz mellettem, vagy állhatsz az utamban.
Dönts bölcsen.

Veszíteni nem tudok...
Nem is szokásom.







Életrajz



"Néhányan félnek a sötétségtől..Mások eggyéválnak vele."

Nagyszüleim őssárkányok voltak, szüleim uralkodó családba születtek. Legalább is családfa szerint. Nem igazán volt min uralkodniuk...
Még volt időm megismerni őket, mielőtt örök álomba merültek volna. Fiatal voltam, amikor északról új területre vándoroltunk. Szüleim nagy reményeket fűztek hozzá. Azt hitték, végre eljött a mi időnk. Azonban a három Noir elkezdte darabokraszedni a hatalmas területet. Szüleim hamarosan meglátták, hogy itt már nekik nem jut semmi. Elmenekültünk, mielőtt kutyává alacsonyít és térdre kényszerít minket. Ennél többre voltunk hivatottak. Pedig anyám és apám ugyan olyan jogokkal rendelkezhetett volna, mint ők. Azonban még a családi dráma közepette is voltunk olyan bölcsek, hogy nem próbáltunk ellenük menni. Ha hárman a közös ellenség miatt egyesítették volna hatalmukat, nekünk esélyünk sem lett volna.
Így hát vártunk....Az idők során családom feledésbe merült. Rólunk nem szóltak történetek. Az összes, hozzánk hűséges sárkánnyal karöltve a hegyekbe vonultunk vissza, és megerősödtünk. De még mennyire...

Atharea, a húgom már itt született. Benne sosem volt oylan tomboló harag, mint bennem. Ő képes volt hűvös fejjel és meleg szívvel gondolkodni. Én viszont... én láttam, mi lehetne a miénk. És akartam is azt. Tudtam, hogy együtt megszerezzük, ha kell száz, ha kell ezer év múlva, de a miénk lesz.
Aztán a szüleink elaludtak, mi pedig magunkra maradtunk...
Át kellett vennem az északi csapat irányítását. Azonban együtt kiálltuk a próbát. Atharea mindig mellettem állt. Ő volt az érző felem. Ő volt, aki türelemre intett, aki kegyelmet tanusított, aki lenyugtatott, ha kellett, és aki helyettem foglalkozott a köznép problémáival míg én a kevésbé érzelmes feladatokat láttam el. Azokhoz sosem volt túl jó érzékem. Kiegészítettük egymást...

Aztán a dolgok szinte maguktól kezdtek el történni. Nyugati kapcsolatainkkal szövetkezni kezdtünk. Felépítettünk egy hálózatot, aminek segítségével magunk mellé állítottuk a nyugati népet, a főváros teljes katonaságát, a kereskedőket, de még az uralkodó tanácsosait is, a hozzá legközelebb állókat. Én akkor képes lettem volna bemasírozni a hátam mögött egy sereggel és lemészárolni mindenkit aki ellenszegül. Húgom azonban ennél hosszabb, de jobb tervként állt elő ezzel. Nem akart vérontást. És nem is volt. Amikor megerősödtünk eléggé, mindössze annyi dolgunk volt, hogy besétáltunk a palotába. Saját kezemmel öltem meg az uralkodót és foglaltam el a trónját. Mindössze egy halál. Ennyibe került. Úgy érzem ez igazán nem volt nagy ár...

A birodalom amit megkaptunk azonban így is lángokban állt. Képletesen persze, de csupán idő kérdése volt hogy ez így legyen. A főváros egy vulkán lábánál terült el, a vulkán pedig ébredezett. Tudtuk, ha ez így folytatódik nem lesz mi felett uralkodni, így minél gyorsabban megoldást találtunk a problémára. A fővárost a vulkán oldalára elkezdtük építeni, családunk után a Myriscur nevet kapta. A vulkánba lyukat fúrva sikerült enyhítenünk a nyomást, a lávát kieresztve pedig megelőzni a kitörést. Az irányított láva ezúttal nem ellenünk, hanem mellettünk volt. A városunkat bevehetetlen, de élhető hellyé változtattuk vele. Épületeinket pedig az évek során magasabbra és magasabbra építettük.

Atharea húsz éve halt meg...
Ott voltam, láttam amint szeméből kihúny a fény, vele együtt pedig az egész város sötétségbe borult....

Próbálok úgy uralkodni, mintha még mindig mellettem lenne. Nem egyszerű, de nyugat virágzik és béke van. Segítségemmel a birodalomból katonai hatalom lett, mely jó kapcsolatot ápol déllel. Itt még nem állok meg. Terjeszteni fogom hatalmam. Mindenki ismerni fogja a nevem...
A kérdés, pedig nem az, hogy ki fogja hagyni ezt, hanem hogy ki próbálna meg megállítani.























Apróságok



Házi kedvenc:
Nincs szükségem koloncra
Személyes tárgy:
Felesleges, nem vagyok szentimentális.
Személyes ismertető jegy:
Hófehér hajam van, illetve vörös szemeim. Emberi alakomban is látszik uralkodói mivoltom, átlag nőnél magasabb vagyok és erősebb.

Képességem segítségével készített fejdíszt viselek általában, melynek mérete és formája állandóan változik, de felismerhető.
Testékszer:
---
Hobbi:
Kinek van ilyesmire ideje?
Szexuális orientáció:
Egy uralkodó életében nem releváns




Másik alak



Sárkányként kifejezetten nagy méretű vagyok, és fehér, akárcsak a hajam. Pikkelyeim tollhoz hasonlóak. Fejdíszem ebben az alakban is van általában, illetve gyakran ékszereket is hordok sárkányként, esetenként páncélt.
Gyakrabban mutatkozom sárkányként, mint emberként. Úgy érzem uralkodóként ez nem meglepő.






Képzettség



Diplomácia, politika, hadsereg vezetése, harcművészetek, kardforgatás, de képességem tökéletes uralása is ide tartozik.





Érdekességek



---




User neve:
Elysea


User kora:
Szigorúan titkos


Szerepjátékkal töltött idő:
Kezdő

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Legfőbb Császárnő
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 6
IC reag : 5
Csatlakozás dátuma : 2017. Dec. 02.
Vissza az elejére Go down
Eris Myrisaen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Sárkányok-
Ugrás: