Kereskedő 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Kereskedő
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Világunk :: Folyóköz :: Acrine
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
Bevallom nem értettem, hogy mi történik körülöttem. Sem azt nem hallottam, amit az idegen férfi mond, sem azt, amit a kereskedő motyog. A vérem a fülemben dobolt. Csak egy hajszál választ el attól, hogy átalakuljak, ami valljuk be nem jó. Sőt, nagyon is rossz. Nem is tudom, mikor vesztettem el ennyire a türelmemet. Idejét sem tudom., mikor hagytam el magamat ennyire. Igaz, idejét sem tudom, hogy mikor aláztak meg ennyire utoljára. Mert bárki is volt a férfi, ezért még fizetni fog. Később, ha már lenyugodtam. Az az igazság, hogy mostanában jóval könnyebben elvesztem a türelmemet. Nah, kellett nekem meglépnem otthonról, a türelmem is vele ment,
- Nem... érdekel... - nyögtem ki viaskodva a sárkányommal, hogy visszavegyem még a torkomat, a hangszálaimat, hogy én beszélek.
Kétlem, hogy engem keresnek. Sőt, biztos vagyok abban, hogy nem keresnek. Világos, szépen papírba foglalva mondtam le önként a nővérem javára. Nem sokan ismerik ezt az alakomat, mármint a barna hajamat. Ez új. A legtöbben a birodalomban vagy lila hajjal láttak, vagy szőkével. A szagom meg sima keleti sárkány. Ennyi.
- Nem... miattam... vannak... itt... - nyöszörögtem. A kezeim már inkább voltak sárkány mancsok, mint emberi kezek.
Hagytam, hogy vigyen, hagytam, hogy rángasson. Remélem gyors és hamar biztonságos helyre kerülünk. Mert át kell változnom. Ezen a ponton nem tudok már megállni. Így is tovább bírtam és húztam az alakváltást, mint ami egészséges lett volna. Még a kezdő sárkányok sem húzzák eddig. Azoknak nem is céljuk az emberi alak megtartása, nekem pedig minden célom az volt, hogy megmaradjak emberi formában és ne változzak át.
- Hova... megyünk...? - kérdeztem, de inkább morgás volt, mint emberi beszéd. Remélem azért értette. - Nem... bírom... már... sokáig... - szerintem ez látszott is. Nem kellett hogy mondjam, morogjam, nyöszörögjem.

_________________
avatar

Character sheet
Kinézet: 15
Turinqui
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 92
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 20.
Tartózkodási hely : Keleti pusztaság
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő Szomb. Márc. 17, 2018 2:34 am
Áhá! Jól gyanítottam, félvér volt vagyis nem teljesen, hanem egy sárkány! Ráadásul abból a halvány illatból, gyanítom valahonnan keletről...
Ez kecsegtető és veszélyes is egyben, ha még hergelem, akkor Acrine városa nem kis veszélyben lesz, ha jól vetem a lapjaimat, akkor nyerhetek időt. Tudtommal ritkán fordulnak elő sárkányok errefelé, főleg emberi alakban, ez mégritkább...ahogy látom ő nem az a fajta, aki veszi a gúnyos humort, türelmetlen is....."hát lássuk akkor.. az istenek legyenek velem, vagy mik,ha ezt elrontom!"
Felettébb "tüzesen" próbálod leplezni a felesleges indulataidat. Már lassan "sárkányosan" tüzesen, a padló is érzi a "nem annyira koldus" hölgy haragját - mondtam picit viccesen, félrenéztem a kereskedőhöz. Igen, az arca mindent elárult, falfehér lett a félelemtől, lehet megérezte a padlót. A padló maga sem közönséges padló...
A koldus hirtelen hátrament egy és motyogni kezdett valamit - ...igen...i....t.. koldus kinézete van....még itt van...siessenek!
Majd egy ajtón kiment..ez...nem lehet jó jel...
Heh...bármi is történik, ez nem volt a megállapodásban.
Megfogtam a hölgy ökölbeszorított kezét, "igen forró volt" és mondtam.
Hát, koldus vagy nem koldus, most szepen itthagyjuk a felperzselt helyét és szépen elmegyünk egy biztonságosabb helyre, ahol kikérdezlek, hogy mégis mibe is vontam bele magamat. Ó és nem kérek bocsánatot, a minimális dühe még jól jöhet.
Gondolom nem volt más választása, nagynehezen megmozdult és viszonylag gyors léptekkel kiléptünk a boltból..
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 10
IC reag : 8
Csatlakozás dátuma : 2018. Mar. 14.
Tartózkodási hely : Bárhol a világban
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő Szomb. Márc. 17, 2018 2:00 am
Maioresz látja lelkemet én tényleg megpróbáltam nyugton maradni és nem tombolni. De nem ment. Minden szava egy-egy tőrként hatolt a lelkembe, egyre jobban felszítva a dühömet. Éreztem, hogy megbámul, de nem nagyon törődtem vele. Nem voltam abban a helyzetben, hogy pasikkal foglalkozzak. Nem, jelenleg egy vérig sértett sárkány voltam. És, aki vérig sért egy sárkányt, az aláírta a végrendeletét.
- Terítők? - ismételtem meg halkan és lassan. Csupán időt akartam nyerni, hogy megnyugodjak és részben kitaláljak valami hathatós replikát.
- Oh, ez esetben nagyon köszönöm, mélyen tisztelt uram a felvilágosítást - hajoltam meg, hogy a replikám teljes mértékben tökéletes legyen. A hangomból csak úgy csöpögött a gúny, és hálát adtam, hogy a kapucni még takarta a szememet, vagyis igyekeztem a földet nézni. Mert éreztem, hogy a sárkányom a felszínen van. Vért akart a sértésekért, bosszút, húst, vért, életet. Tombolni akart. Az első napokban mást sem csináltam mint a tenger felett repültem és üvöltöttem. Minden létező haragomat, dühömet a felhők felett világgá kiáltottam, néhány neonzöld lángcsóva kíséretében.
Hallgattam a szavait, ám nem mondtam semmit. Magamban olyan csatát vívtam, amiről ez a félvér előttem álmodni sem mert. És úgy nézett ki vesztésre állok. Megremegett a föld, vagy én szédültem meg, de a mikor kinyitottam a szememet, a földön térdeltem a férfi előtt. Oké, Cassie, menni kell innen, minél gyorsabban, minél messzebbre. Gondolkodtam, hogy mennyire gyorsan tudnám elérni az ajtót, melyikre van nagyobb esélyem, átváltozni vagy elfutni.
Aztán, a mai nap folyamán nem először meglepett a férfi. Nem állt le az átváltozás folyamata, de lassult. Nem fárasztottam magam talpra kecmergéssel, inkább az ajtó felé vettem az irányt. Ha még is átváltozok, akkor az utcán tegyem azt. Bár nem férek el ott, de ott legalább el tudok futni. Bár menet közben még sosem váltottam alakot, de ha elég közel állok hozzá, akkor bármi megtörténhet.
- Utoljára mondom - sziszegtem minden erőmet összeszedve. - Nem vagyok koldus!
Legnagyobb rémületemre egy aprócska neonzöld lángocska is kiszökött a szavakkal együtt. Nincs idő itt cseverészni. Mennem kell. Most.
- Most, ha megbocsát az út, és a nagyon becsületes terítőket áruló kereskedő, akkor én inkább mennék - mondtam, és talpra vergődtem. Ekkor ért az újabb meglepetés: a padló ahol térdeltem kissé megperzselődött. Mennem kell.

_________________
avatar

Character sheet
Kinézet: 15
Turinqui
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 92
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 20.
Tartózkodási hely : Keleti pusztaság
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő Szomb. Márc. 17, 2018 1:44 am
Huh, ezek a legrosszabbak, már annyira beképzelte magának a nemességet, hogy már saját magát is annak látja. Hm, szomorú, de az a modor! Ez felháborító! Jobban odahajoltam hozzá, alacsonynak alacsony volt hozzám képest, én 185 cm vagyok emberi alakomban, farkasként sokkal nagyobb, úgy 3 méter. Az arca is szép, mármint, a többi női archoz képest. A sártól és a mocsoktól a haja színe egybeolvad a sárral, "hm-hm sárszínű" szemei zöldek. Alkatra is igen vonzó. Hm, ha nem lenne beképzelt, lehet beleszeretek.."pff persze"...na de...
- Tény, de te nagyon el lehetsz tévedve. - kuncogva mondtam nyugodtan. -Azok nem ruhadarabok, még únytűnik van egy kis piszok a szemedben, hanem terítők.- nevettem.
- Oh, elnézését kérem, úrnőm, biztos a többi koldus között lehetsz valaki, de itt, jóval a giliszta alatti szinten vagy.
- Mellesleg, nem vagyok bolhás, többet mosakszom, mint "kegyes úrnő" itt előttem. -mondtam gúnyosan. Hmm, tudja hogy félvér vagyok, akkor vagy volt velünk már dolga, vagy ő maga is az...
Ha tudni akarod, csak felvettem a jól megérdemelt vagyonkàmat, amit te csak képzelhetsz. -mondtam még gúnyosabban.
Mellesleg.. - közelhajoltam hozzá és megszagoltam - Ha mást nem, de a legyeket bevonzhatod, legyek úrnője hehe.. - volt valami a mocsok és a sár szag mögött egy halvány illatt, amit érezhettem már valahol, valamiért nem hagy nyugodni...
- Nem szívesen hagynék magára egy beképzelt koldust, így magadra vonhatod a figyelmeded....netán menekülsz? Vagy bújkálsz? -kérdeztem mégjobban odahajolva az arcáhot hogy lássam, jól gyanítottam e...
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 10
IC reag : 8
Csatlakozás dátuma : 2018. Mar. 14.
Tartózkodási hely : Bárhol a világban
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő Szomb. Márc. 17, 2018 12:58 am
Örültem, hogy végre valaki válaszolt. Sőt, mondhatni, hogy megkönnyebbültem. Már éppen megköszöntem volna az idegen férfinak a magyarázatát, mikor folytatta a mondanivalóját. nekem meg az állam leesett.
- Tessék? - kérdeztem vissza hitetlenkedve. Ugye, ugye ez itt most... komolyan... nem lehet, hogy... egy egyszerű szolgának néz? Ugye nem? De. Sajnos igen. Sőt meggyanúsított, hogy loptam a pénzt. Nos, mi tagadás nem néztem ki valami fényesen, sőt előkelően, na de akkor is. Felhorkantottam.
- Acrineben vagyunk, itt senki nem kérdez, hogy ki vagy mi vagyok - közöltem vele a lehető legkirálynőibb hangomon. Magamban a sárkányt gőzerővel visszafogtam, nehogy meghallja. Még csak az kéne, hogy elkezdődjön az átváltozás. Akkor aztán mindenki megnézheti magát. Főleg az árus, mert akkor garantáltam felégetem az egész putrit. - S nem esélyi ruhát akartam venni, csupán egy köpenyre lenne szükségem, de akkor majd megveszem máshol - húztam fel az orromat.
- Mellesleg, nem vagyok koldus - közöltem már csak azért is a férfival. Hjajj... ha tudná, hogy kivel beszél... hjajj... jobban hasonlítok anyámra mint hittem. Olyan szívesen aláznám porig és osztaná ki, de nem. Nem lehet. Vissza kell fognom magam. Nem szabad. Rejtve kell maradjak és az is, hogy ki vagyok valójában.
- Ha ennek a nagybecsű, és biztosan ízig-vérig becsületes kereskedőnek ellenére van az aranyam, hogy eladjon néhány ruhadarabot, ami ott van a sarokban, akkor biztosan vannak más városok, ahol nem ilyen válogatósok - vontam meg a vállamat. Azt nem tettem szóvá, hogy valószínűleg előbb megyek vissza keletre ruhát szerezni magamnak az éjszak titokban berepülök, majd ki, minthogy bárkinek is könyörögjek. Bár egyelőre nem akartam visszamenni. A méreg még elég erős, még védve van az otthonom.
- Van még valami mondanivalója uram - gúnyosan megnyomtam a szót. - Vagy utamra enged? Esetleg még faggatózik? De ha már faggat, akkor hogy lehet, hogy egy maga fajta bolhás félvér még nincs pórázon tartva Damarelben?
Egyik előnye volt, hogy eljöttem otthonról: elég sok mindent megtudtam, például a em tisztavérűek helyzetéről. Rabszolgák. Pedig régen... rühellem az embereket. Nem ők tehetnek arról, hogy... ott van rá példának a nővérem. Hela, vajon mi lehet vele? Megráztam a fejemet, hogy kiverjem ezeket a gondolatokat belőle, cserébe még több sarat és koszt szórtam szét a boltban. Bocs, kapcsolt áru.

_________________
avatar

Character sheet
Kinézet: 15
Turinqui
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 92
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 20.
Tartózkodási hely : Keleti pusztaság
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő Szomb. Márc. 17, 2018 12:41 am
Eltettem az erszényemet, megfordultam, hogy minek van ilyen irritáló hangja. Az a hölgy volt az, kicsit felfújtan követelt magának ruhát. Egy koldus..követel? Ilyet sem láttam, hallottam még. Vicces volt őt látni, kicsit esetlen volt, látszik, hogy először jár ilyen helyen. Biztos sokat tölt a pereputtyban és az ura vagy az úrnője nem engedi el a köznépbe. Szolgához képest eléggé kifinomultan kommunikál, jól kitaníthatták, biztos ital felszolgáló bálokon, vagy más egyéb személyi szolga. "Hmm...nekem sem ártana egy ilyen, de áh...ellenkezik a nézeteimmel, a szolgák is szabadok...valahol...nem tudnék tartani egyet sem." Kicsit elgondolkoztam a gondolataimban, közben a hölgyemény még mindig követelte a boltost, kicsit nyomósabban, de még mindig úgy, mintha nemtudja hogy most ő mit is csinálna. Hmhm...
-Hehe, nem fog menni. Nem fog téged kiszolgálni. Ő nem egy közönséges árus, csak az " arra méltóaknak" ad, vesz..bármennyi pénzt is kínálsz fel neki. - mondtam kuncogva. - És ruhát nem fogsz itt találni, ez nem egy ruhásbutik, nézzél majd jobban körül, szolga. - mondtam kicsit komolyabban - Mellesleg nem tanított meg az úrnőd a jó modorra? Nem követelhetsz, egy koldus vagy szolga nem követelhet, csak ha meg van bízva...megvagy esetleg bízva, kicsi szolgáló lány? Esetleg azért hordasz magadnál olyan sok pénzt? - Eleve nem is szabadna annyi pénzel rendelkezned, egy szolga sem rendelkezhet annyival... netán...loptad? Halljam? - kérdeztem, mintha tudnám mibe ebben az esetben "kibe" kötök bele.
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 10
IC reag : 8
Csatlakozás dátuma : 2018. Mar. 14.
Tartózkodási hely : Bárhol a világban
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő Szomb. Márc. 17, 2018 12:07 am
Nagyban figyeltem, ahogy belép egy igencsak jól öltözött valaki. Az orrom nem hagyott cserben, félvér volt. Ennek ellenére nem szívesen kezdtem volna ki vele a jelenlegi formában. Nyilván sárkányként már teljesen más lenne a helyzet, de most szeretnék szépen meghúzódni, és megvenni magamnak azt a pár rongyot.
nagyot sóhajtottam, mert bezzeg a férfival foglalkozott, rám meg... nos, levegőnek nézett. És míg ezen bosszankodtam, a férfi lebonyolította az üzletet és már ment is. Én meg ott maradtam és tátogtam mint egy potyka.
- Öhm... uram... elnézést... - tipegtem utána cuppanós sárnyomokat hagyva a padlón és a hozzám közel lévő árun. - Engem nem szolgált ki - intettem a fejemmel az eladó irányába. - Így ha volna oly kegyes de megkérné, hogy adjon már el néhány ruhát - kértem a férfit. - Van pénzem - tettem még hozzá gyorsan, mert az ajtó üvegében megláttam a tükörképemet. Mi tagadás, sárkányként sokkal szebb vagyok, mint jelenlegi formámban. Ilyenkor jó eljátszani a gondolattal, hogy mit szólna, ha megtudná ki vagyok... Aztán gyorsan el is hessegetem ezt a gondolatot a fejemből. nem vagyok senki. Lemondtam, a nővéremnél van a trón, én éppen szabadságon vagyok és önmagamat keresem. Bár ha épp koldusnak néznek, akkor lehet, hogy nagyon-nagyon eltévedtem.
- Tudok fizetni - toppantottam dühödten a lábammal, mivel a kereskedő még mindig nem figyelt fel rám. - Van pénzem, bőven - toppantottam még egyet és elővettem egy nagy erszény aranyat. Mondtam már, hogy a vérem és a mérges növények sokat érnek?
- Szóval? - néztem körbe várakozóan. Remek, Cassie. Ügyes vagy... dicsértem meg magamat, ennyit arról, hogy beleolvadok a tömegbe és nem tűnök ki. Most meg itt nyakig sárosan úgy toporzékolok, mint egy tizenéves hisztis gyerek.

_________________
avatar

Character sheet
Kinézet: 15
Turinqui
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 92
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 20.
Tartózkodási hely : Keleti pusztaság
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő Pént. Márc. 16, 2018 11:53 pm
Ez is csak egy könnyű munkának indult. Nem vészes, sima áru leszállítás Acrine kisvárosába. Egy erszényt kell odaadnom a helyi kereskedőnek. Szimpla, könnyű megbízás, nem egy hozzámhasonló zsoldoshoz való, de jól fizet. Az már nekem elég. Kell is, az utóbbi időben nagyon költekeztem más fogadókban, boltokban.
A régi felszerelésemet lecseréltem egy új, mintásabb változatra, kellett a változatosság, meg megtetszett a rubin vörös bőr vért kevés arannyal sodronyozott felkarvédővel. A kardomat is lecseréltettem egy duplapengélyű változatra, szószerint újnak érzem magamat és evvel a pénzel, azt az új egy díszes markulatú tőrt is meg tudom venni, amit kinéztem magamnak 2 várossal arrébb.
Megérkeztem Acrinebe, nem foglalkoztam az eseményekkel, egyenesen a megbeszélt boltocskához mentem. Beléptem, sáros lábnyomokat vettem észre, felnéztem és a kereskedő előtt ott volt egy igen rosszul öltözött hölgy. Koldusnak mondanám de volt benne valami fura, mindegy nem érdekel.
- Üdv! - határozott mozdulattal megindultam feléjük, gyors pillantást vetettem a hölgyre..hmm..fura, megvontam a vállamat és a boltoshoz fordultam. Kivettem az erszényt és egy dombornyomott garast, hogy tudja én vagyok az a valaki, akit várt..márha várt. A boltos elvette a tárgyakat, belelesett az erszénybe, hörgött, majd a pult alól elővett egy az enyémnél nagyobb erszényt. Felémnyújtotta, mosolygott. Elvettem az erszényt, megcsörgettem. --Köszönöm - mondtam mosolyogva. - Más nincs? - kérdeztem. A boltos a fejét nemlegesen rázta. - Van valami munka a számomra? - kérdeztem újból, ismét nemlegesen rázta a fejét. Hm, általában szokott lenni valami, úgytűnik most nincs. Elvettem az erszényt, "viszlát"ot biccentettem a fejemmel, megfordultam és elindultam kifelé, egy picit félreálltam eltenni az erszényt.
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 10
IC reag : 8
Csatlakozás dátuma : 2018. Mar. 14.
Tartózkodási hely : Bárhol a világban
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő Pént. Márc. 16, 2018 11:06 pm
Liegrrys;;


Ma jött el az ideje, hogy emberek közé menjek, mióta leléptem keletről és magam mögött hagytam mindent. Nem vagyok büszke erre a tettemre, de maioresz látja lelkemet nagyon is kedvemre való ez a szabadság. Kezdem jobban megérteni Helát, hogy miért is maradt olyan sokáig távol az udvartól. Viszont nekem jelenleg semmim nem volt, meg hát kicsit elhasználódott az a pár ruha, amit elhoztam magammal. Csak egy szakad köpenyem volt, meg némi rongyos nadrág és ing, szóval inkább néztem ki csavargónak nem egy szökött királynőnek. De ezzel nem is volt semmi gond. pénzem és vérem még volt.
Így, bízva abba, hogy Acrine hírhedt kisvárosában a pénz beszél és nem a kilétem felől fognak érdeklődni célegyenesen iparkodtam egy lepukkant üzlethez, ami úgy nézett ki mint egy kereskedő boltja. Ha más nem lesz, akkor utána nézek hol van a fekete piac, vagy bármi, ahol tudok magamnak némi ruhát szerezni.
- Jó napot! - léptem be a lepukkant boltocskába szép, királyi sáros lábnyomokat hagyva magam után. Bevallom kicsit elesettnek éreztem magam, nem tudtam, hogy hogyan is viselkedik egy... hát nem tudom. közember? Ja, közember, vagy koldus. Körbe néztem, hátha felbukkan valaki, aki kisegít, de az is igaz, hogy aki itt dolgozik annak komoly öngyilkos hajlamai vannak.

_________________
avatar

Character sheet
Kinézet: 15
Turinqui
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 92
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 20.
Tartózkodási hely : Keleti pusztaság
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Kereskedő Kedd Dec. 19, 2017 3:48 pm
...
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kereskedő
Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down
Kereskedő
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Világunk :: Folyóköz :: Acrine-
Ugrás: