Egyéb városok 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Friss postok
Rabszolgapiac
Yesterday at 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
A másik felem
Yesterday at 12:21 pm
írta: Illuken Silden
Alaesia
Pént. Jan. 19, 2018 9:00 pm
írta: Admin
Elkészültem a karakterlapommal
Pént. Jan. 19, 2018 8:56 pm
írta: Alaesia
Eureka Lilianblake
Csüt. Jan. 11, 2018 3:02 pm
írta: Admin
Avatarfoglalás
Csüt. Jan. 11, 2018 12:31 pm
írta: Eureka Lilianblake
Anpheru Ishneset
Szer. Jan. 10, 2018 7:56 pm
írta: Admin
Molly Rottenberg
Hétf. Jan. 08, 2018 8:43 pm
írta: Molly Rottenberg
Clara Sheyal
Hétf. Jan. 08, 2018 3:04 pm
írta: Admin
Alaesia, a vadócka
Vas. Jan. 07, 2018 5:47 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
2 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 15 fő

Egyéb városok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Ismerd meg a világot :: Enciklopédia :: Helyszínek
TémanyitásTárgy: Egyéb városok Pént. Dec. 29, 2017 2:13 am
Egyéb városokRoselake:
Emberlakta város a kontinens északi részén. Közkedvelt pihenőhely, híres meleg vizű forrásairól, kiépített termálmedencéiről.


Shiniyah:
Messze délen, a sivatag közepén található ez a kisebb, eldugott település. Elenyésző számú lakossága túlnyomórészt laochrákból áll, de bármely faj képviselőit megtalálhatjuk itt.


Sharnwick:
A kontinens déli részén található az Azúrkék-öböl mentén. Híres kikötőváros, az itteniek főképp a halászatból és a kagylótenyésztésből élnek meg. A sharnwicki gyöngyök ismertek az egész világon.


Sitlihr:
Szintén az Azúrkék-öbölnél található Sitlihr városa, mely a kalózbandák törzshelye. Farkastörvények uralkodnak itt, az erősebb nyer mindent. Bár a városnak mindig van egy „királya”, ez a poszt rendkívül gyakran cserélődik, és az esetek többségében az előző személy nem békés halált hal.


Moonbright:
Farkasvölgy peremén található bányaváros, ami az ezüstjéről híres. Mind a farkasok, mind a vámpírok régóta szeretnék a várost magukénak tudni, hogy a világ egyik leggazdagabb ezüstbányáját irányíthassák, ezért az ottaniak szinte mindenüket ezüstözik, hogy védjék magukat az esetlegesen várható támadások ellen.


Ozhasner:
A renegát lények gyűjtőhelye, közel a kontinens nyugati széléhez. Nem híres semmiről, talán csak arról, hogy szörnyen rossz az étel.


Silverkeep:
A sárkányok birodalmában található peremváros, nagyjából nyugat, dél és kelet hármas határán helyezkedik el. Kiépítése sokkal ősibb, mint a legtöbb ismert városé, mivel az itt lakó, főleg vadon élő sárkányok közkedvelt fészkelőhelye lévén az építők elsődlegesen a sárkány-, és nem az emberi alakban élők igényeit vették figyelembe. Az itt lakók agresszíven védik a területüket, csak nagyon kivételes esetekben fordulnak meg itt nem-sárkányok.


Araxes:
A sárkányok Nyugati birodalmában foglal helyet ez az aprócska város a hatalmas zöldellő mezők közepén magasodva. Az itteni sárkányok egyszerű pásztorok, idejük nagy részét a különféle haszonállatok tartása köti le. Ez a város felelős a Nyugati birodalom élelmének majdnem a feléért. Araxes kis mértékben folytat kereskedelmet a déli sárkánybirodalommal is, főleg hús, gyapjú, bőr és néha csontok terén.


Yrranzil:
A Nyugati birodalomban található városka a déli határ közelében. Ezen a területen a buja erdők miatt a fakitermelés is jelentős, ugyanakkor egy kisebb kőbánya is található itt. Az itteni sárkányok közül az úgynevezett „Gyűjtögetőknek” külön engedélyük van, hogy a Déli birodalom erdőinek gyümölcseit szedjék, cserébe a Nyugati birodalom néhány kincséért. Ezt a szövetséget havonta megünneplik egy lakoma keretein belül, amit Yrranzil városában rendeznek meg.
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 223
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
Egyéb városok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Ismerd meg a világot :: Enciklopédia :: Helyszínek-
Ugrás: