Anpheru Ishneset 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Anpheru Ishneset
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Laochrák
TémanyitásTárgy: Re: Anpheru Ishneset Szer. Jan. 10, 2018 7:56 pm
Üdvözöllek Anpheru!

Örülök, hogy a laochrák sorait gyarapítod, és hogy Shifra lettél. Igencsak érdekek az előtörténet, benne van minden, még is eléggé rejtélyessé válasz tőle. A képek is rendben vannak, bár egy enyhe dorgálás jár érte, mert a karakteredről (is) kéne kép, nem csak a sivatagról. De rendben van így. Egy rejtélyes laochra, nem mutat magából sokat. Smile A kódok is teljes rendben, így természetesen:


Jó játékot az oldalon! Az avatar foglalást ne felejtsd el!

by: CN
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Anpheru Ishneset Vas. Dec. 31, 2017 3:59 pm

Anpheru Ishneset


"You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain."
Személyes adatok
Teljes név:
Djartufer Anpheru Ishneset
Kor:
1213 év
Születési idő:
Olyan rég volt már hogy idejét sem tudom, nyári gyerek vagyok, annyi biztos.
Születési hely:
Valami kis faluban ami azóta a földdel vált egyenlővéHeru
Idris
ElbaFoglalkozás:
Shifraságom mellett nehéz mással foglalkoznom, a többi inkább csak hobbi
Lakhely:
Sa'dawdar
Tartózkodási hely:
Többnyire ugyanott, vagy valahol a sivatagbanFaj:
Laochra
Rang:
Shifra
Csoport:
---Átváltozás ideje:
Negyven éves korom körül változtattak át először véroroszlánná, majd talán kétszáz évvel később kerültem a laochrák soraiba.
Átváltozás helye:
Erről már gőzöm sincs, annyi legalább biztos hogy Sa'dawdar a másik.
Átváltoztató neve:
Egy kóbor oroszlán, majd Angelo Quadrelli


KépességKiméragyártó


Heru képes a test szerkezetét megváltoztatni, legyen az bőr, hús vagy csont, képes az eldeformálódott részeket visszaállítani, vagy épp ellenkezőleg. Továbbá képes különböző fajokat eggyé olvasztani, ezáltal kimérákat készíteni, ez a fajok milyenségétől is függ. Ahhoz hogy ezt megtehesse össze kell kötnie magát az adott teremtményekkel, és a folyamat végéig érezni fogja amit ők éreznek, tompábban ugyan, de nem kellemes.
Értelmes lényt csak akkor tud "beolvasztani" ha az önként beleegyezik, különben a kapcsolat a teljes fájdalmat átengedi és emiatt Heru nem képes befejezni az összeolvasztást, a kötelék megszakad, a delikvens pedig az esetek többségében vagy elhalálozik a sokktól, vagy egy rettentő torz mutánsként, akár hasadt személyiséggel él tovább.
Embereket és vámpírokat könnyebben képes kimérává tenni, alakváltókat nehezebben, mert ez kihat a másik alakjukra is, így két alakkal foglalkozik egyszerre. A fajok mérete is számít, tehát egy egeret egy verébbel sokkal könnyebb összeolvasztani, és kevesebb energiát veszít, mint egy ló,
vagy akár elefánt módosítása. A legkevesebb energiát a test helyreállítása vagy deformálása veszi el, szarvakat és szárnyakat már csak más állatok hozzájárulásával tud valakire növeszteni.
A legnagyobb átka ennek a képességnek hogy a Heru kézfejébe ékelődött kristályszilánk kiterjed amikor használja. Mostanra az egész jobb karját,
és a testének egy részét, és a fél arcát is kristály borítja, ezért óvatosan bánik vele. A testmódosítás nem növeli tovább különösebben, ahogy a nagyon kistestű állatok olvasztása sem, de a nagytestű állatok vagy alakváltók kimérizálása beindítja a növekedést, a kristályok mérete, kiterjedése nőni kezd tőle. Energiából nem használ el sokat, ráadásul a művelet többnyire percek alatt lezajlik, de a kristályosodó bőr miatt megválogatja hogy mikor használja.

CsaládHomályosak az emlékeim velük kapcsolatban. Egyszerű emberek voltak, mert én is annak születtem. Több mint egy évezrede halottak.


SzemélyiségNem beszélek sokat feleslegesen, főleg nem ostobaságokat. Kimért vagyok, hűvös, megfontolt, ugyanakkor a csata hevében teljesen átadom magam a kristály hatalmának, uralma alá kerít, és addig nem nyugszok míg egyvalaki is lábon áll körülöttem. Alapvetően nyugodt és bölcs személyiség vagyok, sok élettapasztalattal a hátam mögött, emellett jobban szeretek egyedül dolgozni. Tény, hogy szívesen segítek másoknak tanulni de tartósan nem szeretek másokkal együtt dolgozni. Van egy sajátos munkastílusom és tempóm, utálom ha máshoz kell alkalmazkodnom.ÉletrajzHa a múltamat akarod fürkészni, elég rossz helyen kopogtatsz.
Ezer év után már örülsz ha az elmúlt ötszázat fel tudod idézni. Sosem értettem azokat, akik más múltjában kotorásznak. Az rég volt, egy másik történet, valami, ami olyanná tett téged, amilyen most vagy. Nem a "most"
kéne, hogy fontos legyen? Az, hogy most milyen vagyok, hogyan élek?
Sehonnan jöttem, senki szülőktől, ember voltam valami semmi faluban.
A legnagyobb senki aki csak lehetek. Aztán a kinézetemből saccolva negyven éves korom környékén támadott meg egy macska, amit túléltem, és véroroszlán lettem. Ez se releváns, elvégre réges rég nem tudok már alakot váltani. Nagyjából ezer éve gyarapítom a laochrák sorait, minden tőlem telhetőt megtettem hogy beilleszkedjek, hogy jó legyek. Sokat edzettem,
gyakoroltam, újdonsült képességeim próbálgattam. Itt se voltam túl jelentős személy, elvégre csak egy voltam a sokból.
Ez úgy ötszáz éve változott meg, amikor a sivatag és az egész világunk megrengett. Kristályszilánk fúródott a kézfejembe, örökre megváltoztatva engem, ismét. Talán ezek a változások mégsem annyira örökké szólóak mint eddig hittem?
Shifra lettem, kaszás, különleges. Erősebb lettem, gyorsabb, és egy olyan fegyvert kaptam ami örökké a hű társam maradt. Képességem ismét változott, próbálgattam, gyakoroltam vele, de a kristály a kezemen növésnek indult. Először nem tulajdonítottam neki sok jelentőséget, különlegesnek tartottam. A gond akkor lett mikor ránőtt az ujjaimra, csökkentve ezzel a mozgékonyságot. Persze önelégült marhaként ez se számított sokat,
mostanra a teljes jobb karom, a fejem jobb felét, a mellkasom jobb felét,
némileg a jobb oldalam, és a gerincem is kristály fedi. Nehéz volt megtanulnom bal kézzel írni, rajzolni, festeni, de megtettem. Már nem gyengeség. A kristály törhetetlenül kemény, és bár nem tudom elég gyorsan forgatni a fejem, megtanultam szinte vakon harcolni, így nincs is rá szükségem. A két penge amit megidézhetek magamnak, a karom meghosszabbításai, a legélesebb pengék amiket valaha láttam. Képes vagyok egy botot is megidézni melléjük, így rögtön egy arzenállal rendelkezek,
mert a fegyvereket egymásba tudom illeszteni. Mesterien bánok velük,
és csak egyre jobb leszek. Teljes mértékig hű vagyok a Dominushoz,
és csak neki felelek a tetteimért, senki másnak.
Túlnyomórészt járom a sivatagot, mert szeretek ott lenni, szeretem ahogy a forróság perzseli a bőröm, szeretem a forró homokot a talpam alatt.
Általában egy kimérám a hátasom, kísérőm pedig néha van, néha nincs.
Alkalmanként segítek a fiataloknak tanulni, edzeni, erősödni, de nem sokáig.
Inkább magányos típus vagyok, és nem nyílok meg könnyen mások előtt.
A múltamat csak nekem van jogom ismerni, az alapján ítélni pedig végképp nincs senki másnak. Inkább szánd rá az időd, hogy megismerj.ApróságokHázi kedvenc:
Egy kiméra hátas, hatalmas gyíkszerű dög, évtizedek óta kísér mindenhova, emellett néha van kiméra kísérőm is, néha a hiénaember, akit többnyire otthon hagyok házat őriztetni, néha mások, ahogy épp kedvem tartja.  
Személyes tárgy:
A dupla kristálypengém amit shifraként képes vagyok megidézni. Őket összeillesztve használhatom a fegyvereim körpengeként, lándzsaként, vagy duplapengéjű botként.
Személyes ismertető jegy:
Ezüstszínű szemem, meg persze a tény hogy a bőröm látható részének majdnem a felét fekete kristály borítja.
Testékszer:
Nincs
Hobbi:
Járom a sivatagot, a kiméráimmal foglalkozok. Ennyi év után nem sok dolog marad ami hobbi lehetne. Talán az a sok edzés...
Szexuális orientáció:
Nem vesztegetem sokat ilyesmire az időm
Másik alakMár nincs másik alakom, csak a szemem ezüst színe emlékeztet arra hogy valaha oroszlán voltam.


KépzettségÉrtelemszerűen ezer év alatt elsajátítottam sokmindent amibe belekezdtem, főleg a fegyverforgatás és a harcművészet, ezekre szükségem volt a túléléshez. Alapból is jól lopakodtam, a macska létem miatti csendes,
puha lépteim megmaradtak, a laochraképességek pedig felerősítették ezt a tulajdonságot a sötétségbe olvadással. Emellett kiváló térképismerő vagyok,
a sivatagban is könnyen tájékozódok, és nagyon jól rajzolok. Különféle állatokat is meg tudok ülni, legyen az ló, elefánt, vagy a saját kiméráim.

ÉrdekességekA kristály a jobb kézfejéből indul ki, a bőrébe van nőve, ha megpróbálja letörni/lecsiszolni a kristály regenerálódik, sokszor nagyobbra is nő mint előtte. Tőből csak a húsával együtt tudná kiszedni, az meg nem ajánlott.
User neve:
Aseyet


User kora:
24 év


Szerepjátékkal töltött idő:
9 év

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Shifra
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 2
IC reag : 0
Csatlakozás dátuma : 2017. Dec. 31.
Tartózkodási hely : Sa'dawdar
Vissza az elejére Go down
Anpheru Ishneset
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Laochrák-
Ugrás: