Clara Sheyal 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Piac
Today at 3:00 am
írta: Ayarel Shax
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Thessalia Shrezrein
Szer. Jan. 24, 2018 11:37 pm
írta: Admin
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
A másik felem
Vas. Jan. 21, 2018 12:21 pm
írta: Illuken Silden
Alaesia
Pént. Jan. 19, 2018 9:00 pm
írta: Admin
Elkészültem a karakterlapommal
Pént. Jan. 19, 2018 8:56 pm
írta: Alaesia
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Clara Sheyal
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek
TémanyitásTárgy: Re: Clara Sheyal Hétf. Jan. 08, 2018 3:04 pm
Kedves Clara!

Üdvözöllek az oldalon! Örülök hogy gazdára talált az egyik keresettünk, szép karakterlapot hoztál össze, Tiberius biztosan örülni fog az érkezésednek. Smile Sajnos mi elkerültük egymást, szívesen megismertelek volna! Tiberiusnál mostanra van néhány rabszolga, van aki kezes, van akitől talán kitéped majd a hajad, de annyi biztos, izgalmas játékoknak nézel elébe!
Mivel a kódod nincs szétcsúszva, a képek pedig mindenhol megvannak, a karakterlapod hivatalosan is:


Jó játékot az oldalon!

by: Drag
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 227
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Clara Sheyal Vas. Jan. 07, 2018 4:44 am

Clara Sheyal


"...Néma barátod, rabszolgád vagyok..."
Személyes adatok
Teljes név:
Clara Sheyal
Kor:
250
Születési idő:
1768
Születési hely:
AcrineClarie
Mila
KunisFoglalkozás:
Rabszolga
Lakhely:
Damarel, Theunissen családi birtok
Tartózkodási hely:
Damarel, Theunissen családi birtokFaj:
Vérfarkas-sárkány hibrid
Rang:
---
Csoport:
RabszolgaÁátváltozás ideje:
Úgy 100 évvel ezelőtt. Clara kikönyörögte, hogy hadd őrizhesse a birtokot, akkor változott át.
Áátváltozás helye:
Damarel, Theunissen családi birtok.
Átváltoztató neve:
Így született.


KépességKépesség neve


Nincs képessége. Gyerekkora óta rajta van a karkötő, képességének sosem volt lehetősége megmutatkoznia.

CsaládSosem ismerte valódi szüleit, igazából a korai gyermekéveire is csak homályosan emlékszik. Egy-egy kósza emlékfoszlánya van, de semmi biztos. Családjának mára már Mr. Theunissent, a gazdáját tekinti.


SzemélyiségMagabiztos és határozott. Nem domináns, de a többi rabszolga között tagadhatatlan, hogy ő a rangidős. Igyekszik kézben tartani mindent, sokszor ő az összekötő a kinti vérfarkasok, a benti rabszolgák és Tiberius között. Tárgyilagos, sokszor hidegnek tűnhet, ugyanakkor kötődik a többiekhez.ÉletrajzClara kétszázötven éve született Acrine városának mocska kellős közepén. Ha hinni lehet a pletykáknak, valami fiatal farkas volt, aki a porontyot megszülte, aztán otthagyta egy kuka mellett. Azóta se látták azt a nőt. Persze ez a történet folyamatosan változik, ahogy az aktuális mesélők isszák a sört, a rumot.
- Áh, dehogy vót az úgy. Az úgy vót, hogy a jány rohant, mer' üldözték. Tuggya naccsád?
- Dehogy, te, félkegyelmű - szól közbe egy másik. Röhög, a térdét csapkodja. - Egy helyes kis kurva volt. Be szép vót, mondom én - motyog, rendel még egy korsó sört. - Mi ez, he? Ez nem sör, ez lóhúgy. Sört adjá' vagy olyat kapsz, hogy anyád is megemlegeti...
- Nem, nem, nem ti szerencsétlenek, valami nemes kisasszony fattya.
- Cöh... na peeeersze...
- Há' mé' mégis mit gondó' mit keresett vóna itt egy olyan? He? He? Erre mit mondasz?!

A történet folyton változik. Egyszer üldözött volt, egyszer kurva, egyszer egy kitagadott nemes. Talán szerencsés is, hogy nem tudja senki mi a valóság. Clara sem tudja. Álmaiban néha felbukkannak ködös emlékfoszlányok, de semmi kézzelfogható.
A gyerek nem tudni hogyan került Damarelbe, ki vette magához, ki gondozta a csecsemőt. Sokan azt mondják, hogy néhány kereskedő vette magához, meglátták benne a potenciált, mások már túl részegek a vélemény nyilvánításhoz. A lényeg, a gyerek elkerült a kuka mellől, lett valami és sörözés mellett kiváltó pletyka és találgatás, hogy vajon mi is történt kétszázötven éve egy borongós napon.

A fiatal hibridet, fiatal kora ellenére sokan megvették, majd azzal a lendülettel adtak is túl rajta, hiszen túl fiatal volt a munkához, nem értett semmihez. Talán öt éves volt, mikor Tiberius megvette. Nem akarta, de a kereskedő szinte már könyörgött neki, nem akarta a gyereket, csak koloncnak érezte. Ki tudja miért, Tiberius végül csak megvette és haza vitte. Ott az első évek teljesen eseménytelenül teltek. Clara kapott szobát, a többi rabszolga a munka mellett felügyelte, s ha úgy ítélték, akkor befogták őt is dolgozni. Így Clara életének nagyon hamar a részévé vált a munka, a szolgálat. S mivel szereti csinálni nem is érzi magát rabszolgának. A házban élő rabszolgák közül ő van legrégebb óta Tiberiusnál, így tagadhatatlanul is ő lett valahogy a rangidős. Őt keresi fel mindenki. Nem utolsó sorban ő lett az összekötő a kinti birtokot őrző vérfarkasok, a benti hibrid rabszolgák és Tiberius között.

Clara hibrid mivolta nem csak az illatában érződik, hanem állati formájában is. Úgy száz éve volt Tiberiusnál, mikor a nő közölte, hogy inkább tartana a kintiekkel, hogy őrizze a birtokot - épp nem találta a helyét, úrrá lett rajta, az árvákra jellemző útkeresés, hogy ki is ő, honnan jött, és ezekhez hasonló dolgok. Így végül, miután megkapta az engedélyt, pár éjszakát kint töltött a birtokon. Rögtön az első éjszakán érkezett a meglepetés, és ekkor derült ki, hogy Clara milyen hibrid. Azonban a nő, amekkora lelkesedéssel töltötte el a lehetőség, annyira nem erre számított, hogy azonnal vissza kívánkozott a házba, - amint képes volt újból emberi formában lenni. A birtokon lévő vérfarkasok révén azt hamar elsajátította, de ennek ellenére, a karkötő évtizedek óta nem került le róla. És ez így is van rendjén. Emiatt, hogy a karkötő folyamatosan rajta van képessége nincs, vagy ha van is, sosem mutatkozott meg. Clara nem kíván ezzel kísérletezni, ahogy már fentebb olvasható, a nő tökéletesen meg van elégedve a jelenlegi életével.

Tiberiusszal az évek alatt valamilyen laza baráti kapcsolatot sikerült kialakítania - ő sem tudja, hogy ez hogyan is sikerült neki. A nő ennek ellenére igyekszik nem kihasználni ezt a kapcsolatot, igyekszik tartani magát ahhoz, hogy ő egy a sok házban élő szolga közül. A többi rabszolgát terelgeti, segít nekik beleszokni ebbe az új helyzetbe. Bármennyire is kedves, vagy barátságos, ő egyedül Tiberiushoz lojális, hozzá hű, mindig az ő érdekeit nézi, és meg is mondja a férfinak, ha úgy érzi, hogy hülyeséget készül elkövetni, mindezt természetesen négyszemközt, hiszen urát sosem járatná le mások előtt.ApróságokHázi kedvenc:
---
Személyes tárgy:
---
Személyes ismertető jegy:
A bal csuklója körül a Tiberius szolgáira jellemző karkötő.
Testékszer:
---
Hobbi:
---
Szexuális orientáció:
Hetero
Másik alak


Állati formáján tisztán látszik, hogy hibrid. Se nem farkas, se nem sárkány. Állati alakja is ilyen.
Ha netán ebben a formában pillantjuk meg Clarát - ami nem fordul elő gyakran, - akkor elsőre szinte be se tudjuk azonosítani, hogy mivel állunk szembe.
Nem nagy, igazából akkora mint egy tigris, egyedül a farka hosszabb, az kábé másfél méter még a testét leszámítva. Szárnyai nem túl nagyok, és a sárkányokra jellemző bőrredős, csontos felépítése van.
Pofája farkasos, szeme nagyon szép zöld. A fején a fülei mellett mind két oldalon két-két sötétszürke szarv található. Van egy kisebb sörény félesége, itt a bunda bársonyos tapintású, ahogy az egész testén. A nyakán, egészen a két mellső lábáig halványszürke, egymást rétegesen fedő, V alakban elhelyezkedő rombusz alakú pikkelyek fedik. Lábai izmosak, és vékonyak, mancsai, inkább sárkányosak, semmint farkasmancsok. Az egész teste karcsú, ruganyos, nagyon gyors. A szimata is rendkívüli, de mint már említettem Clara egész életében mindössze talán tízszer változott át.


KépzettségNagyon fiatalon lett rabszolga, hamar beletanult a dolgokba. Így ért, értelem szerűen a háztartás vezetéshez, mint sütés-főzés, takarítás. Annak ellenére, hogy rabszolga, tud írni és olvasni. Néha besegít a birtokot őrző vérfarkasok, de egyébként a házban érzi jól magát, ott tart mindent rendben.

ÉrdekességekSzeret rabszolga lenni, és mostanra nem is érzi magát szolgálnak.
User neve:
Xylvra


User kora:
19


Szerepjátékkal töltött idő:
Talán 2 év.

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Rabszolga
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 22
IC reag : 18
Csatlakozás dátuma : 2018. Jan. 07.
Vissza az elejére Go down
Clara Sheyal
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek-
Ugrás: