Eureka Lilianblake 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Eureka Lilianblake
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok
TémanyitásTárgy: Re: Eureka Lilianblake Csüt. Jan. 11, 2018 3:02 pm
Kedves Eureka!


Örülök, hogy a vámpírok sorait gyarapítod. Smile Igen érdekes múlttal rendelkezel. Remélem azért akad még egy-két távoli rokon. S abban is bízok, hogy hamar rájössz, hogy hogyan tovább. Smile A kódok, képek rendben, minden kitöltve. Hibát nem találtam benne, így természetesen:


Jó játékot az oldalon!

by: CN
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Eureka Lilianblake Csüt. Jan. 11, 2018 12:19 pm

Eureka Lilianblake


"Nem fért a fejébe, hogy miért tartott olyan soká rájönnie, hogy mennyire tetszik neki, amit meg is mondott a lánynak, aki erre idiótának nevezte, ő meg erre azt mondta, embert még nem hívtak szebb néven."
Személyes adatok
Teljes név:
Eureka Lilianblake
Kor:
286 év
Születési idő:
1731. szeptember 23.
Születési hely:
RoselakeEury
Chloë Grace
MoretzFoglalkozás:
Szobalány a kastélyban
Lakhely:
Armagh
Tartózkodási hely:
ArmaghFaj:
Vámpír
Rang:
Noble
Csoport:
Nyugati klánnal szimpatizálÁátváltozás ideje:
1750. november 13.
Áátváltozás helye:
Roselake-hez közel egy tóparti kis halászfalu közvetlen közelében
Átváltoztató neve:
Alarick Blackett


KépességValószínűség-manipuláció


Eureka születésétől kezdve egy nagyon-nagyon szerencsés kislány volt, ellenben ha mérges volt valakire, azt olykor komoly balszerencse érte. A szülei mindig azt mondogatták, hogy a lányukat egyszerűen szereti az univerzum, de amikor Eureka átváltozott vámpírrá rájött, hogy ez inkább egy képesség, mintsem puszta adottság.
Képes befolyásolni, hogy a körülötte zajló események a vártnál szerencsésebb, vagy szerencsétlenebb véget érjenek. Persze, semminre sem tudja száz százalékig előre megmondani, hogy biztosan jó véget ér majd, mivel az ereje sem mindenható, és olykor mások cselekedete komolyabb hatást vált ki, mint ahogy azt a vámpírlány képessége kompenzálni tudná.
Régen egyáltalán nem titkolta el, hogy mire is képes, de azok után, hogy pár „barátnője” csak azért magával rángatta randevúkra, hogy jobban sikerüljön az este inkább nem reklámozza szerencsehozó mivoltát.
Habár ma már képes irányítani, hogy kit érjen szerencse, és kit balszerencse, az érzelmei még mindig komolyan befolyásolják ezt.  róla.

CsaládA családja annak idején a szüleiből, a nővéréből, Corneliaból és belőle állt. Mára valószínűleg már egyikőjük sem él, Eureka pedig nem tud róla, hogy lennének unokahúgai-öccsei vagy más olyan rokona, aki a vámpírrá válása óta csatlakozott a családhoz (persze, ebben ő sem lehet teljesen biztos, hiszen azóta nem látogatta meg őket).


SzemélyiségEureka határozottan nem egy elegáns úri vámpír, habár szépnek természetesen ő is szép. Szereti az egyszerű, vidéki életre jellemző dolgokat, az állatokat, a növényeket, és ha lehet, akkor kényelmes, laza ruhákat vesz fel. Általában türelmes, és odafigyel arra, amit éppen csinál, hiszen a szülei így nevelték őt. A nemes vámpírokkal mindig illedelmesen viselkedik, és próbál megfelelni a kéréseiknek, de igazából tényleg egy kedves, és jóravaló teremtés – kivéve, ha felmérgesítik. Kicsit gyermetegen haragtartó tud lenni, és ha lehet, akkor igyekszik bosszút is állni, az ellene vétőknek. A vámpír létet mára már teljesen megszokta, bár ha találkozna a fiatalkori énjével, mindenképpen megakadályozná, hogy vámpírrá változtattassa magát.ÉletrajzEureka Roselake városában született, de alig volt egy éves, amikor a családja egy északi kis halászfaluba költözött, hogy halászként próbáljanak szerencsét. A kislány ott töltötte az egész gyerekkorát, és nagyon szerette azt a helyet. A többi gyerekkel rengeteget játszottak a tóparton, vagy a sziklákon, és habár az elején nagyon undi volt neki, hogy mindennek halszaga van, később már észre sem vette. Kilenc éves koráig nem is történt vele semmi szokatlan; játszott, nőtt, tanult, ahogy azt minden embergyerek is teszi. Egy este azonban, amikor az anyja átküldte őt a szomszédba, hogy kérjen kölcsön egy kis fonalat, találkozott valakivel, aki megváltoztatta az életét. Ez az illető Alarick Blackett volt, egy vámpír.
A kislány természetesen iszonyúan megijedt, amikor meglátta a természetfeletti lényt, és sikítva szaladt haza, Alarick azonban nem támadta meg a gyenge kis teremtményt. Nem volt képes rá, ugyanis amikor ránézett olyat látott, amit már évtizedek óta nem; a kis Eureka arcában felismerte a halott szerelme vonásait. Persze tudta, hogy nem lehet ő, sem pedig valamilyen rokona, hiszen élete értelme, Priscilla született vámpír volt, de mégis, annyira megigézte az oly rég látott arc megjelenése, hogy nem tudott ártani a lánynak. Először persze azt hitte, hogy csak káprázott a szeme, így az ezt követő napokban esténként próbálta meglesni a lányt, de minél tovább nézte Eureka-t, annál biztosabb volt abban, hogy meglepő módon hasonlít Priscilla-ra.
Alarick természetesen megpróbálta kiverni ezt az egészet a fejéből, és visszatért a Vérhegyre, de nem tudott sokáig távol maradni a kis szőke emberlánytól – újra, meg újra visszatért a faluba, hogy láthassa őt.
Eureka otthon sírva számolt be a szüleinek arról, hogy egy szörny meg akarta őt enni, akik hittek is neki, meg nem is – hiszen sötét volt, ki tudja, mit hitt a kislány rémségnek. Pár napig a lány nem is igazán merte elhagyni a házat, utána is csak akkor, ha fent volt a nap. Az ablakból olykor azonban megpillantotta a sötét ruhás, sápadt alakot, így a félelme nem múlt el egyhamar. Idővel azonban rájött, hogy a lény láthatóan nem akar ártani sem neki, sem a falu más lakójának, és a félelmet felváltotta a gyermeki kíváncsiság. Megpróbált közelebb menni az ismeretlen férfihoz (persze, az első pár alkalommal ismét csak sikítva elszaladás lett az eredmény), és több hónap után végül elkezdtek beszélgetni is egymással.
Alarick természetesen nem árulta el Eureka-nak, hogy miért vonzódik hozzá, a lány pedig titokban tartotta a szülei előtt, hogy alkalmanként egy vámpírral beszélget. Olyan volt ez számára, mintha egy titkos barátja lenne – a férfi pedig idővel az is lett. Az emberlány megosztotta vele a titkait, ha szüksége volt, tanácsot kért tőle, ő pedig egyszerűen csak élvezte a társaságát. Természetesen Eureka nem volt teljesen olyan, mint az elhunyt szerelme – Priscilla olyan volt, mint egy jégvirág az ablakon; elegáns, hideg, és tökéletes. Eureka inkább olyan volt Alarick számára, mint egy kis búzavirág; aranyos, egy kicsit vad, de minél tovább nézte, annál szebb lett. A vámpír pedig végignézte, ahogy a vadvirága kinyílik; a szőke, kócos kislány a szeme előtt nőtt fel, és vált egy szép kis hölgyé. 19 éves volt már Eureka, amikor a férfi rájött, hogy az évek alatt beleszeretett – és egy este végül be is vallotta neki. A lány persze először nem tudta, mit is mondjon erre, és napokon keresztül csak ez járt a fejében. Ám minél többet gondolt a vámpírra, annál biztosabb volt abban, hogy valójában ő is szerelmes lett belé az együtt töltött idő alatt.
Amikor mindketten tisztázták az érzéseiket, el kellett dönteniük, hogyan tovább. Alarick nem válhatott már emberré, viszont ha minden így marad, Eureka megöregszik, és idővel meghal. A lány végül döntést hozott – minden bizonnyal elhamarkodott döntést, de hát a szerelem olykor bolonddá teszi az embert – elhagyta a családját, és megkérte Alarick-et változtassa át őt vámpírrá. A férfi rövid idő után bele is egyezett, és immár együtt tértek vissza a Vérhegyhez.
A következő kétszáz év boldogan telt; Alarick és Eureka szerették egymást, és a lány idővel a vámpír létet is teljesen megszokta (persze, a gyilkosság sokáig nehezére esett, de hát megszoksz, vagy megszöksz… itt pedig a második lehetőség nem volt választható opció). Olyanok voltak, mint a friss házasok, habár valójában nem házasodtak össze – de persze semmi sem tart örökké. Az idő képes mindent megfakítani, akár az érzelmeket is. A két vámpír továbbra is szerette egymást, de már nem úgy, mint annak idején, végül pedig egy olyan ötven éve úgy döntöttek, ideje különválniuk; hogy örökre, vagy csak ideiglenesen azt egyikőjük sem tudta biztosan.
Eureka új házba költözött, elszegődött szolgálólánynak a kastélyba, és megpróbál rájönni arra, hogy hogyan is tovább.ApróságokHázi kedvenc:
Van egy fekete-fehér mintás macskája, Illya, akit nem is olyan rég talált az utcán, és befogadott. Az állatka még meglehetősen fiatal, de gyorsan nő.
Személyes tárgy:
Van egy zöld köves, lóhere medálos nyaklánca, amelyet még annak idején Alarick-től kapott. Hiába nincsenek már együtt, azóta is hordja az együtt töltött idő emlékeként.
Személyes ismertető jegy:
Habár mások előtt nem énekel, mindig dúdol, ha csinál valamit, főleg a falujában gyerekként hallott népdalokat. Mivel szolgálólány, ha nem otthon van, akkor a fekete-fehér cselédlány ruháját hordja.
Testékszer:
Nincs
Hobbi:
Munka után szeret otthon olvasni, vagy a kis cserepes növényeit gondozgatni.Mit csinál a karakter szívesen
Szexuális orientáció:
Hetero
Másik alakNincs


KépzettségMivel halászfaluban nőtt fel, természetesen ért a halászat különféle mesterségeihez (pl.: halpucolás, hálószövés), szolgálólányként azonban inkább a takarítás, az engedelmesség és a mindig kedvesnek látszódás az, ami a leghasznosabb.
A harchoz nem igazán ért, bár Alarick az önvédelem alapvető fogásait annak idején megtanította neki, de ennyiből áll a tudománya.

ÉrdekességekNem igazán van...
User neve:
Eureka Lilianblake


User kora:
20


Szerepjátékkal töltött idő:
Néhány éve folyamatosan

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 6
IC reag : 3
Csatlakozás dátuma : 2018. Jan. 10.
Vissza az elejére Go down
Eureka Lilianblake
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-
Ugrás: