Alaesia 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Alaesia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek
TémanyitásTárgy: Re: Alaesia Pént. Jan. 19, 2018 9:00 pm
Kedves Alaesia!

Köszöntelek az oldalon! : )
Nem is tudom mit mondhatnék. Minden benne van, ami kell, nincs semmi hiba, a képek és a kódok rendben vannak. Nem tudok mibe bele kötni. Annak kimondottan örülök, hogy keresett karakter talált gazdára, a jellemét látva pedig biztos vagyok abban, hogy rengeteg érdekes játékban lesz részed. Nem is szaporítom tovább a szót:


Jó játékot az oldalon!

by: CN
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Alaesia Vas. Jan. 14, 2018 8:23 pm

Alaesia


Azt mondják, hogy soha ne nézz vissza, de ha nem tudod, hogy mi van előtted, akkor mi más marad, mint a visszatekintés?
Személyes adatok
Teljes név:
Alaesia
Kor:
15
Születési idő:
2002. Október közepe körül
Születési hely:
DaramelAlaesia
Willa
HollandFoglalkozás:
Rabszolga lett, szóval azt tesz/kéne tennie, mit a gazdája parancsol.
Lakhely:
Damarel, Theunissen családi birtok
Tartózkodási hely:
-Faj:
hibrid, vérfarkas - laochra
Rang:
-
Csoport:
RabszolgaÁátváltozás ideje:
Még nem változott át. Jó kérdés, hogy ez neki, vagy a többi élőlénynek szerencse.
Áátváltozás helye:
Sehol
Átváltoztató neve:
Félig vérfarkas, így született


KépességÁrnyék irányítás


Alaesia képessége még igencsak fejlődés alatt áll, valójában még csak nehézkesen tudja használni. Képes lesz majd egyszer az árnyékok irányítására, amellyel meg béníthat másokat, akár irányíthat is.
Azonban képessége csak fénynél használható. Laochra részről képes beleolvadni a sötétbe, az árnyékokba, így némileg könnyebben tudná irányítani. Csak hát fiatal, tele van indulattal, így a tanulmányozás, ami a képessége megismeréséhez és megtanulásához vezetne még várat magára.

CsaládNincs családja, az apját nem ismerte, az anyja otthagyta pár naposan.


SzemélyiségOlyan, min egy lázadó tinédzser. Talán, mert az is, hisz ott tiltakozik a szabályok ellen, ahol csak tud. Fúj,harap, morog, kiabál, rühelli egyszerűen, ha korlátozzák a szabadságát. Hihetetlenül dühös tud lenni akkor, mikor parancsolnak neki, nincsen ehhez hozzászokva, Önálló és önellátó személy ő, hagyják akkor békén. Érzelmei hirtelen, széles skálán változnak, könnyedén ki lehet őt hozni a sodrából. Bosszúálló, hosszú hónapokig képes várni, hogy visszaadja azt, mit kapott. Harcos típus, nem esik nehezére egy-egy rossz szóért, mozdulatért betörni az illető orrát. Dacos, vadóc kölyök ő.  Ha esetleg valami csoda épp békés kedvében találja az ember, akkor szívesen beszélget el szinte mindenről, mit el lehet képzelni, és olyankor derül ki, hogy jé, ő szereti a könyveket és tud is olvasni.  ÉletrajzHa mindét szülőd természetfölötti, méghozzá két különböző fajból, akkor elég nagy rá az esélyed arra, hogy egyszerűen ott hagyjanak, mikor megszületsz. Főleg, ha nem kívánt magzat vagy, leginkább akkor, hiszen kinek lenne kedve felnevelni egy hibrid csecsemőt eme zordvilágban? Senkinek, ez a válasz természetesen. Vagyishát, szerencsém volt. Egy idős hölgy, öreg nyanyóka volt, ki a rongyba bugyolált babát felszedte a szemétből, és magához vette. Nem mondhatni, hogy tisztességgel nevelte volna, vagy jól, hiszen pár év múlva már elvárta, hogy amit lop, annak jegy részét adja oda neki, de legalább a leányzót, meg a többi sorstársát rendesen etette ( értsd : sose feküdtek le üres hassal, de éhesen lehet), meg ruházta( volt mit fölvegyen, meg egy váltás), és szállást biztosított. Így ment ez vagy hét éven keresztül, Alának. Meg lett neki tanítva az olvasás tudománya, döcögősen és nehezen ment, semelyik gyerkőc sem értette, hogy minek, mikor úgysem fogják sose, semmire használni.  Nyolc körül lehetett, mikor a nő meghalt, egy reggel már nem kelt föl többet. Az azt követő pár hétben a tucatnyi kölyök szétszéledt, a szélrózsa minden irányába, a saját feje után.


Nyújtózkodom a helyemen, majd megszagolom a rajtam lévő pólót. Nincs még kifejezett szaga, hordható. Beletúrok a hajamba, tegnap nem szedtem ki belőle a sarat, hát akkor ezt ma kell. Felülök, szisszenek is egyet, azért az esti futkorászás, balul elsült pénzszerzés miatt lett egy-két lila foltom. De ki gondolta volna, hogy olyan gyorsan reagál arra, ha valaki akárcsak véletlenül is, de meglöki? Mert én nem, meg is jártam a dolgot. Nekiállok a hajamat kibogozni, kiszedni belőle a sok kócgombolyagot, meg a sarat, ha már belestem egy pocsolyába. Tényleg nem az én estém volt a tegnapi. Az alvórészem, nem több mint egy raktár egyik elkerített, piciny része. Bedeszkázott ablakok, néhol tűzrakás, ez az, ahol én élek. Egy elhagyatott hely, sokan húzzák meg itt magukat, mert hely is van, fedél is van. A jobb helyekért harcolnak, de az enyémet még senkise se fedezte föl, hisz egy bedeszkázásnak álcázott csapóajtó át vezet az út, aztán meg ha valaki mégis megtenné. Nos, harcolnék a helyért. Nyolc és fél lehettem, mikor fölfedeztem.
Pár órával később már az utcán sétálok, elnyűtt ruhában, cipőben. Körbe-körbe tekingetek, ki az, aki más mint  a többi, egyszóval :  lehet a mai bevételi forrásom. Sajnos tartalékaimat már réges-rég feléltem, én meg farkaséhes vagyok. Beletúrok a hajamba, koszos, ez van ezt kell szeretni. Oké, hol van kaja? Szag alapján jelenleg könnyebb tájékozódni, mert látni nem látok semmilyen ételt, de érzem az odaégett hús illatát. Igen, képes lennék megenni, nem is ez a személyes igénytelenségi csúcsom. Befordulok egy sikátorba, elhaladok egy kocsma mellett.
- Hé kislány, nincs kedved cumizni egy sörért? – egy kétajtós szerény méretű, szakadt, zsír és egyéb foltos ruhájú férfi szól hozzám, én meg válaszul előzékeny használom a nemzetközi, egy ujjas jelzést. Felröhög, otromba. Orromat facsarja az a szagnak nevezett szenny, mi belőle árad. Közelebb lép, bele a személyes terembe, alig egy fél méterre van tőlem. Na paszd meg, szerencsésen napom van.  Kikerülve sétálok el mellette, karomat, mikor mellé érek, megragadja és szorítja. Abban a pillanatban lábam lendül, családfáját pedig megoldom. Elégedettséggel tölt el az ordítása, elenged. Nem teszek semmit se percekig, csak élvezem a könnyű győzelmet, majd lehajolok és az övéről leszakítom a pénzes szütyőjét. Alig van benne valami, de talán elég lesz egy cipóra. Nem érdekel, ha égettet kapok, csak legyen. Felpattanok, mikor a férfi fölül.
- Bassza meg a kurva kibebaszott életbe! – Kiáltok, ugyanis azt hittem, hogy rendesen kidőlt, erre meg már megint a karomat fogja. Oké, a fájdalom kijózanította a férfit. Két tenyér összeütődését hallom, háromszor. Egy másik férfi sétál oda hozzánk.
- mondja csak uram, mi lenne, ha meghívnám magát az estére, és nekem adja a lányt? Megkapja a méltó büntetését, és ön sem marad kárpótolatlanul- már most taszít a férfi, nem tudom melyik lenne a rosszabb. Ha belemegy, vagy ha nem. De gondolkodni sem marad időm, mert egy éles fájdalmat érzek a tarkómnál, én meg esek össze, eszméletemet vesztem el. Megegyeztek.


- Figyi, nem akarsz te engem eladni, nem érte semmihez, legegyszerűbb ha szabadon engedsz, hé – felkiáltok, mikor ez a mocskos dög belemarkol a hajamba és meghúzza. Kikérem magamnak, én szabad vagyok, hagyjon engem békén! Rámorgok, mire lekever egy akkora pofont, hogy a szám szélén vérem kiserken.
- Kussolsz liba, már így is tartozol nekem! – Nyála fröcsög, ahogy mondja a szavakat, gyomrom felfordul tőle. Nem én kértem, hogy hívja meg egy sörre azt a részeg disznót, akit kizsebeltem. Nem én kértem, hogy keressen egy orvost, aki megállapítja, hogy szűz vagyok. Nem én kértem hogy kötözzen meg, kábítson el, hogy aztán másnap reggel felrángasson a szalmáról, majd lavór hideg vizet adjon, hogy fürödjek meg. Nem én kértem, hogy hozzon el a rabszolgapiacra. Nem én kértem, hogy tegye ezt, nem én értem, hogy legyek a bevételi forrása. Dühösen morgok rá, erre egyszerűen csak hasba térdel.
- Hogy baszna meg téged egy ló, meg egy evezőlapát! – Kiáltom neki, azért ennél több kell, hogy megtörjön ez a seggfej. Nem, nem fogom hagyni magamat, tegyen bárki bármit. Rúgni és harapni, karmolni és tépni, ütni és vágni fogok, de meg nem török, nem fogok fejet hajtani senki előtt se. - Grrrr. – rávicsorítok, még ha a két bokámat összekötötte, még ha a csuklóim szoros gúzsba vannak a hátam mögött, akkor se adom fel. Ha belehalok, akkor se hagyom magamat úgy kezelni mint egy tárgyat.ApróságokHázi kedvenc:
Most épp ő Tiberiusnak.
Személyes tárgy:
Nem tárgy, az élete, mihez ragaszkodik
Személyes ismertető jegy:
Nem nagyon van.
Testékszer:
nincs
Hobbi:
Gazdája bosszantása
Szexuális orientáció:
hetero, de bibe hajlik inkább
Másik alakAlaesia farkasformája nem tér el a normális vérfarkaséktől. Egyedül, amin látszik, hogy nem tisztavérű, hogy kisebb. Igaz, ezt még nem lehet megállapítani, mert még a lány bőven növésben és fejlődésben van. Igaz, utcai életmódja miatt még egyszer sem változott át, plusz a laochra vér miatt nem olyan erős a telihold hatása.
Bundája fehér alapszínű, hátán, nyakán és a fején a bundája hosszabb, szürkésebb. Orra meglepő módon fekete, szemei pedig kékek. Hasa, és mancsai fehére, a mancsain a talppárnája fekete. néhol előfordul egy kis halványbarnás pamacs, folt, például az orrán, a könyökénél, és a farka tövénél.


KépzettségLopás, szökés, kismértékben főzni (értsd : a tojásrántotta nem ég szénné) .

ÉrdekességekEgy hosszú életnyi türelem kell ahhoz, hogy megbékéljen a sorsával, szóval sok sikert a gazdájának, meg szakíthatatlan  idegeket. .
User neve:
Hanga ( de nem olyan szorgos, mint a hangya)


User kora:
15


Szerepjátékkal töltött idő:
3 év biztosan megvan

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Rabszolga
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 62
IC reag : 32
Csatlakozás dátuma : 2018. Jan. 07.
Vissza az elejére Go down
Alaesia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek-
Ugrás: