Liegrrys 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Liegrrys
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Félvérek
TémanyitásTárgy: Re: Liegrrys Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
Helló Liegrrys!

Köszöntelek az oldalon! És nagyon örülök annak, hogy az oldal karakterei egy igencsak érdekes zsoldos félvérrel bővült. Mindent rendben találtam, habár a megjelenést kicsit keveslem, de ez már maradjon az én bajom. Very Happy Nem tudok mást mit mondani, minden rendben van, szóval egyértelmű, hogy:

Jó játékot az oldalon! Smile

by: CN
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Liegrrys Szer. Márc. 14, 2018 10:05 pm

Liegrrys

"Néhány embert a sors nagy tettek véghezvitelére választott ki, és csak a végzet döntheti el, mikor jön el az idejük."
Félvér || 127 || - || Zsoldos


-- Személyiség

Vakmerő, helyzettől függően reagálok. Az "előbb cselekszem aztán kérdezek" ember vagyok. Nem szívesen vonom bele magam mélyebben a piszkos ügyletekbe, mert az sosem sül ki jól, de akadhatnak kivételes alkalmak, olyankor pénz beszél. Felkészült, alapos, jó humorú, olykor kicsit a kupa aljára lenéző is vagyok, szeretek kirúgni a hámból. Minél több a fizetés, annál jobban alszom este és annál jobban vagyok hűséges, hé...bármennyi összeget adhatnak a szolgálataimért, de vannak akik sokkal többet fizetnek ugyan azon munkáért, így inkább a jobb megélhetésre hajlok, mint a morálra, ezért lenézhetnek de nem érdekel, minél nehezebb a tarisznyám vagy a zsákom pénzel, annál jobban vagyok boldog.-- Életút

Faydaleben születtem, még jó régen. Atyám vérfarkas, anyám egy helyi szén kereskedő lánya volt.
Anyám belehalt a szülésbe, atyám nem akart megtartani. Betett egy helyi árvaházba egy levéllel, ha majd idősebb leszek, megértem, hogy miért nem tartott meg. Elolvastam, nem érdekelt. Nem volt eszményi gyerekkorom - elvégre milyen lehet egy árvaházban felnőni? 16  éves koromig maradtam az árvaházban, utána megszöktem.

Tolvajkodásból próbáltam megélni, nem ment valami jól, de elemózsiára valót összetudtam lopni. Egyszer, egy gazdagnak kinéző katonát próbáltam meglopni, nem sikerült. Kiderült, hogy nem katona volt, hanem egy zsoldos. Büntetésként nem ölt meg, hanem le kellett dolgoznom azt a mennyiséget. Látta rajtam hogy én más vagyok mint a többi ember, egy teliholdas estén észrevette hogy átalakulok farkassá, ezt látva gondolta, hogy még az hasznára válhatok.

Oh, igen, hogy megmaradjon a hagyatékomnak valamikor, még ezt is beleírom a memoáromba...az első átalakulásom valamikor a megszökésem előtt történhetett, nem emlékszem a történtekre, de állítólag láttak egy nagyobb méretű két fekete kutyát/farkast , ami felfordulást okozott egy raktárban...vicces, hogy nem emlékszek soha a farkasformában tett cselekvéseimről, lehet ez félelmetes is meg nem is. Részemről öröm volt, tudtam hogy én mindig is más voltam a többiektől, és hogy én többre vagyok hivatott. Erősebb vagyok, kifinomultabbak az érzékszerveim, a kutyák engedelmeskednek nekem, a többi állat mintha értené amit mondanék nekik, az utóbbiért hülyének néztek anno a többi gyerek, de nem érdekelt. Boldog voltam.  Ámbár ami áldás az egyben átok, gyakrabban vagyok éhes, rühellem a macskákat, az ezüsttől egy kényelmetlen gyengeség fog el, a lassabb öregedéstől akik valaha is közel álltak hozzám, meghaltak. Ez van.

Másnap odajött hozzám és elmondta mit látott, elmondtam amit a levél tartalmazott. Vett egy mély sóhajt és kijelentette, hogy kinevel és egy igen veszélyes fegyverforgatót farag belőlem.

hmm, első megbízásom...pucoljam ki egy kisebb bányát a bentlakó banditáktól. Akkor öltem először, féltem-e? Nem is kicsit, remegés, hányinger fogott el a vér látványától, a hideg test fogásától, az üres, üveges szemek, dermedt, rezzenéstelen arc...az a kép sokáig bennem maradt. De idővel, hozzászoktam. Nem ölök szívesen, de ha nincs más, akkor nincs más mód. A pénzjutalom is több volt a kelleténél, kiderült hogy akit megöltem, ő egy igen keresett gaztevő volt a környéken, sok munkáscsalád rokonait küldte a másvilágra. Heh...mázli? Lehet, de akkor is nehéz volt. Vérfarkasként nem emlékszek arra, hogy mit csinálok, az ösztöneim irányítanak akkor. Hang, íz, illat foszlányokra szoktam emlékezni olyankor utána. Ha vér érzek a számban, akkor valószínűleg vadásztam, vagy öltem, ha mást, akkor felderítettem...az utóbbi hasznos szokott lenni egyes megbízáshoz.

Telt múlt az idő, én kikupálódtam, az öreg zsoldos egy hirtelen elkapott betegségbe belehalt, nem tudtam mit tenni érte. Nem kötődtem hozzá sehogy sem érzelmileg, de hálás voltam neki. Utána felcsaptam vándor zsoldosnak, jobb volt mint a tolvajlás, gyümölcsözőbb, veszélyesebb, gyümölcsözőbb...csak úgy kaptam a teli erszényeket, amiket mindig el is vertem mindenre amit pénzért lehet kapni. Ezt csinálom most már lassan 127 éve, sok helyen megfordultam, sokakat átéltem, sok mindent láttam. Egy-két  helyre nem is merek visszatérni, csak ha nagyon muszáj, helyzettől függően.

Jelenleg az utakat járom, a legutolsó megbízás pénzét szeretném elkölteni, de még nem tudom hogy hol...kitudja...lehet közbe fog jönni valami...


-- Képesség

Vérfarkas alakomnak hála, emberként megtudom magamat értetni az állatokkal, nem mint vadász az áldozatra, ragadozó a prédájára, hanem mint egy sima társalgás két ember között. Főleg a kutyákkal  és a vadonban élő farkasokkal, az utóbbiaknál mintha egy rejtett szövetség is lenne. Mellém állnak a bajban, jönnek hívó szóra, engedelmeskednek a szavaimra.
-- Apróságok

Nincsenek apróságaim, nem ragaszkodok holmi csecsebecsékhez, aminek értéke van, attól hamar megválok, vagy odaadom annak, akinek nagyobb szüksége van rá.


-- Megjelenés

Napbarnított barna a bőröm, vállig érő sötétbarna a hajam, sötétbarna a szemem, borostás arcomon dús körszakáll van. Sebhely akad itt ott.
-- Másik alak

Liegrrys mivel félig vérfarkas így rendelkezik bestia alakkal. Átváltozva nem tűnik ki a tisztavérű vérfarkasok közül.
Bundája koromfekete, dús, kissé érdes tapintású. Mélyebben beletúrva az aljszőrzete már kellemes, puha tapintású. Egyedül a farka vége pár árnyalattal világosabb, mások szerint sötétszürke, ahogyan a mellső mancsai is. Liegrrys szerint ott csak kevésbé fekete. Szeme farkasként, mély narancssárga, esetleg borostyán színű, fényviszonyoktól függően.
-- Képzettségek

Mint zsoldos... kiválóan értek a kardforgatáshoz, aminek pengéje van, az a kezemben olyan, mint egy profi festőnek az ecsethasználat, művészi. A lőfegyverektől tartózkodom, a közelharci fegyvereket szeretem, de ha kell tudok íjjal lőni mint elterelés vagy hátráltatás célból.
Nem vagyok gyógyító, de az alap gyógyfüvekből stimuláló, fájdalom csökkentő főzeteket tudok csinálni, hála annak a   szanitéc leányzónak a múltamból, aki megtanított rá. Írni-olvasni, meg kellett tanulnom, mert sok megbízást levél formájában kaptam meg, amiket elutasítottam, azokat válaszlevélben küldtem vissza

Dani || 27
_________________________________
~ ©️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~

avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 10
IC reag : 8
Csatlakozás dátuma : 2018. Mar. 14.
Tartózkodási hely : Bárhol a világban
Vissza az elejére Go down
Liegrrys
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Félvérek-
Ugrás: