Cassiopeia Noir 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Piac
Today at 3:00 am
írta: Ayarel Shax
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Thessalia Shrezrein
Szer. Jan. 24, 2018 11:37 pm
írta: Admin
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
A másik felem
Vas. Jan. 21, 2018 12:21 pm
írta: Illuken Silden
Alaesia
Pént. Jan. 19, 2018 9:00 pm
írta: Admin
Elkészültem a karakterlapommal
Pént. Jan. 19, 2018 8:56 pm
írta: Alaesia
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Cassiopeia Noir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Cassiopeia Noir Szomb. Dec. 16, 2017 12:35 am
Kedves Cassiopeia!

Köszöntelek az oldalon! Nem is tudom, mi kivetnivalót találhatnék Kelet uralkodójának a lapján. Szép, kerek az egész, ahogy kell.
A kód egyértelműen rendben van, a képek is... Reméljük Cassie nem üt teljesen az anyjára és végre rendet csinál Keleten! Smile
Nincs semmi amibe beleköthetnék, így a karakterlapod hivatalosan is:


Jó játékot az oldalon!

by: Drag
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 227
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Cassiopeia Noir Szomb. Okt. 21, 2017 5:15 am

Cassiopeia Noir


"Csak egy isten van: én vagyok; csak egy bűn van: nekem ártani."
Személyes adatok
Teljes név:
Cassiopeia Kaia Noir
Kor:
527 éves
Születési idő:
1490. október 18.
Születési hely:
Rukk-NeztCassie
Dove
CameronFoglalkozás:
Kelet uralkodója
Lakhely:
Rukk-Nezt
Tartózkodási hely:
Rukk-NeztFaj:
Sárkány
Rang:
Turinqui
Csoport:
Keleti SárkányÁátváltozás ideje:
5-6 évesen vette fel először ember alakját
Áátváltozás helye:
Rukk-Nezt
Átváltoztató neve:
Sárkányként született


KépességMéreg


Képességemben vissza köszön anya. Örököltem a mérgesgőzt, mintegy ékes bizonyítékaként, hogy én vagyok a következő Dragon Lady.
Képes vagyok Kelet területén fenntartani a határ, ezáltal megvédeni a népemet, a külső veszélyektől. Ugyan úgy tudom változtatni a mérgesgőz erősségét és sűrűségét.
Azonban anyával ellentétben képes vagyok kikristályosítani a mérget, így fegyverként hasznosítani.
Ezek a méregkristályok rendkívül erősek, kemény anyagok. Jóval erősebb bennük a méreganyag, mint sima gőzformában.
Elég sok időbe telik egy-egy méregkristályt létrehozni, utána pedig valami formázni. Általában a legkisebbek egy-két óra, nagyobbak négy-hat óra. A formázás még időigényesebb, mint a kristályosítás. Formától és mérettől függően két-három óra a minimum. Így a kristályosításhoz csak végső esetben fordulok.

CsaládCsaládom egyetlenegy megmaradt tagjával viharos a kapcsoltunk. Igazából addig jó, míg nem látom a nővéremet. Magamra hagyott anyánk halálakor, ezt nem vagyok hajlandó megbocsátani neki. Itt kellett volna lennie, mellettem, a népével, ahová tartozik. De nem volt itt.
Apám kiléte rejtély számomra. Sok pletyka kering, hogy esetleg egy vad példány, de olyat is hallottam, hogy nem keleti sárkány volt.


SzemélyiségSok tekintetbe hasonlítok anyára. Ezzel már gyerekkorom óta tisztában voltam. Azonban csak mostanában érzem, hogy tényleg olyan vagyok, mint ő. Legalábbis a viselkedésem kísértetiesen hasonlít rá - már amiket le tudok szűrni abból a néhány régi pletykáról, amit hallok.
Viselkedésem gyakran hideg, fagyos és kegyetlen. Az érzelmeimet gyakran titkolom. Persze ez alól kivétel a drága nővérem. Vele szemben mindig is az a forrófejű pukkancs sárkány maradok, aki mindig is voltam.
A keleti sárkányokat minden körülmény között megvédem, aki ártani mer nekik, az velem találja szembe magát. Ez rossz annak, aki bepróbálkozik. Kegyetlen, számító és magabiztos vagyok.ÉletrajzMindig is imádtam az éjszakát. Bámulni a csillagokat. Ez egy olyan dolog, mely a mai napig ellazít, megnyugtat. Anyám, míg gyerek voltam, azt mondta, hogy azért, mert éjjel születtem. Sok hullócsillag suhant át az égen, míg én három hónap után végre kikeltem. Kis fióka sárkányként törtem át a tojásom tüzes, erős héját, mely három hónapig megvédett. Már akkor tudni lehetett, hogy anyámra ütök. Hamar nőttem, nagy étvágyam volt. Egy kölyök sárkánynak aztán roppantul nehéz volt megmagyarázni, hogy miért kell nyugton maradnom. Igazából, szeretek sárkány lenni. Nem kívánom az emberi alakot. Természetellenes. Sárkány vagyok, akkor nézzek ki sárkánynak is!

Boldog gyerekkoromat beárnyékoltam apám kilétének a rejtélye. Anyám, bár ő volt Kelet úrnője, a Dragon Lady, ez nem akadályozta meg a rosszakarókat, hogy pletykáljanak. Sokáig suttogták, hogy a Dragon Lady egy vadsárkánnyal párosodott, abból lettem én, és azért nincs még emberi alakom. Mert hiába ki az anyám, a vadsárkányvér elnyomja, és képtelen vagyok az emberi alakom megtalálásra. Noha, gyermekként nem értettem meg ennek jelentőségét - most, így felnőtt fejjel, nem csodálkozom, hogy anyám mindennél jobban védett, óvott. A pletykás népséget meg kivégeztette. Ha valaki Dragon Lady, akkor ezt nyugodtan megteheti.

Öt éves lehettem, mikor elkezdtem kísérletezetni az emberi alak megtalálással. Nem ment könnyen, hiszen nem tudtam mit is kéne csinálnom. Anyám szavai mai napig a fülembe csengenek:
"- Csak nyugodtan, hunyd be a szemed. Nézz mélyen magadba. Jól van Cassiopeia, ügyes vagy. Csak így tovább."
Bíztatásának hajnalra meglett az eredménye. Ráleltem emberi formámra. Örömhír csak nekem, anyámnak és nővéremnek volt ez.
Mert mint kiderült volt egy nővérem. Velem ellentétben ő emberi formában született.

Az öreg sárkányoknak vele is baja volt, a családunk nem úszta meg a folyamatos pletykákat. Nővérem félig volt sárkány, félig azonban vámpír volt. Én, gyerekként nem értettem ennek a jelentőségét, ahogy annak sem, hogy mi bajuk volt a kinézetemmel. Merthogy mivel alakváltásra már képest voltam, így letettek a vadsárkány apa elméletről, helyette kreáltak egy olyat, hogy nem keleti sárkány az illető. Ezért nézek ki furán. Mai napig nem találok kivetni valót a kinéztemben: lila haj, és zöld szemek. Ha közel vagyok a váltáshoz, akkor neon zöldek a szemeim. Akkoriban, gyerekként bennem volt a megfelelési vágy, így, hogy anyát ne érje semmi atrocitás a következő alakváltásnál már szőke voltam. Minden célom az volt, hogy ráhasonlítsak, felejtsék el a buta öregek a pletykálást.
Nővéremmel öt év van köztünk. Gyerekként nem érződött, ahogy az sem, hogy csak féltestvérek vagyunk. Volt, hogy velünk töltötte a hétvégét, volt, hogy az apjával volt Vérhegyen. Én sose hagytam el a keleti területeket. Anyával voltam, ha kellet, ha nem. Igen, bevallom, nagyon anyás voltam. Hiánya mai napig fájón érint, pedig eltelt 517 év az elvesztése óta.

Nos, igen, az a bizonyos nap. Augusztus másodikat. Sosem felejtem el. Tíz éves voltam, anyával a kertben sétáltunk, nővérem megint nem volt velünk, az apával volt. Megremegett a föld. Lassan, de biztosan morajlott. Mozgott. Sötét lett. Anya magához ölelt. Berohantuk a palotába - hátha ott védve vagyunk. Sikolyok visszhangoztak, először egy, majd egyre több és több. A levegő hirtelen felforrósodott.
- Cassie, válts alakot! - kiabálta anyám. A közelünkben a legtöbb sárkány alakot váltott, ahogy mi is. Így volt esélyünk a túlélésre. Újabb robbanás rázta meg a palotát, kisebb-nagyobb törmelékek hulltak ránk. Elindultam kifelé, hogy nehogy maga alá temessen a palota.
Kiérve megdöbbentő látvány tárult elém. Az egykor oly' csodás otthonom romokban hevert. Sárkányok feküdtek, aki tudott az felszállt, s levegőben körözve próbálta meg túlélni. Csatlakoztam én is hozzájuk. Fentről kerestem anyámat. Nem találtam. Kétségbe esetten, sebesen szárnyalva kerestem, kutattam. Többször váltottam alakot, kerestem a romok között, a sok halott előtt, miközben a könnyem patakokban folyt. Aztán egyszer már erőm nem volt. Elvégre tíz éves voltam. Elájultam. A romok közé, eldugott kis helyen.

Mikor magamhoz tértem pár sárkány ált velem szembe. Egyik se anya volt. Be vallom, féltem. Hercegnő voltam, de a nővérem volt a trónörökös. Nem tudtam, hogy ő hol van. Így mikor az egyik idősebb sárkány térdet hajtott, és felségnek hívott, csak megráztam a fejem, hogy nem én vagyok az. Ekkor döbbentem rá, hogy mit is jelent, ha valaki nem tisztavérű sárkány. Az, aki térdet hajtott, tisztelettudóan, de ugyanakkor eléggé kioktatóan felvilágosított, hogy a királyi családból csak én maradtam, s bár Elisiana Noir, a nővérem, de nem lehet kelet uralkodója. Soha! A sárkányok nem fogadják el. Így én, mindössze tíz évesen, arra kényszerültem, hogy a Dragon Lady legyek.

Nem hazudok. Pokoli időszak volt. Fel kellett mérni a pusztulás mértékét, a halottak számát, a veszteséget, mindent. Sokan meghaltak, a város szinte teljesen elpusztult. Nem volt idő a gyászra, mindenki tőlem várta a parancsot, hogy mit tegyenek. Hát, meg mondtam. Az a három sárkány, aki megtalált mindig velem voltak. Vigyáztak rám, elláttak tanáccsal. Nekik köszönhetem, hogy mára már a Keleti Birodalom újra régi fényében tündököl.

A következő csapás, az emberek felől érkezett. Noha, bár kelet védve volt, anyám mérgesgőze még mindig védett, s csodával határos módon a várost körülvevő fal is csak nagyon csekély mértékben sérült, amit pár év alatt sikerült is kijavítani. A kontinens, ahol mindenki más élt, az emberek uralma alá került. Az embereket, sose szerettem, hallva a rémtetteiket, pedig végképp megutáltam őket. Ez az utálat hozta elő a képességem, mely őszinte döbbenetre anyám mérgesgőze volt. Ugyanolyan erős, ugyan védelmet nyújtó. Kelet, így tényleg volt.

A veszteséget feldolgozni azonban nem volt olyan egyszerű, mint a várost újra építeni. Mindenki gyászolt. Én nem. Nekem nem volt rá időm. Elvégre én voltam a Dragon Lady, nekem kellett mindent a kézben tartani. Eltelt jó pár év, mikor kiderült, hogy anyám, és másik két testvére nem haltak meg a robbanásban, hanem csak északon, a Tiltott városban merültek mély álomba szüleik mellett. Mondanom sem kell óriási megkönnyebbülés fogott el. Tinédzser éveim közepén jártam ekkor. Így magam mögött hagyva mindent, a birodalmat, a sárkányokat… Egyszóval mindent, elrepültem a Tiltott városba.

Sosem jártam olyan lepukkant, de egyben gyönyörű helyen. Nem kellett sokáig keresnem, egyből megtaláltam anyát, s a testvéreit. Nem beszélve a nagy szüleimről. Okoztam egy kisebb riadalmat, mert sárkányként melléjük feküdtem. Éreztem anya illatát, hallgattam, hogy lassan dobban a szíve. Nem halt meg, csak alszik. ezzel nyugtatgattam magam, míg elnyomott az álom. Nem tudom, hogy a hely tette-e, vagy a tény, hogy tényleg fáradt voltam, de sokat aludtam. Így találtak rám - megint, s ezzel kisebb szívinfarktust mindenkinek. A hangokra azonban felkeltem, így megnyugodhatott mindenki, hogy nem, én nem alszok örök álmot, kitudja meddig.
Rendszeresen visszajárok. Minden évben, augusztus másodikán itt vagyok. Alszok, és következő nap haza megyek. Ez az évek alatt megszokottá vált. Senki nem tiltakozik ellene. Aki megpróbálta, azt megöltem, ráadásnak minden szívfájdalom nélkül.

Nővéremet azóta se láttam. Halványan még emlékszem rá. Csodával határos módon néhány kép megmaradt, mely emlékeztet, hogy egyszer boldogok voltunk, mi hárman együtt. Anya, Elisiana és én. Azonban nincs más választásom. El kellett fogadnom, hogy az már a múlt.
Most az én feladatom védelmezni a Keleti Birodalmat halálom napjáig.
Mert én vagyok Cassiopeia Noir, a Dragon Lady!ApróságokHázi kedvenc:
Hát, ha a nővérem annak minősül, akkor igen van. Egyébként nincs.
Személyes tárgy:
Anyám rubinokkal díszített diadémja.
Személyes ismertető jegy:
Hát lássuk csak. Eléggé egyedi vagyok. Lila haj, neon zöld szemek. Ja, meg mérgező a vérem, amire nincs ellenszer. De jó nekem.
Testékszer:
Nincs. Nem is kell. Sárkány vagyok, nem feltűnési viszketegségben szenvedő holmi kis szánalmas ember.
Hobbi:
Hmm... semmit. Ninc hobbim. Ez a hobbim. Na meg imádok repülni, aludni. Szóval olyan sárkányos dolog.
Szexuális orientáció:
Mindenkit el kell, keserítsek hetero vagyok. De ennek ellenére senki nem jut be az ágyamba. Csak én.
Másik alak


Valójában sárkány vagyok. Az emberi kinézet, csak egy plusz, ami kellemetlen velejárója a sárkányságnak.
Sárkányként kitűnök a többi keleti sárkány közöl. Az orrom hosszától, a farkincám végéig nem kevesebb, mint 25 méter vagyok. Szép, ugye? Szerintem is. Marmagasságom, négy méter, szóval eléggé kitűnök a tömegből. Szárnyaim fesztávolsága arányos, állítólag ötven méter. Legalábbis a tanácsosaim szerint.
Fejemen több kisebb-nagyobb szarv, pontosan négy, két nagyobb és két kisebb található. A szemem mellett kettő kisebb, majd a szám szélén egy nagyobb, és szinte az államnál szintén egy kisebb tüske van. A tüskék folytatódnak lefelé, le a nyakamon, egészen a farkincám végéig.
Szárnyaim hordfelülete bőr, melyet öt részre oszt a köztük lévő erős csont. Középen mind két szárnyamnál található egy-egy nagy tüske, ami masszív és rendkívül hegyes. A szárnyaimat kifeszítő csontok túlnyúlnak, végük szintén hegyes, tüske szerű. Ezenkívül még található egy-egy tüske a hátsó lábaimon, közvetlenül a sarkaim felett.
Pikkelyeim erősek és vastagok, szinten áthatolhatatlanok. Lapos, néhol ovális, néhol kagyló alakúak. Rétegesen fedik egymást. Szép, mély lila színűk van.
Összességében, aki ismerte anyámat, az olyan, mintha vele nézne szembe, mikor sárkány alakban vagyok, ugyanis anyám kiköpött mása vagyok.
Eltérő, hogy a tüzem színe zöld.


KépzettségCassie, mint minden uralkodó számos ismerettel rendelkezik. Uralkodói mivolta miatt, számos olyan kapcsolattal rendelkezik, mely elősegítik a birodalma fejlődését.
Ezenkívül kiválóan ért a mérgekhez, elvégre a vére mérgező, a képessége szintén ezzel függ össze, és ezekre jelenleg nincs gyógymód. Természetesen, a gyógynövények pozitív hatásait is ismeri, ez azonban csak nagyon alapszinten. Kiválóan tájékozódik, elvégre sárkány, s mint ilyennek nem igazán esik nehezére. Saját birodalmát úgy ismeri, mint a tenyerét. Kelet határait nem hagyta el, hiszen nem is volt rá szüksége még.
Nem szívesen, de tud fegyverrel is harcolni, de ebbe még van mit fejlődnie.

ÉrdekességekAz alattvalói nagy része - legalábbis az ostobábbik része, azt hiszik, hogy ő és az anyja ugyanaz. Mindenben kritizálják, ha nem úgy viselkedik és cselekszik, mint régen Chloe Noir.
Irigy a nővérére, hogy ő ismerhette az apját, s többé-kevésbé rendes családja és gyerekkora volt.
User neve:
Mineko


User kora:
26 év


Szerepjátékkal töltött idő:
12 év

________________________________________
~ ©️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~

_________________
"Csak egy isten van: én vagyok; csak egy bűn van: nekem ártani."
avatar
Turinqui
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 47
IC reag : 28
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 20.
Tartózkodási hely : Keleti pusztaság
Vissza az elejére Go down
Cassiopeia Noir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Sárkányok-
Ugrás: