Helaenia Diverak-Noir 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Helaenia Diverak-Noir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek
TémanyitásTárgy: Re: Helaenia Diverak-Noir Hétf. Dec. 11, 2017 12:36 am
Kedves Helaenia, avagy drága nővérkém!

Köszöntelek az oldalon. Mit is mondhatnék? Az adatok teljesen rendben vannak, a kód se csúszott szét. Nagyon tetszik a részletesen kifejtett képzettségek és érdekességek. Az életrajz is rendben. Igazából nem is szaporítom tovább a szót:


Jó játékot az oldalon!

by: CN
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Helaenia Diverak-Noir Kedd Okt. 24, 2017 2:22 am

Helaenia Diverak-Noir


"Who would you live for?"

"Who would you die for?"

"...Would you ever kill?"
Személyes adatok
Teljes név:
Helaenia Diverak-Noir, születési nevén Elisiana Noir /Ejtsd: Hel(a)énia Diverak/
Kor:
532 év
Születési idő:
1485. január 30.
Születési hely:
Rukk-NeztHela, Sia
Alexandria
DeBerryFoglalkozás:
Diplomácia, hírszerzés, információkereskedelem, alkalmanként nem tiszta módszerekkel
Lakhely:
Nincs állandó, eddig vándoroltam, talán most letelepszek Rukk-Neztben
Tartózkodási hely:
Rukk-NeztFaj:
Sárkány-vámpír hibrid
Rang:
Aranel
Csoport:
Keleti sárkányÁtváltozás ideje:
Hét évesen változtam át először amikor zaklatni kezdtek a palotán kívül a hibridségem miatt.
Átváltozás helye:
Rukk-Nezt, palota előtti utcarész
Átváltoztató neve:
Veleszületett képesség


KépességFantom


Képes vagyok a polipokhoz hasonlóan jól és gyorsan álcázni magam, szinte minden lépésnél képes vagyok újra és újra alkalmazkodni a környezethez, bizonyos fokig a bőröm textúráját is képes vagyok módosítani a beolvadás érdekében. A rajtam levő ruházat is "átveszi" ezt a képességet amíg viselem, ha álcázás közben levetkőzök a ruha visszavált eredeti alakjába. Emberalakban könnyebben kihasználom ezt a képességem, sárkányalakban sokkal nagyobb felületen kell dolgoznom és a bőröm sem annyira rugalmas, így nem annyira hatékony, ott jobbára az ég vagy esetleg a fák lombjainak és ágainak mintázatát szoktam felvenni, mert sárkányként többnyire felülről csapok le. Nem emészt fel sok energiát a képesség, de koncentrációt igényel az álca fenntartása, így általában amint a támadásra fordítom a figyelmem ki is esek belőle. Ki már nehezen zökkenek a koncentrációból, például egy-egy zörej miatt, vagy egy másik vadász észrevétele miatt, mert ezt volt időm gyakorolni. A tüzem és a füstöm is fekete, így képes vagyok füstködöt csinálni amiben eltűnhetek, vagy hogy összezavarhassam vele ellenfelem. Sűrű és fekete, teljesen átláthatatlan, nekem is meg kellett tanulnom tájékozódni benne, mára ügyesen csinálom, mégis ezt a képességem többnyire menekülésnél vagy csapdába csalásnál használom. Anyu mérge is megvan bennem, igaz messze nem olyan erősen. A harapásom ha úgy akarom mérgező, zsibbadást és izomgyengeséget, szédülést okoz, illetve a farkamon levő pengéből is tudok mérget fecskendezni akár skorpió módjára. A méreg ugyanolyan. Csak alvás közben tudom utántölteni, vagy ha teljes nyugalomban pihenek, így mindig ügyelek rá hogy ne a teljes adagot használjam el. Egyszóval a képességeim tökéletessé tesznek a kémkedésre, nyomtalan bérgyilkosságra, rejtekből való információgyűjtésre. Ugyanakkor képességem egyedisége miatt nem másolható vagy elorozható bármilyen formában.

CsaládBelial volt az apám, ő meghalt a robbanásban, Chloe Noir pedig az anyám aki a robbanás után nyugovóra tért a Tiltott városban. Cassiopeia Noir a húgom, technikailag féltestvérem, de sosem foglalkoztam ezzel a dologgal. Régóta nem láttam, nem tudom milyen a kapcsolatunk. Van egy unokahúgom is, Catherine Delaver, vele egész jó a viszonyom, kiskoromban sokat találkoztunk.


SzemélyiségAz eleinte életvidám, kíváncsi kalandor természetem a robbanás után hamar elferdült, eltorzult, mígnem végül az lettem aki ma vagyok: hűvös, racionális, szinte érzelemmentes. Tökélyre fejlesztettem a könyörtelenséget, mára apámhoz hasonlóan semmit nem vált ki belőlem ha el kell vágnom egy-egy torkot, levágnom pár lábujjat vagy kikanyarítanom egy-egy szelet húst valakiből. Faarccal végig bírom nézni ahogy valakit megerőszakolnak, megkínoznak előttem. Én is átéltem már hasonlókat, és túléltem. Ettől lettem erősebb. Persze mindezek ellenére a vastag kő és jégréteg alatt ott lapul az igazi énem, de az hosszú idő lesz mire újra a felszínre tör. Illetve jól játszok szerepeket, fontos munka volt ha be kellett olvasnom környezetekbe, el kellett csábítanom valakit...  ÉletrajzKi maga? – harsant fel a jól ismert kérdés a nő szájából. Az árnyak közül léptem elő, mézesmázos mosollyal az arcomon.
- Ugyan, senki különös, csak pár kérdést akarok feltenni. – mondtam, mire láttam hogy veszít a feszültségéből. Helyes. Még mindig gyanakvó volt, de már nem akart egyből menekülni.
- Azt megtehette volna szemtől szemben is, mi szükség van ilyen félelmetes megoldásokra? – nahát, még egy mosolyt is az arcára erőltetett!
- Jobb a biztonság, nem igaz? Elvégre senki sem szeretné ha összefutnának velem az utcán. – mondtam, aztán egy gyors mozdulattal mögé kerültem és berántottam a sikátorba. A száját menet közben befogtam, igaz ráharapott a kezemre, megéreztem a vérszagot amitől a szemfogaim egyből bizseregni kezdtek. Miért nem könnyítik meg soha a munkám? Ezért az infóért sok pénzt fogok kapni és bármi áron megszerzem, egy tűsarok a lábamban és pár fognyom nem fog ebben megakadályozni… Egy ronggyal eltömtem a száját, bekötöttem a szemét, gúzsba a kezét és lábát, feldobtam a vállamra és felmásztam a létrákon a háztetőre. Alig két perc múlva sárkányként a nyakamba vettem a hátizsákot, a nőt pedig felkaptam, és úgy eltűntem mint a szél…
… A kihalt épületben, távol mindenfajta civilizációtól már sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam. Fogaimmal letéptem róla a szemfedőt, csak hogy ráijeszthessek, rávicsorogtam, aztán alakot váltottam, felöltöztem, és mosolyogva odaléptem hozzá. Tőrömmel felemeltem az állát.
- Csak nem megijedt? – kuncogtam fel. Hazudnék, ha azt mondanám, nem érzem, félelmének édes illata körbelengte mint egy ritka parfüm. Apropó parfüm, egyébként is igencsak jó illata volt, volt időm most egy kicsit szemrevételezni. Szigorúan összefont, felkontyolt és megigazított frizurája most kócosan borult a vállaira, a ruhája sem volt már olyan szépen igazított, mint mielőtt elragadtam. Szemrevaló nő, kár érte.
- Mint már mondtam csak pár kérdést tennék fel. – mondtam, aztán egy hirtelen mozdulattal a tőrrel elvágtam a szájpecket, kicsit megsebezve az arcát. Lenyaltam a penge éléről azt a vércseppet. Mmm, isteni. Szemei nagyra nyíltak, száját kissé eltátotta.
- De... De láttam, hogy sárkánnyá válik! – hebegte, én meg elnevettem magam. Ostobább, mint gondoltam volna?
- És? Nem látott még hibridet? – kérdeztem vigyorogva. Aztán megkeményítettem az arcom és odaléptem hozzá. – Tudnom kell, amit maga tud. Tudnom kell mit tervez a kormányzó, tudni akarom mik a következő lépései, hogy mi jár a fejében, hogy mit ebédel… Maga nincs annyira közel hozzá hogy jelentős problémát okozzon a hiánya de bőven annyira közel amennyire nekem kell. Levéltáros, ugye? – kérdeztem, de meg se vártam míg remegve bólintott egyet – Ráadásul nem is vezető, csak egy sima beosztott, és mégis, annyi információ fut keresztül magán, és meg se próbálja bemesélni hogy nem olvasott bele. Senki sem bírja ki – mosolyogtam rá, ő meg elvörösödött. Nem véletlen nem várok a válaszaira, hónapok óta figyelem a nőt.
- É… Én… Kicsit… De nem tudok sokmindent esküszöm csak pár félinformációt meg sorokat, meg… - Felemeltem a kezem hogy félbeszakítsam mire könnyek szöktek a szemébe, én meg unottan forgattam a szemem. Jellemző. Az ilyenek miatt tartják a nőket gyengének.
- Elég lesz. Már követem egy ideje, tudom hogy hova van bejárása és mihez fér hozzá. Mindenről tudni akarok. – mondtam jeges hangon. Kezdtem elveszteni a türelmem. Viszont legnagyobb meglepetésemre ekkor dalolni kezdett. Sajnos valóban nem mondott el annyit amennyire én kíváncsi voltam, de a pénzt megkapom. Ő volt a célszemély aki elméletileg az infó birtokában volt, rá szólt a szerződés, akkor is ha csak az infó negyedét szereztem meg. Ez még nem elég nekünk, de kiindulási pontnak jó. Legalább megtudtam kiket kell következőre megcéloznom.
- Miért csinálja ezt? – kérdezte remegő hangon, én meg elmosolyodtam. -
Ugyan kedves, hát nem a pénz hajt mindenkit? - döntöttem félre a fejem, aztán eltűnődtem. Miért is?
- De tudod mit? Elmondok neked egy nagy titkot. Szeretem ezt csinálni. Ezt az egészet. Pedig csak egy kis korcs voltam a sárkányok birodalmából. Csak tudod az a szívás hogy ők nem nézik jó szemmel a korcsokat. Sokan voltak akik értéktelennek tartottak, nem igazi sárkánynak, kinéztek és megvertek... Pedig tudod mi a vicces? A királynőjük lánya vagyok. Vagy hát voltam. És ez se tartotta vissza őket abban amit csináltak... - forgattam a szemem.
Kis szünetet tartottam. Végső soron nem ez vezetett ahhoz hogy az lettem, aki. Elvégre ők csak tették amit jónak hittek. Nem itt kell keresnem a válaszokat. A nő csak tágra nyílt szemekkel nézett rám, nem értette hogy jön ez ide... Hát, nem is miatta mondom ezeket. Néha kell hogy az ember elgondolkozzon a dolgokon...
- Anyámnak sose mondtam el, mert jól ismertem. Csak nyilvánosan megölette volna a lázongókat. Az mindig rossz vért szül. Talán még többen lázongtak volna. Arról nem is beszélve hogy minden sárkány élete értékes, egy hibrid miatt megöletni több tucatnyi sárkányt... Valljuk be őszintén, anyám nem volt a legjobb uralkodó. Mellette nem állt senki aki tanácsokat adott volna neki, anélkül pedig rendszeresen túlreagált mindent. - vontam vállat. Cassie jutott eszembe. Ő anyánkra ütött. Legalább kelet változatlan marad, őt se fogja vissza senki...
- Akkor.. Akkor miért nem váltották le? M.. Mi is leváltjuk a rossz uralkodókat... - megremegett a szája ahogy beszélt. De beszélt, és ezt jó pontként könyvelem el.
- Nem olyan egyszerű az, nálunk uralkodónak születni kell. Egy uralkodó vérvonalból származó sárkány... Fajtiszta sárkány sokkal nagyobb a többieknél, kimagaslanak a többi sárkány közül. Épp ezért senki nem mert volna szembeszegülni a királynővel, különösen nem azzal aki egy egész birodalmat tett a földdel egyenlővé haragjában. - vontam vállat, majd folytattam a merengést. Elhessegettem a Cassievel kapcsolatos gondolataim.
- Apánk sokszor elvitt magához a vámpírok közé. Egy idő után egyre többet kértem hogy vigyen el, sokat voltam vele és egyre kevesebbet a sárkányok között. Őszintén szólva a vámpírok élete sosem hatott meg annyira, de ők legalább nem néztek le amiért nem vagyok tisztavérű... - kinéztem a romos épület egy ablakán. Vaksötét volt odakint, senki sem sejthette hogy mi zajlik idebent. A város csak távoli fénypontok halmaza volt csupán. - Apám volt a leghíresebb kínzómester a vámpírok között, és az uralkodó személyi testőre. Mindenhol ismerték a kegyetlenségét és kíméletlenségét...
- Nem éppen apa-alapanyag... - nyelt nagyot a nő, mire felvont szemöldökkel ránéztem.
- Pedig annak jó volt. Vigyázott rám, szeretett, és mindentől óvott. Anyám és apám rühellték egymást de miattam képesek voltak megférni egymás mellett... Sok dolgot eltanultam apámtól, fortélyokat, technikákat... Sokat közülük a mai napig használok. - A tőrömet a hegyére állítottam az ujjbegyemen és egyensúlyozni kezdtem vele. Éreztem ahogy belevág az ujjamba, és kiserken egy csepp vérem. Jaj ne. Felpöcköltem a levegőbe és elkaptam.
- De tudod, a robbanás után elegem lett a káoszból ami ott kialakult. Anyám elaludt, apám meghalt, a vámpírok olyanok lettek mint egy felbolydult méhkas. Szánalmas banda. Összepakoltam és elmentem. Tudtam hogy nem közöttük van a helyem, főleg nem ezek után, de a sárkányokhoz nem tudtam visszatérni... Pedig próbáltam! - nevettem el magam. - Túl gyenge voltam, majdnem belezuhantam a tengerbe, szerencsém volt hogy egy hajóra estem, annak a maradványain visszajutottam a partra. Utána inkább úgy döntöttem, hasznossá teszem magam. Elérem, hogy akarjanak. Hogy kelljek nekik. Majdnem ötszáz hosszú éven át kóboroltam a világban, gyűjtöttem a tudást, erősítettem magam, a legjobbakkal és a legrosszabbakkal edzettem. És lám. Most tökéletes vagyok. - csillant fel a szemem, a nő pedig nyelt egy nagyot és összehúzta magát.
- És most már szükségük... szükségük van magára? - kérdezte, ajkai remegtek. Jaj, szegény. Mindjárt megsajnálom.
- Majd kiderül. Úgy döntöttem, újra meglátogatom a húgom, megnézem, vajon hogy áll a birodalom... Vagy áll-e még egyáltalán. - mosolyodtam el - Nem érdekel, hogy az utamba áll-e vagy sem. Bár jobban jár ha nem. A Keleti sárkányok jóléte a célom. Nem hagyom hogy folytatódjon amit anyám elkezdett. Kelet élhetetlen. Azok a sárkányok akik nem menekültek el anyám haragja után, mind keményfejűek, talán ostobák is. Ki az az eszetlen aki továbbra is azalatt az uralkodó alatt élne aki lerombolta az egész birodalmat? - forgattam a szemem. Ezen ő is elgondolkozott, kinyitotta a száját, majd becsukta.
- Ettől függetlenül visszatérek.. Hazatérek. Meglátjuk. Ha Cassie az utamba áll, nem marad sokáig a trónon. Ha megszerzem a szükséges erőforrásokat, könnyen el fogom tudni távolítani. Az már részletkérdés hogy kit teszek a helyére. Nyugaton úgy tudom több fióka is van.. - tűnődtem el félredöntött fejjel. Aztán végigmértem a könnyes arcú nőt. Felsóhajtottam.
Legnagyobb sajnálatomra kezdett untatni. Nem tudott információval szolgálni nekem, ráadásul már tud is rólam... Bosszúsan ciccegtem.
- Sajnos most viszont meg kell hogy öljelek, kedvesem. Nem voltál hasznos. Cseppet sem. De jó hallgatóság vagy, ezért gyors leszek. - simítottam végig ujjaim hátával az arcán.
Egy hirtelen mozdulat az egész.
Az obszidiánpenge úgy hatolt át a bőrén és az inakon mint kés a vajon. Elhalt a lélegzete, torkából és szájából vér tört fel habozva, lágy hangja undorító gurgulázássá torzult ahogy a vér elöntötte a száját és a légcsövét. Én pedig végignyaltam a tőrt, a maradékot letöröltem, aztán engedtem a késztetésnek és nyakon haraptam, ittam a vérét. Letisztogattam a nyakát és a mellkasát, Levetkőztettem, a ruháit elégettem, a vért a földről feltakarítottam, semmi nyomot nem hagytam hátra. Sárkányként a város fölött suhantam, majd a megfelelő helyen összecsaptam a szárnyaim, egy épületnyi magasból ledobtam a nő meztelen, letisztogatott testét. Torka felvágva, nyakán több helyen is lyukak, mintha egy csapat vámpír szedte volna szét. Talán pár erőszakolásra utaló nyomot is hagytam rajta… Talán. Nem biztos. A test kicsavarodva hevert a földön ahogy faképnél hagytam, elrepültem hogy felvegyem a pénzt az információimért… Még hallottam ahogy egy másik nő rábukkan a testre és velőtrázóan felsikít. Csak elmosolyodtam miközben kilőttem mint a nyíl. Csak egy újabb fekete pont a vámpírok javára…ApróságokHázi kedvenc:
Egy Aidana nevű bagoly
Személyes tárgy:
Nem igazán tudok ilyesmiről, egy tőröm van amit minden körülmények között magamnál hordok, sárkányként a mellső lábamra erősítve. A penge magja vörös kristály, az éle obszidián.
Személyes ismertető jegy:
Emberi alakomban semmi különös, kék szem, szőke haj, a sárkányalakom viszont összetéveszthetetlen. Legjellemzőbb tulajdonságom emberként talán a beszédem és a mozgásom, sokan mondták már hogy állandóan olyan vagyok mint egy ragadozó ami épp a prédát figyeli.
Testékszer:
Sárkányalakban egy pánt a bal mellső lábon amin a tőrt hordom. Egyébként van két karpántom amit a lehullatott pikkelyeimből készítettem. A sárkányoldalamat jelképezi és egyben védekezésre is jó.
Hobbi:
Eléggé élvezem a diplomáciai ügyeket és az információk gyűjtését, jó érzés mindenről tudni, ismerni mások gyengéit, erősségeit, hibáit; de leginkább a művészeteknek hódolok. Szeretek és nagyon jól tudok rajzolni és festeni, illetve napi szinten edzek hogy szinten tartsam az erőnlétemet.
Szexuális orientáció:
Biszexuális
Másik alakA sárkányformám sokkal kisebb mint kéne lennie. Hosszra és szárnyfesztávra nagyjából akkora vagyok mint egy átlagos sárkány, a lábaim picit hosszabbak, viszont testsúly terén alig nyomok feleannyit mint ők. Ennek köszönhetően viszont sokkal gyorsabban és rugalmasabban mozgok mint akármelyik sárkány, és az idők alatt ezt az előnyömre tudtam fordítani. Fekete-lila-türkiz színekben pompázok, szemeim izzó kékek. Mellső lábaimat nagyon ügyesen tudom kézként használni, és huzamosabb ideig képes vagyok hátsó lábon haladni. A homlokomtól a farkam közepéig hosszú, hegyes tüskék sorakoznak, a farkam végén pedig egy kristályszerű penge található. A farkam hosszú és nagyon rugalmas, ostorként, de akár a skorpiókhoz hasonlóan is tudom használni. Fejem kecses, keskeny, legszembetűnőbb rajta a két külső szemfogszerű kinövés, illetve ívelt szarvaim. Fogaim vékonyak, de erősek, hátrahajlók, akár a kígyóké. Szárnyaim erősek, arányosak, a gyors repülésre, irányváltásokra és az éles kanyarokra születtek. Mindent összevéve bár törékenynek tűnhetek, bőven van mivel megvédenem magam.


KépzettségHela ötszáz év alatt a gyilkolás és kínzás legtöbb formáját elsajátította és mesterien alkalmazza, jól bánik a tőrrel, a karddal, az íjjal,
a korbáccsal. Egész jól úszik, de a parton és a levegőben igazán verhetetlen.
Emberként és sárkányként is nagyon akrobatikus, fürgeségét, reflexeit és gyorsaságát használja inkább fizikai ereje helyett, lehengerlés helyett csellel támad. Nagyon intelligens, kiváló megfigyelő. Hela tökéletes ragadozóvá képezte magát. Fotografikus memóriája lehetővé teszi hogy nagyon apró részletekre is emlékezzen, ugyanakkor könnyen másol le viselkedésformákat,
személyiségeket, valódi kaméleon.

ÉrdekességekHela a szó szoros értelmében elmenne pszichopatának is amennyiben nem felvett viselkedés lenne. Végtelenül racionális, cseppet sem empatikus, semmi iránt nem táplál érzéseket, csak a saját céljai szentek neki,
és azokért bárkin és bármin képes mindenfajta megbánás nélkül átgázolni. Megfontolt, alaposan átgondolja minden cselekedetét, több szemszögből is megvizsgálja azokat, ezáltal kiváló stratéga, nagyon nehéz meglepni.
Sokszor szeret a háttérből szemlélődni, mintsem aktívan részt venni egy küzdelemben. A névváltása az új személyiségével együtt jelent meg, teljesen feladta a régi életét. Bár akadhatnak pillanatok amikor a viszonyuk már-már testvériesnek hathat Cassievel, Hela a legtöbb érzését csak színleli, megjátssza. A Keleti birodalom hatalmának megszilárdítása fontos számára egyedül, de csak húgán keresztül tud érvényesülni. IQ-ja nagyon magas,
kétszáz fölötti, nagyon gyorsan sajátít el új tudást, és bár tapasztalatai,
világismerete, kereskedelmi, hadi, hódítási és informátori ismeretei nagyon jó királynővé tennék, nem akar uralkodni, mert sokkal inkább élvezi ha a háttérből rángatja a zsinórokat, ha fortéllyal kényszerít másokat arra hogy azt tegyék, amit ő akar.
User neve:
Nikla


User kora:
23 év


Szerepjátékkal töltött idő:
8 év

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Aranel
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 16
IC reag : 14
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 22.
Tartózkodási hely : Rukk-Nezt
Vissza az elejére Go down
Helaenia Diverak-Noir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek-
Ugrás: