Sapphire Bella Amstrong 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Sapphire Bella Amstrong
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts
TémanyitásTárgy: Sapphire Bella Amstrong Hétf. Okt. 30, 2017 3:38 pm

Sapphire Bella AmstrongAki esküt tesz, a lelkét kockáztatja. Csak akkor esküdjék meg az ember valamire, ha biztos benne, inkább meghal, mint hogy megszegje.
Ken Follett"
Személyes adatok
Teljes név:
Sapphire Bella Amstrong
Kor:
433 év
Születési idő:
1584.December 31.
Születési hely:
Pikkelyhát-vidék - Déli dombságSapphi
Nathalie Dormer
byFoglalkozás:
Őrző, védő, házőrző, bérgyilkos, mikor mi
Lakhely:
Pikkelyhát-vidék-Déli dombság- Palota
Tartózkodási hely:
Pikkelyhát-vidék-Déli dombság- PalotaFaj:
Sárkány
Rang:
Dragon valiant
Csoport:
Déli sárkányok táborát erősítemÁátváltozás ideje:
1599
Áátváltozás helye:
Piramisok Völgye
Átváltoztató neve:
Sárkánynak születtem


KépességBiológiai manipulációMilyen lehet, ha a kezedben van az emberiséget; fajokat sújtó járványok ellenszere? Nagyon rossz. Nekem elhiheted. Képes vagyok gyógyítani, ölni, degenerativizálni vagy a teljes genetikai állományt manipulálni. Magzati élettől kezdve egészen a halálig. Azonban nem vagyok képes feltámasztani a holtakat! A különböző műveletekhez különböző mennyiségű energiát kell, használom, mely vagy a sajátom vagy a kiválasztott félé, avagy kombinált.
Ölés: Ez megy a legegyszerűbben. Nem kell más hozzá, mint a kívánt fél látása, és erős koncentráció arra vonatkozóan, hogy a szíve álljon meg, a mája essen szét, vagy egy artériában történő trombus létrehozása, mely megállítja a vérkeringést, és szétpattintja az eret, mely álltál az egyén belső vérzésben, fél perc alatt meghal. Ilyenkor a kiválasztott személy energiáját használom fel.
Degenerativizálás/Genetikai manipuláció: A legnehezebb feladat, a genetikai mutáció. Időigénye, akár több órába is telhet, és fontos, hogy a művelet elkezdésekor a kiválasztott személy aludjon, mozgó célpontnál kissé nehezebb, de nem megoldhatatlan. Mindenképpen ülnöm kell közben, mert a nagy erőkifejtés kiveszi az izmaimból az erőt és könnyen összecsuklom. Magzatot a legkönnyebb mutálni és felére csökken a szükséges idő, de erőigény szempontjából bonyolultabb, mert kissé az anya genetikáját is át kell alakítanom. Saját és kiválasztott személy energiáját ötvözve végzem a műveletet.
Gyógyítás: Idő szempontjából fél perc és akár több óra közé is be lehet sorolni, hiszem, egy csöpp karcolás pár pillanat alatt be tudok gyógyítani, azonban egy nagyobb műtét vagy tumor eltüntetése nehezebb és időigényesebb. Saját energiát használok, hisz a szenvedő fél így is energiát veszt, és a kettőnk energiáját nehezebb összehozni, mint ha csak a sajátomat használnám.

CsaládNincs egyetlen élő rokonom sem. 1599 December 31-én ünnepeltük a 15. születésnapomat a Piramosik völgyében, egy aprócska házban. Ott volt anyám, apám és két húgom. A szobámban készülődtem, amikor az óra 23:58-az ütött. Valaki kopogtatott az ajtón, majd kivágódott és egy ember lépett be rajta fegyverrel a kezében. Mire feleszméltünk, már késő volt. Elsült a fegyver, egyszer; kétszer; háromszor és negyedszer. Mind meghaltak. És a vadász is. Átváltoztam, szerintem életemben egyszer olyan gyorsan, s megettem. Finom volt.


SzemélyiségNem vagyok egy könnyű eset. Nehéz a természetes, és roppant akaratos, makacs tudok lenni, ha akarok valamit. Ha megbántasz, jaj, Neked, mert egy pillanat alatt dühbe gurulok, és haragom akár egész életeden át tarthat. Nehezen bocsátok meg és még nehezebben nyílok meg. Úgy tűnhet néha, hogy skizofrén vagyok, pedig nem. Csak egyszerűbb egy ostoba felszínt képezni, mint hogy megmutassam az igazi személyiségemet. Mosolygósnak, életvidámnak láthatsz, szinte mindig, de ha egyszer valami szöget üt a fejemben, képes vagyok a depresszió mély bugyraiba süllyedni, egyik pillanatról a másikra, s amilyen könnyen jött, olyan könnyen el is illan, s huss, már megint mosolygok. Ez nem tér el annyira a valós természetemtől. A valóm mélyén keveset mosolygok, mindenen rágódok, és könnyen megbántódom. Olyan vagyok, mint egy gyerek. Rajongok a mesékért, könyvekért és bolondulok a plüss figurákért, de ez titok. . De rengeteget gondolkodok, általában ostobaságokon, és rágódok a múlton, melyen már nem tudok változtatni. Azt hiheted, hogy nem visel meg, egy-egy genetikai mutáció létrehozása, pedig hidd el, ha nem gyógyításból teszem, rémálmaim sötétségében állandóan visszaköszönnek. Ha beszélgetünk, ne lepődj meg, de egy mondatban, akár három vagy több gondolatmenetet is elkezdek, s változó mikor fejezem be őket. Komoly beszélgetés alatt is képes vagyok egy pillanatra elkalandozni, kijelenteni valamit s tovább folytatni a beszélgetést, mintha mi sem történt volna. Ha ennek ellenére is beszélgetünk, hidd el nem lesz unalmas egy percre sem.ÉletrajzAmit a karakter életéről tudni lehet, tudni kell. Honnan jött, merre tart, ki volt, ki szeretne lenni.ApróságokHázi kedvenc:
Nincs
Személyes tárgy:
A füllbevalóim
Személyes ismertető jegy:
Rózsa illatom van. Szabályosan ha izzadok, nem testszagom van, hanem kellemes rózsa illat leng körbe. HA megérzed a friss rózsa illatát, akkor a közelben járok
A jobb tenyeremen van egy billog, melyet a családban születés után mindenki megkapott, s a kesztyűm mely mindig rajtam van
Testékszer:
Egy pár rózsa alakú fülbevaló
Hobbi:
Szabad időmben rengeteget olvasok. Nem véletlen néz ki úgy a szobám, mint egy könyvtár
Másik szenvedélyem az íjászat
Szexuális orientáció:
Hetero
Másik alakEmberi alakban változatos hajszínnel büszkélkedhetek. Hol a szőke, hol a barna, hol kettő keveréke. Édes pici nózim van, számomra tökéletes nagyságú melleim és nem vagyok valami gebe, de azért azt se mondanám, hogy párna puhaságú. Imádom magam, ahogy vagyok, és ez látszik is rajtam.
A sárkányalakom, az más tészta. Hosszra 18m vagyok, szárnyaim távolsága üti a 33m, viszont nem számítok kifejezetten nagy sárkánynak, hiszen éppen hogy csak ütöm a 3,5 m magasságot. Különlegességem hogy 6 gyönyörű tollas szárnnyal áldott meg az ég, s fejemen a szarvaim, mint egy koron ékeskednek. Színem fehéres- kékes-lilás árnyalat, mikor hol süt rá a fény. Lábam is van négy csöpp kacsó, szóval biztonságosan támaszkodom a talajon is. A szárnyaim és tollaim ellenére hangtalanul repülök, egyedül az illatom, mely elárul. Pikkelyem a fejemen, farkincám végén és lábaim végén találhatóak, melyek kissé kagyló formájúak és csillognak, mint a víz felszíne. Fejem végétől azonban a pikkelyek szép lassan átmennek a tollba, és egész testem beborítják vele. Szóval Én ilyen különlegesen keverékes típus vagyok.
.

User neve:
Bella


User kora:
22


Szerepjátékkal töltött idő:
2-3 év

________________________________________
~ ️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~

_________________
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 1
IC reag : 0
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 24.
Vissza az elejére Go down
Sapphire Bella Amstrong
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts-
Ugrás: