Amara Delacroix 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Amara Delacroix
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts
TémanyitásTárgy: Amara Delacroix Szomb. Nov. 04, 2017 12:15 am

Amara Delacroix


"God help anyone, who disrespected the Queen."
Személyes adatok
Teljes név:
Amara Tyn Delacroix
Kor:
537
Születési idő:
1479. December 30.
Születési hely:
Farkasvölgy egy eldugott kis szegleteMara
Emeraude
ToubiaFoglalkozás:
Minek nézel te engem? Habár való igaz, olykor-olykor megtetszik egy-két foglalkozás, de egyikbe sem vetem bele magam huzamosabb ideig.
Lakhely:
Lunaris.
Tartózkodási hely:
Lunaris és környéke.Faj:
Vérfarkas
Rang:
Lupa
Csoport:
NottulvarÁátváltozás ideje:
Farkasnak születtem; a lelkem és a testem már az első lélegzetvételem óta vad s szabad. Ám ha annyira érdekel, az első szándékos alakváltásom nyolc éves koromban történt. Három évvel megelőztem kedves bátyámat - hát nem vagyok csodálatos?
Áátváltozás helye:
Gondolom mindenki valami magasztos helyszínre számít; szép is lenne. Otthon történt, az udvaron. Éjnek évadján.
Átváltoztató neve:
Mint említettem, születés jogán van szerencsém ehhez az áldáshoz.


KépességÁrnymanipuláció


Úgy gondolom, ezt nem kell túl ragozni: képes vagyok manipulálni a környezetemben lévő árnyakat, árnyékokat, okozza azokat személy, állat, vagy akár tárgy. Tudom formálni az alakjukat, bizonyos szinten pedig növelni is tudom őket -
de ami a leglényegesebb; kézzel tapinthatóvá teszem az árnyakat. Egy fekete kis maci alakú játékot akarsz? Megkapod. Inkább egy tőrre lenne szükséged? Semmi akadálya. Abban pedig biztos lehetsz, hogy habár díszitése nem lesz, az alakja és az élessége tagadhatatlanul is a pontos mása lesz egy valódi fegyvernek.
A képesség egyetlen - és roppant nagy -, hátránya az, hogy napsütötte, kevés, de annál apróbb árnyakkal teli helyen használhatatlan. Hiszen ott alig van miből szereznem, mivelhogy a magam által okozott árnyakat valamiért nem tudom felhasználni; ennek okára mind a mai napig nem jöttem rá. Ellenben, ha már megalkottam azt, amire szükségem van, s az árnyak csak azután tünnek el a környezetemből, akkor a már megalkotott tárgy megmarad. 

CsaládNem születtem nagy családba; kis klánunk összesen öt tagot számlált. Apámat, anyámat, roppant irritáló bátyuskámat és az anyai ágról még nálunk ténfergő nagymamámat - na meg természetesen engem. Szüleimmel úgy-ahogy, kijöttünk, ha nem számítjuk a nagyon is gyakori súrlódásokat, amelynek apámnál az volt az oka, hogy személyiségben túlzottan is hasonlítottam rá, és mint tudjuk, két dudás nem fér meg egy csárdában. Anyám meg rendszerint őt támogatta, ha pártot kellett választani vitás helyzetekben, így nem csoda, hogy sokszor pattanásig feszült volt nálunk a helyzet. Ellenben nagyival kellemesen megvoltunk, ami nem is volt akkora csoda, hiszen idős kora ellenére még mindig egy hatalmas vadállat volt - szó szerint. Még az apám is rendszerint csendben morgolódott, ha az anyósa valamiért felkapta a vizet. Az volt ám a vicces! Szóval igen, a bátor kis öregasszonnyal senki sem mert kekeckedni, így én sem. Aztán a bátyám... Róla elég csak annyi, hogy hiába vagyok veszélyes a magam módján, számára mindig is az aranyos kishúga leszek - aki amúgy képes egy pillanat alatt elharapni bárki torkát, ha kihúzzák nála a gyufát.
Ez volt akkor; mostanra már csak két személyt tudhatok a családom tagjának: Rhonent és a fivéremet. Valamelyest szomorú, de... Mindkettőjüket teljes szívemből szeretem, mégha ez sokszor nem is látszik. (Jó, bevallom, a férjemmel kapcsolatban az elején voltak fenntartásaim, de azóta ezek elhaltak.)


SzemélyiségNem vagyok egy kedves farkas, ezt előre leszögezném. Ugyanakkor a végzet asszonya sem vagyok, mint ahogy azt sokan mások gondolják rólam. Meg van a magam személyisége és temperamentuma, amelyek első látásra talán durvának és érthetetlennek tűnhetnek... Idővel viszont meglehet őket szokni. Másik esetben pedig megszökni.  A legfontosabb, hog szeretem, ha az én kezemben van a gyeplő - persze ez nem mindigy egyszerű, főleg ha az Alfa felesége vagy. Persze nem kezdek hisztériázni, ha éppen nem az enyém az irányítás, inkább máshogy mutatom ki, mennyire nem tetszik a helyzet. Ez szorosan egybefonódik a makacsságommal, amit néhai apámtól örököltem; amit egyszer a fejembe veszek, azt az esetek 98 százalékában nem veri ki onnan senki és semmi. Nem mondom, hogy az elképzeléseim mindig racionálisak és értelmesek, de hát... Inkább ne merje megkérdőjelezni senki a gondolataimat és a terveimet, különben roppant mérges leszek... Lévén, hogy bizonyos esetekben és bizonyos időnként eléggé lobbanékony tudok lenni. Ilyenkor csak a megfelelő személyekre és dolgokra van szükségem ahhoz, hogy lecsillapodhassak.Életrajz1479. December 30.-a egy hatalmas csapás volt a vérfarkasok fajára nézve - hogy a többieket ne is említsem. Egészen biztos vagyok benne, hogy nagyon-nagyon sokan kívánják azt, bár meg sem születtem volna; ennek oka pedig abban keresendő, hogy az esetek többségében csak bosszúságot okozok... Nagyjából mindenkinek. Család, barátok, ellenségek... Nem ússza meg senki sem azt a bizonyos pusztító Amara-ciklont, amit én jelentek. Azonban már bőven késő bánat, hisz' azon a sötét, téli éjszakán, nehézségek árán, de végül a világra jöttem. Huszonöt évvel a bátyám után. (De hiába ez a kis korkülönbség, világéletemben messze tehetségesebb voltam nála; vegyük például az első átváltozást. Nekem ez nyolc éves koromban történt, míg neki csak tizenegy évesen. Azóta is imádom ezt az orra alá dörgölni.)
Legkisebbként mindig én voltam az, akit óvni kellett, habár ennek semmi oka nem volt. Egyrészt voltam annyira vad és erős, mint akár a bátyám és az apám. Két marcona férfi mellett egy nem volt annyira meglepő. (A nagymamát pedig ne is említsem, aki még kettejüket is felülmúlta.) Másrészt pedig apámat sokan tisztelték az ereje, szavai, s úgy egészében az egész kisugárzása miatt. Ép eszű alak nem szólalkozott össze vele. (Kivéve a nagyit.) Így hát az elején nekem sem volt gondom másokkal; senki sem akarta fenyegetni, vagy ne adja az Ég, bántani a nagy, félelmetes farkas egyetlen kislányát. De mikor ez a kislány kimutatta a foga fehérjét...
Nos, akkor szabadult el az igazi pokol.
Nem csak mások haragja zúdult rám, hanem a saját családomé is; nem mintha olyannyira megört volna a dolog. Azt tettem, amit akartam, és akkor, amikor akartam; akkor pedig minek foglalkoztam volna mások véleményével? Szóval igen, problémás egy fiatal farkas voltam.ApróságokHázi kedvenc:
Nincs, nem is volt, nem is lesz. Viccnek is rossz.
Személyes tárgy:
Két gyűrű; az egyik, amely Rhonen ujján is megtalálható, a másik pedig az, amelyik a bátyám nyakában függ, egy erős bőrszíjon - ez a kettőnk közti testvéri kapcsot jelképezi.
Személyes ismertető jegy:
Az ébenfekete haj és az ajkam fölött lévő anyajegy kettőse elég figyelemfelkeltő tud lenni - leginkább a férfiak körében.
Testékszer:
Nincs
Hobbi:
Hobbi? Nincs különösebben. Hacsak az uralni és idegesíteni másokat nem számít annak.
Szexuális orientáció:
Heteroszexuális
Másik alakÉjfekete bunda és holdszínű, szinte ragyogó szemek - bestia alak ide vagy oda, keresve sem találhatna nálam senki gyönyörűbb vérfarkast. Aztán, ami talán a leglényegesebb; ebben az alakomban a többi nőstény fölé magasodom, így jár az, aki csak és kizárólag marcona férfiakat tudhat a vérvonalában.


KépzettségHarcolni az apám tanított meg; irányítani és parancsolgatni pedig a nagymamám. Az előbbi nem szorul magyarázatra, az utóbbira pedig csak annyit mondok hogy nem hisztérika módon kell értelmezni. Nyugodt állapotomban roppant praktikusan és értelmesen tudom vezetni és irányítani a körülöttem lévőket.

ÉrdekességekIsmerj meg! Túl sok rejtett tartalékom van ahhoz, hogy ide leírjam őket.
User neve:
Harmonya


User kora:
19


Szerepjátékkal töltött idő:
Sok

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 1
IC reag : 0
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 04.
Vissza az elejére Go down
Amara Delacroix
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts-
Ugrás: