Rhonen- folyamatban 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Friss postok
Szabályzat
Yesterday at 11:09 pm
írta: Admin
Friawinn
Yesterday at 5:16 pm
írta: Friawinn
Chorinthya Blackflame
Hétf. Nov. 20, 2017 3:20 am
írta: Chorinthya Blackflame
Medeia T. La Muse
Vas. Nov. 19, 2017 9:03 am
írta: Medeia T. La Muse
Elérhető rangok listája
Szer. Nov. 15, 2017 8:00 pm
írta: Admin
Rabszolgapiac
Kedd Nov. 14, 2017 4:46 pm
írta: Azerion an Sluaghan
Elysea
Pént. Nov. 10, 2017 8:17 pm
írta: Elysea
Fairlith Naxhar
Pént. Nov. 10, 2017 8:08 pm
írta: Fairlith Naxhar
Azerion an Sluaghan
Pént. Nov. 10, 2017 8:05 pm
írta: Azerion an Sluaghan
Dragratta Zefirov
Pént. Nov. 10, 2017 8:04 pm
írta: Dragratta Zefirov
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
0 fő
Vérfarkas
0 fő 0 fő
Ember 0 fő 0 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 0 fő 0 fő
Sárkány 0 fő
0 fő
Laochra 0 fő 0 fő

Rhonen- folyamatban
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts
TémanyitásTárgy: Rhonen- folyamatban Szomb. Nov. 04, 2017 7:31 pm

Rhonen


"Sosem tudhatod, mifélékkel hoz össze a sors. (...) Külsőre hófehér angyalok, de lelkükben, akár a ragadozó farkasok"
Személyes adatok
Teljes név:
Rhonen
Kor:
897 év
Születési idő:
1120.05.14.
Születési hely:
FarkasvölgyRhonen
Nick
WechslerFoglalkozás:
Viridia semleges részén egy kocsmát birtokol
Lakhely:
Lunaris,  és az Agyar-hágó
Tartózkodási hely:
Lunaris,  és az Agyar-hágóFaj:
Vérfarkas
Rang:
Fenrir- falka vezér
Csoport:
Nottulvar (északi falka)Áátváltozás ideje:
Farkasnak születtem. Alig töltöttem be a 8. életévemet, amikor megtörtént az első átváltozásom.
Áátváltozás helye:
Agyar-hágó
Átváltoztató neve:
-


KépességNövényuralomA képesség használója képes irányítani a közelben található növényeket. Ezt ne úgy képzeljétek el, hogy most akkor a fák életre kelnek, mint valami harcosok, és entek lesznek. Hanem pl irányítani tudja a fák ágait, gyökereit, indákat, virágokat, tüskéket.
A növények uralma által megtudja magát, társait védeni, akár harc közben is tud képességére külön koncentrálni, de nem a végtelenségig, ezért olykor a legegyszerűbb megoldást választja arra, akit meg akar védeni. Bezárja egy gyökér, inda gubóba, hogy arra tudjon koncentrálni, amire épp kell. A gubót dolga végeztével ki tudja nyitni. A gubó hátránya, ha Rhonen megsérül, akkor nem fogja tudni kinyitni azt. A bent lévőt/lévőket ki kell szabadítani.
Egy hervadó növényt életre tud kelteni a saját energiáját használva, vagy épp egy virágot kinyitni, egy gyümölcsöt beérlelni, de ezek többlet energiával járnak, amit saját erejéből merít, pedig megtehetné, hogy azt környezetéből veszi el, de azzal a természetnek ártana. Így ha képességét a fent említettekre használja, akkor legyengül, és könnyen sebezhetővé válik az energia elhasználás függvényében. Folyamatosan fejleszti ezt a képességét, de tökéletesre nem tudta még csiszolni, és bizonyos részeit nem is teljesen érti. A természet ezen tetteit valami csoda, vagy érthetetlen módon meghálálja azzal, hogy a legyengült vezért elrejti. Rhonen nem tudta még megérteni képességének ezen részét, de úgy sejti édesanyjától örökölhetett valamit.
A képességgel egy ritka erdőből sűrűt képez, vagy a gyökereket használva megbéklyózhatja, vagy akár ártalmatlanná is teheti az ellenségét, és ugyan erre tudja az indákat, tüskéket is használni.

Rhonen ritkán nyúl képességéhez, mert hiszen számára a természet szent és sérthetetlen. Ez az otthona, itt él a családja, a falkája, ezért csak végső esetekben nyúl bele a természet rendjébe, hiszen amit egyszer elmozdít, az úgy is marad.

A képesség csak ott használható, ahol megtalálható a természet egy kicsiny sarka, hiszen arra még sem képes, hogy a semmiből növényt növesszen, viszont egy magból víz segítségével képes, de ugyan csak saját energiáit emészti fel.


CsaládZegrath- édesapám – elhunyt
Születésem óta büszke volt rám. Első szülött fiára, örökösére, és ennek mérten is nevelt. Ott volt velem mindig, amikor szükségem volt rá. Ő maga vitt ki akkor az erdőbe is, és kísérte végig első átalakulásomat, amire kellőképpen felkészített. És csak ez után jött a neheze. A kiképzései, de sose hagyott magamra, biztatott, tanított. Olyan uralkodó volt, aki mindig tudta, hogy a népének mire van szüksége.

Daria – édesanyám –elhunyt
Ő volt apám szíve, világa, a mindene. Anyám oda adó volt mindig, és ketten együtt tökéletes párost alkottak. Kiegészítették egymást uralkodásuk alatt.

Annallee – húgom – 800 éves
Szüleink halála után mi tartottuk össze a többieket. Te átvetted anyák szerepét,ami a család irányítását illeti, rám ennél nehezebb feladat várt, így kissé haragszol rám, amiért szinte egyedül kellett a legtöbbször megküzdened a többiekkel.

Kieran és Fina- az ikrek, 537 évesek
Szüleink halál után velük volt a legtöbb gond, és baj. Mindenbe belekeveredtek, a háború alatt eltűntek, és csak nehézségek árán találtunk rájuk még épp időben. Azóta sokat változtatok, de kezes bárányok azért nem lettek.

Amara - én kedvesem, én szerelmem. Ha tehetném a csillagokat lehoznám neki az égről. Nem mindig volt ilyen felhőtlen a kapcsolatunk lévén családjaink rendezték el a frigyünket, de a háború alatt ráébredtem, hogy rá támaszkodhatok, kiegészít.


SzemélyiségNem egy egyszerű eset vagyok. Szokták mondani, hogy két oldalam van, mint az éremnek is: egy jó és egy rossz.
Céltudatos vagy, mindig tudom, hogy mit akarok, legyen szó bármiről. A falkámért mindent megtennék, beleértve azt is, hogy bővítsem a számukat bárhogyan.
Régen a nőket se vetettem meg. Egyik jött, a másik után, addig, amíg valaki be nem riszálta azt a formás hátsóját a szívembe, a farkasoméba, és el is foglalta azt. Ezzel mondhatjuk azt is, hogy egyetlen farkas van csak, aki térdre tud kényszeríteni.  
Keménykezű vagyok, és megkövetelem a dolgokat. A parancsszegést, engedetlenséget pedig nem tűröm, így megbocsájtani, vagy sajnálkozni egyáltalán nem szoktam, ha erről van szó.
Viszont a sok keménység, és néhai kegyetlenség alatt még is találhatunk egy érző lelket, aki a szeretteiért bármire képes. Foggal, körömmel védem őket. Képes vagyok megsajnálni a sérült társaimat, és néha lelkiismeretem is megmozdul, de igazán soha nem mutatom ki. Ilyenkor egyfajta maszkot viselek, ami alá nem sokan látnak be, talán csak egy valaki.
Határozott, és megingathatatlan, erős akaratú vagyok. Megfontoltan cselekszem mindig, nem rohanok fejjel a falnak.
Nem szeretek túlságosan sokáig egyedül lenni. Unatkozni pedig ennél is jobban utálok, így állandóan pörgök, tervezek valamit.
Ha valakitől bocsánatot kérek, akkor azt az illető alaposan jegyezze fel, mert nem szokásom ezt megtenni. Ha még is megteszem annak jó oka van.
Tárgyalásoknál ragaszkodom a tényekhez, nem szeretem a köntörfalazást, azzal csak feldühítenek. És nincs rosszabb, mint egy dühös, és éhes farkas.

A falkával különféle módon viselkedem. Elvárom tőlük, hogy hűségesek legyenek a falkához. Nem tűröm, ha valaki engedetlen, és a fű alatt akar valamit. Meghallgatok mindig mindenkit, és megfontolom azt, amit mondanak, és ha a falka javára válik a dolog, akkor közösen vágunk bele a dolgokba.
Mind ezektől eltekintve igazságosan vezetem a falkát, és csak akkor alkalmazok erőszakot, ha valamit vétettek szabályaimmal szemben, vagy ha nem adják meg, amit akarok.
És, hogy hol van a jó és a rossz a fentiekben? Talán, ha szemközt találkozunk, akkor megtudod.
ÉletrajzA robbanás előtt mondhatni minden tökéletes volt. A szüleim uralkodtak fajtánk felett. Apám az uralkodás mellett megtalálta az egyensúlyt arra, hogy a családjával is foglalkozzon. Legfőképpen velem, hiszen első szülött fia vagyok, és ezzel együtt örököse is. Apám azt szerette volna, hogy nem csak születésem jogán érdemlem ki a címet majd, hanem képzetségemmel, tetteimmel is. Így elég korán kezdődött az oktatásom, amiben apám nagy szerepet játszott.
Anyám se maradt el ebben, ahogy a testvéreim nevelésében sem. Ott volt mindannyiunk mellett. Sosem értettem, hogy képes erre. Segített minket egytől egyig, és apám mellett is volt feladata. De azt elmondhatom, hogy képességem kifejlesztésében, rejtelmeinek kiaknázásában nagy szerepet játszott. Családunk képessége egytől egyig a természethez kapcsolódott valami módon, de mindegyikünké valahogy máshogy.
Az első dolog, ami nem tetszett az egy elrendezett házasság volt. Tiltakoztam ellene, és lázadtam. Hiába mondta mindenki körülöttem, hogy nézzem csak meg a lányt, remek fogás. De engem se a fogás, se egyéb nem érdekelt, mert tudtam, hogy anyámék házassága se elrendezett volt, hanem valós szerelem első pillanattól az utolsóig. Nekem ők voltak e téren a példaképeim.
A találkozókról rendszerint elkéstem, vagy valami megfelelő okkal kihagytam. Így az eljegyzésünkig nem sűrűn láttam az arámat. Nem mondom, hogy valami rondaság lett volna, tényleg nem, de számomra csak egy idegen nő. Apám felé tisztelet miatt a házasság végül megkötetett, de nagyon sokáig csak éltünk egymás mellett. Azon csodálkozok, hogy ezen időkben, hogy nem hagyott el.
Nem tudom már megmondani, hogy mikor lettük barátok, de azt igen, hogy mikor lettünk többek: a háború alatt, és utána.
A robbanás megrázta a világot, és ezzel az enyémet is. Anyámék épp távol voltak valami találkozón, amikor megtörtént, és ebben a pillanatban veszítettük el őket. A világ megrendült, mindenki egymásra kezdett mutogatni. Az eddigi apró súrlódások egyre csak nőttön nőttek, addig míg belharcok és külharcok robbantak ki. A falka teljesen megkerült, és a belső harcok, viták egyre durvábbak voltak. Igyekeztem helyt állni, de nem igazán ment. Aztán egyik pillanatról a másikra egy harcmezőn találtam magamat, Amarát pedig magam mellett. És akkor ott volt egy pillanat, amikor körbe pillantottam. Saját fajták ellen harcoltunk, egymás téptük, amit természetellenesnek találtam, és haragomat felhasználva nyúltam képességemért, és egy hatalmas erdősávval választottam el a területet, és ezzel együtt a verekedőket is. A mellettem állókkal, népemmel visszavonultunk az erdő sűrűjébe, oda ahol mindig is éltünk, ahová mindig is tartoztunk. A másik fél teljesen máshogy kezdett gondolkodni, és egyszer ez fogja a vesztüket okozni. Talán tárt kapukkal fogjuk akkor majd fogadni őket, de addig is külön váltunk. Nem volt se győztes, se vesztes a csatában. Elváltunk egymástól, és ezzel megosztott lett a farkasok világa.
A falkát elköltöztettem egy általunk kialakított helyre, amit csak az északiak ismertek, és tudnak bejutni a rejtett zugon. Ez volt a második alkalom, amikor hozzányúltam a természethez, és ha Amara nem lett volna mellettem, akkor talán az életemet is rááldozom arra, hogy falkánk rejtve , és biztonságba legyen.
Azóta eltelt közel 500 év. Ezen idő alatt eleinte távol voltunk mindentől, majd úgy 100 év elteltével visszatértünk a civilizációba, de továbbra is rejtve éltünk. Be is illeszkedtünk meg nem is a mai napig.ApróságokHázi kedvenc:
Van-e a karakternek valami házi állata
Személyes tárgy:
Amihez nagyon ragaszkodik a karakter, valami különleges
Személyes ismertető jegy:
Ami csak a karakterre jellemző. Ilyen lehet az állandó dohányfüst szaga, a színes haj, csak rá jellemző ruhadarab viselése, bármi
Testékszer:
Bármi testékszere, piercing, fülbevaló, akármi
Hobbi:
Mit csinál a karakter szívesen
Szexuális orientáció:
Milyen a szexuális beállítottsága a karakternek
Másik alakAlakváltóknál, sárkányoknál, akik rendelkeznek az emberi formától eltérő alakkal. Részletes leírása, hogy mekkora, milyen külsőleg, szőr, pikkely, esetleg toll borítja, milyen színű... stb.

User neve:
Idejön a válasz


User kora:
Idejön a válasz


Szerepjátékkal töltött idő:
Idejön a válasz

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 1
IC reag : 0
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 02.
Vissza az elejére Go down
Rhonen- folyamatban
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts-
Ugrás: