Rhonen- folyamatban 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Rhonen- folyamatban
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Vérfarkasok
TémanyitásTárgy: Re: Rhonen- folyamatban Csüt. Dec. 21, 2017 7:37 pm
Kedves Rhonen!

Köszöntelek az oldalon!
Örülök, hogy már is van egy farkasunk, aki ráadásnak kemény kézzel irányít, és kellő szigorral rendelkezik a hozzátartozó vérfarkasok felett. A kóddal minden rendben, tartalmilag is rendben van a karakterlap. Amit csak úgy halkan megjegyeznék, hogy én személy szerint keveslem a Másik alak leírását. S, találtam néhány elgépelést is. Ettől függetlenül rendben van, így


Jó játékot!

by: CN
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Rhonen- folyamatban Szomb. Nov. 04, 2017 7:31 pm

Rhonen


"Sosem tudhatod, mifélékkel hoz össze a sors. (...) Külsőre hófehér angyalok, de lelkükben, akár a ragadozó farkasok"
Személyes adatok
Teljes név:
Rhonen
Kor:
897 év
Születési idő:
1120.05.14.
Születési hely:
FarkasvölgyRhonen
Nick
WechslerFoglalkozás:
Viridia semleges részén egy kocsmát birtokol
Lakhely:
Lunaris, és az Agyar-hágó
Tartózkodási hely:
Lunaris, és az Agyar-hágóFaj:
Vérfarkas
Rang:
Fenrir- falka vezér
Csoport:
Nottulvar (északi falka)Áátváltozás ideje:
Farkasnak születtem. Alig töltöttem be a 8. életévemet, amikor megtörtént az első átváltozásom.
Áátváltozás helye:
Agyar-hágó
Átváltoztató neve:
-


KépességNövényuralomA képesség használója képes irányítani a közelben található növényeket. Ezt ne úgy képzeljétek el, hogy most akkor a fák életre kelnek, mint valami harcosok, és entek lesznek. Hanem pl irányítani tudja a fák ágait, gyökereit, indákat, virágokat, tüskéket.
A növények uralma által megtudja magát, társait védeni, akár harc közben is tud képességére külön koncentrálni, de nem a végtelenségig, ezért olykor a legegyszerűbb megoldást választja arra, akit meg akar védeni. Bezárja egy gyökér, inda gubóba, hogy arra tudjon koncentrálni, amire épp kell. A gubót dolga végeztével ki tudja nyitni. A gubó hátránya, ha Rhonen megsérül, akkor nem fogja tudni kinyitni azt. A bent lévőt/lévőket ki kell szabadítani.
Egy hervadó növényt életre tud kelteni a saját energiáját használva, vagy épp egy virágot kinyitni, egy gyümölcsöt beérlelni, de ezek többlet energiával járnak, amit saját erejéből merít, pedig megtehetné, hogy azt környezetéből veszi el, de azzal a természetnek ártana. Így ha képességét a fent említettekre használja, akkor legyengül, és könnyen sebezhetővé válik az energia elhasználás függvényében. Folyamatosan fejleszti ezt a képességét, de tökéletesre nem tudta még csiszolni, és bizonyos részeit nem is teljesen érti. A természet ezen tetteit valami csoda, vagy érthetetlen módon meghálálja azzal, hogy a legyengült vezért elrejti. Rhonen nem tudta még megérteni képességének ezen részét, de úgy sejti édesanyjától örökölhetett valamit.
A képességgel egy ritka erdőből sűrűt képez, vagy a gyökereket használva megbéklyózhatja, vagy akár ártalmatlanná is teheti az ellenségét, és ugyan erre tudja az indákat, tüskéket is használni.

Rhonen ritkán nyúl képességéhez, mert hiszen számára a természet szent és sérthetetlen. Ez az otthona, itt él a családja, a falkája, ezért csak végső esetekben nyúl bele a természet rendjébe, hiszen amit egyszer elmozdít, az úgy is marad.

A képesség csak ott használható, ahol megtalálható a természet egy kicsiny sarka, hiszen arra még sem képes, hogy a semmiből növényt növesszen, viszont egy magból víz segítségével képes, de ugyan csak saját energiáit emészti fel.


CsaládZegrath- édesapám – elhunyt
Születésem óta büszke volt rám. Első szülött fiára, örökösére, és ennek mérten is nevelt. Ott volt velem mindig, amikor szükségem volt rá. Ő maga vitt ki akkor az erdőbe is, és kísérte végig első átalakulásomat, amire kellőképpen felkészített. És csak ez után jött a neheze. A kiképzései, de sose hagyott magamra, biztatott, tanított. Olyan uralkodó volt, aki mindig tudta, hogy a népének mire van szüksége.

Daria – édesanyám –elhunyt
Ő volt apám szíve, világa, a mindene. Anyám oda adó volt mindig, és ketten együtt tökéletes párost alkottak. Kiegészítették egymást uralkodásuk alatt.

Annallee – húgom – 800 éves
Szüleink halála után mi tartottuk össze a többieket. Te átvetted anyák szerepét,ami a család irányítását illeti, rám ennél nehezebb feladat várt, így kissé haragszol rám, amiért szinte egyedül kellett a legtöbbször megküzdened a többiekkel.

Kieran és Fina- az ikrek, 537 évesek
Szüleink halál után velük volt a legtöbb gond, és baj. Mindenbe belekeveredtek, a háború alatt eltűntek, és csak nehézségek árán találtunk rájuk még épp időben. Azóta sokat változtatok, de kezes bárányok azért nem lettek.

Amara - én kedvesem, én szerelmem. Ha tehetném a csillagokat lehoznám neki az égről. Nem mindig volt ilyen felhőtlen a kapcsolatunk lévén családjaink rendezték el a frigyünket, de a háború alatt ráébredtem, hogy rá támaszkodhatok, kiegészít.


SzemélyiségNem egy egyszerű eset vagyok. Szokták mondani, hogy két oldalam van, mint az éremnek is: egy jó és egy rossz.
Céltudatos vagy, mindig tudom, hogy mit akarok, legyen szó bármiről. A falkámért mindent megtennék, beleértve azt is, hogy bővítsem a számukat bárhogyan.
Régen a nőket se vetettem meg. Egyik jött, a másik után, addig, amíg valaki be nem riszálta azt a formás hátsóját a szívembe, a farkasoméba, és el is foglalta azt. Ezzel mondhatjuk azt is, hogy egyetlen farkas van csak, aki térdre tud kényszeríteni.
Keménykezű vagyok, és megkövetelem a dolgokat. A parancsszegést, engedetlenséget pedig nem tűröm, így megbocsájtani, vagy sajnálkozni egyáltalán nem szoktam, ha erről van szó.
Viszont a sok keménység, és néhai kegyetlenség alatt még is találhatunk egy érző lelket, aki a szeretteiért bármire képes. Foggal, körömmel védem őket. Képes vagyok megsajnálni a sérült társaimat, és néha lelkiismeretem is megmozdul, de igazán soha nem mutatom ki. Ilyenkor egyfajta maszkot viselek, ami alá nem sokan látnak be, talán csak egy valaki.
Határozott, és megingathatatlan, erős akaratú vagyok. Megfontoltan cselekszem mindig, nem rohanok fejjel a falnak.
Nem szeretek túlságosan sokáig egyedül lenni. Unatkozni pedig ennél is jobban utálok, így állandóan pörgök, tervezek valamit.
Ha valakitől bocsánatot kérek, akkor azt az illető alaposan jegyezze fel, mert nem szokásom ezt megtenni. Ha még is megteszem annak jó oka van.
Tárgyalásoknál ragaszkodom a tényekhez, nem szeretem a köntörfalazást, azzal csak feldühítenek. És nincs rosszabb, mint egy dühös, és éhes farkas.

A falkával különféle módon viselkedem. Elvárom tőlük, hogy hűségesek legyenek a falkához. Nem tűröm, ha valaki engedetlen, és a fű alatt akar valamit. Meghallgatok mindig mindenkit, és megfontolom azt, amit mondanak, és ha a falka javára válik a dolog, akkor közösen vágunk bele a dolgokba.
Mind ezektől eltekintve igazságosan vezetem a falkát, és csak akkor alkalmazok erőszakot, ha valamit vétettek szabályaimmal szemben, vagy ha nem adják meg, amit akarok.
És, hogy hol van a jó és a rossz a fentiekben? Talán, ha szemközt találkozunk, akkor megtudod.
ÉletrajzA robbanás előtt mondhatni minden tökéletes volt.
A szüleim uralkodtak fajtánk felett. Apám az uralkodás mellett megtalálta az egyensúlyt arra, hogy a családjával is foglalkozzon. Legfőképpen velem, hiszen első szülött fia vagyok, és ezzel együtt örököse is. Apám azt szerette volna, hogy nem csak születésem jogán érdemlem ki a címet majd, hanem képzetségemmel, tetteimmel is. Így elég korán kezdődött az oktatásom, amiben apám nagy szerepet játszott. Az elvárások velem szembe nagyok voltak. Olykor úgy éreztem, hogy nem leszek képes teljesíteni őket, de egyszer mindennek eljön az ideje. Nem voltam még kész, amikor elvesztettem őt arra, hogy átvegyem a helyét. Legalább is én így gondoltam, de a gondolat helyét gyorsan átvette a cselekvés.
Anyám se maradt el ebben, ahogy a testvéreim nevelésében sem. Ott volt mindannyiunk mellett. Sosem értettem, hogy képes erre. Segített minket egytől egyig, és apám mellett is volt feladata. De azt elmondhatom, hogy képességem kifejlesztésében, rejtelmeinek kiaknázásában nagy szerepet játszott. Családunk képessége egytől egyig a természethez kapcsolódott valami módon, de mindegyikünké valahogy máshogy.
Az első dolog, ami nem tetszett az egy elrendezett házasság volt. Tiltakoztam ellene, és lázadtam. Hiába mondta mindenki körülöttem, hogy nézzem csak meg a lányt, remek fogás. De engem se a fogás, se egyéb nem érdekelt, mert tudtam, hogy anyámék házassága se elrendezett volt, hanem valós szerelem első pillanattól az utolsóig. Nekem ők voltak e téren a példaképeim.
A találkozókról rendszerint elkéstem, vagy valami megfelelő okkal kihagytam. Így az eljegyzésünkig nem sűrűn láttam az arámat. Nem mondom, hogy valami rondaság lett volna, tényleg nem, de számomra csak egy idegen nő. Apám felé mutatott tiszteletem miatt a házasság végül megkötetett, de nagyon sokáig csak éltünk egymás mellett. Azon csodálkozok, hogy ezen időkben nem hagyott el.
Nem tudom már megmondani, hogy mikor lettük barátok, de azt igen, hogy mikor lettünk többek: a háború alatt, és utána.
A robbanás megrázta a világot, és ezzel az enyémet is. Anyámék épp távol voltak valami találkozón, amikor megtörtént, és ebben a pillanatban veszítettük el őket. A világ megrendült, mindenki egymásra kezdett mutogatni. Az eddigi apró súrlódások egyre csak nőni kezdtek, addig míg belharcok és külharcok robbantak ki. A falka teljesen megkergült, és a belső harcok, viták egyre durvábbak voltak. Igyekeztem helyt állni, de nem igazán ment ekkor még. Aztán egyik pillanatról a másikra egy harcmezőn találtam magamat, Amarát pedig magam mellett. És akkor ott volt egy pillanat, amikor körbe pillantottam. Saját fajták ellen harcoltunk, egymás téptük, amit természetellenesnek találtam, és haragomat felhasználva nyúltam képességemért, és egy hatalmas erdősávval választottam el a területet, és ezzel együtt a verekedőket is. A mellettem állókkal, népemmel visszavonultunk az erdő sűrűjébe, oda ahol mindig is éltünk, ahová mindig is tartoztunk. A másik fél teljesen máshogy kezdett gondolkodni, és egyszer ez fogja a vesztüket okozni. Talán tárt kapukkal fogjuk akkor majd fogadni őket, de addig is külön váltunk. Nem volt se győztes, se vesztes a csatában. Elváltunk egymástól, és ezzel megosztott lett a farkasok világa.
A falkát elköltöztettem egy általunk kialakított helyre, amit csak az északiak ismertek, és tudnak bejutni a rejtett zugon. Farkasvölgy szívébe hoztam létre az új otthonunkat. Szinte kimerítettem magamat a képességem használatával. Amint újra éreztem magamban az erőt mentem, és használtam, hogy elrejtsem minden elől a megmaradt népemet. Ez volt a második alkalom, amikor hozzányúltam a természethez, és ha Amara nem lett volna mellettem, akkor talán az életemet is rááldozom arra, hogy falkánk rejtve, és biztonságba legyen.
Az új otthonunkat sűrű erdő veszi körül, amin átjutni csak az tud, aki ismeri az ősvényeket. Az őrség mindig éberen figyel, és tesz arról,hogy sűrű köd lepje el a területet.
Az élet eleinte nehéz volt. Minden újra kellett alkotnunk, de a falka megértette, hogy így békességbe leszünk. Mindenki bánkódott a szakadás miatt, de belátták, hogy helyesen cselekedtünk. Így elkerülhettük a további veszteségeket, harcokat, áldozatokat. Kisebb csaták eleinte voltak, de végül abba maradtak. Sokáig rejtve éltünk, hogy összeszedjük magunkat, hogy lecsillapodjon körülöttünk a világ , és csak fokozatosan tértünk vissza. De kémeink ott voltak, figyeltek, és jelentettek.
Azóta eltelt közel 500 év. Ezen idő alatt eleinte távol voltunk mindentől, majd úgy 100 év elteltével visszatértünk a civilizációba, de továbbra is rejtve éltünk.
A visszatérés nem volt zökkenő mentes, hiszen látszatra egy teljesen ismeretlen falka jelent meg, és tett magáévá területeket. Kénytelen voltam tárgyalóasztalhoz ülni, és megegyezni. Mi nem lépünk és szólunk bele a másik fél dolgaimba, ha ők sem teszik ezt. Mi nem zaklatjuk őket, ők se tegyék. A két falka kommunikálhat egymással, de nem keveredünk. Ezek lettek az alapszabályok, amiket én véresen komolyan veszek a mai napig is , és betartatok.ApróságokHázi kedvenc:
nincs neki
Személyes tárgy:
Egy amulett, amit édesanyjától kapott, és mindig a nyakában hordja. A másik a gyűrűje, aminek párja kedvese ujján található meg.
Személyes ismertető jegy:
Olykor, ha képességét használja friss föld szagot áraszt magából
Testékszer:
nincs
Hobbi:
Kedves kis feleségével időzik
Szexuális orientáció:
Miután feleségem van,hagy ne magyarázzam el milyen a beállítódásom, mert a végén képtelen leszek megharapni téged
Másik alakMásik alakomban egy kétméteres behemót vagyok, éles fogakkal, és karmokkal. Első ránézésre talán még ronda is. Bundám színe világ szürke, itt - ott már-már fehér.


KépzettségKiváló harcos vagyok, és használom az eszemet harc közben. A fegyvereket nem igen részesítem előnybe, de azért még is tartok magamnál törőket. Olykor szívesen váltom át részlegesen az alakomat, pl a kezem helyett a karmos mancsot részesítem előnyben, ha pl büntetnem kell egy falkatagomat.
Visszatérés után meg kellett tanulnom, vagy felelevenítenem pár tudásomat. Így kicsit beleástam magamat a gazdaságokba, pénzügyekbe. Ugyan a természet megad nekünk mindent, ami kell. De a városba visszatérve alkalmazkodnunk kellett, és szert tettem egy üzleti lehetőségre is, ami jelenleg jól jövedelmezik.

ÉrdekességekFentebb meg van minden, amit tudnod kell rólam, ha nem elég , jöjj és ismerj meg.
User neve:
D.


User kora:
Titok


Szerepjátékkal töltött idő:
kb 10-12 év

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Fenrir
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 9
IC reag : 1
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 02.
Vissza az elejére Go down
Rhonen- folyamatban
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Vérfarkasok-
Ugrás: