Caspian Dearil Noir 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Caspian Dearil Noir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Sárkányok
TémanyitásTárgy: Re: Caspian Dearil Noir Hétf. Dec. 11, 2017 12:40 am
Kedves Caspian!

Köszöntelek az oldalon. Nagy-nagy reményeket fűzök hozzád, hogy benned a déli sárkány birodalom megkapja azt az uralkodót, aki miatt a déli sárkányok is népszerűek lesznek, és nem kallódnak el. A kód és a képek rendben, külön nagy piros pont az érdekes képességért. (Imádom!) Meg amúgy összességében az egész karakterlapért.


Jó játékot az oldalon!

by: CN
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Caspian Dearil Noir Csüt. Nov. 09, 2017 12:56 am

Caspian Dearil Noir


"I'm a catastrophe, yet a masterpiece;
both alive, and long deceased"
Személyes adatok
Teljes név:
Caspian Dearil Noir ( Kiejtve Kass-piyan Dee-a-reel Noir)
Kor:
551 év
Születési idő:
1466. március 27.
Születési hely:
RaugarCaspian
Ferran
CalderónFoglalkozás:
A Déli sárkánybirodalom elsődleges védelmi vonala és őrzője, az erdő és a déli sárkányok szíve-lelke.
Lakhely:
Raugar
Tartózkodási hely:
A Déli Birodalom területén bárhol, legfőképp RaugarFaj:
Sárkány
Rang:
Sylvanus
Csoport:
Déli sárkányÁtváltozás ideje:
Tizenegy évesen vált először emberré, sárkányként született
Átváltozás helye:
Raugar királyi csarnokában, az apjával gyakoroltak
Átváltoztató neve:
Veleszületett képesség


KépességKörforgás


Caspian képessége teljesen a természetből ered, minden ami állati, növényi, ösztöni, az őt táplálja. Képes a haragot, a félelmet vagy akár a szexuális energiákat is magába szívni és ezzel erőt szerezni. Az életet képviselő formájában sokkal hűvösebb, könyörtelenebb. Képessége legfontosabb eleme hogy a növényeket manipulálja és az állatokat szólítja. Utóbbiak fölött nincs konkrét hatalma de könnyen megérteti magát velük, és mivel természeténél fogva jól bánik az állatokkal, azok szívesen állnak a rendelkezésére, ettől függetlenül dönthetnek úgy hogy nem segítenek neki. A növényeket képes mozgatni, hajlítani, gyökereikkel gúzsba kötni személyeket, gyorsítani növekedésüket, egyszóval ő felel a Déli területek őrzéséért legnagyobb mértékben. Minden élő teremtést képes észlelni, akkor a legprecízebben, ha meditálni kezd és kiterjeszti az elméjét; ezáltal nehéz őt meglepni, igaz erről a képességéről csak kevesen tudnak.
Egyike a kevés sárkányoknak akik képesek a telepatikus kommunikációra sárkányalakban, így nem esik nehezére teljes mértékig sárkányként élni.
A halált képviselő formájában sokkal barátságosabb, játékosabb, gyengédebb, ez a valódi énje, ebben a formában az életenergiát képes elszívni az élőlényektől. Amennyiben drasztikus mennyiséget kell elszívnia, ami meg is öli az állatokat, azok az első energiacseppek elszivárgásakor békés álomra szenderülnek. Minden állatot akit valaha a képességével kénytelen volt megölni, eltemetett az erdőben. Az ő képessége által elhunyt állati testek felett hatalma van, azokat képes visszaszólítani és a saját energiájából táplálni őket. Minél többet, értelemszerűen annál jobban merül ki, de ha folyamatosan után tudja pótolni magát energiákból akkor stabilan képes tartani őket. Bár Caspian képességei erősnek hatnak, a legtöbb csak a terület védésére alkalmas, a Déli területeken kívül szinte semmit nem ér vele, más területeken kevesebb és gyengébb fák vannak, a halottkeltéshez pedig először álomba kell küldenie a delikvenseket, és az se biztos hogy egyáltalán akadna kellően veszélyt jelentő lény amit felkelthet. Persze a pletykák gondoskodnak róla hogy a területén kívül sem kössön bele senki, ráadásul nem kell annyira félteni sem, képes megvédeni magát. Képességét sárkányalakjában tudja maximálisan kihasználni, emberalakban viszont mindkettő egyszerre a rendelkezésére áll, pár fokkal gyengítve. Mivel az élete szerves része, nem lehet tőle megfosztani, és komplexitása miatt másolni sem lehet.

CsaládApja Aeron Noir, az előző Dragon Lord, anyja pedig Sharrasa, egy félvad déli sárkány volt. Apja csatlakozott testvéreihez északon, álomba merült, anyja pedig amikor a fia már képes volt gondoskodni magáról, elhagyta őt hogy új családot keressen. Azóta is tartják a kapcsolatot, jó viszonyt ápolnak. Öccse, Andras, a robbanáskor vesztette az életét, amikor a robbanás miatt számos barlang beomlott Raugar területén.


SzemélyiségCaspian igazi személyisége vidám, kíváncsi, játékos, kissé csábító. Nagyon diplomatikus, békeszerető, igyekszik kerülni a konfliktusokat, de nem menekül el előlük ha a helyzet úgy hozza, sőt, teljes erőbedobással veti bele magát hogy minél hamarabb megoldás szülessen. Minden esetben a sajátjainak a jólétét tartja fontosnak, még a saját életénél is előbbre helyezi a déli sárkányokat. Rendkívül intelligens, és nagyon jó problémamegoldó, és a legdurvább helyzetekben is képes megőrizni a hidegvérét és higgadtan átgondolni a dolgokat. Persze ez csak az emberformájára és a halált képviselő formájára igaz. Az életformája könyörtelen, hűvös, nem riad vissza a vérontástól, sem a kínzástól. Ha emberként vagy halálsárkányként sikerül valahogy feldühíteni, ez a forma a felszínre tör, hívatlanul is, és innen már nagyon nehéz megállítani. Nem ismer kegyelmet, szarkasztikussá válik, és arconröhögi azt aki azt hiszi, van esélye az Élet kíméletlenségével szemben.ÉletrajzCaspian tojásból született a Déli Birodalomban, a Dragon Lord és egy déli sárkány fiaként. Elsőszülöttként ő vált a leendő trónörökössé. Öccse két évvel később jött a világra, az Andras Rathaor Noir nevet kapta.
Aeron gondoskodott arról hogy fiai egészségben nőjenek fel, Sharrasa pedig igazi sárkányanyaként törődött kölykeivel. Nem meglepő hogy mind Caspian, mind Andras csak hosszabb idő elteltével váltottak először alakot emberré. Mindketten rendelkeztek a telepátia adományával, akárcsak apjuk. Azonnal bekerültek a Déli birodalom életébe, mindenbe betekintést nyertek amire majd szükségük lehet. Anyjuk felkészítette őket a fizikai harcokra, erősítette őket, vadászni tanította őket, megtanította nekik, hogy legyenek igazi sárkányok, míg apjuk főleg a birodalom igazgatását, a diplomáciát, az összes fontos tudást adta át nekik. Mindkettejüknek, mert apjuk úgy vallotta, csak az való uralkodónak aki a szívében is arra valónak érzi magát - és ha Caspian talán úgy érezné, nem megfelelő a posztra, Andras átvehetné a helyét. Erre azonban nem volt szükség, Caspian tiszta szívéből szeretett volna Dél uralkodója lenni, imádott a nép között járni, és a nép is szerette a két fiatal sárkányt. Caspian és Andras vetették fel először az ünnepek meglétét, hogy megerősítsék a kötelékeket, azóta mindez hagyománnyá vált. Aeron sosem volt keménykezű fiaival, így Caspian hamar egy törődő, gyengéd, tanult férfiú lett, Andras pedig anyja vadságát örökölvén sokkal hevesebb, harciasabb volt. Ő nem kedvelte annyira a dilpomáciát, de a vadászatot és a sárkányok összekovácsolását annál inkább. Aeron volt a birodalom feje, Andras az ereje, Caspian a szíve.
Akkor sem tört ki felháborodás mikor Caspian ereje először megjelent. Bár páran megrémültek az élőhalott kinézetű fiataltól, hamar rájöttek hogy az ugyanúgy az ő hőn szeretett hercegük, és az egész birodalom örvendett hogy egy ekkora hatalommal bíró ifjú kerül majd a trónra, egy olyan sárkány aki képes a terület védelmére. Azok, akik tartottak házi kedvenceket, azokat végső óráikon gyakran vitték el Caspianhoz hogy az erőt meríthessen belőlük, utána egy szertartás keretein belül eltemették a testeket, hogy ha a szükség úgy hozná, a terület védelmére kelhessenek. Andras képessége a vadságához és erejéhez méltó volt, képes volt harci tüzet ültetni bárki szívébe, hatalmas erőt és bátorságot adni nekik, született hadvezér volt, bátor, rettenthetetlen. Nem csoda, hogy ez vezetett a halálához.
A robbanás napján ugyanis minden megváltozott.
A földrengések számos barlangot beomlasztottak, Aeron pedig könnyes búcsút vett a vészhelyzet közepette fiaitól és feleségétől, ereje fokozatosan elhagyta, így elrepült északnak hogy testvéreivel, szüleivel, és azok szüleivel aludhasson. Caspian és Andras minden erejükkel próbálták a lakókat menteni a kőomlások alól, kihúzni őket a beomlott barlangokból. Andras épp az utolsó fiókát mentette ki a fészekteremből mikor annak mennyezete repedezni kezdett, majd maga alá temette Andrast, aki még gyorsan kilökte a gyenge sárkánykölyköt a biztonságba. Sharrasa a fiát és a párját, Caspian az öccsét és az apját vesztette el azon a napon. Azóta is fesztivált tartanak a Dragon Lord és a hős, Andras tiszteletére, és megemlékeznek az aznap elhunyt sárkányokról.
Caspian a robbanás után Dragon Lorddá vált, a népe egyöntetűen kérte fel a posztra. Újjáépítették Raugart, és erejének segítségével a barlangokat immáron fák erős gyökerei hálózzák be, tartják fent, hogy ne legyen földrengés mi képes legyen újra beomlasztani azokat. Az erdő elpusztult részeit a hamvakból emelte újjá. Sharrasa rendkívül büszke volt a fiára, érezte hogy jó uralkodó lesz belőle, de vad sárkány lévén, szüksége volt még további fiókákra akiknek életet adhat, egy új családra, egy új párra. Caspian szívében nem volt harag anyja ezen döntése miatt, boldogan, békében váltak el a robbanás után három évvel, és azóta is gyakran találkoznak. Caspian testvéri szeretettel viselkedik kisebb féltestvérei iránt is, mindegyiküknek adott egy-egy ajándékot.
A Déli Birodalom rendszere fentmaradt, de Caspian ugyanakkor változtatásokat is hozott, amik sikerrel zárultak. Az erdő védelme erősebb lett, az évszázadok alatt a fák erőssé, naggyá nőttek, a növényzet sűrű, de a déli sárkányok úgy ismerik mint a tenyerüket. Alapítottak egy felszíni várost, Thornbayt, ami mostanra rettentően fontos kereskedelmi központtá vált, összeköti a sárkányok birodalmát a kontinens többi részével, ezen keresztül folynak át a nyersanyagok, élelmiszerek, termékek. Dél az egész sárkánybirodalmat képes élelemmel ellátni, ezért néhol emlegetik a birodalmat a "Sárkányok éléskamrájaként" is. Az egész terület semlegessé nyilváníttatta magát, de az ártó szándékú idegeneket nem tűrik meg. Kevés "külföldi" járul Caspian elé hogy itt élhessen, de ő meghallgatja a történetüket, kiismeri a jellemüket, és ha megfelelőnek találja őket, nem mond nemet. Ugyanakkor Caspian nem tesz kivételt a más fajokkal sem, szívesen lát vendégül másokat, és otthont is adott már átvándorlóban lévő kóboroknak. Ritkán hagyja el a területet, de ha mégis, azt jó indokkal teszi.
Most, hogy teljesen stabilizálta a Déli Birodalom helyzetét, milyenségét, viszonyait, szeretne elkezdeni foglalkozni a rendes béketárgyalásokkal, főleg hogy az emberek már jelentős veszélyt jelentenek nem csak rá, de a többi fajra nézve is. Meg akarja erősíteni a helyzetét mint közvetítő, békebíró, és végszükségbeli menedékadó. A Raugart kibővítették, az egész erdő alatt futó hatalmas barlangrendszerré nőtte ki magát, ami bőven képes lenne elszállásolni annyi menedékkérőt amennyit csak szükséges. Caspian eltörölte a régi rangrendszert, egy újat hozott létre, amit a Déli erdőhöz méltónak, megfelelőnek érzett. Magának nem adott uralkodói rangot, a Lord megszólítást is eltöröltette, de a déliek egy új nevet aggattak rá: Sylvanus lett, az Erdő Istene.
Bár Caspian alapvetően optimista, tudja hogy egyre rosszabb idők jönnek majd el a nem-ember fajok életében, és minden eshetőségre felkészült. Ennek ellenére, ha az emberek békejobbot akarnának nyújtani, elsőként fogadná el hogy végre helyreálljon a rend, és végetérjen a fölösleges vérontások kora.  ApróságokHázi kedvenc:
Van két élőholt házifarkasa
Személyes tárgy:
Egy nyaklánc, pontosabban egy medál amit az anyjától kapott még fiatal korában. Az amulet alakváltáskor egybeolvad a testével, a minta a nyaka tövében látható, mintha egy billoggal a bőrébe égette volna.
Személyes ismertető jegy:
Emberként a szeme sötét smaragdzöld, a pupillái körül egy nagyon vékony kékesfehér sávval, egyébként semmi különös, Caspian egy jóvágású fiatal férfi.
Testékszer:
Nincs
Hobbi:
Gyakran tölti az idejét azzal hogy élő gyökerekből fon különféle mintázatokat amik a barlangokat díszítik. Szeret az ottani sárkányok kedvére tenni, rengeteg fesztivált rendez amikre alaposan felkészül. Emellett nagyon szeret olvasni, hatalmas könyvtára van.
Szexuális orientáció:
Hetero
Másik alakCaspian két sárkányalakkal rendelkezik, mindkettő különleges a maga módján. Az életet képviselő alakja magán hordozza az erdő jegyeit, tiszteletet parancsoló, hatalmas lény. Szarvai hátrafelé íveltek, szinte koronaként ülnek a fején, szemei izzó zöldek, pikkelyei akár az apró pengék. Az egész testét növények borítják, gyökerekhez és indákhoz hasonló képződmények futnak a nyakán és a hátán, moha borítja szárnyait, tüskéi és szarvai mintha ősöreg faágakból lennének. Teste több mint 35 méter hosszú, szárnyai pedig teljes szélességükben elérik a majdnem 60 méteres távolságot. Öt méter magas, teste inkább kígyószerű, tökéletesen alkalmazkodott a sűrű erdőben való közlekedéshez. Szárnyait képes teljes mértékig a testéhez szorítani, szinte láthatatlanná téve azokat. Gerincén tüskék futnak végig, farka végén pedig egy csontos, kőszerű buzogány található, melyen tobozhoz hasonlóan éles pikkelyek nőnek. Veszélyes fegyver ez, mellyel egész tisztásokat képes törni a fák rengetegében. Tüze nem árt az élő növényeknek, sem az általa teremtett élőholtaknak, sem azoknak, akik élvezik a védelmét. Gőzszerű, tejfehér lángokat lehel. A halált képviselő alakja szinte teljesen elüt ettől, szinte élőhalottnak kinéző teremtmény lesz belőle. Bőre a csontjaira tapad, feje koponyaszerű lesz. Szarvai hasonlóan íveltek, de ezúttal inkább az obszidiánra hasnlítanak, hátán átüt gerince, vállából tüskék nőnek. Ez a formája kisebb, alig húsz méter hosszú, szárnyai negyven méter szélesek. Még ő maga sem tudja ebben a formában hogy képes repülni, vagy erős ütéseket bevinni, hisz ránézésre csont és bőr. Szemei izzó kékesfehérek, bőre alól a vékonyabb részeken kékes derengés üt át. Ez az ereje, annál fényesebb minél több energiát szívott magába. A tüze is ennek a hozománya, kék, páraszerű lehellete van, ami megdermeszti akit érint. Ha úgy tetszik, megfagynak a félelemtől. Erre is érvényesek az életformájának szabályai, a védelmét élvező lények nem szenvedik kárát, ami nem is baj, mert minden kilégzéskor fúj ki egy kevés párát. A farka végén található kinövés hasonló formájú, de a pikkelyek helyét csontos kinövések veszik át. Ez a formája a barlangi életmódhoz tökéletesen alkalmazkodott, kisebb, így sokkal jobban elfér a szűkebb folyosókon is, illetve ő maga is fényforrássá válik.


KépzettségCaspiant fiatal korától nevelte az apja a trón átvételére, úgyhogy minden uralkodáshoz szükséges tudásnak a birtokában van. Más kérdés hogy felrúgott minden hagyományt és inkább azt folytatta amit apja az elveiben elkezdett. Tanult harcolni, de csatában inkább hagyatkozna a képességére és a sárkányformája ösztöneire. A fegyverek közül a legjobban az íjjal bánik, de csak saját kedvtelésből íjászik, céltáblákra vagy agyagmadarakra. Hangja nagyon nyugtató, ezáltal sokszor ér el sikereket a diplomácia és a kereskedelem terén. Amellett hogy kiváló diplomata és nagyon szabadszellemű, nem veti meg a kézimunkát, sokszor segít a gazdálkodásban és az aratásban, gyümölcsök szedésében. A mezőgazdasághoz és az erdőgazdálkodáshoz is ért, nem túl meglepő módon. Szeret kapcsolatokat kiépíteni de alaposan megválogatja kit enged magához közel, emellett gyönyörűen fest és igazán aprólékos módokon képes a növényekből szobrokat emelni. Jól úszik, repülés terén viszont akad nála jobb, kivéve hazai terepen: Ott legyőzhetetlen. Emellett növényekkel borított alakjában tökéletesen rejtőzködik, annak ellenére is hogy mennyire hatalmas. Nagyon jó gyógyító,
az összes növény hatását ösztönösen ismeri, emellett kis dózisban a vére az összes ismert méreg ellenszere. Nagy dózisban az ő vére is mérgező, de létezik rá ellenszer, csak gyorsan be kell venni. Képessége miatt nagyon jól tájékozódik, amelyik növényhez fizikailag hozzáér azon rajtahagyja a nyomát.
Ezt csak ő érzi, és azok akiket megjelölt. Több ilyen ösvény is van az erdőben, ezért annyira híres a déli sárkányok tájékozódási képessége, és ezért is téved el mindenki az erdőben. Caspian ereje vezeti a védelme alatt állókat az erdőben.

ÉrdekességekCaspian kicsi kora óta vágyott arra hogy a népet vezesse, de egészen ifjúkorától vannak a demokráciára törekvő ambíciói, melyeket végül szinte teljesen meg is valósított. Mára csak névleg uralkodik, tény és való,
hogy a népe szinte istenként tiszteli őt, és nagyon szeretik. Örömmel fogadták a Nyugattal való szövetségük első lépéseit, és Caspianra jellemző módon ezt is fesztivállal ünneplik. A kedvenc étele az erdei ragu, ami egy kifejezetten déli specialitás. Sárkányalakban is könnyűszerrel elkészíthető étel, ami ideális, hiszen a déliek szinte minden idejüket sárkányalakban töltik,
csak Thornbayben vesznek fel emberalakot, hogy el ne ijesszék a kereskedőket. Ennek ellenére a városban több sárkányméretű ház található,
azoknak akik nem kívánnak más formát ölteni. Bár Caspian alapvetően békés mentalitású, ha rendbontás történik a Déli Birodalom területén (nem meglepő módon ez legfeljebb Thornbayben történhet meg), azt súlyosan megtorolja.
Zéró-tolerancia elvű semleges terület, ha valaki kardot emel a másikra anélkül hogy engedélyt kapott volna a vita "eldöntésére", akkor kemény szankciókat léptet életbe. Ilyen szerencsére ritkán esik meg, az odalátogatók betartják a déli törvényeket.
User neve:
Fayrix


User kora:
21 év


Szerepjátékkal töltött idő:
Sosem elég

________________________________________
~ ©???? 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Sylvanus
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 8
IC reag : 6
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 25.
Tartózkodási hely : Raugar
Vissza az elejére Go down
Caspian Dearil Noir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Sárkányok-
Ugrás: