Azerion an Sluaghan 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Azerion an Sluaghan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek
TémanyitásTárgy: Re: Azerion an Sluaghan Szomb. Dec. 16, 2017 12:37 pm
Kedves Azerion!

Őszinte leszek: szóhoz se jutok. Remekül megírt karakterlap, egyszerűen csak ámulok és bámulok. Sokra vitted egy volt rabszolgához képest. Ha indulsz a kormányzói címért, én tuti rád szavazok. Wink
Minden kitöltve, a kódok is jók, nincs sehol semmi elrontva-kihagyva. Így:


Jó játékot az oldalon! Smile

by: CN
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Azerion an Sluaghan Pént. Nov. 10, 2017 8:05 pm

Azerion an Sluaghan


"You are mine.
My pet,
My toy,
My slave,
Whatever I need you to be you are mine."
Személyes adatok
Teljes név:
Azerion an Sluaghan // Kiejtés: Aze-riyon aan Slu-aggan//
Kor:
137 év
Születési idő:
1880. július 23.
Születési hely:
Nyugati birodalom, XemraissAzerion
Jason
MomoaFoglalkozás:
Kereskedő, fejvadász - kifejezetten a nem-emberekre kiélezve.
Lakhely:
Damarel
Tartózkodási hely:
DamarelFaj:
Laochra-sárkány hibrid
Rang:
---
Csoport:
RabszolgatartóÁtváltozás ideje:
Négy évesen váltam először sárkánnyá
Átváltozás helye:
Xemraiss, az anyám házában
Átváltoztató neve:
Természetes képesség


KépességNull-tér


Meglepő képességet kaptam születésemkor, igaz, eltelt pár tucat év mire rájöttem, én csinálom, és hogy pontosan mit is. Körülöttem folyamatosan egy erőnlétemtől függően 5-10 méteres körben kiiktatok minden fajta képességet és különlegességet, egyedül a természetes alakváltást nem tudom blokkolni,
de azt is jelentősen lelassítom. A képesség passzív, a fenntartása nem igényel energiát. Ha koncentrálok, be tudom húzni a kört,
vagy ki is tudom terjeszteni, mindkettő fáraszt. A bőröm pedig természetesen ellenállóbb, viszont ha összpontosítok, meg tudom keményíteni, úgy hogy a kard is szétpattan rajta, vagy rugalmasítani úgy hogy az sebzés nélkül visszapattan. Nem tudom a bőrömet manipulálni és a kör szélességét mozgatni egyszerre, csak az egyik megy. A képességblokkolásom kikerülhetetlen, uralkodó típusú nem-emberek esetében is szinte teljesen legyengíti a képességeket, megnehezíti használatukat, néha csak többszöri próbálkozásra sikerül a képességeiket használniuk, és akkor sem olyan erősen, mint kellene.

CsaládEgy laochra férfi és egy nősténysárkány fellángolásából születtem.
Anyám sosem akart, nem kívánatos kölyök voltam, és még hibrid is. Azt hiszem Rannair volt a neve, de őszintén, sosem mondta.


SzemélyiségErőteljes vagyok, magabiztos. Kiharcoltam a helyem és joggal foglalom el, gazdag vagyok, hasznos, és minden erőmmel azon vagyok hogy az embereket segítsem a hatalmuk megtartásában. Céltudatos vagyok, törtető és kitartó, semmi nem akadályozhat meg a kitűzéseim elérésében.
Nem tagadom, szadista vagyok, szeretek másoknak fájdalmat okozni, akár szenvedést, élvezem hogy felsőbbrendű vagyok, de nem vagyok ok nélkül nagyképű. Impulzív, lobbanékony típus vagyok, hirtelenharagú, és rohadtul nem szeretem ha semmibe vesznek. Mindezektől függetlenül megvan a józan eszem, sőt, kifejezetten bölcs és jó stratégiai gondolataim is vannak. Láttam már csúnya dolgokat, és a tapasztalataimat fel is szoktam használni.Életrajz137 évvel ezelőtt születtem meg a Nyugati sárkánybirodalomban, Xemraiss területén.
Nem kívánt gyerek voltam, anyám sosem felejtette el naponta a fejemhez vágni. Próbált elvetetni, de többször sem járt sikerrel, mire eljutott abba az időszakba, ahol már tilos lett volna az alakváltás, inkább úgy döntött, megtart, hátha később túladhat rajtam pénzért. Ez a terve magába roskadt amikor négyévesen először alakot váltottam, és rájött, hogy nincs szárnyam. Egyáltalán. Sem csonk, sem kezdemény. Onnantól kezdve még kevésbé fogadott el a gyerekeként, sokszor én loptam magamnak kaját mert ő „elfelejtett” megetetni. Eleinte legalább a többi fiókával jó volt a viszonyom, de ahogy ők is átváltoztak, rá kellett jönnöm miért ekkora probléma, hogy nincs szárnyam. Kölyökként nem érthettem, de ott világos lett. Kicsúfoltak, a nagyobbak meg is vertek, korcsnak hívtak, gyíknak, szörnynek.
Aztán egyre rosszabb fordulatot vettek a dolgok. Anyám elkezdett rossz ómennek nevezni, azt mondta, akármikor felbukkanok hirtelen gyengébbnek érzi magát, nehezebben megy neki az alakváltás. Először ő mondta ezt, majd sorra az összes közeli barátja és azok kölykei is. Végül tíz éves koromra odáig fajult a dolog, hogy ki sem jöhettem a szobámból, nem érintkezhettem másokkal, nem játszhattam, nem csináhattam semmit.
Három évig bírtam így. Három nagyon hosszú évig, ami már-már örökkévalóságnak tűnt. Lefogytam, elgyengültem, de elegem lett. Kitörtem az ablakot és kimásztam, elhatároztam, valahogy átjutok a kontinensre, mert ott biztosan jobb, mint itt. Nagyobbat nem tévedhettem volna.  
A Nyugati birodalom legdélebbi pontjáig mentem, onnan a déli erdő mentén haladtam tovább, hogy elérjem a partvidéket. Nem aludtam sokat, és fiatal sárkány révén vadászni is alig tudtam, fogytán volt az erőm, de hamarosan megpillantottam Thornbayt az éj sötétjében. Olyan volt, mint egy csillogó folt… Az utolsó erőmmel verekedtem be magam a városba, egy sikátor zugában aludtam is pár órát, már hajnalodott mikor kinyitottam a szemeim. Éhes voltam és kimerült, így az első utam valami piacféleség felé vezetett, ahonnan illatokat éreztem. Próbáltam a pékektől kuncsorogni, elzavartak. Aztán valamelyik üzletnél egy idősebb bácsi adott nekem szárított húst, valami gyümölcsöt, amit nem ismertem, meg cipót. Elfogyasztottam mindent, a gyümölcs meglepően édes volt és finom. De persze ez sovány reggeli volt, pár óra múlva amikor a piac már zsúfolt volt emberekkel, úgy döntöttem összelopok egy nagyobb adag kaját amivel kihúzhatom, és majd… Átúszok a nagy vizen, vagy fellógok egy hajóra.
A nagy kosarakból kiemeltem egy szép sonkát, kolbászt, és osontam volna tovább mikor a kereskedő elkapta a kezem. Végigmért, és becibált a sátrába. Úgy megijedtem még a húsokat is eldobtam. Kifaggatott, ki és mi vagyok, miért lopok, hol vannak a szüleim… Mindent elmondtam, honnan jöttem, hova tartok. Neki felcsillant a szeme, rámmosolygott, és megkínált minden jóval. Még életemben nem laktam annyira jól, mint akkor. Leült velem szemben, és megkérdezte, értek-e a hajókhoz, ültem-e már rajta. Természetesen nemmel feleltem. Ekkor ő azt mondta, átvihet a kontinensre, de a saját biztonságom érdekében meg kell kötnie a kezeim és egy ágyhoz rögzítenie, nehogy bajom essen ahogy a hullámok verik a hajót. Persze ez marhaság, de a tizenhárom éves énem, aki buta és naiv, ráadásul életében először hallott kedveskedő szavakat, rögtön rábólintott.
A pasas kereskedő volt. Az alap áruján felül kósza sárkányokért, hibridekért jött, amit Damarelben akart jó pénzért eladni. Egyike volt az első sárkányspecialistáknak. Fiatalon fogdosta őket össze, néhány tojást is összeszedett, amiket már rabszolgasorba taszított sárkánynőstényekkel keltetett ki. Teljesen kimosta az agyukat. Egyes helyeken hátasként használták őket, nem kaptak annyit enni és ügyeltek a diétájukra, hogy méreteikben messze kisebbek legyenek mint „igazi” társaik. Nem volt ezekből a sárkányokból sok, egy idő után mindet ki kellett végezni mert olyat láttak, amit nem kellett volna, és szabadulni próbáltak. De mindig akadt utánpótlás. Még dolgozott rajta, hogy lehetne véglegesen kiölni belőlük – belőlünk a szabadságvágyat, hogy megkapják a legtökéletesebb csatahátasokat. Állandóan szárnyaló hadseregekről fantáziált, és a világ meghódításáról, és a sok pénzről, amit az áruiért kap. Sokat foglalkozott velem, de én sose mertem előtte átváltozni. Nem bánt velem rosszul, valószínűleg az egyik kedvence lehettem, nem tudom. De láttam mit művelt a többiekkel a hajón, és féltem. Mivel fiatal voltam, és nem voltam hajlandó váltani, nem akart eladni. Nem akart úgy eladni félsárkányként, hogy talán nem is vagyok rá képes. Tizenhat évesen végül az adrenalin legyőzött amikor nekemtámadt egy sorstársam, mert kaptam a Mestertől egy plusz csirkecombot. Dühömben alakot váltottam, rávetettem magam, a testemmel kötöttem gúzsba és szorítottam ki belőle a levegőt. Mit ne mondjak, gazdám egyszerre volt rettentő dühös, és rettentő… izgatott. Szárnyatlan sárkány voltam, így nem teljesíthettem be a vágyait, de a formám, a pikkelyeim keménysége új távlatokat nyitott meg előtte.
Gladiátorharc. Kiképzett harcból, emberként és sárkányként is. Eleinte tágas pusztákon harcoltam, majd ahogy kapaszkodtam fel a ranglétrán, átkerült pincékbe, hatalmas raktárházakba, majd végül egy nagy arénába a küzdelmeim helyszíne. Győztes voltam. Verhetetlen, sebezhetetlen. A letört pikkelyeim mindig újranőttek, ő pedig összegyűjtötte őket, hogy felkeressen olyan kovácsokat, bőrműveseket, vagy bármilyen mesterembert, aki képes belőlük vértet, pajzsot készíteni. Hamar meggazdagodott belőlem, megfordult a fejében, hogy nem ad el, de ekkor olyan összeget kapott értem, amit egyszerűen nem utasíthatott vissza.
Így kerültem harminckét évesen az első gazdámhoz. Középkorú férfi volt, harcra vett, nem rabszolgának. Imádta a gladiátorharcokat és mindig kereste a bajnokot, a verhetetlent, akivel végre hírnevet szerezhet magának. A fél vagyonát pénzzé tette, hogy megvehessen. Nem okoztam csalódást, sorra szereztem a győzelmeket, hamar terjedni kezdett a pletyka, hogy valami áldás ülhet rajtam, mert nem létezik, hogy egy szárnyatlan sárkány, aki még méreteiben is elmarad fajtársaitól, ennyire jó legyen. De én kitartó voltam, és bár magam sem tudtam róla, a képességem védett meg.
Első gazdám végül cirka húsz év után egy ronda betegség következtében elhunyt. A népek azt suttogták, megmérgezték. Rám fájt a foguk. A következő aukción az áram ismét hatalmasra kúszott. Büszke voltam. A sárkányok között söpredék voltam, senki, de itt, Damarelben, bár szolga voltam, mégis többet értem, mint amennyit valaha gondoltam volna. Az első gazdám adta a nevemet, és én a mai napig büszkén hordom. Azerion. Imádtam ahogy a tömeg ezt kántálta, ahogy éljeneztek. Sok gladiátor már akkor feladta a harcot mikor meglátott. Rettegett voltam, a bajnok, a verhetetlen. Második gazdám végül egy idősebb úr lett. Mellette majdnem kilenc évig szolgáltam. Hatalmas vagyona volt, nagy kereskedelmi hálózata. Mellette tanultam bele a kereskedelem fortélyaiba. Kíváncsi volt, mi ez a tehetségem, amivel harcképtelenné teszem ellenfeleimet. Én akkor még nehezen öntöttem szavakba, én sem értettem igazán, de ő úgy látszik, megértette, mert felcsillant a szeme, és elrohant. Órákkal később mikor visszatért, egy ereje teljében levő, izmos, harcedzett férfi jött vele, aki elmondta, hogy ő Vadász. Hogy különleges a képességem és megvásárol ettől a gazdámtól, mert egy ilyen lénnyel, mint én… Sokra juthat. Még értékesebbé váltam. Még ritkábbá. Még különlegesebbé.
Az új gazdám neve Daryl volt. Ő mutatkozott be először, őt ismertem meg először, a többi csak birtokolt. Ő nem hordott gladiátorharcokra, csak ritkán, hogy formában tartsam magam. Ő vadászni vitt. Félvérekre, hibridekre, fajtisztákra egyaránt. Eleinte úgy éreztem, elárulom a fajtám, nem éreztem helyénvalónak, de Daryl elmagyarázta a dolgokat. Mégis, úgy éreztem, rosszat teszek… De az évek teltek-múltak, én pedig egyre jobban beláttam, hogy az emberi faj kipusztul, ha az erős fajok jutnak hatalomra, és akkor is, ki fogja az erőseket megakadályozni abban, hogy ne pusztítsák el egymást is? A hatalom sokakat megrészegít. Majdnem mindenkit. Legyen az farkas, vámpír, sárkány, laochra, vagy akár gyönge ember. Mindenki fejét átmossa, mindenki még több hatalmat akar, mindenki az élen akar lenni, a legjobb akar lenni. Akár én. Daryl majdnem négy évtizeden át volt a gazdám, mielőtt felszabadított volna. Ő is lassan leszerelt volna, elvégre jócskán elmúlt hatvan, az utóbbi években így is csak taktikai, stratégiai segédleteket adott, és az ifjakat tanította. Miattam tartották még Tiszteletbeli tagként a vadászok között, de ő önként kilépett, és felszabadított. A magam ura lehettem végre, és legnagyobb meglepetésemre adott egy birtokot egy házzal, ami a sajátom, és gyermek híján az összes vagyonát rámruházta halálával, ami hét év múlva el is jött, csendesen, álmában.
A mestereim nyomdokaiba léptem. Gladiátorokat tartottam, hogy pénzt keressek, kifejezetten a legjavát kerestem, a legjobbakat, azokat, akikben van lehetőség. Rabszolgákat fogadtam, különös tekintettel a képességeikre. Hatalmas kereskedelmi hálózatot építettem ki, olyan helyekre is ahol előttem még soha nem járt senki, főzdéket vásároltam, üzemeket… Szinte nem volt olyan iparterület ahol ne lettem volna jelen. Szabad emberként nem akartam csak Azerion lenni. Azerion an Sluaghan lettem, a harcos, a mészáros, a rabszolgából lett nemes, egy hibrid, akit az emberek is tisztelnek és elismernek, és maguk közül valónak tartanak. Bár innen lógtam ki legjobban, itt találtam elfogadásra, és nem fogom hátbaszúrni őket. Soha.
A másfajúak uradalmának végleg vesznie kell.ApróságokHázi kedvenc:
Egy egész ménesem van a birtokon, minden lovamat egyformán szeretem. Ezalól csak Hajnalcsillag kivétel, egy pompás csatamén, aki egyben a ménes vezérménje is. Csikó kora óta nevelem, hatalmas, intelligens dög.
Személyes tárgy:
A kés amivel a rabszolgák jelölését csinálja, direkt erre a célra vette, soha nem használta másra; illetve van egy speciálisan az igényei szerint kialakított fegyvere, amit mindig magánál hord. Szinte észrevehetetlen, alapból dekorációnak ható penge, ami nyújtott állapotban a felkarjára van csatolva. Harchoz csak elfordítja a fejet a pengén ami azonnal felkunkorodik, egy körpengéhez hasonló módon.
Személyes ismertető jegy:
210 centi körüli magasságommal és eleve nem túl nyeszlett testalkatommal szinte bárhonnan kitűnök. A hajam hosszú,a szakállamat legfeljebb ritkítom, de sosem borotválom le teljesen. A bal szememen áthúzódik egy vékony vágás, még egy régi harc hozománya. Meg a három belémégetett jel, egy a lapockámon, egy a mellkasomon, egy a felkaromon, mind a jobb oldalon.
Testékszer:
---
Hobbi:
Lovaglás, hegymászás, íjászat, harcedzés, testedzés, vadászat
Szexuális orientáció:
Hetero
Másik alakSárkányként erős vagyok, masszív. Pikkelyeim nagyok és rendkívül kemények, tapasztalatból mondom hogy a sárkányfog ellen is védnek.
A színem a homokszín és a sötétbarna között változik, szemem pedig sárga-vörös, távolról narancssárgának tűnik. Összességében tüskésnek hatok,
de azok valójában felálló végű, kemény, erős pikkelyek. Szarvaim antilopéhoz hasonlóan csavartak, páncélzatomon pedig szinte sehol nincs lyuk. Farkam végén a pikkelyek tobozmód elálló buzogányt alkotnak. Legnagyobb jellegzetességem viszont hogy nincs szárnyam. Egyáltalán. Se csonk,
se kezdemény. Valószínűleg hibrid mivoltom hozománya.


KépzettségAzerion gladiátor múltja lévén nagyon jó az emberformájú harcban,
tökéletesen uralja hibrid mivoltja miatti erejét, emberként képes egy vérfarkassal birokra kelni, és sokszor nyertesen kikerülni a harcból. Elfojtott sárkányalakja miatt képes emberként szinte őröngeni, fizikailag erősebb lesz,
és a sárkány harcias tüze uralja minden mozdulatát. Széles kapcsolatrendszere van, és határozottsága miatt nagyon szeretik az ügyfelei. Otthonosan mozog a pénzügyekben és a kereskedelem terén, nagyon jól tudja mibe fektet be és hogy attól mennyi hozamot várjon. Damarelt úgy ismeri mint a tenyerét, idegen terepen pedig akaratlanul is hagyatkozik a szaglására és az éles látására hogy memorizálja a helyeket, egész jól tájékozódik. Képessége miatt nagyon jó a védekezése, illetve mások védelmére is tudja használni, magát pajzsként állítva. Fegyverek közül a pengés fegyverekkel bánik a legjobban, de az ostort is gyakorlottan használja. Alapból nagyon jól uralkodik magán, évek óta nyomja el magában a sárkányt is, és sokszor a legnehezebb pillanatokban is ki tudja magát zökkenteni belőle.

ÉrdekességekMentalitásra a Solblod farkasokhoz hasonló. A sárkányoldalát bestiának, állatnak tartja. Nagyon ritkán vált alakot, csak ha az emberalak már nem elegendő a szituáció kezeléséhez, és utána pihennie kell hogy legyűrje a valódi énjét. Keménykezűen bánik a szolgáival, de igazságosan.
Nagyon kedveli a művészeteket, különösen a festészetet, szobrászatot, bőr-,
és fémművességet, karcokat. Ő maga foglalkozik fametszetek készítésével,
nagyon rutinos benne, precízen, aprólékosan dolgozik, természetes színű festékeket használ a mintázatok kiemelésére. Képes akár tájképeket is alkotni, de a hatalmas ebédlőasztalt az étkezőben is az ő keze munkája díszíti. A házát sok helyen díszítik lovak szobrai, vagy lovakat ábrázoló képek,
lenyűgözi ezeknek az állatoknak a szépsége, úgy érzi a nemesség fogalmát a lovak testesítik meg. Szereti az alkoholos italokat, főleg a töményebbeket,
valódi ínyencnek számít ezügyben, minél egyedibb, különlegesebb egy ital annál nagyobb pénzeket hajlandó adni érte. Szerencsére nagyon jól bírja az alkoholt, így minden ivászaton ő az utolsó aki talpon marad.
User neve:
Triaera


User kora:
23


Szerepjátékkal töltött idő:
8 év

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 41
IC reag : 38
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
Azerion an Sluaghan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek-
Ugrás: