Fairlith Naxhar 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Friss postok
Szabályzat
Yesterday at 11:09 pm
írta: Admin
Friawinn
Yesterday at 5:16 pm
írta: Friawinn
Chorinthya Blackflame
Hétf. Nov. 20, 2017 3:20 am
írta: Chorinthya Blackflame
Medeia T. La Muse
Vas. Nov. 19, 2017 9:03 am
írta: Medeia T. La Muse
Elérhető rangok listája
Szer. Nov. 15, 2017 8:00 pm
írta: Admin
Rabszolgapiac
Kedd Nov. 14, 2017 4:46 pm
írta: Azerion an Sluaghan
Elysea
Pént. Nov. 10, 2017 8:17 pm
írta: Elysea
Fairlith Naxhar
Pént. Nov. 10, 2017 8:08 pm
írta: Fairlith Naxhar
Azerion an Sluaghan
Pént. Nov. 10, 2017 8:05 pm
írta: Azerion an Sluaghan
Dragratta Zefirov
Pént. Nov. 10, 2017 8:04 pm
írta: Dragratta Zefirov
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
0 fő
Vérfarkas
0 fő 0 fő
Ember 0 fő 0 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 0 fő 0 fő
Sárkány 0 fő
0 fő
Laochra 0 fő 0 fő

Fairlith Naxhar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts
TémanyitásTárgy: Fairlith Naxhar Pént. Nov. 10, 2017 8:08 pm

Fairlith Naxhar


"A kutyának gazdái vannak, a macskának szolgái."
Személyes adatok
Teljes név:
Fairlith Naxhar, a születési nevem pedig Lysandra Quadrelli.
Kor:
637
Születési idő:
1380. december 10.
Születési hely:
Sa'dawdarLys
Victoria
JusticeFoglalkozás:
Teszem a szépet a gazdámnak, és alkalmanként az idegein lejtek szexi táncot.
Lakhely:
Sa'dawdar
Tartózkodási hely:
DamarelFaj:
Hibrid vagyok, pontosabban laochra és vérmacska vér kering az ereimben.
Rang:
Nincs rangom, vagyis hát ha otthon lennék, akkor biztos lenne valami, de jelenleg nincs semmim.
Csoport:
Rabszolga vagyok.Áátváltozás ideje:
Három éves koromban, egy fényűző bál kellős közepén. Valakinek nagyon fincsi illata volt.
Áátváltozás helye:
Sa'dawdar
Átváltoztató neve:
A vérmacska részem miatt vagyok képes átváltozni.


KépességElektromosság


Lys képessége az elektromosság. Különböző lehetőségei vannak a képessége használatára, ám Lys rendszerint pajzsként használja. Ez az elektromos pajzs a legtöbb ellenfelet meggátolja, hogy bántsák. Ám a pajzs csak addig működik, míg Lys ébren van. Elalváskor vagy eszméletvesztés esetén, a képessége megszűnik. A pajzsot rendszerint csak magára terjeszti ki, közvetlenül a bőrén cikázik az elektromosság. Nem látható - annál inkább érezhető.
A másik formája, amit használ. Hogy ezt az elektromosságot a fegyverébe vezeti át, így az alap sebzésen, amit a vágás okoz, míg az elektromosság tovább növeli a hatékonyságát. Ez csak a kezében tartott fegyverekre érvényes.

CsaládA családom - míg életek, nagyon szoros volt a kapcsolatunk. A közeli rokonok elfogadtak hibridségem ellenére is. Ennek ellenére édesanyámmal és nagyapámmal volt a legszorosabb a kapcsolatom.
Az apámat soha nem ismertem, de amit hallottam róluk, utólag nem is bánom.


SzemélyiségSzeretem magam abba a hitbe ringatni, hogy vad, rendíthetetlen, független és erős nő vagyok. A valóság az, hogy csak ezzel hitegetem magam. Az állítólagos vadságom, határozottságom, gyakrabban hat gyerekes hisztinek, mint amennyire felnőttes benyomást kelt.
Valójában ízig-vérig úrilány vagyok, mondhatni majdnem hercegnő engedelmességével és öntudatosságával. Ez pedig rendszerint pimaszságban és dacosságban nyilvánul meg. Vagy a fura keveréke, éppen, amilyen hangulatom van.ÉletrajzLysandra Quadrelli, hat évszázaddal ezelőtt született, az akkor még Keidas néven ismert laochra birodalomban. A lány korai gyermekéveire rányomta a bélyeget, hogy létezése mind anya családja részéről, mind apja részéről nem kívánatos volt. Szerencsére ez utóbbi úgy halt meg, hogy soha nem ismerhette meg a lányát.
Lys korán megtanulta, hogy más, mint a többiek és, hogy ez gond. Így mindent megtett annak érdekében, hogy minél kevésbé különbözzön tőlük. Azonban teljesen nem tudta elnyomni magában a vérmacskát, pedig a kislány nagyon is próbálkozott vele. Pont emiatt a megfelelési kényszert miatt az erejével se boldogult, mikor az megjelent. Anyja mindent megtett, hogy segítsen neki, anyja azonban teljesen más természetű erővel rendelkezett, így ezt nem lehetett megvalósítani. Lys listájára, hogy mit kell elnyomnia egy újabb tétel került fel.
Anyja és nagyapja kiléte nem volt elég, hogy az egész laochra néppel elfogadtassák a lány létezését, Lys-t többször is megpróbálták megölni. A lány korán rájött, hogy a kígyók szeretik a társaságát, így az első gyilkossági kísérlet után, mindig kísérte pár kígyó, akik az életük árán is megvédték a lányt. A méregért felelős laochrák meglátták a lányban a lehetőséget - igazából pofátlanul kihasználták, hogy a kígyók jóban vannak vele és így szereztek kígyómérget, - és elkezdték tanítgatni. Mint kiderült, nem is annyira hiába való volt a tanulás, mert a lánynak volt érzéke a mérgekhez, pontosan készítette el őket, néha a feje után ment, és jobb, vagy egy teljesen új mérget talált ki, mikor unatkozott.
Az évtizedek alatt teljes mértékben megtanult mindent, amit egy laochrának tudnia kellett egyidejűleg ezzel pedig teljesen elnyomta magában a macskát és a képességét.

A robbanás után azonban menekülnie kellett. Anyja és nagyapja is meghaltak, aminek következtében a laochrák nem tűrték meg, illetve egy-két nagynéni, nagybácsi veszélyként könyvelte el a lány létezését a hatalomra és a trónra. Lys a robbanáskor mindenkit elveszített, aki fontos volt neki, de a trónért folytatott véres harc pillanatában nem is volt idő a gyászra.
A fiatal nő hirtelen nem tudott mit kezdeni a hirtelen jött szabadságával, és mivel messze akart kerülni az otthonától, és nyugatra indult a tengerhez. Sose látta még a tengert, így a szabadságát ki akarta teljes mértékben élvezni. Azonban fel kellett fedeznie, hogy a világ korántsem olyan, mint ahogy ő azt elképzelte. Bármennyire is próbált embernek tűnni, nem volt az. Így sokszor keveredett konfliktusba, amit a fel-fel törő képessége oldott meg - rendszerint végzetesen. Elektromos képessége igencsak megrázó élmény volt mindenkinek, aki akarva vagy akaratlanul bántotta volna a lányt - sokszor halálra égette azokat a szerencsétleneket. Ezek az esetlek újabb és újabb okok voltak arra, hogy a lány még jobban erőlködjön képességének az elnyomásában.

Sharnwick városa teljesen elbűvölte a lányt. Addigi élete során sosem kellett dolgoznia, így kamatoztatta a laochráknál tanultakat. Gyorsan és tisztán ölt. Az így szerzett pénzből tartotta el magát, ami meglepően könnyű volt. Lys boldog volt ezekben az években. Elvégre a saját szabályai szerint élt, nem kellett senkinek sem felelnie a tetteiért. Az emberek irányította harcok, melynek célja volt az összes különböző természetfeletti lényt elpusztítania Sharnwick városát is elérte. Az addig kis békés élete újra felborult, és menekülnie kellett. A környező erdőkben húzta meg magát, mint macska. Az ezt követő meneküléssel töltött évek akaratlanul is meglátszottak a lányon. Többet volt macska, mint ember, így lehetősége sem volt megtanulni az alakváltást, illetve képességének használatát. Így, ha még is emberlakta helyre ment, kerülte a tömeget.
Képességét és alakváltását első sorban a düh és a félelem befolyásolja. Ha fél, automatikusan alakot vált, hogy védje az életét. Így nem csoda, de sokszor előfordult Lysszel, hogy napokra a bundás alakjába ragadt. A leghosszabb idő, amit macskaként töltött húsz év volt. Ez idő alatt, annyira elállatiasodott, hogy szinte el is felejtette, hogy van emberi alakja.
Az évszázadok alatt sok helyen megfordult. Azonban mindig visszavágyott az otthonába Sa'dawdarba. A laochrák között nőtt fel, így érthető, hogy oda húz a szíve.
Balszerencséjére nem úgy alakult hazatérése, mintahogy Lys elképzelte. A rosszkor volt, rossz helyen tipikus esete volt az elfogása. Egyszer érzet magában annyi erőt és bátorságot, hogy dacolva mindennel megpróbált kiszabadítani egy másik lány pár rabszolga kereskedő markából. Sajnos ez a mentőakció a visszájára fordult, noha a lány szabad lett, két kereskedőt Lys sikeresen meg is ölt, menekülnie kellett. Az üldözés hosszabb volt, Lys rosszul mérte fel az erőviszonyokat, így a sivatag peremén a kimerültségtől összeesett.
Ezt követően Lys sodródott az árral, nem tudott mást tenni. A vasláncok és vasbilincsek gondoskodtak arról, hogy ne tudjon megszökni. Az napokig tartott, a lány kétszer cserélt kereskedőt, mire kikötött Malcolmnál. Ő nem volt más, mint egy piti kis csaló, aki így akart több pénzhez jutni.

Fairlith Naxhar, a hibrid rabszolga akkor született meg, a vására várva. Elvégre kellett egy név, az igazi nevét még sem kürtölheti világgá...ApróságokHázi kedvenc:
Ha nagyon szörszáll hasogatóak akarunk leni, akkor én magam is háziállatt vagyok, egy nagyra nőtt cica. Ezen kívül mióta eszemet tudom, vonzódnak hozzám a kígyók, jelenleg egy kígyó követ: egy fekete mamba.
Személyes tárgy:
Mindenem amim volt, azt az elfogásomkor elvették. Nem tudom, hogy megvan-e még belőle bármi is.
Személyes ismertető jegy:
A billog, ami a gazdámhoz köt.
Testékszer:
Nincs ilyenem, hacsak a fülbevaló nem számít annak.
Hobbi:
Alszok. Mondhatni 24 órából 24-et alvással töltök.
Szexuális orientáció:
Hetero, vagy legalábbis azt hiszem. Még nem voltam sem nővel, sem férfival.
Másik alak


Macskaként állíthatom, hogy szép és meglehetősen veszélyes vagyok. Régen, a robbanás előtt csodaszép hópárduc voltam, mára azonban megváltoztam.
A robbanás után megváltoztam. Eltűnt a hófehér színem és a bundám egységesen fekete lett. Lett egy kis sörényem is. A legszembetűnőbb változás - a fekete bunda szín mellett - a jól megnőtt agyaraim, kardfogú vércica lettem, és a kék szemeim. Nagyon sűrű és puha a bundám, az aljszőrzet télen fűt, nyáron hűt, és szerencsére a felső rétege a bundámnak nagyon nehezen vizesedig át, így ritkán leszek csuromvíz. Nem vagyok különösebben nagy cica, a 65 centis marmagasságommal, a 100 centis testhosszal és az ehhez járó 110 centis farkincámmal, pont házi cica méretem van.

User neve:
Liza


User kora:
20


Szerepjátékkal töltött idő:
3 év

________________________________________
~ © 2017. BlackMoon Fórum ~

_________________"A kutyának gazdái vannak,
a macskának szolgái."
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 14
IC reag : 13
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
Fairlith Naxhar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts-
Ugrás: