Fairlith Naxhar 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Fairlith Naxhar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek
TémanyitásTárgy: Re: Fairlith Naxhar Szomb. Dec. 16, 2017 1:17 am
Kedves Fairlith!

Köszöntelek az oldalon! Nehéz életutat választottál magadnak azzal hogy egy ilyen nőt rabszolgasorba kényszerítettél, de meg tudlak érteni, nagy fordulat az átlagos bérgyilkos-élethez képest! Izgalmas játékok sorának nézhetsz elébe ha jól forgatod a lapjaid, egy ilyen helyzeten felülkerekedni nehéz, de a győzelem annál édesebb! Nekem elhiheted. Very Happy
Minden a legnagyobb rendben a lapoddal, a kód, a képek, az infók, így a lapod:


Jó játékot az oldalon!

by: Drag
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Fairlith Naxhar Pént. Nov. 10, 2017 8:08 pm

Fairlith Naxhar


"A kutyának gazdái vannak, a macskának szolgái."
Személyes adatok
Teljes név:
Fairlith Naxhar, a születési nevem pedig Lysandra Quadrelli.
Kor:
637
Születési idő:
1380. december 10.
Születési hely:
Sa'dawdarLys
Victoria
JusticeFoglalkozás:
Teszem a szépet a gazdámnak, és alkalmanként az idegein lejtek szexi táncot.
Lakhely:
Sa'dawdar
Tartózkodási hely:
DamarelFaj:
Hibrid vagyok, pontosabban laochra és vérmacska vér kering az ereimben.
Rang:
Nincs rangom, vagyis hát ha otthon lennék, akkor biztos lenne valami, de jelenleg nincs semmim.
Csoport:
Rabszolga vagyok.Áátváltozás ideje:
Három éves koromban, egy fényűző bál kellős közepén. Valakinek nagyon fincsi illata volt.
Áátváltozás helye:
Sa'dawdar
Átváltoztató neve:
A vérmacska részem miatt vagyok képes átváltozni.


KépességElektromosság


Lys képessége alapvetően az elektromosság, mely jelenleg csak annyiban merül ki, hogy egy pajzsot képez. Mivel nem tudja Lys használni, így előfordulnak balesetek, hogy meg rázz dolgokat, esetleg öl is vele. Képességének ezen része erőteljes fejlesztésre és folyamatos gyakorlásra szorul, jelenleg csak ennyire képes vele.

Másik képessége, bár nem nevezhető képességnek, inkább csak jó ösztönnek. Képes megsejteni a feléje irányuló ártó szándékot. Többet nem képes érezni, és ezt is csak néha érzi meg.

És végül ugyebár a laochrákra jellemző sötétbe olvadás, ami megkönnyíti a közlekedést és a lopakodást.

CsaládA családom - míg életek, nagyon szoros volt a kapcsolatunk. A közeli rokonok elfogadtak hibridségem ellenére is. Ennek ellenére édesanyámmal és nagyapámmal volt a legszorosabb a kapcsolatom.
Az apámat soha nem ismertem, de amit hallottam róluk, utólag nem is bánom.


SzemélyiségSzeretem magam abba a hitbe ringatni, hogy vad, rendíthetetlen, független és erős nő vagyok. A valóság az, hogy csak ezzel hitegetem magam. Az állítólagos vadságom, határozottságom, gyakrabban hat gyerekes hisztinek, mint amennyire felnőttes benyomást kelt.
Valójában ízig-vérig úrilány vagyok, mondhatni majdnem hercegnő engedelmességével és öntudatosságával. Ez pedig rendszerint pimaszságban és dacosságban nyilvánul meg. Vagy a fura keveréke, éppen, amilyen hangulatom van.ÉletrajzLysandra Quadrelli, hat évszázaddal ezelőtt született, az akkor még Keidas néven ismert laochra birodalomban. A lány korai gyermekéveire rányomta a bélyeget, hogy létezése mind anya családja részéről, mind apja részéről nem kívánatos volt. Szerencsére ez utóbbi úgy halt meg, hogy soha nem ismerhette meg a lányát.
Lys korán megtanulta, hogy más, mint a többiek és, hogy ez gond. Így mindent megtett annak érdekében, hogy minél kevésbé különbözzön tőlük. Azonban teljesen nem tudta elnyomni magában a vérmacskát, pedig a kislány nagyon is próbálkozott vele. Pont emiatt a megfelelési kényszert miatt az erejével se boldogult, mikor az megjelent. Anyja mindent megtett, hogy segítsen neki, anyja azonban teljesen más természetű erővel rendelkezett, így ezt nem lehetett megvalósítani. Lys listájára, hogy mit kell elnyomnia egy újabb tétel került fel.
Anyja és nagyapja kiléte nem volt elég, hogy az egész laochra néppel elfogadtassák a lány létezését, Lys-t többször is megpróbálták megölni. A lány korán rájött, hogy a kígyók szeretik a társaságát, így az első gyilkossági kísérlet után, mindig kísérte pár kígyó, akik az életük árán is megvédték a lányt. A méregért felelős laochrák meglátták a lányban a lehetőséget - igazából pofátlanul kihasználták, hogy a kígyók jóban vannak vele és így szereztek kígyómérget, - és elkezdték tanítgatni. Mint kiderült, nem is annyira hiába való volt a tanulás, mert a lánynak volt érzéke a mérgekhez, pontosan készítette el őket, néha a feje után ment, és jobb, vagy egy teljesen új mérget talált ki, mikor unatkozott.
Az évtizedek alatt teljes mértékben megtanult mindent, amit egy laochrának tudnia kellett egyidejűleg ezzel pedig teljesen elnyomta magában a macskát és a képességét.

A robbanás után azonban menekülnie kellett. Anyja és nagyapja is meghaltak, aminek következtében a laochrák nem tűrték meg, illetve egy-két nagynéni, nagybácsi veszélyként könyvelte el a lány létezését a hatalomra és a trónra. Lys a robbanáskor mindenkit elveszített, aki fontos volt neki, de a trónért folytatott véres harc pillanatában nem is volt idő a gyászra.
A fiatal nő hirtelen nem tudott mit kezdeni a hirtelen jött szabadságával, és mivel messze akart kerülni az otthonától, és nyugatra indult a tengerhez. Sose látta még a tengert, így a szabadságát ki akarta teljes mértékben élvezni. Azonban fel kellett fedeznie, hogy a világ korántsem olyan, mint ahogy ő azt elképzelte. Bármennyire is próbált embernek tűnni, nem volt az. Így sokszor keveredett konfliktusba, amit a fel-fel törő képessége oldott meg - rendszerint végzetesen. Elektromos képessége igencsak megrázó élmény volt mindenkinek, aki akarva vagy akaratlanul bántotta volna a lányt - sokszor halálra égette azokat a szerencsétleneket. Ezek az esetlek újabb és újabb okok voltak arra, hogy a lány még jobban erőlködjön képességének az elnyomásában.

Sharnwick városa teljesen elbűvölte a lányt. Addigi élete során sosem kellett dolgoznia, így kamatoztatta a laochráknál tanultakat. Gyorsan és tisztán ölt. Az így szerzett pénzből tartotta el magát, ami meglepően könnyű volt. Lys boldog volt ezekben az években. Elvégre a saját szabályai szerint élt, nem kellett senkinek sem felelnie a tetteiért. Az emberek irányította harcok, melynek célja volt az összes különböző természetfeletti lényt elpusztítania Sharnwick városát is elérte. Az addig kis békés élete újra felborult, és menekülnie kellett. A környező erdőkben húzta meg magát, mint macska. Az ezt követő meneküléssel töltött évek akaratlanul is meglátszottak a lányon. Többet volt macska, mint ember, így lehetősége sem volt megtanulni az alakváltást, illetve képességének használatát. Így, ha még is emberlakta helyre ment, kerülte a tömeget.
Képességét és alakváltását első sorban a düh és a félelem befolyásolja. Ha fél, automatikusan alakot vált, hogy védje az életét. Így nem csoda, de sokszor előfordult Lysszel, hogy napokra a bundás alakjába ragadt. A leghosszabb idő, amit macskaként töltött húsz év volt. Ez idő alatt, annyira elállatiasodott, hogy szinte el is felejtette, hogy van emberi alakja.
Az évszázadok alatt sok helyen megfordult. Azonban mindig visszavágyott az otthonába Sa'dawdarba. A laochrák között nőtt fel, így érthető, hogy oda húz a szíve.
Balszerencséjére nem úgy alakult hazatérése, mintahogy Lys elképzelte. A rosszkor volt, rossz helyen tipikus esete volt az elfogása. Egyszer érzet magában annyi erőt és bátorságot, hogy dacolva mindennel megpróbált kiszabadítani egy másik lány pár rabszolga kereskedő markából. Sajnos ez a mentőakció a visszájára fordult, noha a lány szabad lett, két kereskedőt Lys sikeresen meg is ölt, menekülnie kellett. Az üldözés hosszabb volt, Lys rosszul mérte fel az erőviszonyokat, így a sivatag peremén a kimerültségtől összeesett.
Ezt követően Lys sodródott az árral, nem tudott mást tenni. A vasláncok és vasbilincsek gondoskodtak arról, hogy ne tudjon megszökni. Az napokig tartott, a lány kétszer cserélt kereskedőt, mire kikötött Malcolmnál. Ő nem volt más, mint egy piti kis csaló, aki így akart több pénzhez jutni.

Fairlith Naxhar, a hibrid rabszolga akkor született meg, a vására várva. Elvégre kellett egy név, az igazi nevét még sem kürtölheti világgá...ApróságokHázi kedvenc:
Ha nagyon szörszáll hasogatóak akarunk leni, akkor én magam is háziállatt vagyok, egy nagyra nőtt cica. Ezen kívül mióta eszemet tudom, vonzódnak hozzám a kígyók, jelenleg egy kígyó követ: egy fekete mamba.
Személyes tárgy:
Mindenem amim volt, azt az elfogásomkor elvették. Nem tudom, hogy megvan-e még belőle bármi is.
Személyes ismertető jegy:
A billog, ami a gazdámhoz köt.
Testékszer:
Nincs ilyenem, hacsak a fülbevaló nem számít annak.
Hobbi:
Alszok. Mondhatni 24 órából 24-et alvással töltök.
Szexuális orientáció:
Hetero, vagy legalábbis azt hiszem. Még nem voltam sem nővel, sem férfival.
Másik alak


Macskaként állíthatom, hogy szép és meglehetősen veszélyes vagyok. Régen, a robbanás előtt csodaszép hópárduc voltam, mára azonban megváltoztam.
A robbanás után megváltoztam. Eltűnt a hófehér színem és a bundám egységesen fekete lett. Lett egy kis sörényem is. A legszembetűnőbb változás - a fekete bunda szín mellett - a jól megnőtt agyaraim, kardfogú vércica lettem, és a kék szemeim. Nagyon sűrű és puha a bundám, az aljszőrzet télen fűt, nyáron hűt, és szerencsére a felső rétege a bundámnak nagyon nehezen vizesedig át, így ritkán leszek csuromvíz. Nem vagyok különösebben nagy cica, a 65 centis marmagasságommal, a 100 centis testhosszal és az ehhez járó 110 centis farkincámmal, pont házi cica méretem van.


KépzettségLys nem mondhatni, hogy sok mindenhez ért. Leginkább azokban az ágakban jeleskedik, amiket a laochrák között tanult meg azaz hangtalanul, tisztán, szépen és gyorsan ölni. Ért a mérgekhez, előbb készít hatásos mérget, mint készt el egy gyógynövényes pakolást. Utóbbihoz nincs érzéke. Tud olvasni, az írással is elboldogul. A fegyverek közül az apró késekkel, tőrökkel boldogul a legjobban.

ÉrdekességekNehezen megy neki az alakváltás és a képességének az irányítása.
A jelenlegi Dominus Noctis unokahúga.
User neve:
Liza


User kora:
20


Szerepjátékkal töltött idő:
3 év

________________________________________
~ © 2017. BlackMoon Fórum ~

_________________
avatar
Rabszolga
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 40
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
Fairlith Naxhar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Hibridek-
Ugrás: