Rabszolgapiac - Page 2 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Friss postok
Szabályzat
Yesterday at 11:09 pm
írta: Admin
Friawinn
Yesterday at 5:16 pm
írta: Friawinn
Chorinthya Blackflame
Hétf. Nov. 20, 2017 3:20 am
írta: Chorinthya Blackflame
Medeia T. La Muse
Vas. Nov. 19, 2017 9:03 am
írta: Medeia T. La Muse
Elérhető rangok listája
Szer. Nov. 15, 2017 8:00 pm
írta: Admin
Rabszolgapiac
Kedd Nov. 14, 2017 4:46 pm
írta: Azerion an Sluaghan
Elysea
Pént. Nov. 10, 2017 8:17 pm
írta: Elysea
Fairlith Naxhar
Pént. Nov. 10, 2017 8:08 pm
írta: Fairlith Naxhar
Azerion an Sluaghan
Pént. Nov. 10, 2017 8:05 pm
írta: Azerion an Sluaghan
Dragratta Zefirov
Pént. Nov. 10, 2017 8:04 pm
írta: Dragratta Zefirov
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
0 fő
Vérfarkas
0 fő 0 fő
Ember 0 fő 0 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 0 fő 0 fő
Sárkány 0 fő
0 fő
Laochra 0 fő 0 fő

Rabszolgapiac
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Világunk :: Folyóköz :: Damarel :: Rabszolganegyed
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásTárgy: Rabszolgapiac Pént. Nov. 10, 2017 8:47 pm
First topic message reminder :

...
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 98
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
SzerzőÜzenet
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 12:49 pm
Amikor említette, rájöttem hogy az emelvényre még fel se néztem. Valóban igaza volt, sovány, beteges kinézetű, vagy koros rabszolgák álltak egymás mellett, szakadt rongyokban. Az egyik férfi kék-zöld volt, láthatóan jól elverték, és volt ott egy nő akiről félig lelógott a ruha, láthatólag alig volt benne élniakarás, vissza se igazította hogy ne mutassa a testének nemes részeit az egész piacnak. Elfintorodtam.
- Hát, ebben igazat kell adnom, valóban nem néznek ki túl jól. Nézd, az ott annyira öreg, látok a karján három billogot is - mutattam a ráncos, pici öreg nőre. Rajtam is három volt, de én még mindig erőm teljében vagyok, sőt, sokkal inkább, mint valaha.
Aztán Tiberiusra néztem. Mit mondhatnék, örülök hogy ennyire elterjedt ez a pletyka.
- Látod, emiatt tudom hogy a mai nap nagyon gazdag lesz jó áruban. Szegény pára ma hajnalban meghalt, már ennek is bizonyosan híre ment, elvégre négy futárt kértem fel hogy elszállítsák. Ismerik a gazdagságom, biztosra veszem hogy ma felsorakoztatják a legjobbjaikat, hátha megakad valamelyiken a szemem. - vigyorodtam el szélesen - Van egy érzésem hogy ma emiatt te se térsz haza üres kézzel. - kacsintottam rá, majd visszafordultam az emelvény felé, hátha megakad a szemem valami... Jobb minőségűn. Ritkán veszek ember rabszolgát, a legutóbbi kettő is kivétel volt, és lám, már mindkettő meghalt. Viszont az meg nyílt titok hogy a félvérekkel és hibridekkel nem bánok épp kesztyűs kézzel, pedig rokonlelkek lennének, de... Elegem van a nem-emberekből.
Fél füllel kaptam el amit hozzátett a pletykáló suhancról, vigyorogva felhorkantam.
- Helyes, ne vágj agyon senkit a nevemben, még a végén elfelejtenek pletykálni a túl sok szekírozás miatt. - nevettem el magam. Öblös, mély hangom messziről felismerhető, számos ember hátrafordult, hogy megnézze, jól hallotta e. Én csak vigyorogva biccentettem a legközelebbinek. Helyes, már tudják hogy itt vagyok, és tudják, hogy miért jöttem. Láttam is pár kereskedőt gyorsan eltűnni az emelvény mögött.
Tiberius halkabban szólalt meg, így közelebb léptem hozzá, de továbbra se vettem le a szemem az emelvényről. Végighallgattam, és bólintottam.
- Egy-két szófoszlányt elcsíptem már, de amióta Daryl meghalt már nem állok olyan közel a vadászokhoz és informátoraikhoz, mint azelőtt. Szólnak, ha kellek. Mindenesetre én is azt vallom, hogy jobb felkészülni. Ha tudsz fontos információval szolgálni, szólj, vagy ha megtudsz valamit, látogass meg bátran. Tudod hogy mindig szívesen látlak. - néztem rá. Szememben bizonyosan a szokásos tűz lángolt, a tisztavérűek említése is undorral tölt el...
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 17
IC reag : 15
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 11:27 am
Utólag belegondolva, teljesen felesleges volt a kard, hiszen megölni nem nagyon tudtak, erről gondoskodott az alku, de nem kell nagyon feltűnősködni.
- Áh, nem hiszem - legyintettem. Volt elég rabszolgám, nem terveztem ma gyarapítani a soraikat. - Csak nézelődni jöttem ki - feleltem. Legalábbis ez a cél. - Aztán lehet megakad a szemem valami érdekesen. Sose lehet tudni. De ez még csak a selejt - mutattam az emelvényre száj húzva. Azért emelem kalapom a kereskedők fele, hogy még ezeket is megpróbálják eladni. Kétlem, hogy nagy sikerük lenne benne. Mindenesetre, akinek van egy kis esze, ezekre nem költ.
- És mi van veled? Veled miújság? Pletykálták, hogy az egyik szolgád beteg lett, mi van vele? Meg marad? - kérdeztem. Hát igen, beszél a város. Őszintén, nem mentem el szó nélkül a pletykálkodók mellett. Főleg, hogy az egyik egy tizenéves suhanc volt. Szépen le is kevertem neki, elvégre nem illik pletykálkodni. De azért információ szerzésre nem volt rossz. - A tizenéves kis suhancot lecsaptam a nevedben. Megmarad, a nagyanyjának kell a segítség - tettem még hozzá. Bár Azerion is tudja, ha a kölyök megpusztul a jóvoltából, nyugodtan küldheti hozzám az öreglányt. A keleti szárnyba elfér a nénike. Utolsó éveit kényelembe töltheti.
- Nem is tudom, hogy tudsz-e róla. Terjed még egy érdekes pletyka. Kezdenek mozgolódni a tisztavérűek. Gondoltam szólok, mert érinthet téged is - jegyeztem meg némileg lehalkítva a hangom. Sok mindent hal az ember fia az öregektől, ha szórja az aranyát.

_________________


T

I

B

E

R

I

U

S
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 17
IC reag : 16
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 30.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 11:13 am
Nem mondhatnám hogy olyan napnak indult ez is, mint a többi. Sajnos a napok óta gyengélkedő rabszolgám az éjjel elhunyt. Kár, ő volt a kedvencem. Én törtem be, én voltam az első gazdája, és a végére bizony olyan kezes volt, olyan engedelmes, olyan szófogadó, még betegen is dolgozott volna. Szegény pára. De végső soron csak egy rabszolga volt, s mint olyan, könnyűszerrel pótolható. A többi négynek kiadtam az utasításokat a távolétemre, az összepakolt táskát a vállamra dobva kisétáltam az istállóba. Alapvetően mindent rabszolgákkal végeztetek, de a lovaim szentek és érinthetetlenek ezt mind jól tudják. Az istálló az a terület ahova csak én, vagy engedéllyel léphetnek be. Hajnalcsillag, a kedvencem, a hatalmas fekete mén halkan nyihogott ahogy meghallotta lépteim. Ő kifejezetten az enyém volt, a többi csak a hobbim része. Igaz, azt nem mondhatom hogy őket nem szerettem volna. Hajnalhoz léptem oda először, ő a vezérmén, az övé a tisztelet. Megsimogattam az orrát, majd kinitottam a bokszot és beléptem mellé. Percek alatt gondosan befontam a sörényét, felszerszámoztam, a nyeregre csatoltam a táskát és a hátára ültem. Le kellett hajolnom ahogy kilépett a bokszból, kifele menet pedig mindegyik reteszt kioldotta, okos ló. A ménes többi tagja kilöködte a bokszajtókat és utánunk indultak, lassú ügetésben míg utol nem értek. Kivezettük őket a hatalmas legelőre. Hajnal felszegett fejjel nézett végigba birtokán, ahogy én is szoktam. Megveregettem a nyakát.
- Te majd ott eszel, nagyfiú. - mondtam, ő pedig felhorkantott és bólintott egy hatalmasat a fejével. Megfordultunk, és galoppba ugrattam. A kedvenc piacom volt a cél - a rabszolgapiac.
Odaérve az első dolgom volt megkeresni a legdrágább lovászt, és Hajnalt a gondjaira bízni, persze búcsúzóul még adtam neki egy almát, amivel barátian szétnyálazta a kezem. Alig értem be a tömegbe hogy a kedvenc kereskedőm felé vegyem az irányt, ismerős hang ütötte meg a fülem. Megfordultam, és széles vigyor terült el az arcomon.
- Tiberius! - barátian megveregettem a vállát - Mi járatban? Új játékszerre fáj a fogad? - kérdeztem tőle. Láttam hogy a keze a kardjára mozdul, bezzeg én még fegyvert se hoztam magammal. Támadjon csak, aki akar, majd jól beverem a fejét. Szerencsére távolról is könnyen felismerhető vagyok így nem szoktam ilyen jellegű problémákba futni...
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 17
IC reag : 15
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 10:11 am
Új játék: Azerion, Elysea, Fairlith & DragattaNos, be kell vallanom, hogy a napi sétám megint a Rabszolga negyedbe hozott. Nem tudom, vonz ez a hely. Őszintén szólva itt mindig történik valami. A negyed - tagadhatatlanul - legfőbb látványossága a piac. Naponta több tucat rabszolga jelöltet sorakoztatnak fel, hátha sikerül a  kereskedőknek bevételre szert tenni.
Remélem ma a felhozatal igencsak szép, elvégre hétvége van. Látva a tömeget, nyakamat teszem rá, hogy a fél város itt mulattja a szabadidejét, és szórja a pénzét. Pénzszórásról jut eszembe... vettem az egyik árustól egy almát, s mivel ma jó kedvem van, az alma árának minimum a háromszorosát adtam oda az öregasszonyra. Nevezzenek szentimentálisnak, a nagyanyámra emlékeztettet. Egyébként is, sajnálom az öregeket, akik itt állnak kora reggel óta ahelyett, hogy otthon a teraszon pihennének.
Az emelvény körül már is gyülekeztek a nemesek ki ilyen, ki olyan szándékkal. Pár kereskedő már kitette a portékáját a kirakatba, de innen is látszott, hogy ez csak a selejt, amit megpróbálnak a minimum árért elpasszolni. És ha nem sikerül, akkor valószínűleg megölik őket.
Azonban bármennyire is tiszteletem az életet, engem ők hidegen hagytak. Engem csak a kevertvérüek érdekelnek. Azonban mielőtt még közelebb mehettem volna az emelvényhez, egy ismerős arcot szúrtam ki a tömegben.
Nocsak, hát szökőévben egyszer őt is lehet látni. Elvigyorodtam, és inkább felé indultam, semmint a kiállított rabszolgák fel.
- Üdvözletem! - köszöntem rá. Kezemet a kardomra tettem, két beszélgető úr egy-két tolvajnak nagyon szimpatikus célpont lehet.

_________________


T

I

B

E

R

I

U

S
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 17
IC reag : 16
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 30.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Rabszolgapiac Pént. Nov. 10, 2017 8:47 pm
...
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 98
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac
Sponsored content
Vissza az elejére Go down
Rabszolgapiac
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Világunk :: Folyóköz :: Damarel :: Rabszolganegyed-
Ugrás: