Rabszolgapiac - Page 2 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Rabszolgapiac
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Világunk :: Folyóköz :: Damarel :: Rabszolganegyed
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásTárgy: Rabszolgapiac Pént. Nov. 10, 2017 8:47 pm
First topic message reminder :

...
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
SzerzőÜzenet
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Vas. Nov. 12, 2017 8:47 pm
Megcsóváltam a fejemet. A továbbiakban nem igazán izgatott Azerion és újdonsült macskája. Most már csak üzlet lebegett a szemem előtt, szóval igen is csak figyelemmel kísértem  a beszélgetést Razakkal.
Nem mondom, eléggé meglepett az ára. Hogy őszinte legyek én nem biztos, hogy adnék érte ennyit.
- A magam részéről nem adok érte többet, mint ötöt. Félős, ahogy te magad is mondtad. Egy új helyre kerülve jó esetben is napok, mire beleszokik a környezetébe - közöltem. Tehát a továbbiakban ő se nagyon érdekelt. Ha a másik macska kereskedője is olyan árat mond, aminél legszívesebben a kereskedőkre rászabadítanám Azerion ú macskáját, akkor lehet, hogy ma rabszolga nélkül távozok. Nem verem fogamhoz a garast, de hogy őszinte legyek van mindennek egy bizonyos határa, amit nem kellene senkinek sem túllépnie.
Azonban a fekete pamacska nem hagyta, hogy a figyelem elterelődjön róla. Látszik, hogy nőstény macska. Ugyanakkor tökéletesen szenvtelenül néztem végig, ahogy kockáztatta a megfulladást is, mikor neki ugrott a kereskedőnek. Nos, mitagadás megértem. Az a tag már eleve szúrta a szememet, szóval nem veszített vele a világ. Mindenesetre érdeklődve figyeltem a mosakodó macskát és Félszemmel Azerion reakcióját vártam. Na ha egyszer... ingyen mozi, szóval kíváncsi vagyok.
- Ezért? - néztem a kereskedőre úgy, mintha komolyan kételkednék az elmeállapotában. - Vegyük sorra - néztem végig a nő kritikusan. - Öreg, már volt használva. Vad. Ez nem ér meg öt erszényt, maximum négyet vagyok hajlandó adni érte. Még maga sem tudja pórázon tartani. - Mutattam rá egy fontos dologra. Ettől függetlenül már a kezemben volt a négy erszény s mivel kellett nekem ez a nő, így... na de akkor se adok érte többet, mint négy. Elég nagy a hírnevem ahhoz, hogy a kereskedője is elfogadja, ha nem... akkor nem sokára lesz egy újabb halott gazda a városban.
- De, ha kevesli az árat, akkor nyugodtan adja el azoknak - intettem a részeg csürhére a fejemmel. - Aztán nem sokára viszont látják egymást. Lerí magáról, hogy odáig van érte. Biztos, hogy el akarja adni? Ilyen árért megfordul az ember fejében, hogy biztosan magának akarja. - Gonosz lennék? Lehet. Élveztem, hogy a kereskedő előbb lesápadt, majd elvörösödött és újra lesápadt? Igen, nagyon is.

_________________
T
I
B
E
R
I
U
S
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 54
IC reag : 46
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 30.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Vas. Nov. 12, 2017 3:57 pm
Az a seggfej végül visszatért a karavánból, és megláttam nála egy selyemszalagot. Vezetőlánc méretűt.
- Ugye tudod hogy az nem kerül rám? - vigyorogtam rá, mire a markába gyűrte - Awww, csak nem szándékodban állt? - karoltam át a nyakát, közben pedig megveregettem a vállát. Láttam hogy vörösödik a feje. - Büszke vagyok rád, eddig ez volt a legközelebb ahhoz hogy kiállj magadért. - léptem el tőle végül, mert elindult a kiszemelt duó fele, pengevékonnyá szorított ajkakkal. Csak nem felhúztam? Hopszi.
Tiberius árajánlatot kért a kis taknyostól mellettem. Hozzáteszem, még én is kénytelen voltam elfojtani a röhögésem mikor meghallottam. Úgy felidegesítettem volna hogy elment az esze?
- Öt erszény.
Ha ennyiért megvesz lehidalok, igaz, átlagosan ennyit mindenki kap értem, mert elég sokszor torkollott már licitálásba a dolog.  De akkor is, általában egy vagy két erszényről indulunk... Magukat alkalmasnak hívő férfiak tömkelege licitálta túl egymást, hátha megszerez magának engem és a velem járó dicsőséget. Hááát... Dicsőség eddig nem volt.
Viszont észrevettem a kis hópihét alig pár méterre. Már korábban is feltűnt, ő volt az egyik aki elvonta rólam a figyelmet, de most jobban megnéztem magamnak. Összehúzta magát, de én ebből a szögből pont jól láttam hihetetlenül kék szemét. Hm, szinte pont az ellentétem. Én ránézésre is tüzes vagyok sárga szemeim és vörös hajam miatt, ő viszont olyan mint akit jégből faragtak. Még a bőre is fehér! A gazdája biztos nagyon vigyázott rá eddig, nem látok rajta sérülést, bár ki tudja, mi lehet a ruha alatt.
Mindenesetre kíváncsian vártam Tiberius mit válaszol az árajánlatra, őszintén. Már láttam hogy a tömegből páran készültek hogy rámvessék magukat amint Tiberius visszautasítja az ajánlatot. Mindig akad egy csapatnyi idióta, ez tagadhatatlan.
A közben már megvásárolt háziállat viszont ismét akcióba lendült, számomra érthetetlen módon kitépte a láncot Azerion kezei közül. Ehhez tutira varázslónak kell lenni, láttam hogy tartotta a lábánál azt a dögöt. Kinyírta a szegény fazont. Pfft, csak azért mert azt mondta, meg is ölhetik? És még rám mondják hogy túlreagálok dolgokat. Erre ráadásul visszabattyogott az erszénnyel és ledobta Azerion elé, majd ajándéknak titulálta magát.
Na jó, remélem Azerion nem akar megvenni, szerintem rövid távon belül sálat csinálnék a farkából, meg ruhát a többi részéből... Csak a szememet forgattam. Díva. Kicsit emlékeztet magamra, de hozzám képest ő csak egy gagyi koppintás, ez tagadhatatlan. Én már mindent kitaláltam még mielőtt ő beesett volna ide. Felmorogtam volna de igyekeztem inkább nőiesnek tűnni mint vadállatnak, így ezt a késztetést kénytelen voltam elnyomni.
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 33
IC reag : 24
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 22.
Tartózkodási hely : Szabadon
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Vas. Nov. 12, 2017 11:37 am
Nem igazán csípem, ha kinevetnek. Sőt, nagyon-nagyon nem szeretem. Ez a férfi pedig azt tette, s nem utolsó sorban még ki is nevetett. Nem világosítottam fel, hogy a gerinccel való agyonvágásnak nem a technikája a lényege, hanem a szándék. Az, hogy a másik vérmacska mit mondott, nos... nem igazán érdekel. Ha egy helyre kerülünk, lehet ő is felkerül arra a bizony listára. Idekerülésem óta, ebben a pár órában, hogy érezni lehessen a bennem lévő dühöt, a lista egyre jobban gyarpszik.
Nem csapkodtam, feleslegesnek éreztem, hogy harcoljak. Elvégre a nyakamban volt a lánc, ő fogta a grabancomat, így a harc csak felesleges energia. Bárhogy is nézem, hülye azért nem vagyok.
Őszintén? Felnevettem. Már ezért megérte, hiszen látni ahogy a fogvatartóm lesápad és kabzsiskodik, majd szépen pofára esik. Tökéletes. Teljes mértékben megérte. Egyébként is, ő mondta, hogy változzak át. Én megtettem. Plusz még be is mutattam mit tudok. Szóval, teljes mértékben elégedett voltam a jelenlegi helyzettel.
Azerion - merthogy már beazonosítottam a grabancos gonosztevőt, hát örömömre fog szolgálni, már csak azért is mindent megtenni, hogy ne legyen igaza és ne törjön meg. Nem fog tudni. Ahhoz, mindent tudnia kellene rólam, amit nem tud.
- Uram, ha szabad még egy szóra - kezdte óvatosan a kereskedő. Kisérti a sorsát? - Még fontos lenne valamit elmondani róla - bökött a fejével irányomba. Nem örültem ennek a fejleménynek. - A neve Fairlith Naxhar, a sivatag környékén kaptam el. Állítása szerint húsz éves. Az orvos, aki megvizsgálta azt mondta makk egészésges, hibrid és érintetlen. Azonban van egy kis kellemetlenség vele - vágott egy fintort. - Valahogy szikrázik körülötte a levegő... - magyarázta suttogva. Nem tudom ki miatt, elvégre tisztában vagyok azzal, hogy mire vagyok képes. - Nos igen, mielőtt még elfelejtem - vakarta meg zavartan a fejét. - Nagy szakértelme van a gyógynövényekhez. Ez lehet, hogy még a hasznára lehet önnek. - Próbált nyalizni a kereskedő. Elindult, majd még visszafordult. - Ha nem válik be, ölje meg nyugodtan. Nekem már nem kell.
Hát, mitagadás. Macska alak ide vagy oda, de most leesett az állam. Aztán azzal a lendülettel fel is ment az agyvizem. Nagy reményeket fűztem ahhoz, hogy Azerion a pillanatnyi meglepetésében nem tart erősen, mert megugrottam. Noha nem szökni prbáltam egyszerűen a kereskedőnek ugrottam. Az álkapcsom tizedmásodpercek alatt záróüdtak össze a nyakán, hogy egy fájdalmas reccsenés és cuppanás kíséretében kitépjem a torkát. A húst kiköptem a földre, nem veszek minden szemetet a számba. Ezt követően kihasználva az általános döbbenetet addig piszkáltam a hullát, míg megtaláltam Azerion erszényét. Számba vettem, majd vissza sétáltam a gazdám (?!) elé, sé ledobtam elé a földre.
- Tessék. Vedd úgy, hogy ajándék vagyok - néztem rá, majd újra komótos mosakodásba kezdtem, hogy eltüntessem éjfekete bundámról a vért.

_________________
avatar
Rabszolga
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 40
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Vas. Nov. 12, 2017 10:30 am
Amíg Razak tárgyalt rólam a macskát figyeltem...Hát megvette. Nem értettem. Razak mindig azt mondta, ahhoz, hogy jó gazdám legyen engedelmesnek kell lennem. Ő éppen most próbált megszökni és éppen olyan fejjel néz, mint aki meg akarja ölni a férfit, ő mégis elviszi...
Razak felnevetett.
-Óh ne félj nem Ely miatt van a kötél, hanem hogy ne lopják el. Lánc kellett volna, tudom de az olyan durva, nem akartam véletlenül se felsérteni a bőrét..
-Megfontolt, mint mindig..Lássuk csak. Elysea 19 éves hibrid. Az anyja csecsemőként hozta el hozzám és eladta nekem. Azóta én nevelem. Úgy döntöttem kitanítom mindenre, amit egy szolgának tudnia kell. Csendes, engedelmes, remekül főz, és takarítani is tud. Tanult, de csak annyira, amennyire szükséges. Nem túl okos, de nem hagyhattam bután sem.-Nem tudtam mit gondoljak. Süket sem vagyok, és érzéseim is vannak. Nem mintha azzal bárki is foglalkozott volna valaha is...
-Remek alakja is van, ha gondolod nézd meg közelebbről. Teljesen egészséges, soha sem volt beteg, a fogai is jók, szóval ilyen szepontból sincs vele probléma. Érintetlen, tehát ha ilyen céljaid is vannak, úgy formálod ahogy akarod, erről gondoskodtam.- mondta Razak én meg ijedten fürkésztem Azerion tekintetét, keresve a reakciót. Nem készültem fel rá hogy ilyen célokra adjon el és reméltem, hogy nem érdekli ezen lehetőség.
-Csendes, nem beszél sokat, csak akkor szól ha kérdezed. A célom az volt vele, hogy ne azért legyen szolga, mert fél és szabadulni vágyik, mint a többi. Elysea csak ezt az életet ismeri. Nem hiányzik a szabadság, ha meg sem ízlelted.-próbált halkan beszélni, de a tömeg nem nyomta el amit mondott. Elárulva éreztem magam, és reménytelenül. Méghogy ne akarnék szabadulni? Nem bánt velem szörnyen rosszul, de azért ne túlozzunk. Persze ezt nem mondhattam...
-Úgy gondolom egy rabszolgatartó sem vesződik ennyit egy szolgával. Eladhattam volna egyből, vagy bármikor az évek során, de nem tettem.- Néha szeretném azt hinni hogy azért nem tette, mert megkedvelt de...az, hogy itt állok kötélen vezetve és éppen azt firtatja hogy buta vagyok és birka, nem ezt bizonyítja..
-Ha negatívumot kéne mondanom talán az lenne hogy félős. Viszont nem hiszem, hogy ez probléma. Legalább nem próbálkozik semmi butasággal.-röhögött én pedig szégyenemben el akartam bújni a háta mögé.
-Azt hiszem megér úgy nyolc, de legkevesebb hét erszénnyi aranyat. Ennyit én is bizonyosan költöttem már rá!-Razak nem szerette számban mondani, de ez is éppen elég információ volt. Hiába volt hazugság amit mondott, hisz alig költött rám... Kikerekedett szemekkel néztem rá, aztán Azerionra, majd újra rá. Hogy kérhet ennyit értem? El fogja rontani..Nem visz el ennyiért, ez pofátlanság. Újra Azerionra pillantottam, és vártam hogy kiakad, visszautasít, elfintorodik, megmondja hogy ennyit nem érek... Valami hasonló.
Vendég
Vendég
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Vas. Nov. 12, 2017 9:44 am
Őszintén, a vérmacska megjegyzésén jót nevettem. Szerencsétlen, látszik hogy nem tanult anatómiát...
- Sokra nem mennél vele, cicám. Az első csapás után szétszakad ha nincs ami tartsa. - vigyorogtam rá. Megkeményítettem a bőröm mielőtt odaléptem hozzá, és fél kézzel könnyedén felemeltem az előzőhöz hasonlóan a grabancánál fogva.
- Megveszlek, és hazaviszlek. Nem leszel jó annak a helyére ahova viszlek, nem, kelleni fog melléd valaki sokkal-sokkal engedelmesebb, kezesebb. De te is kellesz. Meglátod, meg foglak törni. Ellenkezhetsz ahogy akarsz de az én rabszolgáim közül eddig mind meghajolt. Te sem leszel másképp. - pottyantottam le, és odadobtam az erszényt a kereskedőnek. Az megmérte súlyra, aztán felháborodottan rámnézett.
- Csak ennyi?
- Most kergettem végig a piacon, ráadásul pár embert meg is sebesített. Levontam belőle a visszajuttatás díját, ha én nem kapom el most rabszolga nélkül és pénz nélkül mennél haza. - néztem rá feszülten. Ostoba és pofátlan is. Nyelt egy nagyot és hátrébb lépett.
- Köszönöm, Azerion. - biccentett.
Tiberius felé fordultam, és felhorkantam.
- Felőlem a lábamat is kaparhatja nem hat meg.... Szóóóóval a szőrpamacs mellé kellene valaki aki pótolhatja Jaarát, így kénytelen leszek ma még egy rabszolgát hazavinni. - vigyorodtam el. Már a kezemben volt a macska láncának vége, szorosan a lábamhoz vontam hogy másnak ne ugorhasson, én pedig a bőrömet keményítve tartottam. Előbb-utóbb úgyis bepróbálkozik de akkor majd letöröm a karmait.
Természetesen hallottam amit Razak mondott, de egy időre figyelmen kívül hagytam. Tudjátok, az egészséges felcsigázás. Úgy tettem mintha a Tigris jobban érdekelne. Végül ránéztem.
- Meg kell hagyni Razak, igencsak szép szerzemény. Lehet nem is túlzok ha azt mondom, majdnem annyira kitűnik mint a Gazdagyilkos a szomszédban. A fehér ruha jó választás volt. Igazi hópihe, makulátlan porcelánbaba. A helyedben ki sem hoztam volna a vásárra hanem házhoz vittem volna, még bemocskolod. - néztem a lányra aki fel se emelte a fejét, úgy összehúzta magát mint aki igyekszik a földbe olvadni. Alaposan végigmértem. - És mondd csak, mit kell róla tudni? - kérdeztem. Tiberiussal ellentétben engem nem csak az ára érdekelt, szeretem tudni mit veszek, nem csak pofavizit alapján. A vérmacska bőven eleget villantott magából, a Gyilkost pedig senkinek sem kell bemutatni... Ez itt viszont új falat, és mint olyan, szeretem felmérni a terepet. Hárman jöttek még tolongani az "engedelmes és kezes" szolgáikkal, abból csak egynek mondtam hogy maradjon a közelben, a másik kettő nem érdemelt komolyabb időpocsékolást.
Fél füllel azért hallgattam mit válaszol a Tigris kereskedője Tiberiusnak. Hangosan felhorkantam mikor meghallottam. Nem sok az egy kicsit egy halálos ítéletért? Mármint jó, Tiberius nem tud meghalni, de ezt ő nem tudja... Igaz, ha betöröd az a rabszolgát egy életre hírnevet szerzel magadnak... Vajon megéri?

_________________
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 41
IC reag : 38
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 11:49 pm
Tényleg megérte ma ide kijönni. Olyan látványos műsort szolgáltattak itt, hogy ha nem lenne pofátlanság két kézzel szórnám az aranyat, hogy nem hagytak meghalni unalmamban. Ettől függetlenül volt annyi bőr a képemen, hogy csak kivegyek az erszényemből pár marék aranyat és a tömegbe szórjam.
- Köszönöm mindenkinek, hogy ma nem hagytak meghalni az unalomtól. Remélem a következő vásár is lesz minimum ennyire szórakoztató és izgalmas - mondtam a tömegnek fennhangon.
Komolyságot magamra erőltettem és most elsődlegesen a kereskedőre irányítottam a figyelmemet. Most az üzlet van soron, a szórakozás részben meg volt, részben pedig majd ez után következik. Ha már összegyűltünk itt ilyen szépen családiasan Razak felé fordultam.
- Mennyi? - Nem kerteltem. Nyilván fog mondani egy felháborító összeget, amit majd szépen lealkudok, mert miért is ne. Kereskedő, a végén még túl nagy önbizalma lenne. Közben, hogy tényleg ne legyenek unalmas perceim, a gazdagyilkos kereskedője felé tettem pár lépést.
- És ő is mennyi? - tettem fel ugyanazt a kérdést.
Közben, míg én nagyban bizniszeltem Azerion tényleg a macskája után futott, de előtte még a kabátját rám bízta.
- Persze, megfogom - mondtam, mikor ő már rég messze volt, az említett ruhadarabot pedig már tartottam.
Az üzletet hanyagoltam arra az időre míg ugyebár Azerion levadászta a macskáját. Kár hogy nem volt a közelben egy festő. Élvezettel rendeltem volna meg ezt a képet tőle. Apró örömök az életben. Jó, persze sajnáltam a lányt, hiszen látszott rajta, hogy nem ide való, de ma veszek egy vérmacskát, akkor legalább a másikat meghagyom Azerionnak. Ha megunja még mindig cserélhetünk.
Tehát, míg Azerion macskázott, addig én visszafordultam a kereskedők és a lányok felé.
- Nos, tehát?
Közben azért fél füllel figyeltem a macskázó barátomat, és mikor a fekete szőrpamacs megfenyegette, elnevettem magam.
- Cimbora, vegyél neki egy kaparófát, vagy téged fog annak használni - veregettem hátba barátságosan Azeriont, s lelki szemeim előtt már láttam is a jelenetet, hogy a fekete szőrpamacs mennyire pórul fog járni. Azt hiszem mostantól többet leszek Azerionnál, mint otthon. Ez annyira érdekes, hogy muszáj leszek szemmel tartani, hogy hogyan próbálja a pamacska kinyírni Azeriont, s ő hogyan fogja betörni a vadmacskát.

_________________
T
I
B
E
R
I
U
S
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 54
IC reag : 46
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 30.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 10:57 pm
A show igencsak érdekesnek bizonyult, még közelebb is sétaltám hogy mindent jól halljak és lássak. A macska futott mint a nyúl, a tömeg pedig utat nyitott az utánarohanó azerion előtt. Legnagyobb meglepetésemre utóbbi viszont alakot váltva lendült utána. Szárnyatlan sárkány? Hallottam a pletykákat de ez elképesztő.
Meg kell hagyni jót kacagtam a csapkodó macskán aki Azerion szájából lógott ki, láthatóan mág mindíg abban a hitben volt hogy ura a helyzetnek. Talán csak akkor esett le neki mikor a lánc a nyakára kattant. Szegény cicus, mégse tudom sajnélni. Azon viszont amit morgott, egyenesen sírva fakadtam, mindenki engem nézett.
- Kiscicám, sok spenótot kell még enned ahhoz hogy hitele is legyen a szavaidnak - vigyorogtam rá miközben a könnyeim törölgettem. Nesze smink. - De szép műsor volt. Az tuti. Ilyen jót is rég nevettem... Méghogy a gerincével... Ahhhahahhahaah..  - Vihogtam tovább miközben az őrök visszavezettek a helyemre.
- Drag, a francba is ne kóricálj már állandoan... Rossz fényt vetsz rám..  - Mordult rám a kereskedőm, mire en vállat vontam  
- Úgyis én adom el saját magam nem?
Erre csak felgorkantott, legyintett es elsétalt a karavánjához. Helyes.
Remélem Azerion ezek után megveszi azt a macskát. Jó helye lenne, úgy érzem.
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 33
IC reag : 24
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 22.
Tartózkodási hely : Szabadon
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 9:30 pm
Oké, háromszoros hurrá nekem, hogy mindenkit sikerült meglepnem azzal, hogy vérmacska vér is folyik bennem. Oké, lépjünk tovább, jöhet a következő napirendi pont. Kit kell agyonvágnom a gerincével - feltéve, ha találok az illetőbe gerincet. Ha nem, akkor megteszi a keze a vagy a lába. Vagy mind a kettő felváltva, hogy a változatosság is meglegyen.
Ahogy leugrottam az emelvényről más nem érdekelt. S bár az orromba jócskán keveredett a hely bűze, az alkohol kesernyés szaga, még is a legerőteljesebb illat a rettegés volt. Tőlem, miattam féltek, mert nem volt rajtam lánc.
Az esélytelenek teljes nyugalmával lódultam meg a tömeg széle fel, s aki túl közel volt, nem átallottam kicsit kicsipkézni. Ennek egy kis harapás, annak egy kis karmolás. Csak, hogy kielégítsem a bennem élő vadászt. Meg egyébként is, ha lúd legyen kövér.
Az elsőként reagáló őröket könnyű volt kicselezni. Láthatóan nem szoktak ahhoz, hogy valaki másik alakban próbál menekülni. Cikk-cakkban haladtam, és igyekeztem elkerülni, hogy valaki is hozzám érjen. Persze, ha nagyon közel kerültek hozzám, akkor morogtam, haraptam, karmoltam. Szóval tipikus macska voltam.
A zúgolódásokra akkor figyeltem fel, mikor egy nagy árnyék vetődött rám, és mondhatni egy nagy barna gyíkkal néztem farkasszemet. Rámorogtam, fújtattam és idegesen csapkodtam a farkamat. Azonban ez nem volt semmi. Épp készültem magára hagyni a gyíkocskát, mikor az nemes egyszerűséggel megfogta a grabancomat és felemelt. Hogy mi van?
Aztán mikor letett, már csattant is a nyakam körül a vas. Fújtattam még egy kicsit, majd mikor visszajött a gyík - immár emberalakban nagyon csúnyán rápillantottam, majd...
- A gerinceddel foglak agyonverni - közöltem vele még mindig macskaalakban, mindezt olyan hangon, mintha épp azt mondtam volna, hogy mennyire szeretem. Bár kétlem, hogy nagyon értette a szavaimat, de azért remélem átment a lényeg, hogy épp most írta alá a halálos ítéletét. És nem azért, mert a nyakamon van a vas. Hanem azért mert volt pikkely a képén, és megfogott. Engem. Mi az, hogy megragad a grabancomnál és rálép a farkincámra. Aztán majd mint aki jól végezte a dolgát halálos lelki nyugalomban mosakodni kezdtem.

_________________
avatar
Rabszolga
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 40
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 6:09 pm
Az emelvényen a nő elkezdett táncolni, én pedig féligmeddig megbűvölve néztem őt, addig se törődve azzal, milyen mocskos dolgokat kiabálnak felém a férfiak.
Aztán zűrzavar zökkentett ki amikor is egy rabszolga elszabadult és káoszt okozott a tömegben. Megugrottam ijedtemben, de aztán vágyakozva néztem és arra gondoltam, nem is lenne nehéz...megtehetném nem? Elfutok és vissza se nézek és...
És akkor utánavetődött egy...mi lehet az? Léptem egyet előre szinte reflexből, mintha azzal hogy átrongyolok a téren és közéjükugrok megvédhetem, de nyilván nem ez volt a helyzet. Razak elkapta a karom és levezetett a pódiumról. Gondolom attól tartott ötletet kapok. Újra megközötte a kezem aztán elindult velem valahova.
-Hova megyünk? Ki volt az a lány a másik oldalon?-kérdeztem ő meg csak mordult egyet
-A gazdagyilkos..időszakonként visszahozzák a vásárra miután megöli az előző gazdáját és mindig megveszik. El fogják vinni és ahogy elnéztem Azerion és Tiberius igencsak szemeztek vele...-morogta sietős léptei közben. Alig győztem tartani a lépést. Aztán megtorpant, én meg a hátábaütköztem.
-Muszáj bedobnunk magunkat, ki tudja mikor lesz újra ilyen alkalom. Senki nem tud annyit fizetni érted, mint ez a kettő
-Látom a mai vásár meglehetősen szórakoztatóra sikeredett-lépett oda a "jóképű" férfihoz.
-Merre hagytad Azeriont?-kérdezte. Szóval ez lesz Tiberius, értem.
-Áh! Meg is van!-tárta ki a karjait én meg hátráltam pár lépést mikor megjelent a másik.
-Igazán remek ma a választék nincs igazam? Bár ez sejthető volt, hiszen itt vagy..
-nézett rá az Azerion nevűre.
-Láttam, hogy szemezel Elyseával. Mit gondolsz? Tetszik amit látsz? Nem kis munkám van benne...-mondta kedélyesen. Persze...mondogasd még, még nem érzem elég rosszul magam...
Megint lógattam a fejem, nem mertem senkire nézni így gazdám észrevétlenül mögém nyúlt és a hajamat meghúzva kényszerített, hogy emeljem fel. A tekintetem találkozott Azerionéval, aminek hatására méginkább menekülni akartam. Segélykérőn néztem Razakra de nem értem mit vártam, hiszen neki csak az számít hogy kaszáljon rajtam...
Vendég
Vendég
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 5:02 pm
Egyetértettem Tiberiussal. Lehet hogy fizikailag, erőnlétben több esélyem lenne, de egy hiba és alulról szagolom az ibolyát. Tiberius ellenben... Nos, maximum alszik egy jót.
Hallgattam a kereskedőt ahogy a portékáját kínálgatta. Vérmacska? Én is megdöbbentrm rajta, úgy hittem a vöröstigris az utolsó macskahibrid.
- érintetlen? Nohiszen. Úgy látszik ma telivan kedvemrevaló áruval a piac. - vigyorodtam el miközben körbejártam a lányt. Aztán továbbidultunk volna, de megtorpantunk mindketten, mert a Gazdagyilkos táncba kezdett. Mi tagadás, elfogadnám ha nem lenne feketeözvegy.
Viszont a figyelmem ismétnmásfelé terelődött, mert hallottam hogy a rabszolgalány mögöttem levetetnéna láncait. Megfordultam, és csak azt láttam ahogy macskává válik, majd meglódul.
Tiberius kérdésére csak egy vigyorral válaszoltam.
- még nem az enyém! Még. - nevettem el magam, levettem a kabátom, Tiberiusnak nyújtottam - megfognád ezt, kérlek? - kérdeztem, majd leufrottam az emelvényről. A tömeg szétnyílt, én pedig kitoltam a gengítő kört, amit eddig rövidebb hatótávúra vettem. Ha elég nagyra veszem a csajszi most nem lógna meg.
Elindultam a macska után, futni kezdtem. Jó kondiban vagyok, a macska hamar jó távolságba került, a tömeg szélét elérve úgy döntöttem, a nép riogatása belefér. A másik alakomhoz többékevésbé hozzá vannak szokva, nem is vészesen nagy, így alakváltás után átugrottam a macska fölött és elálltam az útját. Hallottam pár sikolyt, de számos ujjongó hangot is. Felmorogtam, és mielőtt a macska észbe kaphatott volna, elkaptam a grabancát, majd diadalmasan felemeltem. Ebben a formában megkarcolni is alig tud, nem féltettem a pikkelyeim. Lassú léptekkel visszasétáltam és a macskát a földre raktam, majd a farkára tettem a lábam. Intettem hogy kössék le. Amint ez megvolt, valaki egy nadrágot dobott felém, én pedig levonultam a pódium mögé, és felöltöztem. Visszatérve a macskára vigyorogtam.
- jót fogunk mi szórakozni, te meg én..

_________________
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 41
IC reag : 38
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 3:32 pm
- Most hetekig nem volt semmi jó, szóval ma már kell lennie - bólogattam. Alig mondtam ki a szavakat szemem sarkából már is láttam, hogy Azerion tekintete megakad egy hófehér kislányon. Szép.
- Csodás - mosolyogtam. Nem lenne szívem megbélyegezni a porcelán fehér bőrét.
- Na, akkor menjünk és vessük be magunkat - vigyorogtam. Valahogy köztudott, hogy mi választunk először, utánunk jön majd mindenki más.
- Hát, vagy te vagy én. De inkább én. Nem venném a szívemre, ha meghalnál drága barátom - mondtam komolyan. Kimondatlanul ott lebegett a levegőbe, hogy én nem tudok meghalni, szóval... Maximum ha nem bírok vele kölcsön adom Azerionnak, és viszek nasit a mozira. Biztos vagyok benne, hogy igen csak érdekes pár perc lenne, ha az a kettő össze lenne zárva egy légtérbe huzamosabb ideig.
- Rendben. Carla, ma úgy is nagy ebéddel készül - bólintottam, majd a kereskedőre figyeltem.
- Vérmacska? - kérdeztem vissza. Nocsak, akad még pár. Biztos új. Nem láttam rajta billogot. Csak magamban jegyeztem meg, hogy a kereskedője finomabban is bánhatna vele, mert ahogy így lökdösi szegény, csoda hogy nem sebesült meg. Addig sikerült irányítani, míg a lány Azerionnak esett. Gratulálok, mind a kettőnek is. A lánynak, mert megúszta a földre kerülést, a kereskedőnek meg azért, mert most írta alá a halálos ítéletét.
Felnevettem a lány hisztijét hallva.
- Aranyos vadmacska - simogattam meg az arcát, majd Tiberiusra néztem, hogy mehetünk-e tovább.
Közben pedig a Gazdagyilkos táncikálni kezdett, emelve a mai vásár fénypontját. Ejnye na. Ha így folytatják osztódnom kellene, a kis fehérkét is szemügyre akartam venni, de a Gazdagyilkos most nagyon vonzott. A fehérke is, de olyan kis megszeppent volt, mint egy egérke. De, ha Azerion nem is, én biztosan megveszem. Ha más nem Azerion megkapja a születésnapjára. Nálam jobb helye lenne, mint a kereskedőjénél. És az utóbbi még nem is panaszkodhatna, hogy nem vette meg senki.
Mielőtt még belemerülhettem volna a táncba és Fehérke csodálásába, a hátunk mögött a tömeg felzúgott és rémületében majdnemhogy mindenki összeszarta magát. Belőlem csak kirobbant egy kiadós nevetés.
- Nos barátom, megfogod a kóbor macskádat? - néztem Azerionra.

_________________
T
I
B
E
R
I
U
S
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 54
IC reag : 46
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 30.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 3:13 pm
Az egész tömeget figyeltem, a reakcióikat. Mikor megéreztem magamon a két kiszemelt vevő tekintetét, ledobtam magamról a köpenyt, mire a tömeg felhujjogott. Valakik már megpróbáltak a pódiumra mászni, pár részeg bolond, volt aki már most szórta fle az emelvényre a pénzt. Mennyi gazdag ficsúr...
Erotikus táncba kezdtem, végigsimítottam a testemen, már teljesen tudtam hogy kell magam eladni. A csípőmön a fodrok pörögtek körülöttem mint egy ciklon, az apró láncok csilingeltek. Félredobtam a hajam és egy csókot dobtam a tömegbe. Két részeg fasz feltámolygott és felém lódult, kiperdültem előlük, és egy egyszerű mozdulattal összevertem a fejüket. Az őrök fejcsóválva levitték őket az emelvényről. Valami reccsent, remélem nem nyírtam ki. Báááár úgyis mindegy. A híremen nem ront.
Figyeltem a két kiszemeltet, mindegy is volt melyik visz el. Most azt a libát figyelték akit az előbb képeltek fel. Felkacagtam. Minden vásáron akad legalább egy hercegnő, és mégis mind láncon, billogozva végzi. Tiberius most lépett oda a kereskedőhöz hogy érdeklődjön. Összeszűkült a szemem. Mindkettő piszkosul gazdag, tökéletes zárása lenne a vagyongyűjtési szériámnak. Ha ezeket meglopom akár megduplázhatom az eddigi vagyonom. Vagy akár még többet. Arról nem is beszélve hogy Azerion kiiktatása például tökéletes lenne. Minden itteni félvér és hibrid tudja hogy Azerion az emberek pártját fogja. Fajáruló. Gyilkos. Többször fürdött már az erősebb fajták vérében mint a nyeszlett emberekében. Szánalmas. Hánynom kell tőle. Azt rebesgetik, erős képességek birtokában van, de azt úgy titkolják mintha muszáj lenne. Pedig érdekelne...
Ahogy az is, hogy Tiberiusnak mi a kis titka. Fiatal korom óta a városban vagyok, nem vagyok hülye. Megesküdnék rá hogy öregebbnek kéne lennie. Az agyaraim tenném rá.
Mindkettő szép préda, és egyik sem tudja hogy itt most én vadászom.
Úgy masíroztam végig az emelvényen mintha az enyém lenne, táncot lejtettem, ami a győzelmem tánca volt. Az itteni utam végére értem, hamarosan szabad leszek, és nem tehetnek ellene semmit. Hátrafordultam egy pillanatra, az engem eladni készülő kereskedő a fejét fogta. Helyes. Nyeszlett pasi, engem ne irányítson egy ilyen. Egy csuklómozdulattal eltörhetném a nyakát ha akarnám. A többi lány szép lassan felsorakozott mellém, de egyértelműen én voltam a nap fénypontja, a többi csak szürke egér volt mellettem. Hiába, még a hülye is tudja hogy rohadtul sok pénzt termelek, és én vagyok a legbiztosabb bevételforrás: Nem fogják visszakérni a pénzüket mert megöltem őket, nem igaz?
Persze mégis sikerült a figyelmet elterelni rólam, ugyanis az előbb felpofozott királylányról a kereskedő valamiért levette a láncokat. Számomra érthetetlen okból, hozzáteszem, és a csajszi szempillantás alatt macskává változott és meglódult a tömeg felé.
Szegény ostoba, innen nem lehet meglépni, őrökkel van teli a hely, macska ide vagy oda. Én még sárkányként sem tudtam elhúzni innen a csíkot! Igaz, a végére nem is nagyon akartam. Mindenesetre abbahagytam a táncolást, és a melleim előtt összefont karokkal, vigyorogva megálltam, és az eseményeket figyeltem. Azért remélem nem nyírják ki, végülis csak szabad akar lenni. Melyikünk nem?
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 33
IC reag : 24
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 22.
Tartózkodási hely : Szabadon
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 3:06 pm
Jöttek-mentek az emberek, meg minden más lény. Mázlijuk volt, s persze nekem is, mert nem nyúlt hozzám egyik se. Az erőm folyamatosan cikázott a bőrömön, szóval nem is nagyon tudtak volna hozzám érni. Azonban egyik pillanatról a másikra megszűnt az ismerős bizsergés. Abban a pillanatban egy egész helyes férfi lépett oda hozzánk.
- Áh, jó napot, kedves uram! Igazán helyes kislány ugye? - lökött közelebb. De mivel nem akartam neki ütközni, így valaki másnak estem oda. Még egy bocsánatot sem tudtam dadogni, mert a kereskedő visszaráncigált, és tovább forgatott, mutogatott. - Húsz éves, vérmacska hibrid. És érintetlen. És ért a gyógynövényekhez - mondta. Nos, azokhoz pont nem. A mérgekhez értek, bár már jócskán megkopott azóta a tudásom. A tény, hogy vérmacska hibrid vagyok máris felkeltette mindenkinek a figyelmét.
- Nosza - bökdösött meg. - Változz át, mutasd meg magad kiscicám - lapogatta meg a fejemet. Én meg csak pislogtam, hogy ennek most gurult el végleg a gyógyszere vagy napszúrást kapott a borús időben.
- Nem - közöltem. - Nem fogok, nem is tudok, és nem is vagyok rá hajlandó - toppantottam. Még is mit képzelnek ezek magukról? Na csak vegyen meg valaki, szedje le rólam a bilincset és tényleg agyon fogok vágni valakit a gerincével. Komolyan mondom! Addig fogom csapkodni, míg mozog. Aztán nemes egyszerűséggel hátat fordítottam és a többieket kezdtem el figyelni. Ismerős szagok után kutattam, de csak egy félfajtársat sikerült kiszúrnom a tömegben, akitől úgy féltek... nos, kerülték, mint macska a vizet.
Láthatóan türelmetlenkedtem, unatkoztam. Aki meg közelebb jött hozzám és illetlen helyeken matatott vagy megráztam, vagy meg ismertettem a láncaimmal. Mert hát a vas az csak plusz ütőerőt biztosított nekem.
- Ide figyelj, Fairlith - húzott oda a kereskedő magához. - Komolyan mondtam, amit az elején mondtam. Legyél bűbájos, édes és aranyos. Utána úgy vadulhatsz, ahogy akarsz. Soha többet nem látnánk egymást. Utána bosszanthatsz mást. Változz át. Annak a kettőnek akarlak elpasszolni, akik az előbb itt voltak. Velük jól járnál. Hidd el!
- És? Én mit kapok cserébe? - döntöttem oldalra a fejemet. Azt már nem mondtam el, hogy a vas jelentősen meggátol az alakváltásban.
- Nem maradsz a nyakamon, és többet nem látsz - felelte. Színpadiasan felsóhajtottam.
- Nos, ha szándékomban állna teljesíteni amit mondasz, ahhoz nem kellene bilincsbe lennem - közöltem vele. Erre fogta magát és leszedte rólam a vasakat. Eddig is tudtam, hogy nem az eszéről híres, most már világossá vált előttem. Ez a kereskedő mintapéldánya a hülyéknek és a naivoknak. Szinte kirobbant a macska alakom. Teljes pompában ott álltam éhesen, veszélyesen a férfi mellett. Átfutott az agyamon, hogy nem mozdulok, engedelmes leszek, olyan szépen alkudozott velem, de nem. Nem leszek senki tulajdona, pedig ezért vagyok itt. Szóval, mielőtt visszacsatolhatta volna a nyakamra a vastag vasat leugrottam a tömegbe. Oké, showtime!

_________________
avatar
Rabszolga
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 40
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 2:39 pm
Egész jól álltam a sarat annak ellenére hogy úgy vizsgálgattak, mint egy húscafatot a keselyűk. Mocskosabbnál mocskosabb dolgokat vágtak oda nekem. A gazdám pedig ügyet sem vetve rám szégyenteljes részletességgel számolt be mindenről velem kapcsolatban.
Néhányan közelebbjöttek, megfogdoztak, persze csak amíg a kereskedő el nem hajtotta őket. A tekintetemmel a két férfit kerestem akiket mondott, de...egyik sem volt itt. Behunytam a szememet és megpróbáltam kizárni a zajokat. Razak reszelős hangja zökkentett ki amint rámhördült.
-A rohadt életbe!- Sziszegte. Nem tudtam mitől lett ennyire rémült.-Oké fel a pódiumra MOST-löködött fel én pedig mentem, mert mi mást is tehetnék.
Odafent a gazdám elkezdett kiabálni.
-Úgy van közelebb uraim közeleebb! Igazi különlegességgel jöttem ma, ilyen csak egy van egy életben!-Megfogott és körbefordított én pedig igyekeztem nem elesni a saját lábamban.
-Szűz, mint a frissen esett hó, úgy bizony! Én magam neveltem fel, engedelmes, a szolgák mintapéldánya!-mondta, majd levette a kötelet a kezemről. Tudta hogy nem próbálkozom meg semmivel.
-Látják? Szelíd, mint egy galamb, egészséges, és még csak 19 éves!-erre páran felhördültek és mocskos vigyor terült szét az arcukon. Elvörösödtem és elfordultam tőlük. Innen jobban beláttam a tömeget. Újra a két férfit kerestem. Megláttam őket. Nem figyeltek rám, egy másik emelvényt néztek. Az emelvényen egy nő állt. Úgy figyelték őt az emberek, mint egy egzotikus állatot. Félelemmel vegyes csodálat övezte. Ki lehet? És miért vonja ennyire magára a figyelmet? Tény, hogy gyönyörű...
Razakra néztem. Láttam hogy izzadtság gyöngyözik a homlokán. Ideges volt. Láttam amint lüktet rajta egy ér... Sokszor láttam már amikor valami butaságot csináltam.
Az idegesség rám is átragadt. Nem fognak megvenni...Vagy ezek közül a férfiak közül vesz meg valaki. Itt tolongtak akikre a gazdám rámutatott, mint negatív példa. Remegtem a félelemtől. Annyi gyönyörű lányt árultak, hát hogy is tűnhetnék ki közülük?
Újra lenéztem az én tömegemre. Kaján vigyorok, tekintetek melyek bizonyosan nem az arcomra tapadtak, Razak pedig úgy mutogatott és méregetett előttük mintha nem is élőlény lennék. Hát ez a sorsom? Vajon meddig leszünk itt?
Haza akarok menni...
Vendég
Vendég
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 2:12 pm
Felmutatta a karkötőit, és hátbaveregettem.
- Na látod, van neked eszed. Sose tudhatni mikor kerül fel a piacra egy igazán jó kapás! - bólintottam.
Kezdett mozgolódni a tömeg elöl, szerencsére nem kellett nyújtózkodnom. Aztán láttam, mi elől mozdulnak félre: egy talpig hófehér lányt vezetett végig az egyik kereskedő, őt már ismerem, vettem tőle pár rabszolgát. Oda is köszönt, én pedig sok sikert kívántam neki, ellenben a lánykán megakadt a szemem.
Miután elhaladt, elismerően füttyentettem.
- Ezt nevezem különlegességnek. Mint egy törékeny porcelánbaba. Szerintem ez lehet az a különlegesség amivel Razak egy ideje készül bedobni magát, pár hete találkoztam vele a városban, akkor mesélt róla. - vigyorodtam el. Színtiszta ártatlanság, fiatal, és elvileg érintetlen... - Őszintén, ez most felpiszkált. Látod, megmondtam hogy ma látni fogjuk a felhozatal színe-javát! - mondtam és éreztem az izgatottságom. Mindig kíváncsi voltam miket kaptak el, szereztek be mostanság. Jómagam is néha felvonulok áruval a piacon, igaz, nem túl gyakran, többnyire csak luxuscikkekben meg esetleg feketepiaci tételekben utazom.
Észrevettem a Gazdagyilkost is fent a pódiumon, magabiztos, erőteljes, szívesen betörném magamnak, de láttam hogy Tiberius szeme felcsillant rá.
- Csak nem megpróbálod magad? Sok sikert, öregem. Igaz, szerintem ő sem sejtené hova kerülne. - kacsintottam rá. A karkötő is, illetve Tiberius halhatatlansága... Annak a szolgának a legutóbbi gyilkossága sem sült el jól, kiváncsi lennék ezúttal végre emberére akad-e a vörös tigris.
Ekkor Tiberius átirányította a figyelmem egy lányra akit épp akkor pofoztak fel, agyon volt láncolva. Tyűha.
- Azt garantálom. - vigyorodtam el. Kihívásnak tűnik, én pedig szeretem az olyat. - Szerinted mennyi időbe telne betörni? Hetek? Hónapok? Húú ebből még fogadás is lehet! Örömmel csatlakozok ezek után hozzád egy ebédre akár, ott esetleg megbeszélhetnénk a részleteket, mit szólsz? - dörzsölgettem a tenyerem izgatottan miközben a kereskedőhöz léptünk. Azért tekintetemmel még mindig a hópihét kerestem. Annyira tiszta, annyira törékenynek tűnt... Imádom az ilyeneket bemocskolni. Szerencsére megtaláltam Razak pódiumát, tudtam, hol keressem majd őket. Ezen a hármon kívül még legalább fél tucatnyi különféle díszes ruhákba öltöztetett, sminkelt, kicsinosított szolgákat láttam, nőt és férfit egyaránt. Férfi szolgáim vannak, nekem most nő kell.
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 41
IC reag : 38
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 1:46 pm
Diszkréten nyújtózkodtam. Kezdtem elunni magam. Máskor sokkal gyorsabban le szokták tudni a selejtek bemutatását. Neeem, olyan nincs, hogy én jöttem korán.
- Részvétem - mondtam minden együttérzés nélkül. - Nos, ez tagadhatatlan. Legalább ennyi előnye még volt neki - tettem még hozzá. Érzéketlen lennék? Lehet. De a rabszolga csak egy dolog. Elvégre azért vagyunk mi, a gazdák, a tulajok. Meg még sorolhatnám.
Felnevettem.
- Igazad van. Pont ezért is hoztam magammal ezeket. Fő az óvatosság - emeltem fel a karkötőket. Ajánlottam Azerionnak is, hogy adok neki ilyet, de neki sosem volt rá szüksége. Mitagadás, meg tudom érteni. De én nem vagyok annyira régimódi, hogy bélyegezzem a tulajdonomat. Elég a karkötő. Mindenki tudja, hogy én vagyok egyedül ennyire szonb.
- Természetesen - mondtam komolyan. - Az öregek a szemeim és a füleim - tettem még hozzá. El lehet nyugodtan ítélni, hogy miért szórom a pénzt, de pont az ilyen információk miatt. - Ha végeztünk, meghívlak téged is, és az új szerzeményedet egy italra. Van némi információm, de ez nem az a hely, ahol ezt meg kellene tárgyalni. - Néztem rá komolyan. Remélem, hogy veszi az adást, és elfogadja a meghívásom.
A pofon hangjára kaptam fel a fejemet.
- Mi a...? - lepődtem meg. - Úgy látszik nem fogunk ma unatkozni - mosolyogtam Azerionra és az emelvény felé indultam. A tömeg engedelmesen szét nyílt, és elénk tárult a csodálatos kilátás.
- Nos, mi a véleményed? - fordultam a barátom felé. Már volt tippem ki kell nekem. A kis vörös démon, a Gazdagyilkos. Belem törne a foga. Utólag is köszi, Lucifer!
Volt még egy csupa vasban lévő nő is. Ő is szép volt, de látszott rajta, hogy most képelték fel. De nem, ő most nem érdekelt.
- Nézd - mutattam a lányra. - Na, kellene neked? Biztos nem unatkoznál mellette - nevettem fel.
- Mit kell tudni róla? - kérdeztem a kereskedőjétől. Érdeklődni lehet. Hátha... De nem, nekem nem kell, talán legközelebb. Nem hiszem, hogy most elkelne. Legalább is én nem veszem meg.

_________________
T
I
B
E
R
I
U
S
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 54
IC reag : 46
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 30.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 1:36 pm
Már rutinosan közlekedtem, kitéptem a kezem az engem karon vezető kereskedő markából, és határozottan ránéztem, aztán elsétáltam és kerítettem egy fésűt. Felkötöttem a hajam, pár szálat elöl lógva hagytam, majd kikaptam egy igen fiatal lányka kezéből a fekete port, és kihúztam a szemem. Egy hosszú köpeny volt rajtam, alatta pedig szinte semmi, egy épp csak a mellemen átfutó szalagpár, egy szalag a derekamon, és egy alsó, aminek a felső széléről csillogó szálak futottak le szoknyaszerűen. A csajszin láttam hogy épp készül felhördülni, hogy azt ő kapta, az az övé, de csak a szemem sarkából hátranéztem rá, és felmordultam a sárkány hangján. Ugrott egyet és elszaladt.
Helyes.
Odasétáltam a kereskedő mellé, és a vállára támaszkodtam.
- Kit szeretnél ma behálózni? - kérdeztem a körmeimet nézegetve. Szépen ki vannak élesítve. Láttam hogy nem tetszett neki hogy tegeződök, hiába, szerencsétlen már nagyon le akar passzolni, rémuralom alatt tartottam a többi eladásra kínált rabszolgáját. Őszintén szólva nem érdekelt, az erősebb nyer, én pedig nyerő alkat vagyok. Végül lenyelte amit mondani akart, és rábökött a tömegben két már ismerős arcra.
- Tiberius vagy Azerion? Szép választás. Náluk még nem voltam. Nem is tudom melyik lenne inkább kedvemrevaló. Azerion kihívásnak tűnik, viszont Tiberius olyan kis szépfiú... - Élvezettel tenném tönkre azt a szép pofit. Jó, ezt már nem tettem hozzá, csak gondolatban.
- Ne tervezgess velük semmit. Tőlük rabszolga még nem szökött meg, te se leszel kivétel, Gazdagyilkos. Mindenki szerencséje végigér egyszer, elmúlik a szerencséd, nekem elhiheted. Remélem nagy fába vágod a fejszéd és végre valaki letöri a szarvaid. - horkantott fel félig vicsorogva, pedig ő csak sima ember. Megveregettem az arcát.
- Esélytelen. - búgtam a fülébe, majd felléptem az emelvényre. Nem voltak rajtam láncok, legalábbis nem igaziak. Dekorációnak tűnő nyaklánc, karkötők, bokalánc, és egy a csípőmön. Persze mind vas és hegyikristály kombinációja, hogy ne legyen könnyű dolgom. Szegény annyira azt hitte hogy toppon van, nem akartam neki mondani hogy ennél a pár vékony láncnál több kell, hogy megállítson. Amikor meglátott a tömeg, egyértelműen nekem szóló búgás hangzott fel, én meg elvigyorodtam. A kihívás a színpadra lépett. Kíváncsi vagyok ki írja ma alá a halálos ítéletét. Felpezsgett bennem az adrenalin még a gondolatra is, tudom hogy felizzottak a szemeim, mert páran hátrébbléptek. Helyes. Sose higgyék hogy velem könnyű a dolguk.
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 33
IC reag : 24
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 22.
Tartózkodási hely : Szabadon
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 1:28 pm
- Na lódulj - lökött meg a pacák, akinél a láncom vége volt. Nagyokat pislogtam, hogy hol vagyok. Teljesen kiesett, hogy kerültem ide, és mikor kerültek a vastag vasbilincsek rám. Kezeimen, lábaimon és még a nyakam körül is volt egy. Túlzottnak veszélyesnek ítéltek meg, mondjuk jogosan.
- Nem - emeltem fel dacosan a fejemet.
- Nem mondom még egyszer - lökött még egyet rajtam a férfi, amitől megbotlottam és a földre estem. - Na még ez is. Állj fel te isten csapása. Esküszöm, ha nem adlak el megbánod. Még azt is, hogy megszülettél! - felrángatott a földről, leporolta a ruhámat, majd maga előtt taszigálva irányított az emelvény felé.
Mielőtt kiértünk volna visszarántott magához. - Ide figyelj, te lány - kezdte. - Kellesd magad, add el magad, mert garantálom, hogy darabokban végzed. Nem érdekel, hogy ki vagy, vagy ki voltál - vágott a szavamba, mikor épp készültem pont felvilágosítani, hogy ki is vagyok. - Viselkedj! - nyomatékosított, majd kiterelt.
Elhúztam a számat. Nem hiszem el, hogy itt vagyok. Damarel rabszolga piacán. Igyekeztem teljes hercegnői mivoltomat hirdetni. Biztos voltam abban, hogy bárki is vesz meg, miután elmagyaráztam, hogy félreértés történt szabadon is enged, a családom meg szépen kifizeti azt a pénzt, amit rám költött az illető.
Mielőtt nagyon belemerülhettem volna a nézelődésbe,már is feltámolygott egy totál részeg faszi. Lepacsizott az engem fogva tartó pacákkal, majd hozzám fordult.
- Cép kislyány. Mennyi vagy aranyom? - nézett rám. Úgy ítéltem meg, hogy túl kockázatos lenne megszólalnom, így kivételesen csendben maradtam. Azonban, mivel nem válaszoltam a részeg faszi megsimogatta az arcomat, majd mikor a keze már a kulcscsontomnál járt aktiváltam a képességem. Győzedelmesen elvigyorodtam, mikor aktív anyázás közepette elkapta a kezét és megvetően nézett rám. Azonban időm nem maradt, hogy kiélvezzem a pillanatnyi győzelmemet, ugyanis a részeg faszi akkora pofont kevert le, hogy hirtelen azt se tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Őszintén, szerintem ekkor adott mindenki hálát, hogy sok lánc volt rajtam, mert a láncokkal nem törődve megpróbáltam a torkának ugrani. Hogy mer engem ez a részeges söpredék megütni?! Hogy?! Csak legyek szabad, esküszöm nem marad ép csontja sem. A gerincével fogom agyon verni!
Mielőtt valóra válthattam volna az álmaimat két katona szerűség leterelte a faszit az emelvényről, a kereskedőnek oda böffentettek egy elnézést, és a vásár folytatódott tovább.

_________________
avatar
Rabszolga
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 40
IC reag : 37
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 1:04 pm
Felöltöztem, majd "összerendeztem az ábrázatomat", ahogy a gazdám parancsolta. A szívem hevesen kalapált, oda-odakaptam ellenőrizvén, hogy még nem ugrott ki útközben. Mielőtt kiértünk a birtokról, a gazdám megkötötte a kezemet. Azt mondta, tudja hogy nem próbálok majd megszökni, de biztosra kell vennie, hogy más sem próbál elvinni. Megijesztett a gondolat, de nem jobban mint bármi más a mai nappal kapcsolatban. Hát ez lesz az...most ad el. Mindig is tudtam, miért nevel engem. Elég világosan a tudtomraadta de...elkerülni a házból, ahol felnőttem, ráadásul úgy hogy senkinek szeme se rebbent rá egy kissé...lehangoló volt.
Beharaptam a számat hogy visszatartsam az előbukni készülő könnyeket. Mostmár úgyis mindegy. Talán szerencsém lesz. Megvesz valaki aki életem hátralévő részében takaríttat velem. Vagy mégjobb, talán fel is szabadít! Szép lenne...
A rabszolgapiac messze volt, mégis az út fájón rövidnek tűnt. Mindig ez van ha az ember retteg valamitől... Olyan hamar jön el, amilyen hamar csak lehetséges. Egy ideig a gazdám nem vitt ki. Azt mondta, ha most vinne ki, azt hinnék selejt vagyok. Ő márpedig nem árul selejtet.
Aztán kivezetett a tömegbe. Még nem árulni, előtte körbe akart sétáltatni, mint egy állatot. Azt mondta így nagyobb valószínűséggel vesznek észre. Attól mondjuk én nem féltem, hogy nem vesznek észre... Hirtelen értelmet nyert a fehér ruha. Szinte világítottam a tömegben, annak ellenére hogy amúgy elvesztem a nálam magasabb férfiak és nők sokaságában.
Elhaladtunk két beszélgető férfi mellett és a gazdám megtorpant egy pillanatra. Én lesütött szemmel álltam és a kötéllel babráltam amin fogva vezetett. Hallottam, hogy köszön nekik, és bájcsevejbe kezd de nem nagyon figyeltem oda. Aztán a kötél megrándult és továbbmentünk. A férfi hátrafordult miután hallótávolságon kívülre értünk.
-Láttad ezt a kettőt? Már többször is vettek tőlem rabszolgát. Igazi főnyeremények. Remélhetőleg nem csak nézelődni vannak, hanem vásárolni jöttek. Ha szerencséd van, a jóképűhöz kerülsz, érte imádkoznak a szolgák. Ha nincs, akkor a hegyomláshoz. Neki most halt meg az egyik szolgája, úgyhogy biztos vásárol. Keménykezű, de még nem láttam neki eladott szolgát feldaraboltan heverni, szóval még ő is szerencsének mondható ezekhez a vadállatokhoz képest-mutatott egy csapat férfire akik már most kidőltek a részegségtől.
Hátranéztem, hogy megnézzem magamnak a kettőt akihez állítólag kerülnöm kéne. A "hegyomlás"-ahogy gazdám mondta- megrémisztett. Gyorsan elkaptam inkább a tekintetem, mielőtt észreveszi hogy bámulom. A baj csak az...hogy hogyan döntöm el én, hogy ki vegyen meg? Nem mintha bármi beleszólásom is lenne..-Vagy bárhogyan is befolyásolni tudnám őket. Én csak..én vagyok. Egy rémült kislány, aki már most úgy kapkodja a levegőt, mintha futott volna.
Már gyűlt körénk a kis kör. Csak engem hozott ma a kereskedőm. Azt akarta, hogy semmi se vonja el a figyelmet. Nagyot kockáztat velem és ezt én is tudom. De ettől nem vágyom jobban arra hogy ezek közül bárki is megvegyen.
Vendég
Vendég
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 12:49 pm
Amikor említette, rájöttem hogy az emelvényre még fel se néztem. Valóban igaza volt, sovány, beteges kinézetű, vagy koros rabszolgák álltak egymás mellett, szakadt rongyokban. Az egyik férfi kék-zöld volt, láthatóan jól elverték, és volt ott egy nő akiről félig lelógott a ruha, láthatólag alig volt benne élniakarás, vissza se igazította hogy ne mutassa a testének nemes részeit az egész piacnak. Elfintorodtam.
- Hát, ebben igazat kell adnom, valóban nem néznek ki túl jól. Nézd, az ott annyira öreg, látok a karján három billogot is - mutattam a ráncos, pici öreg nőre. Rajtam is három volt, de én még mindig erőm teljében vagyok, sőt, sokkal inkább, mint valaha.
Aztán Tiberiusra néztem. Mit mondhatnék, örülök hogy ennyire elterjedt ez a pletyka.
- Látod, emiatt tudom hogy a mai nap nagyon gazdag lesz jó áruban. Szegény pára ma hajnalban meghalt, már ennek is bizonyosan híre ment, elvégre négy futárt kértem fel hogy elszállítsák. Ismerik a gazdagságom, biztosra veszem hogy ma felsorakoztatják a legjobbjaikat, hátha megakad valamelyiken a szemem. - vigyorodtam el szélesen - Van egy érzésem hogy ma emiatt te se térsz haza üres kézzel. - kacsintottam rá, majd visszafordultam az emelvény felé, hátha megakad a szemem valami... Jobb minőségűn. Ritkán veszek ember rabszolgát, a legutóbbi kettő is kivétel volt, és lám, már mindkettő meghalt. Viszont az meg nyílt titok hogy a félvérekkel és hibridekkel nem bánok épp kesztyűs kézzel, pedig rokonlelkek lennének, de... Elegem van a nem-emberekből.
Fél füllel kaptam el amit hozzátett a pletykáló suhancról, vigyorogva felhorkantam.
- Helyes, ne vágj agyon senkit a nevemben, még a végén elfelejtenek pletykálni a túl sok szekírozás miatt. - nevettem el magam. Öblös, mély hangom messziről felismerhető, számos ember hátrafordult, hogy megnézze, jól hallotta e. Én csak vigyorogva biccentettem a legközelebbinek. Helyes, már tudják hogy itt vagyok, és tudják, hogy miért jöttem. Láttam is pár kereskedőt gyorsan eltűnni az emelvény mögött.
Tiberius halkabban szólalt meg, így közelebb léptem hozzá, de továbbra se vettem le a szemem az emelvényről. Végighallgattam, és bólintottam.
- Egy-két szófoszlányt elcsíptem már, de amióta Daryl meghalt már nem állok olyan közel a vadászokhoz és informátoraikhoz, mint azelőtt. Szólnak, ha kellek. Mindenesetre én is azt vallom, hogy jobb felkészülni. Ha tudsz fontos információval szolgálni, szólj, vagy ha megtudsz valamit, látogass meg bátran. Tudod hogy mindig szívesen látlak. - néztem rá. Szememben bizonyosan a szokásos tűz lángolt, a tisztavérűek említése is undorral tölt el...
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 41
IC reag : 38
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 11:27 am
Utólag belegondolva, teljesen felesleges volt a kard, hiszen megölni nem nagyon tudtak, erről gondoskodott az alku, de nem kell nagyon feltűnősködni.
- Áh, nem hiszem - legyintettem. Volt elég rabszolgám, nem terveztem ma gyarapítani a soraikat. - Csak nézelődni jöttem ki - feleltem. Legalábbis ez a cél. - Aztán lehet megakad a szemem valami érdekesen. Sose lehet tudni. De ez még csak a selejt - mutattam az emelvényre száj húzva. Azért emelem kalapom a kereskedők fele, hogy még ezeket is megpróbálják eladni. Kétlem, hogy nagy sikerük lenne benne. Mindenesetre, akinek van egy kis esze, ezekre nem költ.
- És mi van veled? Veled miújság? Pletykálták, hogy az egyik szolgád beteg lett, mi van vele? Meg marad? - kérdeztem. Hát igen, beszél a város. Őszintén, nem mentem el szó nélkül a pletykálkodók mellett. Főleg, hogy az egyik egy tizenéves suhanc volt. Szépen le is kevertem neki, elvégre nem illik pletykálkodni. De azért információ szerzésre nem volt rossz. - A tizenéves kis suhancot lecsaptam a nevedben. Megmarad, a nagyanyjának kell a segítség - tettem még hozzá. Bár Azerion is tudja, ha a kölyök megpusztul a jóvoltából, nyugodtan küldheti hozzám az öreglányt. A keleti szárnyba elfér a nénike. Utolsó éveit kényelembe töltheti.
- Nem is tudom, hogy tudsz-e róla. Terjed még egy érdekes pletyka. Kezdenek mozgolódni a tisztavérűek. Gondoltam szólok, mert érinthet téged is - jegyeztem meg némileg lehalkítva a hangom. Sok mindent hal az ember fia az öregektől, ha szórja az aranyát.

_________________
T
I
B
E
R
I
U
S
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 54
IC reag : 46
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 30.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 11:13 am
Nem mondhatnám hogy olyan napnak indult ez is, mint a többi. Sajnos a napok óta gyengélkedő rabszolgám az éjjel elhunyt. Kár, ő volt a kedvencem. Én törtem be, én voltam az első gazdája, és a végére bizony olyan kezes volt, olyan engedelmes, olyan szófogadó, még betegen is dolgozott volna. Szegény pára. De végső soron csak egy rabszolga volt, s mint olyan, könnyűszerrel pótolható. A többi négynek kiadtam az utasításokat a távolétemre, az összepakolt táskát a vállamra dobva kisétáltam az istállóba. Alapvetően mindent rabszolgákkal végeztetek, de a lovaim szentek és érinthetetlenek ezt mind jól tudják. Az istálló az a terület ahova csak én, vagy engedéllyel léphetnek be. Hajnalcsillag, a kedvencem, a hatalmas fekete mén halkan nyihogott ahogy meghallotta lépteim. Ő kifejezetten az enyém volt, a többi csak a hobbim része. Igaz, azt nem mondhatom hogy őket nem szerettem volna. Hajnalhoz léptem oda először, ő a vezérmén, az övé a tisztelet. Megsimogattam az orrát, majd kinitottam a bokszot és beléptem mellé. Percek alatt gondosan befontam a sörényét, felszerszámoztam, a nyeregre csatoltam a táskát és a hátára ültem. Le kellett hajolnom ahogy kilépett a bokszból, kifele menet pedig mindegyik reteszt kioldotta, okos ló. A ménes többi tagja kilöködte a bokszajtókat és utánunk indultak, lassú ügetésben míg utol nem értek. Kivezettük őket a hatalmas legelőre. Hajnal felszegett fejjel nézett végigba birtokán, ahogy én is szoktam. Megveregettem a nyakát.
- Te majd ott eszel, nagyfiú. - mondtam, ő pedig felhorkantott és bólintott egy hatalmasat a fejével. Megfordultunk, és galoppba ugrattam. A kedvenc piacom volt a cél - a rabszolgapiac.
Odaérve az első dolgom volt megkeresni a legdrágább lovászt, és Hajnalt a gondjaira bízni, persze búcsúzóul még adtam neki egy almát, amivel barátian szétnyálazta a kezem. Alig értem be a tömegbe hogy a kedvenc kereskedőm felé vegyem az irányt, ismerős hang ütötte meg a fülem. Megfordultam, és széles vigyor terült el az arcomon.
- Tiberius! - barátian megveregettem a vállát - Mi járatban? Új játékszerre fáj a fogad? - kérdeztem tőle. Láttam hogy a keze a kardjára mozdul, bezzeg én még fegyvert se hoztam magammal. Támadjon csak, aki akar, majd jól beverem a fejét. Szerencsére távolról is könnyen felismerhető vagyok így nem szoktam ilyen jellegű problémákba futni...
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 41
IC reag : 38
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac Szomb. Nov. 11, 2017 10:11 am
Új játék: Azerion, Elysea, Fairlith & DragattaNos, be kell vallanom, hogy a napi sétám megint a Rabszolga negyedbe hozott. Nem tudom, vonz ez a hely. Őszintén szólva itt mindig történik valami. A negyed - tagadhatatlanul - legfőbb látványossága a piac. Naponta több tucat rabszolga jelöltet sorakoztatnak fel, hátha sikerül a  kereskedőknek bevételre szert tenni.
Remélem ma a felhozatal igencsak szép, elvégre hétvége van. Látva a tömeget, nyakamat teszem rá, hogy a fél város itt mulattja a szabadidejét, és szórja a pénzét. Pénzszórásról jut eszembe... vettem az egyik árustól egy almát, s mivel ma jó kedvem van, az alma árának minimum a háromszorosát adtam oda az öregasszonyra. Nevezzenek szentimentálisnak, a nagyanyámra emlékeztettet. Egyébként is, sajnálom az öregeket, akik itt állnak kora reggel óta ahelyett, hogy otthon a teraszon pihennének.
Az emelvény körül már is gyülekeztek a nemesek ki ilyen, ki olyan szándékkal. Pár kereskedő már kitette a portékáját a kirakatba, de innen is látszott, hogy ez csak a selejt, amit megpróbálnak a minimum árért elpasszolni. És ha nem sikerül, akkor valószínűleg megölik őket.
Azonban bármennyire is tiszteletem az életet, engem ők hidegen hagytak. Engem csak a kevertvérüek érdekelnek. Azonban mielőtt még közelebb mehettem volna az emelvényhez, egy ismerős arcot szúrtam ki a tömegben.
Nocsak, hát szökőévben egyszer őt is lehet látni. Elvigyorodtam, és inkább felé indultam, semmint a kiállított rabszolgák fel.
- Üdvözletem! - köszöntem rá. Kezemet a kardomra tettem, két beszélgető úr egy-két tolvajnak nagyon szimpatikus célpont lehet.

_________________
T
I
B
E
R
I
U
S
avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 54
IC reag : 46
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 30.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Rabszolgapiac Pént. Nov. 10, 2017 8:47 pm
...
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Rabszolgapiac
Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down
Rabszolgapiac
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Világunk :: Folyóköz :: Damarel :: Rabszolganegyed-
Ugrás: