Helyszínek és városok 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Friss postok
Szabályzat
Yesterday at 11:09 pm
írta: Admin
Friawinn
Yesterday at 5:16 pm
írta: Friawinn
Chorinthya Blackflame
Hétf. Nov. 20, 2017 3:20 am
írta: Chorinthya Blackflame
Medeia T. La Muse
Vas. Nov. 19, 2017 9:03 am
írta: Medeia T. La Muse
Elérhető rangok listája
Szer. Nov. 15, 2017 8:00 pm
írta: Admin
Rabszolgapiac
Kedd Nov. 14, 2017 4:46 pm
írta: Azerion an Sluaghan
Elysea
Pént. Nov. 10, 2017 8:17 pm
írta: Elysea
Fairlith Naxhar
Pént. Nov. 10, 2017 8:08 pm
írta: Fairlith Naxhar
Azerion an Sluaghan
Pént. Nov. 10, 2017 8:05 pm
írta: Azerion an Sluaghan
Dragratta Zefirov
Pént. Nov. 10, 2017 8:04 pm
írta: Dragratta Zefirov
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
0 fő
Vérfarkas
0 fő 0 fő
Ember 0 fő 0 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 0 fő 0 fő
Sárkány 0 fő
0 fő
Laochra 0 fő 0 fő

Helyszínek és városok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Ismerd meg a világot :: Enciklopédia
TémanyitásTárgy: Helyszínek és városok Csüt. Okt. 19, 2017 11:10 pm


VérhegyA kontinens keleti részén fekvő hegyláncok és a hozzájuk tartozó magasföldek képezik a vámpírok területét. Magát a "Vérhegy" szót az emberek ragasztották rá a vámpírok otthonára. Itt található a vámpírok városa, Armagh. A kastély magasabban terül el, mint a város többi háza, így impozáns látványt nyújt az odatévedőknek.

A vámpíroknak szerencsére nem kell tartaniuk a kéretlen látogatóktól: északi oldalról a tenger, kelet felől hegylánc határolja területüket, a déli oldalról pedig közvetlen szomszédok a vérfarkasokkal. Bár a két faj között nem feszül nagy ellentét, mégsem keresik egymás társaságát. Egyedül a nyugati oldalról lehet megközelíteni a területüket, ez az oldal határos Folyóközzel, amely az emberek fennhatósága alá tartozik.
A vámpírok, bár nem maguknak való lények, a robbanásra és az azt követő anarchiára való tekintettel szívesebben tartózkodnak saját területükön.

Szervezetük kiválóan alkalmazkodott a magashegységekre jellemző hűvösebb időjáráshoz. A hagy lábánál leginkább tölgyerdőket találunk, magasabbra haladva pedig fokozatosan a fenyvesek veszik át az uralmat. Az állatvilág ugyancsak alkalmazkodott a hegyvidéki élethez. A hegy lábánál jellemzően őzek, szarvasok, vaddisznók s egyéb kisebb emlősök élnek. A fenyvesekben, ha elég szemfülesek vagyunk, medvékkel, pumákkal találkozhatunk.


avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 98
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Helyszínek és városok Csüt. Okt. 19, 2017 11:16 pm


FarkasvölgyFarkasvölgy nevéhez híven a kontinens déli részén húzódó völgyben kapott otthont. Minden oldalról hegyek veszik körbe, ez biztosítja a védelmet. Biztonságosan egyedül az északi oldalról lehet megközelíteni; eltévedni azonban azon a részen sem ajánlatos, mert a semleges területet elhagyva rögtön a vámpírok birodalma következik.
Ezenkívül akad errefelé néhány hágó és rejtett ösvény is. A legismertebb közülük az Agyar-hágó, de ennek pontos helyét csak a vérfarkasok ismerik.

A völgy középső részén fekszik a vérfarkasok birodalmának ékköve, Sanluna. Ez a város ad otthont minden falkához tartozó vérfarkasnak. A renegát vérfarkasok azonban nemhogy a városba, de a völgy területére sem tehetik be a lábukat.
A két falka közötti ellentét miatt a város is két részre oszlott. Ezt az elkülönülést megkönnyíti, hogy a várost kettészeli a Viridia folyó.
Az északi városrész, Lunaris, a Nottulvar falka felségterülete. A lakóházak csak minimálisan vannak karbantartva, majdnemhogy lepusztultnak lehet őket nevezni. Az északi városrészt szinte visszahódította a természet, de az itt élők nem bánják, hiszen jóval szorosabb vele a kapcsolatuk, mint déli társaiknak.
A déli városrész, Solaris, Lunaris szöges ellentéte. Ezen a részen már-már emberinek mondhatóak az életkörülmények, ami nem is csoda, hiszen egy Solblod farkas szívesebben él emberként, mint farkasként.
Viridia két partja azonban semleges. Itt helyezkednek el a boltok és egyéb közösségi intézmények.

A völgy éghajlata a trópusi esőerdőkére hasonlít. A levegő párás s a növények örökzöldek, emiatt az erdők rendszerint árnyékosak. Előfordul mocsaras terület is a sok folyó és patak miatt.
A völgy vadállománya jelentős, a folyók pedig halakban bővelkednek.


avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 98
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Helyszínek és városok Csüt. Okt. 19, 2017 11:37 pm


FolyóközAz emberek területének összefoglaló neve Folyóköz, mely a kontinens középső részén helyezkedik el. Dombos terület, jellemzően sok folyóval, erdővel és kiváló termőfölddel. Ezen a területen emberlakta városokat, falvakat találhatunk.
A területet észak felől a tenger határolja, a keleti oldalról pedig a vámpírok az emberek közvetlen szomszédjai. Nyugat felé haladva azonban eljuthatunk a Romvidékre, melyet tanácsos elkerülni. Folyóköztől délre az Ezeréves Sivatag terül el.
Állatvilága jelentős, a természetes ragadozóktól a zsákmányállatokig minden megtalálható itt. A területen leginkább a lombhullató erdők a jellemzőek.DamarelAz emberek fővárosa, Damarel Folyóköz középső vidékén fekszik. Nagy múltú város, az évszázadok alatt mindig is az emberek erejének központi forrása volt, a robbanás következtében azonban javarészt elpusztult. Az új várost a régi romjaira húzták fel.
A várost három részre lehet osztani. Az első a királyi palota és a közvetlen környezetében lévő pár ház. Itt leginkább a Kormányzóhoz hű emberek, valamint az igencsak előkelő nemesi réteg fordul meg.
A második rész a belváros, itt találhatóak a boltok, parkok, terek és egyéb szórakozásra alkalmas helyek.
A harmadik rész a külváros. Noha nem különül el élesen a belvárostól, mégis érződik, hogy itt szegényebb családok élnek, akik néha lopással vagy az utcán való koldulással keresik a kenyerüket. E városrész két látványossága a vörös lámpás negyed illetve a rabszolgapiac, ahol mindig nagy a nyüzsgés.
A mára kimondottan emberek lakta város a kormányzó és személyes hadseregének fennhatósága alá tartozik, akik egyáltalán nem tűrik meg a környéken a természetfeletti fajok jelenlétét. Életével játszik, aki ennek ellenére kevert vérűként bemerészkedik.FaydaleFolyóköz északi partjainál található Faydale idilli kisvárosa. A város a robbanás után is megtartotta semlegességét. Faydale kimondottan kereskedőváros, vezetését a legbefolyásosabb kereskedőcsaládok (Blackwell, Whitfield, Arceneaux, Howell és Corvino) alkotják. A fővárostól függetlenek, nem ártják bele magukat a politikába, így a semleges városok táborát erősítik. A politikai semlegességet elsősorban katonai erőkkel tartják fent. Ettől függetlenül kevés természetfeletti lény képviselteti itt magát.
Faydale kereskedelmi kapcsolatait elősegíti jó fekvése, a város határában lévő kristálybányák, valamint termál- és gyógyvizei.AcrineAcrine Folyóköz egyik leghírhedtebb települése. Egykor virágzó kisváros volt, ám mára az egyik legjelentősebb törvényen kívüli várossá nőtte ki magát. Érdekes módon a robbanás és az utána következő káosz csak növelte a hírét, s nem utolsósorban a bevételeit is.
Ez a város különleges, nem érvényesek rá a normális szabályok. Nincs közbiztonság, nincs hatóság. Ellenben szó szerint minden kapható, természetesen a megfelelő árért cserébe. A legtöbb kereskedő minden hájjal megkent gazfickó, így egy-egy üzlet olyan lehet, mintha magával az ördöggel kötnénk alkut. Szerencsés esetben itt csupán sok-sok pénz cserél gazdát, és nem a lelkünket zálogosítjuk.
Ide nem ér el a Kormányzó keze, sőt a legtöbben igencsak kormányzóellenesek. A városban minden faj képviselői megfordulnak, senkit nem néznek ki maguk közül.
Acrine elég sajátos látképpel rendelkezik: az oszlás bármely szakaszában fellelhető hullák feküsznek a koszos utcákon a romos házak és lepukkant üzletek közt.


avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 98
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Helyszínek és városok Pént. Okt. 20, 2017 12:26 am


Pikkelyhát-vidékEz a terület a kontinenstől északkeletre fekszik, attól csak egy keskeny tengercsík választja el. A kontinensen húzódó hegylánc és a Pikkelyhát-vidék legnagyobb hegyvonulata csak egyetlen pontban ér majdnem össze: a Karom-foknál, ami egy keskeny szoros a tenger torkolatánál. Bár ezen a ponton van a két szárazföld a legközelebb egymáshoz, itt nem érdemes átkeléssel próbálkozni: a hegyek, a hidegebb és a melegebb levegő találkozása és a szoros szűk volta egyaránt lehetővé teszik, hogy a szelek itt rendkívüli erőre tegyenek szert, egy kifejlett sárkányt is könnyűszerrel letaszítva az égből. Nagyon gyakoriak a viharok, így a sziklák között sem kaphat menedéket az eltévedő; a becsapó villámok nyomán hegyomlások, lavinák indulnak.
A Pikkelyhát-vidék a sárkányok négy birodalmának és az azokhoz tartozó semlegesnek minősített területeknek az összefoglaló neve.Északi hegyvonulatAz ősi Északi birodalom a legrégebbi és egyúttal mára a legkihaltabb terület is. A hegyvonulat végigkíséri és körülöleli a Tiltott várost, amely nyughelyéül szolgál az uralkodó sárkányoknak és elődeiknek. Ez a terület minden sárkány számára tabu, szent övezet – senki nem lép ezekre a földekre.Nyugati vulkánokA Nyugati birodalom legikonikusabb jellemzői a vulkánok. A földrész nyugati területe vulkanikusan aktív, számos gejzír, forróvizű medence található itt, ugyanakkor több aktív vulkánnal is rendelkezik, a gázmezőkről nem is beszélve. A folyamatos földmozgások miatt a vidék nyersanyagai nagyon könnyen bányászhatók, a peremterületeken pedig a lehulló hamu miatt gazdagon teremnek a növények, és szépen gyarapodnak az ott meghonosodott állatfajok. A tévhittel ellentétben a Nyugati birodalom nem egy fekete, kiégett tüzes-lávás terület, épp ellenkezőleg: rendkívül zöld és élettel teli, igaz, az aktívabb vulkánok és a mérgezőbb területek fele a növény- és állatvilág elenyésző, csak a legszívósabbja éli túl. A legnagyobb és legaktívabb vulkán a Dragon’s Eye nevet kapta. A Nyugati terület fővárosa, Xemraiss egy kialudt vulkán tövébe épült, de az épületek felhúzódnak a vulkán fekete lankáira is. Két további kisváros van a zöld peremvidéken, az egyik a keleti, a másik a déli határ közelében: Araxes és Yrranzil.Keleti pusztaságA Keleti birodalom valaha olyan virágzó terület volt, akárcsak a nyugati és déli, de az előző sárkánykirálynő haragjában feldúlta, s az egykor pompás smaragdzöld, erdőkben gazdag vidéket kietlen, száraz pusztasággá változtatta. Lilás árnyalatú mérgesgőz kúszik mindenfelé; szinte teljesen élettelen a vidék pár kórót és ellenálló sivatagi cserjét leszámítva. Ennek ellenére keleten megélnek a sárkányok: egy hatalmas, vastag fallal körülvett óriásvárosban, Rukk-Neztben laknak, ahol a levegő tiszta és élhető. Hatalmas monstrumként emelkedik ki a mérgesködből, évszázadok óta ellenállva mindenfajta természeti viszontagságnak. A várost csak repülve lehet elhagyni, és csak repülve lehet elérni. A falon kívül található egy elpusztított város, ami mostanra már csak az enyészetnek átadott romok halma. Valaha a Dainra nevet viselte.Déli dombságA Déli birodalom egykori ritkás erdői napjainkra egész őserdővé nőtték ki magukat. Hatalmas, ősöreg fák találhatók itt és dús aljnövényzet; aki véletlen keveredik oda, többnyire sosem tér haza. Az ottani sárkányok által csak „Labirintusvidékként” emlegetett terület sok ártatlan életét követelte már. Rutin és jó memória kell az erdőben való közlekedéshez. A fenti terület nem művelhető, de erre nincs is szükség, az erdő ellátja a sárkányokat bőséges élelemmel: gyümölcsökkel, zöldségekkel és rengeteg elejthető vaddal. A déli terület legkülönösebb jellemzője mégis a hatalmas barlangrendszer, ami alatta húzódik. Egykoron a nyugati vulkánok izzó magmája folyt bennük, de ma már üresek és lakhatók; a föld alatt egész rendszereket, csarnokokat alkotnak a különféle alagutak. Drágaköveket és nemesfémeket bányásznak ki egyes csarnokrészekből, míg a többit lakhelyekké alakították. Barlangi növényfélék, fáklyák, mennyezetbe vájt lyukak biztosítják az elegendő fényt, a földalatti hűvös források pedig elegendő vizet szolgáltatnak bárkinek. A felszínen csak a partközelben van egy semlegessé minősített kereskedővárosuk, Thornbay, minden egyéb a föld alatt található Raugarban, a barlangrendszerben. Raugar legtöbb alagútja és bejárata nehezen hozzáférhető, de van egy nagyobb barlangszáj a partok közelében egy lávakőterasz mögött. Ez a bejárat őrzött, de az idegen sárkányok által legkönnyebben és legbiztonságosabban elérhető nyílás.


avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 98
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Helyszínek és városok Pént. Okt. 20, 2017 12:26 am


Piramisok völgyeA bérgyilkosok lakhelye a kontinens déli részeinek középső területeit öleli fel. Ez a jóformán száraz, forró és sivatagos föld ad otthont a laochrák fajának immár évszázadok óta.

Maga a város, Sa'dawdar egy oázis mellett kapott helyet. Legfeltűnőbb épülete a királyi család otthona, mely egy hatalmas, fekete márványból készült piramis. Az idők folyamán több más piramis is épült, amelyek mára már lakóhelyként, amolyan társasházként funkcionálnak. A piramisokra szerencsére nem hat a sivatag forró légköre; ez a Dominus Noctis-ra és a nyakában lógó kristályra vezethető vissza, melynek hatása a robbanás után is szerencsésen megmaradt.

A sivatagi időjárás megviseli még a laochrák szervezetét is, noha nagyon csekély mértékben. Az állandó szárazsághoz és forrósághoz az állat- és növényvilág is kellőképp alkalmazkodott. Ezt megkönnyíti, hogy a várostól nem messze még egy folyó is hömpölyög, így Sa'dawdar kellőképp élhető.
Növényvilága a maga nemében páratlan és egyedülálló. Datolyapálmák, pálmaliliomok és virágzó kaktuszok törik meg a sivatag egyhangúságát. A kontinens belsőbb területei felé haladva a homoktengert felváltja egy már zöldebb, félsivatagos környezet, ahol már nem csak szárazságtűrő növények lelhetők fel.
Az állatok is alkalmazkodtak a zord életkörülményekhez. Sok rovart, kisemlőst találhatunk, akik a sivatagon kívül meg sem tudnának élni.

Pigmeusok:
A birodalmat őrző élőholt közösség.
A pigmeusok a laochrák ellenségeinek csontjaiból újraélesztett vérszomjas kis bestiák, kiknek csupán egy feladatuk van: a birodalom határainak őrzése minden körülmények között. Nem ismernek irgalmat, sem kegyelmet. Nem hatja meg őket a könyörgés. Csapatosan támadnak, ideig-óráig lehet ellenük harcolni, de minden esetben végzetesek! (NJK)avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 98
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Helyszínek és városok Pént. Okt. 20, 2017 12:31 am


RomvidékA "Romvidék" tulajdonképpen egy összefoglaló név azokra a területekre, melyek a robbanás után nem népesedtek be újra. Ezeket a területeket - nevükhöz híven - romos épületek, betontörmelék s a régi világ letűnt tárgyai borítják.
Növényvilága erőteljes, igaz, fűnél, bokornál és néhány fánál több nem él meg. Az itt termű bogyók, gombák mind-mind ehetetlenek, ahogy a víz is ihatatlan. Az állatvilág nem gazdag, csupán nagyobb termetű emlősöket fordulnak elő, akik alkalmazkodtak a vidék szélsőséges körülményeihez.
Az időjárást is a végletek jellemzik, van, hogy napokig elviselhetetlenül meleg van, aztán hirtelen sokáig tartó esőzés, majd fagy következik. Nincsenek évszakok, ellenben savas eső, homokviharok előfordulnak.
Értelmes, civilizált lénnyel nem találkozhatunk ezeken a területeken. Ugyanakkor mégiscsak él itt egy csoport, akik magukénak tekintik ezt a helyet. Ők a Megváltozottak. Valaha régen ők is emberek lehettek, mára azonban csak árnyékuk önmaguknak. Romvidék területeit SOHA nem hagyják el.

A Megváltozottak és az emberek között külsőleg és belsőleg is elég sok az eltérés.
A Megváltozottak ugyanúgy két lábon járnak, ám az évtizedek során deréktől felfele kicsit meghajlottak - púposnak hatnak. A legtöbb egyed kopasz, illetve teljesen szőrtelen. Szedett-vetett állatbőröket viselnek. Karjuk hosszabb, ujjaik vékonyabbak, hosszú karmokban végződnek. Szaguk förtelmes, sehogy máshogy nem lehet leírni; aki érezte, az egy életre megjegyzi, és bárhol felismeri. Szemük nagy, látásuk ennek ellenére nem igazán jó, hallásuk és szaglásuk viszont kiváló. Gyorsaságukat könnyű csontjaiknak köszönhetik, ezen kívül fürgék és hajlékonyak is.
Csapatosan vadásznak, mert önmagukban gyengék, de nem szabad lebecsülni őket. Ragadozók, bár a döghúst is elfogyasztják. Igazából mindent megesznek, ami csak kicsit is hasonlít a húsra.
Magányosan kószáló egyedet ritkán láthatunk, de amelyik egyedül kóborol, az hamarosan a többiek prédája lesz, mert saját fajtársaikat sem kímélik.
Harapásuk, karmolásuk mérgező, és erre a méregre jelenleg mindössze maroknyian ismerik a gyógymódot, az ellenszer leginkább csak pletykák tárgya.


avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 98
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Helyszínek és városok Pént. Okt. 20, 2017 3:08 am
Egyéb városokRoselake:
Emberlakta város a kontinens északi részén. Közkedvelt pihenőhely, híres meleg vizű forrásairól, kiépített termálmedencéiről.


Shiniyah:
Messze délen, a sivatag közepén található ez a kisebb, eldugott település. Elenyésző számú lakossága túlnyomórészt laochrákból áll, de bármely faj képviselőit megtalálhatjuk itt.


Sharnwick:
A kontinens déli részén található az Azúrkék-öböl mentén. Híres kikötőváros, az itteniek főképp a halászatból és a kagylótenyésztésből élnek meg. A sharnwicki gyöngyök ismertek az egész világon.


Sitlihr:
Szintén az Azúrkék-öbölnél található Sitlihr városa, mely a kalózbandák törzshelye. Farkastörvények uralkodnak itt, az erősebb nyer mindent. Bár a városnak mindig van egy „királya”, ez a poszt rendkívül gyakran cserélődik, és az esetek többségében az előző személy nem békés halált hal.


Moonbright:
Farkasvölgy peremén található bányaváros, ami az ezüstjéről híres. Mind a farkasok, mind a vámpírok régóta szeretnék a várost magukénak tudni, hogy a világ egyik leggazdagabb ezüstbányáját irányíthassák, ezért az ottaniak szinte mindenüket ezüstözik, hogy védjék magukat az esetlegesen várható támadások ellen.


Ozhasner:
A renegát lények gyűjtőhelye, közel a kontinens nyugati széléhez. Nem híres semmiről, talán csak arról, hogy szörnyen rossz az étel.


Silverkeep:
A sárkányok birodalmában található peremváros, nagyjából nyugat, dél és kelet hármas határán helyezkedik el. Kiépítése sokkal ősibb, mint a legtöbb ismert városé, mivel az itt lakó, főleg vadon élő sárkányok közkedvelt fészkelőhelye lévén az építők elsődlegesen a sárkány-, és nem az emberi alakban élők igényeit vették figyelembe. Az itt lakók agresszíven védik a területüket, csak nagyon kivételes esetekben fordulnak meg itt nem-sárkányok.


Araxes:
A sárkányok Nyugati birodalmában foglal helyet ez az aprócska város a keleti határ közelében. Az itteni sárkányok egyszerű pásztorok, idejük nagy részét a különféle haszonállatok tartása köti le. Ez a város felelős a Nyugati birodalom élelmének majdnem a feléért. Araxes kis mértékben folytat kereskedelmet a többi sárkánybirodalommal is, főleg hús, gyapjú, bőr és néha csontok terén.


Yrranzil:
A Nyugati birodalomban található városka a déli határ közelében. Ezen a területen a buja erdők miatt a fakitermelés is jelentős, ugyanakkor egy kisebb kőbánya is található itt. Az itteni sárkányok közül az úgynevezett „Gyűjtögetőknek” külön engedélyük van, hogy a Déli birodalom erdőinek gyümölcseit szedjék, cserébe a Nyugati birodalom néhány kincséért. Ezt a szövetséget havonta megünneplik egy lakoma keretein belül, amit Yrranzil városában rendeznek meg.


Thornbay:
A Déli birodalom egyetlen felszíni városa lévén fontos kereskedelmi központ. Nagy kiterjedésű kikötővárosról beszélünk, amelynek szárazföldi és légi kereskedelme is jelentős. Thornbay egyike a leggazdagabb városoknak: felvásárolják Nyugat természeti kincseit és profittal szállítják tovább a kontinens más vidékeire. Thornbay halászai egyedülálló technikákat alkalmaznak a halászat és a szigonyozás terén is, ezáltal hatékonyabbak. A bálnavadászattal egyedülállók az egész világban. Jelentős exportcikkeik még a gyógynövény, az ősfa (a kifejezetten déli erdőkből vágott farönkök), az állati eredetű termékek, a csontból, obszidiánból és fémből egyaránt készített pengék. Gyakorlatilag nincs olyan termék, amit Thornbay területén ne lehetne beszerezni, vagy legalábbis rendelni.
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 98
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Helyszínek és városok
Sponsored content
Vissza az elejére Go down
Helyszínek és városok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Ismerd meg a világot :: Enciklopédia-
Ugrás: