Medeia T. La Muse 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Medeia T. La Muse
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Laochrák
TémanyitásTárgy: Re: Medeia T. La Muse Vas. Dec. 24, 2017 12:35 pm
Kedves Medeia!
üdvözlünk az oldalon. Történeted szép kerek , nincs benne semmi kifogásolni való sem. Külön tetszik a gyűjtői szenvedélyed.
Ne felejts el foglalózni, aztán pedig nincs más dolgod, mint megkezdeni a játékot.

Kellemes szórakozást az oldalon.

avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Medeia T. La Muse Vas. Nov. 19, 2017 9:03 am

Medeia T. La Muse


"Mindenki az örök fiatalságról ábrándozik. A kérdés, mihez kezdenek vele, ha már megszerezték."
Személyes adatok
Teljes név:
Medeia Terpischora La Muse
Kor:
2095
Születési idő:
I.e.: 888.Július 15
Születési hely:
Helye ismeretlenMedy
Scarlett
JohanssonFoglalkozás:
Fejvadász.
Lakhely:
Acrine
Sa'dawdar
Tartózkodási hely:
Sa'dawdarFaj:
Laochra
Rang:
Shifra
Csoport:
Nincs ilyenÁátváltozás ideje:
I.e. 863 Vámpír
I.u. 1 Laochra
Áátváltozás helye:
Sa'dawdar
Átváltoztató neve:
Erik - vámpír
Angelo Quadrelli - Laochra


KépességIllúziókeltés


Illúziókeltés: Egyszerű, gyors, hatásos. Valóra váltom a legnagyobb félelmeidet, imádatod tárgyát, s míg te a képekben gyönyörködsz, Én könnyű szerrel megöllek. Születésem óta megvan ez a képességem, de a robbanás óta kiteljesedett. Képes vagyok egy egész napos illúziót felállítani célom elérésében. Ennek sajnos, azaz ára, hogy gyengülnek az érzékeim, lassul a mozgásom, de még így is könnyebben megöllek, mint Te az gondolod. Nem csak helyeket, de embereket is képes vagyok teremteni, akik azt mondják ki, amit Én gondolok. Ha kedveskedni akarok, szépeket mondanak, ha bántani akarlak, az őrületbe kergetnek, s kísértenek, amíg magad nem végzel az életeddel. Szögezzük le, hogy az illúzióim nem képesek ölni vagy bántani senkit, egyszerűen az elmére hatnak és azt látatnak, amit Én akarok, hogy láss. Hozzátenném még, hogy ahogy gyakoroltam már képes voltam emlékeimből előidézett képeket, egy-egy párbeszédet előhozni és újra, meg újra végig pörgetni.
Egyéb kérdés nincs?

CsaládElvileg volt. Legalábbis az égből nem pottyanhattam. Azonban 25 éves korom előttre nem emlékszem, bocsi!


SzemélyiségJó kérdés. Nem tudom. Első körben azt mondanám, hogy egy könyvmániás, hajtű mániás, teafüggő gyerekes személyiség. Mert, hát ez az igazság. A fegyvermániámat és méregkotyvasztó mániámat is beleszámítva már lassan mániás gyűjtögetőnek számíthatnék. De senki ne aggódjon, van papírom róla. Összeszedetlennek tűnhetek, de mindent kézben tartok. Simán elnyerhetném a legjobb titkárnő címet, ami azt illeti. Már ha lenne ilyen cím és pályáznék rá.
Ha arra kerül a sor komoly és megfontolt vagyok. Persze a legrosszabb helyzetekben vagyok képes nevetni, és amikor komolynak kellene lennem, akkor vagyok képes elnevetni magam a feszültségtől. Ez van srácok, rajtam ez így jön ki. Jobb, mintha szétizgulnám magamat és kikötnék egy pszichiátrián, nem?
A „bevetéseken”, mindig megfontolt és higgadt vagyok. Kivárok, mérlegelek és csak azután cselekszem. Ha bajt szimatolok, visszahúzom a karmaimat és várok. Megvárom, míg alkalmas az idő és azután cselekszem.
Szóval sok minden vagyok egyben. Attól függ mikor és milyen helyzetben találkozunk. Szeretek kacérkodni és élvezem a figyelmet. Kezdetnek ennyi, aztán majd megismersz, ha mersz.Életrajz- Nem gondolhatod komolyan. - Mosolygok negédesen, amikor előveszi a bilincseket. Édes kis kuncogást ejtek el, majd csípőriszálás közepette elveszem a bilincseket és jó alaposan megnézem. Szimpla egyszerű, természetesen szőrős –milyen más is lehetne. – Tehát szeretsz uralkodni. - Mosolygok továbbra is, majd visszaadom a bilincset és felmászom az ágyra.
- Ha tudnád mennyire…- Vigyorog sárga fogaival engem meg a hányinger kerülget. De hát a munka az munka. – Ez lesz életed legjobb estéje, bébi.  – Nyüszögi majd felmászik az ágyra és egyik kezemet végignyalva megpróbálja kibilincselni az ágy rácsához.  Személy szerint ezzel semmi bajom, de ez az ember… undorító.
- Büntess meg… - Lehelem a fülébe, majd bekapom a fülcimpáját és megszopogatom. Nem kell sokat várnom és rám veti magát. Össze-vissza nyalogat, mindenem csupa nyál. Undorító. Mintha egy kutya lenne. Gusztustalan. Mármint, a kutyákkal nincs bajom, de ezzel az alakkal annál inkább. Lerángatja rólam a csipke melltartómat és a harisnyakötőmet. Úgy gondolom itt a vége. Eleget szórakoztunk.
- Tudod, valamit el kell mondanom minden előtt. -  Pillogok rá és látom az értetlenséget az arcán, ami a kéjjel vegyül. - Megöllek. - És mire kimondom már a kezemben is terem a kardom, amivel átszúrom a fejét. Tökéletes szúrás, gyors halál, bár ennél több szenvedést érdemel. Megforgatom benne a kardomat és keresztülvágva a gerincén szépen kiemelem. Persze minden csupa vér, legnagyobb sajnálatomra Én magam is, de ehhez már kezdek hozzászokni. Lezuhanyozom, szépen megtisztogatom a kardot, mielőtt ismét eltüntetném. Egy szár rózsát teszek a hullája mellé, lefényképezem, majd eltűnök…

Hello! Medeia vagyok, de szólítsatok csak Medy-nek. Boccs a véres jelenetért, de mielőtt mesélnék magamról, ezt el kellett intéznem. Tudjátok, a munka az munka. Pláne ha busásan megfizetnek érte. És higgyétek el, ez megfizetett meló volt. Na, kezdem az elején.

25 éves korom ellőttre nem emlékszem, csak arra a napra, amikor Eric megtalált. Pontosabban, amikor átváltoztatott. Azt mondta tetszettem neki és szüksége van egy támaszra.  Abban a kórban Én már vénlánynak számítottam. Elvégre egy 25 éves, aki még nem ment férjhez és nem szült vagy egy fél tucat kölyköt, az már vénlány.  Ez is csak azért eshetett meg, mert apám a legjobbat akarta nekem. Legalábbis Erik ezt mondta. De hogy mi az igazság, kitudja? Nem emlékszem semmire, csak a kínzó fájdalomra, és az elviselhetetlen szomjúság érzetre, amit éreztem. Vámpír lettem.
Hosszú évtizedekig csak vándoroltunk, egyik városból a másikba még végül letelepedtünk egy csendes és elhagyatott kastélyban. Együtt voltunk, de mégsem. Amikor kedve tartotta otthagyott a kis kalickámban. Én annak éreztem, de egy kisebb palota volt. Az időm legtöbbjét vásárlással és olvasással töltöttem.  Fejlesztettem a képességeimet, harcoltam, önvédelmet tanultam és különböző fegyvernemeket próbáltam ki.  Kedvenc hobbijaim közé tartozott a különböző kiegészítők gyűjtögetése. Egy bőrtáskába gyűjtögettem hajtűket. Azok még a mai napig megvannak, hisz úgy vigyázok rájuk, mint a saját életemre. Azon a napon is éppen a gyűjteményemet tisztogattam, amikor megtámadtak minket. Gyorsak voltak és halálosak. Mindent elemésztett a tűz. Eric megmentette az életemet. Másodjára is…
Hogy bántam-e ezt az életet? Igen, kicsit. Mivel, mint minden lény, Nekem is társra van szükségem. Hisz senki sem képes egyedül megküzdeni az élettel. Pláne ha az örökéletet adják neki ajándékba. Sokáig nem találtam a helyemet, több évszázadba került, mire egyenesbe jöttem.

Aztán jött Angelo Quadrelli. Na, akkor kezdem az elején:
I.u.1 nagyon hideg januári estén éppen egy kietlen területen sétáltam, amikor is belebotlottam. Éreztem rajta, hogy nem ember, de gondoltam csak elbírok vele. Ugyan, hisz mégis mi bajom származhat belőle. A legcsábosabb pillantásommal elé lejtettem. Kedvesen mosolygott, túl kedvesen. De ezt akkor nem vettem észre. Fáradt és éhes voltam ehhez. Lendítettem a bőröndöm, ami reményeim szerint eltalálta volna, ha nem hárítja az ütésemet és utána… Utána semmire sem emlékszem, csak arra, hogy egy hatalmas teremben fekszem, fejem alatt a bőröndömmel és Velem szemben Ő ült. Mint egy király. Hát igazából az is volt. Nem nagyon értettem, de a szomjúság érzetem elmúlt. Kegyetlen kacaj szakadt ki belőle, mely az életem végét és az új életem kezdetét jelentette. Ezek után kiképeztek, hogy tökéletesen ura legyek az új lényemnek és az új képességemnek, mert, hogy az is akadt. Azon az estén megint megmentettek és megajándékoztak. ~Úgy tűnik Én már csak ilyen megmentésre szoruló kis csaj vagyok~ Megajándékoztak a legjobb képességgel, mégpedig az illúziókeltés képességével.
Gyakoroltam és gyakoroltam. Már nem csak a teret tudtam megváltoztatni, hanem az emlékeimből előbányászott kis emlékképeket, jeleneteket is le tudtam játszani. Újra éltem a napokat, amik úgy hiányoztak és azokat, amiket az új életem nyújtott. Gyűjtögettem emlékeket, kellékeket és tökéjre fejlesztettem a munkámat. Bérgyilkos lett belőlem a legjobbak egyike.
Ám minden megváltozott, amikor bekövetkezett a Robbanás. Jelentést tettünk éppen. Mindennel próbálkoztak, de Ő már menthetetlen volt. Újabb szempillantás alatt dőlt romba az életem, egy egész fajéval együtt. Szép temetés volt, már ha lehet ilyet mondani.  Érezhetően megváltozott a légkör mindezek után. Ebben az időben legnagyobb bosszúságomra nem tudtam nagyon a külső dolgokkal foglalkozni, hiszen megváltoztam. Ismételten. Egy fekete kristály, pont a jobb csuklóm artériája mellé fúrta be magát, mely ~legalábbis szerintem~ éjfeketévé változtatta véremet. Mindenfélével kísérleteztem, de nem tudtam eltávolítani, végül úgy döntöttem, hogy ha ez az Ő utolsó ajándéka, ám legyen.
Hosszú évek teltek el, mire a megmaradt kristály kiválasztotta az új uralkodót. Jobbra nem is eshetett volna, legalábbis szerintem. Új király, Új eskü és még sorolhatnám. De hát ez már csak így van rendjén.

I.u.1700-as években történhetett, amikor is megjelent előttem az Én életem nagy szerelme. Életem nagy szerelmem pedig a kardom. Egy egyszerű esti sétát tettem a sivatagban, amikor megjelent. Mondhatnám azt, hogy a semmiből, de hát éppen a kardokról olvastam és próbáltam leutánozni a mozdulatokat, amiket írtak, amikor is a kezemben megjelent. Éjfekete markolat, csillogó penge mely közepén fut egy sáv. Már akkor tudtam, hogy mi fog ebbe kerülni, amikor megláttam. Régi jó barátaim a mérgek. A kard hüvelye fekete és arany szalaggal van átkötve. Első látásra beleszerettem. És az óta is legjobb barátok vagyunk. Sok mindenen és sok mindenkin keresztül mentünk már az elmúlt időszakban, de egyszer hagyott cserben…

Jelenleg Sa’dawdar-ban lakom, de néha itt néha ott is megtalálsz. Tudjátok, a „Most látsz, most nem látsz” játékot űzzük, pláne ha éjszaka van és árnyék. Ne felejts el benézni az ágyad alá, lehet, legközelebb Te leszek a célpontom.ApróságokHázi kedvenc:
Nincs, de mindig is vágytam egy kutyára
Személyes tárgy:
Hajtűim. Szerintem széles-e világon Nekem van a legnagyobb hajtű gyűjteményem
Személyes ismertető jegy:
A robbanás óta, vérem éj fekete lett, mely a halvány bőrömön is átütközik
Ha voltál már sivatagban ismerős a perzselő homok illata, ahogy a lenge szél felkavarja. Na, ezzel az illattal azonosíthatsz engem is.
Testékszer:
Jobb csuklómba, közvetlen az arteria radialis-om mellé fúródott a fekete kristály.
Hobbi:
Imádok lovagolni, vívni, lőfegyverrel gyakorolni, főzni, teázni és a képességemet fejleszteni
Szexuális orientáció:
Hetero, de a megbízásért sok mindent megteszek
Másik alakMint minden bérgyilkosnak, Nekem is két oldalam van, de nem tudok átalakulni semmivé.


KépzettségTökéletesre fejlesztettem a teafőző tudományomat. Az én elképzeléseim szerint nincs olyan, aki nálam jobban főzne teát. Értek a méreg keveréshez is, néha még magam is keverek párat a szobám árnyékában. Imádom a fegyvereket, ebből fakadóan nagyon sokhoz igen jól értek, viszont a kardforgatásban majdhogynem remekelek. Az én meglátásom szerint. Értek az önvédelemhez is meg kicsit az ökölharchoz, bár jobb szeretem másképp megoldani a dolgokat.

ÉrdekességekKezdetnek, hogy legjobb barátom az árny kardom. Másodjára, hogy a táskámban mindig akad egy könyv. Imádom, a fegyvereket rengeteg fajta van a szobámban, mely lassan úgy néz ki, mint egy könyvtár és múzeum keveréke. Legalábbis a nappalinak kialakított része. A hálóban egy hatalmasnál is hatalmasabb fésülködő asztalom van, ahol sorakoznak a bőröndjeim, melyekben a hajtűimet tartom. Nem lehet annyira kegyetlen, hogy kitegyem őket. Naponta áttisztogatom őket, csak hogy mindenki tudja. Imádok teázni és a kedvencem a rózsa tea. Ha belépsz a szobámba, rózsa tea illata fogad, könyvek és fegyver fémes illatával elegyedve. Tökéletes kombináció, nem büdös, hanem kellemes. Olyan pont Medy-s. Egy zafír köves gyűrűt viselek mindig a jobb mutató ujjamon és minden bevetés előtt forró fürdőt veszek rózsaszirmos vízben, rózsateát kortyolgatva.  Oh, igen. A kardom mellett kedvelt fegyverem még az íjam és nyilam meg persze az ostorom.
Szerintem elég ennyi, nem?
User neve:
Bogi


User kora:
22


Szerepjátékkal töltött idő:
Nem sok
________________________________________
~ ️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Shifra
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 4
IC reag : 3
Csatlakozás dátuma : 2017. Nov. 18.
Vissza az elejére Go down
Medeia T. La Muse
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Laochrák-
Ugrás: