Chorinthya Blackflame 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Chorinthya Blackflame
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts
TémanyitásTárgy: Chorinthya Blackflame Hétf. Nov. 20, 2017 3:20 am

Chorinthya Blackflame


"Álmodj úgy mintha örökké élnél, és élj úgy mintha ma meghalnál."
Személyes adatok
Teljes név:
Chorinthya Rubyrose Blackflame
Kor:
520 éves
Születési idő:
1497. december 5.
Születési hely:
FarkasvölgyChori
Marie
AvgeropoulosFoglalkozás:
Vándor
Lakhely:
Mindig változó.
Tartózkodási hely:
Ahol éppen kedve van.Faj:
Vérfarkas
Rang:
Nincs rangja.
Csoport:
Nottulvar falka lenne, de a szökése után, már nem tartozik egyetlen falkához sem.Áátváltozás ideje:
7 évesen változott át először.
Áátváltozás helye:
Sanluna semleges területén.
Átváltoztató neve:
Senki, farkasnak született.


KépességZenemágia


Amikor Chori zenél, bárki, aki hallja, egyből megnyugszik, jól és biztonságban érzi magát. Elmúlik a feszültség, elcsitul a harag, csillapodik a rosszkedv. Hirtelen mintha nem nyomasztanák a hallgatóságot a gondok. Mintha minden rendben lenne. Senki ne értse félre, a tudat ebben a formában semmiképp sincs befolyásolva, ez csak egy általános „jól érzem magam a bőrömben” érzést jelent. Ez egy ilyen általános hatás, azóta képes rá, mióta hangszert vett a kezébe, és amint zenélni kezd, ez az érzés áthatja a légkört. Ezt nem tudja befolyásolni, legalábbis még sosem próbálta.
Nem véletlenül vallja azt, hogy a zene gyógyír. A zenéje nem csupán jó érzést kelt másokban, hanem képes egy olyan sejtszintű regenerálásra is, ami majdnem minden gyógyítással felér. Ha képességének ezt a formáját használja, képes egy elvesztett végtagot vagy testrészt visszanöveszteni, ami a későbbiekben úgy szuperál, mint újkorában. Igaz, ez nagyon sok energiájába kerül, egy ilyen akció után általában kidől néhány (vagy sok) órára (alszik). Minél nagyobb testrészt növesztett vissza, annál tovább tart a regeneráció. Van, hogy egy vagy két napot átalszik, majd több napig olyan, mintha nagyon durván másnapos lenne.
Chori képessége emellett másra is jó. Képes a hallgatóság tudatát befolyásolni. Jelenleg olyan szinten, hogy elaltatja közönségét egy kis időre. Ez neki éppenséggel tökéletesen megfelel, mert általában véve pacifista, csakis akkor öl (akkor is állatokat) ha éhes. (De hát mit tudna tenni, ha egyszer imádja a friss husikát.) Úgyhogy képességének ezt a részét nem igazán boncolgatta tovább.

CsaládNem ismeri vér szerinti családját, nagyon fiatalon elveszítette szüleit. Senki sem tudja, honnan származik, kik a felmenői. A Nottulvar falka vette magához, és nevelte fel. Valahogy egy kicsit mindig kilógott közülük. Sosem sikerült teljesen magáévá tennie a falka elvadállatiasodott eszméit. Ő volt a falka „fekete báránya” szerencsére a Volur elég hamar kiemelte az úgymond „tömeg”-ből, így már kevésbé néztek rá ferde szemmel a falkatársai.
Istenigazából az öreg Volur volt az egyetlen, akit a családjának tekintett.


SzemélyiségChori valójában egy kósza. De tényleg. A szó szoros értelmében állandóan ott a zabszem a valagában….. képtelen megülni egy helyen, hosszútávon legalábbis. Igazából addig dekkol egy helyben, amíg meg nem unja. Vonzza az ismeretlen. Többször előfordult, hogy „kedves” idegenek (ideiglenes útitársak) cibálták vissza az ismeretlen határáról a tiltakozó, de már lábán alig álló Chorit.
Hogy van e valami konkrét dolga, vagy csak nem tud magával mit kezdeni, azt talán még ő maga sem tudja. Néha nagyon magába száll és olyankor szinte lehetetlen kizökkenteni. Hogy ilyenkor mi jár a fejében rejtély. Megszállott gyűjtője a furcsábbnál furcsább holmiknak. Szereti az állatokat. Szívesen figyeli a körülötte lévőket, ábrándos/elgondolkodó arckifejezéssel, hogy aztán teljesen légből kapott, hihetetlen sztorikkal szórakoztassa az egybegyűlteket.
Nem csak az ismeretlent kutatja, hanem megszállottja a zene minden formájának.Szentül hiszi, hogy a zene gyógyír minden bajra. Amire mégsem, arra ott vannak a kenőcsei, esetleg egy kis alkohol, amiket előszeretettel ajánl minden körülötte lévő „rászorulónak”akkor is, ha az illető nem éppen rászoruló, vagy nem tarja magát annak.
Titkolja valódi kilétét. Saját fajtársait messziről elkerüli. Más lényekkel nyitottabb.
Nem szívesen lép ki a komfortzónájából, ha mégis megteszi, ott valami biztos nagyon bűzlik. Erősen hangulatfüggő. Nála még a hangulatfüggés is hangulatfüggő. Szereti a világnak a nihil bohókás arcát mutatni, azonban ha arra kerül a sor, akkor képes a viselkedése akár 360 fokos fordulatot venni. Ilyenkor egy érett, felelősségteljesebb szerepben tündököl.
Szereti élvezni az életet, és ezt az életszemléletet átadni másoknak is.ÉletrajzAmit a karakter életéről tudni lehet, tudni kell. Honnan jött, merre tart, ki volt, ki szeretne lenni.ApróságokHázi kedvenc:
Egy Zacc névre hallgató kóbor kismacska, akit egyik utazása során talált. Nem ette meg, inkább magához vette.
Személyes tárgy:
Az egész hátizsákja. (Rajta a különféle toldásokkal-foltozásokkal, hogy a sok holmi el is férjen valahogy) De amitől sosem válik meg, az egy kicsi, összehúzható bőrerszény. Nincs különösebb szaga (a bőrön kívül nem érződik semmi), holott látszódik, hogy nem üres. Senki sem tudja, mi lehet benne, mivel soha senkinek nem mutatja meg. Ám, ha nehéz helyzetbe kerül, mindig odatéved valahogy a keze. Ez az erszény a nyakában lóg egy vékony szinte elszakíthatatlan zsinóron. Soha sem veszi le.
Személyes ismertető jegy:
Állandóan dohányfüst lengi körbe. Elmaradhatatlan felszerelései közé tartozik a táskájában lévő alkoholos üvegek hada és a nyakában lévő cirmos macska.
Testékszer:
Nincs.
Hobbi:
Szívesen gyűjtöget furábbnál, furább cuccokat.
Szexuális orientáció:
Hetero
Másik alak


Chori vérfarkas bundája krémszínű, a hasa fehér. A hátán a bunda inkább barnás, néhol szürkésebb. Szőre dús és tömött, a nyakánál a legvastagabb, szinte már egy gallért alkot. Akad néhány hosszabb tincs bunda, ezek is utalnak arra, hogy nőstény. Bundáján nem sok mintázat található, talán csak a színek közötti átmenet.
Szeme mély sárga, szinte már narancssárgába hajlik át a színe.
Nem nőtt nagyra, mindössze két méter magas. Mivel eléggé kicsi, de annál fürgébb, így nincs hátrányban erősebb ellenfelekkel szembe.


KépzettségChori vándorlásai alatt sok mindent megtanult, vagy legalábbis belekontárkodott. Természetesen el tudja látni magát, tud harcolni. Vész esetén a képességét használja. Ért a gyógynövényekhez, a növényekből előbb készít valami gyógyhatású dolgot, mint mérget. Ez utóbbiakat tényleg csak nagyon alapszinten ismeri. Lovagolni is tud, bár nem szeret, inkább sétál.

ÉrdekességekSaját maga és a kíváncsisága miatt kellett elhagyni az otthonát. Sok helyen járt és élt, de sehol nem érzi magát igazán otthon. Hiányzik neki egy kicsit a nyugalmas, biztonságos élet.
A nyakában lógó szütyőt egyszer sem vette le, mióta a volt mestere neki adta.
Zaccot mindig magával cipeli, nem meri sehol egyedül hagyni. Vándorélete során ő az egyetlen biztos pont számára.
User neve:
Wya


User kora:
26


Szerepjátékkal töltött idő:
Hú, hát 7 év biztosan van.

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~

_________________

"Mindig két út van előtted:
a biztonságosabb,
és az amelyre születtél."avatar
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 1
IC reag : 0
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 21.
Tartózkodási hely : Mindig változik
Vissza az elejére Go down
Chorinthya Blackflame
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts-
Ugrás: