Friawinn 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Paarthurnax Ar'tralmoon
Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm
írta: Paarthurnax Ar'tralmoon
Mocsár
Szomb. Márc. 24, 2018 12:12 am
írta: Cassiopeia Noir
Piac
Szer. Márc. 21, 2018 3:42 am
írta: Kressara Sheyal
Kereskedő
Szomb. Márc. 17, 2018 3:10 am
írta: Cassiopeia Noir
Liegrrys
Pént. Márc. 16, 2018 10:32 pm
írta: Admin
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Friawinn
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Vérfarkasok
TémanyitásTárgy: Re: Friawinn Csüt. Jan. 04, 2018 7:20 pm
Kedves Friawinn!

Köszöntelek az oldalon. Smile
Nagyon szépen összeszedett karakterlap, így még nem is morgok, hogy egy tisztavérű faj Damarelben kószál. Minden jól ki van töltve, a kódok is a helyén. A képek is jó. Ennek értelmében:

Jó játékot az oldalon!

by: CN
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 228
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Friawinn Szer. Nov. 22, 2017 5:16 pm

Friawinn


"MI AZ HOGY ELTÖRTÉTEK, MINDENRE AMI SZENT, HA AZERION EZT MEGLÁTJA, TE JÓ K@&#!N&$€&!!!"
Személyes adatok
Teljes név:
Friawinn; Családi névre nem emlékezett soha.
Kor:
44 év
Születési idő:
1973 tavaszán
Születési hely:
FarkasvölgyFria
Katheryn
WinnickFoglalkozás:
Azerion an Sluaghan legmagasabb rangú rabszolgája
Lakhely:
Damarel, an Sluaghan birtok
Tartózkodási hely:
UgyanottFaj:
Vérfarkas
Rang:
---
Csoport:
Solblod farkasnak született, most rabszolgaÁtváltozás ideje:
6 évesen
Átváltozás helye:
A kereskedő házában
Átváltoztató neve:
Születéstől fogva létező képesség


KépességLégmanipuláció


Fria képessége még csak most bontogatja szárnyait, így nem sokat tudni róla. Képes szelet kavarni, hűteni és melegíteni a levegőt, és egyszer véletlenül csinált egy felhőt a nappaliba amiből aztán esett is egy kevés eső.
Valószínűleg az időjárást képes helyi szinten manipulálni, képessége igen hasznos mikor Azerion utazásokat tesz a melegebb vagy hidegebb vidékek felé. Páratartalmat nem tud generálni, a felhőket, ködöt csak az eleve a levegőben lévő párából tudja létrehozni a hőmérséklet manipulálásával. Tehetsége leginkább a légmozgás és a hőmérséklet területére koncentrálódik.
Határai a képesség teljes fejlettségének hiányában még nem ismertek.

CsaládSzülei élnek tovább Farkasvölgyben, ő maga ugyanakkor nem emlékszik rájuk.


SzemélyiségDomináns, határozott farkasnőstény, szinte teljesen a szülei falkájának ellentéte. Erős, magabiztos, és magához ölelte farkasénjét, nem okoz neki gondot a kordában tartása, vagy épp nem-tartása. Jaara után a második volt a szolgák rangsorában, és az ő halálával most az élre is került.
Tisztességgel viseli rangját, nem él vissza az erejével, és tudja hogy Azerion figyelembe veszi a kéréseit. Nem tűri az engedetlenséget, sokszor ő maga is azonnali büntetéseket szabhat, és szab is ki ha bármilyen rendbontásba botlik. Az ő szava majdnem annyira szent a többiek számára mint Azerioné. Az ittenieket szinte a családjának tekinti, bármit megtenne értük, és sokszor indokolatlanul is kicsit tyúkanyóvá válik, terelgeti az ifjakat, főleg Danielt mert ő örök gyerek. Egyébként imádnivaló, de egy jó anyához méltóan nem célszerű felharagítani. Sokszor ijesztőbb ha nem szól semmit a dolgokhoz, mint ha magából kikelve ordibál.ÉletrajzFarkasvölgyben születtem, teljesen átlagos körülmények között nevelkedtem hat éves koromig a Solblodok között, igaz, ma semmit nem hinnél el abból hogy falka szerint Solblod vagyok. Semmilyen eszmét nem hordozok tovább magammal, lévén túl fiatal voltam hozzá hogy megértsem őket, mikor elszakítottak otthonról. Átlagos kölyök voltam, játszottam a többiekkel, kíváncsi voltam, kicsit akaratos, de egyke gyerek voltam,
elhalmoztak minden földi jóval, bár tény hogy a szüleim sokszor aggódtak miattam, mert gyereknek is elég forróvérű voltam, ha valami nem úgy alakult ahogy akartam, oltári hisztiket levertem. Tudom, mert még a kereskedők is mesélték hogy a sikolyaimat egy vércse is megirigyelhette volna.
Hat éves korom körül raboltak el szüleim mellől, a sámánt akartuk meglátogatni, mert kérni akartak valami gyógynövényt amitől kicsit nyugodtabb temperamentumú lehetnék. Vagy egy talizmánt, akármit.
Természetesen jó gyerekhez híven az első lepke után megindultam a bozótba,
szüleim hangjára sem mentem vissza, csak követtem a színes pillangót ami előttem verdesett, próbáltam megfogni, majd ahogy kinyúltam felé egy hatalmas háló zárt magába. Visítottam, vergődtem, de hiába, hat vagy hét ember vett körbe és elégedetten nézték, mit is fogtak. Hallottam szüleimet,
próbáltam értük kiáltani, de hiába, az emberek lóháton jöttek, a szüleimnek esélyük sem volt átváltozás nélkül a nyomukba eredni - de ők Solblodok,
és nem tesznek ilyet, mint később megtudtam. Már nem emlékszek a nevükre, a családi nevem sem tudtam megmondani elvégre sosem használtam, így maradtam simán Friawinn.
A kétségbeeséstől és a veszélyérzettől ébredt fel a farkasom először mikor a kereskedő házában bedugtak egy ketrecbe, de erős rács volt, én pedig fiatal,
gyenge kölyök, esélyem se volt. Ott nevettek ki először a farkam miatt ami azóta is eléggé gyenge pontom. Alig egy kis csonk, de fehér pamacsnyi.
Addig űztek belőle gúnyt míg le nem haraptam az egyik engem őrző nő orrát.
Azt mondta ölebet csinál belőlem, én inkább megmutattam neki a fogsorom.
Próbáltak idomítani, próbáltak nevelni, húsz éves koromig házról házra vittek ideiglenesen, szocializálódni a többiekkel, de nem értek el túl sok sikert.
Nem voltam rugalmas és nem is akartam alkalmazkodni, utáltam a nyakörvet, a bilincseket, pórázra vert kutyának éreztem magam. Futni akartam, verekedni. Mindig áhítattal néztem a gladiátorokat, de azok mindig kinevettek. Lány vagyok, mondták, gyenge nő, ráadásul nem is hibrid,
képességem sincs...
Még nem töltöttem be jóformán a huszonkét évet mikor lett egy vevőm.
Azerion an Sluaghan, maga is hibrid. Felcsillant a szemem mert úgy éreztem,
itt az én esélyem, végre szabad lehetek elvégre csak megérti milyen helyzetben vagyok... De tévedtem. Rabszolgának vett, én pedig akkorát csalódtam a világban mint soha azelőtt. Hogy lehet hogy valaki elárulja a saját fajtársait? Még ha nem is vagyunk szó szerint azok... Hisz láttam rajta a hegeket, sorstársak vagyunk!
Hiába vergődtem, semmi nem hatott, hazavitt magához, megjelölt, pedig igyekeztem, de a hülye erőemberei lefogtak, szorosan, lehetőségem se volt mozdulni. Nem adtam meg neki az örömet hogy sírni lásson, inkább üvöltöttem teli torokból ahogy csak kifért. Próbáltam alakot váltani de nem sikerült, semmi sem sikerült, a farkasom szinte aludt és ez megrémített.
Egy darabig próbáltam kideríteni a dolgokat a ház körül, a többi szolgával beszélgettem. Jaara aranyos volt, segített, de szolgalelkű volt, láttam rajta.
A többiektől idegenkedtem. Ahogy teltek az évek, a szolgák is váltakoztak,
harminc éves koromra alakult ki a mostani csapat. Addigra beilleszkedtem én is. Előtte azonban, még alig egy évvel miután idekerültem, csúnyán összeverekedtem Azerionnal, ez kellett ahhoz hogy a farkasfejem helyretegye. Miután alaposan elvert, kitépte a jobb szemfogam. Csak hónapokkal később kaptam helyette pótlást, fémből. Onnantól kezdve törekedtem arra hogy a csapatunk részese legyek. Önnön hülyeségemen múlt az egész, ha nem harcolok idáig már rég békében élhettem volna mint a többiek, de későn jöttem erre rá. Amikor bocsánatot kértem Azeriontól és a megértését kértem, meglepő módon elfogadta, és egy új kezdetet ajánlott,
tiszta lapot. Hamar feltornáztam magam a ranglétrán, és bár sose jutottam olyan magasra mint Jaara - nem akartam elvenni tőle a rangját, elvégre keményen és sokat dolgozott, kiérdemelte -, elégedett voltam mindennel amit kaptam és kaphattam.
Egészen eddig a napig. Jaara egy vásárlásról jött vissza, azt mondta kicsit szédül mert egész nap nem evett, és lepihent. Mi már csak a csattanást hallottuk ahogy leborított pár poharat az asztalról ahogy ráesett. Rohantunk ahogy tudtunk, Jaara iszonyatosan sápadt volt, a kezén volt egy pirosas,
picike folt. Azt mondta, csak megcsípte egy bogár amíg vásárolt. Azerion szinte betörte az ajtót, őrjöngött. Jaara volt az élszolga, nehezen pótolható,
ráadásul mostanra rendesen kivette a részét Azerion üzleteiből is, sokmindent ő kezelt amire Azerionnak kevesebb ideje volt. De Jaara hibrid,
nem lehetett beteg, sem allergiás egy bogárcsípésre, ilyenről senki sem hallott, szúnyog pedig mindannyiunkat csípte már meg... Értetlenül álltunk a dolog előtt, és Jaara betegágya mellett. Két hétig betegeskedett, Nora mindent megtett érte, de ez is kevés volt. Jaara meghalt, és rangidősként, legképzettebként én vettem át a helyét. Azóta sem tudjuk, miért történt ez vele, ami. Jaarát valaki megmérgezte. Utolsó napjaiban a vére már teljesen fekete volt, sűrű.
Mire kiderült hogy méreg áll a dolog hátterében már nem hatott az ellenszer,
túl sokat roncsolt, túl sok kárt okozott... Azeriont új rabszolgákért ment,
hogy kipótolja a veszteséget, mi pedig felkerestük a városi kapcsolatokat,
megkértük őket hogy tartsák nyitva a szemüket és fülüket. Ha belehalunk is,
ki fogjuk deríteni ki ölte meg Jaarát és bosszút fogunk állni érte.ApróságokHázi kedvenc:
Rabszolgáknak nincs háziállatuk
Személyes tárgy:
A kitört szemfogából készült nyaklánc
Személyes ismertető jegy:
Nos, a kisugárzása eléggé magáért beszél, egyébként Azerion jele ékeskedik a kulccsontjai fölött, és további minták borítják a melle fölötti részt és a felkarjait. Legnagyobb jellegzetessége azonban hogy hiányzik a jobb felső szemfoga, amit egy fém fog helyettesít, mind ember, mind farkasalakban. A fog vele együtt változik.
Testékszer:
Nincs
Hobbi:
Rabszolgaként nem nagyon van hobbija, bár mostanra kapott annyi szabadságot hogy van ideje a gladiátorokkal edzeni, vagy fémművességet tanulni.
Szexuális orientáció:
Mindenevő
Másik alakFarkasként bundája a krémszín, az aranyszín és a fehér között változik,
szőre rendkívül dús, kissé hullámos, szabályos sörénye van. Masszív testalkatú, egyáltalán nem kis termetű nőstény, szemfogai nagyok, kissé ki is lógnak ajkai alól. Szemei ebben a formában zöldebbek egy kevéssel.
Lábain sötétebb csíkok találhatók, ahogy fejét is hasonló mintázat díszíti,
vállain és a lapockái között pedig a gyöngybaglyokéhoz hasonló pöttyös mintázat ékeskedik. Legszembetűnőbb tulajdonsága talán, hogy a farka nagyon rövid, természeténél fogva nőtt csak ekkorára, és a hasa felől húzódó fehér szőr a domináns rajta, innen erednek a becenevei is, Nyuszi és Nyúlfarok. Bár nem ajánlom hogy így nevezd, senkitől nem tűri el a hozzá közel állókon kívül.


KépzettségFria fiatalkora óta szolgasorban van, így teljesen jól elviszi a háztartást, mos, főz, takarít, valamennyire a növényekhez is ért, és alapszintű gyógyító. Emellett gyakorlott harcos, gyakran edz a gladiátorokkal,
ő maga is szeretné egyszer megpróbálni magát élesben. Határozott, és ösztönösen jó vezető. A pénzügyekben és az üzleti dolgokban még nem mozog olyan otthonosan, erre csak most kezdte Azerion kiképezni, de igyekszik megfelelőt nyújtani hogy mihamarabb megfelelő módon pótolhassa Jaarát, és a rabszolgák élére állhasson.

ÉrdekességekSzületésétől fogva nagyon rövid a farka, szinte csak egy kis pamacs; Az egyik szemfoga fémből van ami alakot vált vele; Elsőre nem látszik de nagyon anyáskodó típus, szívesen hallgatja meg a többiek problémáit, és ad tanácsot, gyakran még magának Azerionnak is; Érdekli a fémművesség, nagyon szereti a finoman megmunkált fegyvereket, és szeretné megtanulni hogy kell fém díszítőelemeket készíteni, legyen az kardra, számszeríjra, páncélra, ruhára, vagy akár ajtóra. Ékszereket is szívesen készít. A nevét helyesen Fri-jah-vinnnek kell ejteni, vagy csak szimplán Fri(j)a.
User neve:
Aseyet


User kora:
24 év


Szerepjátékkal töltött idő:
9 év

________________________________________
~ ©️️️️ 2017. BlackMoon Fórum ~
avatar
Rabszolga
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 10
IC reag : 7
Csatlakozás dátuma : 2017. Oct. 25.
Tartózkodási hely : Damarel
Vissza az elejére Go down
Friawinn
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Hass, Alkoss, Gyarapíts :: Elfogadott karakterek :: Vérfarkasok-
Ugrás: