Szabályzat 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Multi átlépő
Név:

Jelszó:Időjárás
Beköszöntött a tél.
Az északabbra fekvő területeken, valamint a kontinens középső területeit is hó borítja. Kora reggel repkednek a mínuszok, ajánlott mindenkinek a meleg öltözék.
Friss postok
Piac
Today at 3:00 am
írta: Ayarel Shax
Mes'ard
Szomb. Feb. 03, 2018 6:43 pm
írta: Mes'ard
Kashir Rakkor
Szomb. Feb. 03, 2018 1:25 am
írta: Kashir Rakkor
Mocskos sikátor
Csüt. Feb. 01, 2018 5:12 am
írta: Admin
Avatarfoglalás
Szer. Jan. 24, 2018 11:50 pm
írta: Thessalia Shrezrein
Thessalia Shrezrein
Szer. Jan. 24, 2018 11:37 pm
írta: Admin
Rabszolgapiac
Vas. Jan. 21, 2018 8:06 pm
írta: Tiberius Theunissen
A másik felem
Vas. Jan. 21, 2018 12:21 pm
írta: Illuken Silden
Alaesia
Pént. Jan. 19, 2018 9:00 pm
írta: Admin
Elkészültem a karakterlapommal
Pént. Jan. 19, 2018 8:56 pm
írta: Alaesia
Statisztika
Fajok
Vámpír
0 fő
3 fő
Vérfarkas
1 fő 1 fő
Ember 1 fő 1 fő
Félvér 0 fő 0 fő
Hibrid 2 fő 7 fő
Sárkány 1 fő
2 fő
Laochra 1 fő 2 fő
Hárpia 0 fő 0 fő
Összesen 6 fő 16 fő

Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

 :: Ismerd meg a világot :: Enciklopédia
TémanyitásTárgy: Szabályzat Szer. Nov. 22, 2017 11:09 pm
Szabályzat


--REGISZTRÁCIÓ

* Ez a legfontosabb lépés. A karakter neve megegyezik a felhasználó névvel, így az ettől eltérő regisztrációk három nap múlva törlésre kerülnek. Felhasználónév-váltásra van lehetőség, ebben az esetben egy admin kell felkeresni.

* Fontos kiemelni, hogy az oldalon admini engedélyezés van, így kérünk mindenkit, hogy várjon türelemmel, míg egy admin aktiválja a regisztrációt.

--KARAKTEREK

* A kakaterlap elkészítésére 2 hét áll rendelkezésre. Ha valamilyen oknál fogva nem tudod megírni a két hetes intervallum alatt, akkor kérünk jelezd valamelyik staff tagnak! Elutasított karakterlap esetén 1 hét áll rendelkezésre a kijavításra.

* Az előtörténet megírásánál törekedjünk, hogy a karakterünk minél egyedibb és különlegesebb legyen. Ugyanakkor kérünk mindenkit, hogy lehetőség mellőzzük a kliséket és, bár fantasy oldalról van szó, de még is maradjon mindenki realista!

* Ha valamilyen okból kifolyólag huzamosabb ideig nem tudsz részt venni a fórum életében, például: munka, iskola, akkor kérjük, hogy jelezd az erre kijelölt topicban!

* Csak hús-vér ember lehet az avatar alany, nem fogadunk el rajzolt, festett képeket, fantasy képeket vagy anime karaktereket! Az avatar mérete mindenesetben 200px széles és 320px magas! Az avatarokon szereplő személyek képeinél törekedjünk arra, hogy maradjon a jó ízlés határán belül, tehát pornográf és szexuális tartalmú képet TILOS használni profilképnek. Ez esetben a képet mindig töröljük, a játékost pedig figyelmeztetésben részesítjük.

* Az aláírás mérete nem haladhatja meg a 500 pixel szélességet és a 400 pixel magasságot. Erre azért van szükség, hogy ne húzza szét az oldalt. Továbbá karakterenként egy aláírás az engedélyezett, gifet és minden más egyéb képet hivatkozásként tüntess fel! Ez a szigorítás az oldal esztétikus mivoltának megőrzése érdekében történt.

*Az oldalon megengedett a multikarakterek létrehozása, ám ennek nálunk bizonyos szabályai vannak. Ezekről bővebben Pontrendszer, pontbeváltás menüjében olvashatsz!

*Fontos még tudni, hogy idős karakter nem sok maradt meg a robbanás után, így célszerű ember vagy pár száz éves természetfeletti lényt csinálni. Természetesen nem szólunk az idősebb karakterekért, de az ő karakterlapjukat a staff jobban szemügyre veszi.

--JÁTÉK

* Csak elfogadott karakterlappal lehet játékot kezdeni.

* A hozzászólásoknál mindenki törekedjen, hogy  összeszedett és jól megfogalmazott reagot írjon. Ehhez kapcsolódok a helyesírás is! Lehetőség szerint ne maradjon benne elgépelés. Lehet E/1-ben és E/3-ban is írni a reagot, azonban egy játékon belül ne cserélgessük az írásmódot.

* Amit a karakter mond, érdemes színezni, hogy átláthatóbb legyen ezáltal a hozzászólás. Azonban színezésnél törekedjünk rá, hogy ne égesse ki az olvasó szemét a szín.

* Nincs meghatározva, hogy milyen hosszú is legyen egy reag, de lehetőleg ne két mondattal szúrjuk ki a másik szemét.

* Más játékos karakterét mozgatni, irányítani, megölni tilos! A karakterhalált abban az esetben kivitelezhető, ha meg van beszélve és egy adminnal egyeztetve!

* Csak az admin hozhat létre új helyszínt, mindegy milyen helyszínről van szó! Tehát új helyszínre való igény esetén, tessék jelezni a megfelelő topicban!

* Egyes játékhelyzetekben előfordulhat a káromkodás, így ez engedélyezett a karakterek számára. Persze csak módjával!

* A korhatáros játékokra vonatkozó szabályokat úgy alkottuk meg, hogy az oldalon tartózkodó fiatalabbakat lehetőleg ne rontsuk meg. Amennyiben két (vagy esetleg több) karakter eljut odáig, hogy ezt a bizonyos játékot ki szeretnék játszani, küldjenek a játékosok neveivel egy privát üzenetet valamelyik adminnak vagy moderátornak, amelyben engedélyt kérnek a játék kijátszására. Amikor ezt megkapták, láthatóvá válik számukra a 18+-os fórum rész, amelyen belül egy a nevükkel ellátott topikot találnak. Ott játszhatnak, majd miután végeztek, privát üzenet formájában jelzik ezt a moderátornak, akitől az engedélyt kapták.
A játék végeztével természetesen az engedélyt visszavonjuk.
Ahogyan a Bevezetőben is leírtuk: "Azonban a káromkodás és az utalás a szexuális tartalmú játékokra nincs betiltva! Ez mindenkinek a saját felelőssége. Az oldal vezetősége nem vállal felelősséget azért, ha egy gyerek megnéz egy ilyen játékot! Nem ellenőrizzük játékosaink valódi életkorát!"

-- MENTORJÁTÉKOK

* A mentorok olyan játékosok, kiknek az a célja, hogy az erre rászoruló felhasználó játékán javítson. Ez lehet a rossz helyesírás, a felhasználó túlságosan is rövidke hozzászólásai, netán a megfelelő stílus kialakítása folytán is. Minden egy évnél kevesebb ideje szerepjátékozó felhasználónak kötelező legalább egy mentorjátékban részt vennie!

* Figyelem! A mentorprogramba olyan játékosokat is felkérhetünk, akik maguktól nem jelentkeznek, viszont a staff úgy látja, hogy szüksége lenne rá. Ilyenkor csak a mentor engedélyével és áldása után lehet a játéktéren is játszani. Az a célunk, hogy kellemes és hasznos időtöltés legyen a játék, ehhez pedig szükség van egy bizonyos együttműködésre és arra, hogy megértsétek, segíteni szeretnénk!
Ha valami a szabályzat, a világleírás és az egyéb leírások elolvasása után sem tiszta, a félreértések elkerülése végett tessék felkeresni egy vezetőségi tagot aki segíthet!
A szabályzat nem ismerése nem ment fel a betartása alól!
A változtatás jogát fenntartjuk!
avatar
Admin
Admin
Felhasználó profiljának megtekintése
Hozzászólások száma : 227
IC reag : 73
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 08.
Vissza az elejére Go down
Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Ismerd meg a világot :: Enciklopédia-
Ugrás: